-
Τον Οκτώβριο, ο Δήμος Αθηναίων έστειλε μια επιστολή στο πατρικό μου, με την οποία μου ανακοίνωνε πως θα απέσυρε το αυτοκίνητό μου. Η επιστολή ανέφερε πως ήταν εγκαταλελειμμένο και αποτελούσε εστία μόλυνσης. Στην πραγματικότητα το είχα αφήσει στην παλιά μου γειτονιά, ήταν μοντέλο του ’92 σε καλή κατάσταση, ενώ υπήρχαν πινακίδες και σήμα για το 2008. Μετά από λίγες μέρες, τον Νοέμβριο, ο Δήμος Αθηναίων όντως το απέσυρε.
- **Θα πρέπει να πληρώσω τέλη κυκλοφοριας για το 2009;
- Μπορώ να αποζημιωθώ που μου πήραν το αυτοκίνητο;
- Ποιες διαδικασίες πρέπει να κινήσω;**
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Τον Οκτώβριο, ο Δήμος Αθηναίων έστειλε μια επιστολή στο πατρικό μου, με την οποία μου ανακοίνωνε πως θα απέσυρε το αυτοκίνητό μου. Η επιστολή ανέφερε πως ήταν εγκαταλελειμμένο και αποτελούσε εστία μόλυνσης. Στην πραγματικότητα το είχα αφήσει στην παλιά μου γειτονιά, ήταν μοντέλο του ’92 σε καλή κατάσταση, ενώ υπήρχαν πινακίδες και σήμα για το 2008. Μετά από λίγες μέρες, τον Νοέμβριο, ο Δήμος Αθηναίων όντως το απέσυρε.
-
-
Ρίξε μια ματιά εδώ..
-
Ο χρήστης XABAS έγραψε:
Τον Οκτώβριο, ο Δήμος Αθηναίων έστειλε μια επιστολή στο πατρικό μου, με την οποία μου ανακοίνωνε πως θα απέσυρε το αυτοκίνητό μου. Η επιστολή ανέφερε πως ήταν εγκαταλελειμμένο και αποτελούσε εστία μόλυνσης. Στην πραγματικότητα το είχα αφήσει στην παλιά μου γειτονιά, ήταν μοντέλο του ’92 σε καλή κατάσταση, ενώ υπήρχαν πινακίδες και σήμα για το 2008. Μετά από λίγες μέρες, τον Νοέμβριο, ο Δήμος Αθηναίων όντως το απέσυρε.- **Θα πρέπει να πληρώσω τέλη κυκλοφοριας για το 2009;
Αφού σου έστειλαν την επιστολή τι έκανες; Μίλησες με το δήμο να τους εξηγήσεις ότι είναι σε καλή κατάσταση/λειτουργία/κτλ; Το μετακίνησες να φανεί ότι κινείται; Ή αγνόησες εντελώς την ειδοποίησή τους;
-
Ο χρήστης XABAS έγραψε:
Τον Οκτώβριο, ο Δήμος Αθηναίων έστειