-
Ψήφισα το Λεον για σπάσιμο!
-
το έχει ψηφίσει ... κι άλλος !!! χαχα
-
εγώ ψήφισα το εσωτερικό του astra μου. To σπαρτιάτικο εσωτερικό του με τράβηξε από την αρχή και μου άρεσαν και οι διακόπτες του που δεν έχουν θέση αλλά ακολουθούν τη λογική του joystick.
από το golf και το megane και του audi Α3 που είχα δει τότε μου φάνηκε το καλλίτερο.
-
Φωτό :
Όχι από το δικό μου που δεν έχω πρόχειρη αλλά το μόνο που αλλάζει είναι τα χρώματα , μιας και στο δικό μου είναι ανθρακί η κονσόλα και έχει άλλα διακοσμητικά γύρω από αυτήν :
Από το δικό μου , αργότερα.
-
Θα ψήφιζα και εγώ το Astra (sport) διότι μου αρέσει η ποιότητα των υλικών, ο sport συνδιασμός του μαύρου με το ασημί και η στιβαρή αίσθηση που αποπνέει.
Αλλά μου την σπάει που δεν έχει αρκετά πλατύ χώρο ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα με ένα μεγάλο υποβραχιόνιο, ποτηροθήκες και φαρδιές θήκες στις πόρτες.
Έχω μπεί σε άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας που τα έχουν αυτά (Ford Focus, Mazda 3 κ.λ.π.) και σου δίνουν μια αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου, ασχετα αν υπολοίπονται σε διάκοσμο, ποιότητα κ.λ.π.
Επίσης ο χρωματισμός Μαύρο-πάνω ανοιχτό-κάτω (της lancia π.χ.) δίνει άλλη αίσθηση πολυτέλειας.
Το αν σε βάθος χρόνου λερώνει είναι άλλο θέμα... -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ψήφισα το Λεον για σπάσιμο!Εδώ ψηφίστηκε το Civic κατα κόρον
-
http://priora.lada-auto.ru/img24.jpg
http://priora.lada-auto.ru/img22.jpg
Κι αν δε σας αρεσει τωρα θα σας αρεσει μια χαρα σε λιγο καιρο που η οικονομικη κριση θα σφιξει κωλους...
-
- Γέλτσιν
-
Ποιό μικρομεσαίο έχει το καλύτερο εσωτερικό;
Η Δέλτα φυσικά,
-
+308
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
εγώ ψήφισα το εσωτερικό του astra μου. To σπαρτιάτικο εσωτερικό του με τράβηξε από την αρχή και μου άρεσαν και οι διακόπτες του που δεν έχουν θέση αλλά ακολουθούν τη λογική του joystick.από το golf και το megane και του audi Α3 που είχα δει τότε μου φάνηκε το καλλίτερο.
Το εσωτερικό του astra είναι μακράν το πιο αισχρό που έχω συναντήσει σε αυτοκίνητο μέχρι στιγμής.
Και έχω κάθε λόγω να εκφράζομαι έτσι καθότι μου το έχουν δώσει σαν εταιρικό και έχω κάνει μαζί του 85000 χλμ.
Δε θα μιλήσω για ποιότητα υλικών γιατί έρχεται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην άθλια εργονομία του.
Εξήγησέ μου σε παρακαλώ πολύ που βάζεις το κινητό σου, τον καφέ σου, τα ψιλά για τα διόδια, τα CD σου, τις τσίχλες σου και τα τσιγάρα σου.
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Εξήγησέ μου σε παρακαλώ πολύ που βάζεις το κινητό σου, τον καφέ σου, τα ψιλά για τα διόδια, τα CD σου, τις τσίχλες σου και τα τσιγάρα σου.
τον καφέ του συνοδηγού μαζί με τα μπουκαλάκια νερού, τον δεξί σου χέρι (ο τεμπέλης είναι άπλα άψογος, με δυο χώρους!) ! Καλοί χώροι! Και εργονομία του είναι πολύ καλή! Mazda ψήφισα τελικά! Σε ποιότητα τα πλαστικά του δεν είναι τόσο καλά, όσο π.χ. του Audi.
Υ.Γ Δρομέας, πρέπει να έχεις και εσύ Mazda;;;
-
Το εσωτερικό του astra είναι μακράν το πιο αισχρό που έχω συναντήσει σε αυτοκίνητο μέχρι στιγμής.
Και έχω κάθε λόγω να εκφράζομαι έτσι καθότι μου το έχουν δώσει σαν εταιρικό και έχω κάνει μαζί του 85000 χλμ.
Δε θα μιλήσω για ποιότητα υλικών γιατί έρχεται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην άθλια εργονομία του.
Έλα τώρα και εσύ το παρατράβηξες
είπαμε δεν έχει ΤΟΥΣ χώρους για μικροαντικείμενα αλλά όχι και έτσι.Λοιπόν, εγώ έχω βάλει τεμπέλη (πιστεύω χωρίς αυτόν ένα αυτοκίνητο πλέον χάνει πολύ) οπότε:
Τσιγάρα, τσίχλες, κινητό, προφυλακτικά στον τεμπέλη,
Τα CD στην θήκη της πόρτας όπως και το νερό στην αντίστοιχη θήκη του στην πόρτα.
Γυαλιά ηλίου στην θήκη, για γυαλιά ηλίου, πάνω από την πόρτα.
Ψιλά για διόδια στον χώρο μπροστά από την οθόνη για να τα βλέπεις και να ξέρεις τι παίρνεις.
Καφέδες σε after market ποτηροθήκες στους αεραγωγούς του ταμπλώ δίπλα στις πόρτες, τους κράτάνε και ζεστούς - κρύους. Αυτό είναι και η μεγαλύτερή μου ένσταση και θα έπρεπε να τους είχε ενσωματωμένους συρόμενους εκεί όπως π.χ. στο Auris, avensis κ.λ.π.Στο νέο Astra, που θα βγεί το 2010,
http://www.expertmotor.com/news/new-2009-opel-astra-spy-photos.html
το πιάσανε το μήνυμα και βάλανε όχι μια αλλά 3 ποτηροθήκες (μαζί με την σταχτοθήκη), φαρδιές θήκες στις πόρτες (χωράνε μπουκάλι νερό), κεκλιμένο ταμπλώ και μάλλον φαρδύ τεμπέλη (δεν φαίνεται γιατί έχουν μηχανήματα).
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
είπαμε δεν έχει ΤΟΥΣ χώρους για μικροαντικείμενα αλλά όχι και έτσι.Λοιπόν, εγώ έχω βάλει τεμπέλη (πιστεύω χωρίς αυτόν ένα αυτοκίνητο πλέον χάνει πολύ) οπότε:
Τα CD στην θήκη της πόρτας όπως και το νερό στην αντίστοιχη θήκη του στην πόρτα.
Ψιλά για διόδια στον χώρο μπροστά από την οθόνη για να τα βλέπεις και να ξέρεις τι παίρνεις.
Καφέδες σε after market ποτηροθήκες στους αεραγωγούς του ταμπλώ δίπλα στις πόρτες, τους κράτάνε και ζεστούς - κρύους. Αυτό είναι και η μεγαλύτερή μου ένσταση και θα έπρεπε να τους είχε ενσωματωμένους συρόμενους εκεί όπως π.χ. στο Auris, avensis κ.λ.π.Στο νέο Astra, που θα βγεί το 2010,
το πιάσανε το μήνυμα και βάλανε όχι μια αλλά 3 ποτηροθήκες (μαζί με την σταχτοθήκη), φαρδιές θήκες στις πόρτες (χωράνε μπουκάλι νερό), κεκλιμένο ταμπλώ και μάλλον φαρδύ τεμπέλη (δεν φαίνεται γιατί έχουν μηχανήματα).
H σύζυγος έχει σαν εταιρικό όχημα ASTRA εδώ και πολλά χρόνια. (προηγούμενο και τωρινό)
Το προηγούμενο μοντέλλο το ταμπλό ήταν καλύτερο ποιοτικά από το τελευταίο και είχε σαφώς περισσότερους χώρους για μικροαντικείμενα.
Επίσης στο τελευταίο μοντέλλο η έλλειψη χώρων δυσκολεύει πολύ (στα εταιρικά δεν επιτρέπονται προσθήκες, πρώτο μείον) αλλά η εργονομία είναι απλά ΑΙΣΧΡΗ.
Ευτυχώς που το αμάξι τουλάχιστον διαθέτει πολυλειτουργικό τιμόνι και μπορείς να χειριστείς το radio/cd και το board computer από εκεί.
Το καλοκαίρι τρίζει ασύστολα κάπου πίσω από το τιμόνι ή στα όργανα (στα εταιρικά ΔΕΝ μπορείς να απαιτείς από τις αντιπροσωπείες να τα πολυψάχνουν, δεύτερο μείον) και έχει κάνει μόλις 22.000 χιλιόμετρα.Επειδή και το επόμενο που θα πάρει σε 2 χρόνια μάλλον ASTRA θα είναι, ελπίζω να έχουν λυθεί τα παραπάνω.
-
to avatar mou fysika.............
CIVIC -
εγώ ψήφισα το εσωτερικό του astra μου. To σπαρτιάτικο εσωτερικό του με τράβηξε από την αρχή και μου άρεσαν και οι διακόπτες του που δεν έχουν θέση αλλά ακολουθούν τη λογική του joystick.
από το golf και το megane και του audi Α3 που είχα δει τότε μου φάνηκε το καλλίτερο.
Το κινητό και τα τσιγάρα κάτω από το χειρόφρενο , μιλάω μέσω του Bluetooth του αυτοκινήτου ( μικρόφωνο στην πλαφονιέρα και ήχος από τα ηχεία εκτός εάν παίζει το twin audio οπότε ακούγεται μόνο από τα μπροστά ). Τα ψιλά στις σχισμές που έχει στο ντουλαπάκι και είναι προσβάσιμο από τον οδηγό. Τα CD στην θήκη της πόρτας. Τσίχλα μασάω σπανίως.
Α! και το δεξί μου χέρι στο υποβραχιόνιο.
Εργονομία δεν είναι οι θήκες μόνο. Θήκες το αμάξι δεν έχει. Αλλά : Οι διακόπτες έχουν πολύ καλή θέση , δεν πρόκειται ποτέ να θες να ρυθμίσεις τον κλιματισμό και να δυναμώσεις τον ήχο στο RCD , τα όργανά του είναι εξαιρετικά ευανάγνωστα , η θέση της οθόνης σου επιτρέπει να πληροφορείσαι άμεσα και χωρίς κινδύνους.
Της Lancia μου αρέσει αλλά θεωρώ φάουλ σε όλα τα οχήματα όταν η οθόνη πληροφοριών δεν είναι πάνω - πάνω στην κονσόλα αλλά βυθισμένη στο μέσο της.
-
Δεν είναι υπερβολές αυτά που γράφω για το Astra είναι αυτά που μου έχουν κάνει τη ζωή δύσκολη μετά από τόσα χιλιόμετρα με το συγκεκριμένο αμάξι....τα ίδια σχόλια ακριβώς κάνουν και όσοι συνάδελφοι έχουν το συγκεκριμένο αμάξι σαν εταιρικό.
Όσες λύσεις αναφέρθηκαν παραπάνω για τοποθέτηση αντικειμένων τις έχω δοκιμάσει και απλά δε βολεύουν. Το swift που έχω για παράδειγμα δεν με έχει δυσκολέψει ποτέ από άποψη πρακτικότητας.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
H σύζυγος έχει σαν εταιρικό όχημα ASTRA εδώ και πολλά χρόνια. (προηγούμενο και τωρινό)
Το προηγούμενο μοντέλλο το ταμπλό ήταν καλύτερο ποιοτικά από το τελευταίο και είχε σαφώς περισσότερους χώρους για μικροαντικείμενα.
Επίσης στο τελευταίο μοντέλλο η έλλειψη χώρων δυσκολεύει πολύ (στα εταιρικά δεν επιτρέπονται προσθήκες, πρώτο μείον) αλλά η εργονομία είναι απλά ΑΙΣΧΡΗ.
Ευτυχώς που το αμάξι τουλάχιστον διαθέτει πολυλειτουργικό τιμόνι και μπορείς να χειριστείς το radio/cd και το board computer από εκεί.
Το καλοκαίρι τρίζει ασύστολα κάπου πίσω από το τιμόνι ή στα όργανα (στα εταιρικά ΔΕΝ μπορείς να απαιτείς από τις αντιπροσωπείες να τα πολυψάχνουν, δεύτερο μείον) και έχει κάνει μόλις 22.000 χιλιόμετρα.Επειδή και το επόμενο που θα πάρει σε 2 χρόνια μάλλον ASTRA θα είναι, ελπίζω να έχουν λυθεί τα παραπάνω.
Για το τρίξιμο του καλοκαιριού να πάς στην αντιπροσωπεία να βάλουν ένα μικρό αφρολέξ ( κατά κάποιον τρόπο ). Τρίζει το δαχτυλίδι πάνω από τα όργανα.
-
Δεν είναι υπερβολές αυτά που γράφω για το Astra είναι αυτά που μου έχουν κάνει τη ζωή δύσκολη μετά από τόσα χιλιόμετρα με το συγκεκριμένο αμάξι....τα ίδια σχόλια ακριβώς κάνουν και όσοι συνάδελφοι έχουν το συγκεκριμένο αμάξι σαν εταιρικό.Όσες λύσεις αναφέρθηκαν παραπάνω για τοποθέτηση αντικειμένων τις έχω δοκιμάσει και απλά δε βολεύουν. Το swift που έχω για παράδειγμα δεν με έχει δυσκολέψει ποτέ από άποψη πρακτικότητας.
Καμία αντίρρηση. Εγώ ανέφερα την γνώμη μου και είπα και τον λόγο. Η κεντρική οθόνη για εμένα ήταν το μεγάλο ατού του αυτοκινήτου. Είναι εκεί που πρέπει και για navi και για ό,τι άλλη πληροφορία θες.
-
Από αυτά της ψηφοφορίας γκόλφ 6 με χαοτική διαφορά για μένα. Δεν έχει περιττές φιοριτούρες, το συνηθίζεις αμέσως ευανάγνωστο και ποιοτικότατο. Συναγωνίζεται το Α3 επάξια.
Η 1 είναι σε άλλη κλάση μιας και το ψηλό κεντρικό τούνελ δίνει αυτόματα πολλούς μα πολλούς πόντους στο θέμα εσωτερικό ντιζάιν. Χώρια που είναι από τα λίγα 5άστερα σήμερα που μπορείς να δεις μπροστά χωρίς να σε εμποδίζουν οι Α-κολώνες και επιπλέον μπορείς να καθίσεις πολύ χαμηλά. Άλλη κλάση λοιπόν με μόνες ενστάσεις μερικές λεπτομέρειες στην εργονομία που δεν τις συνηθίζεις με τη μία...
Το Σε4 είναι στην άλλη άκρη και το κοινό του 4τφ φαίνεται να συμφωνεί. Το σιβίκ επίσης δεν μου αρέσει καθόλου αλλά αυτό έχει περισσότερη πέραση...
Ποιό μικρομεσαίο έχει το καλύτερο εσωτερικό;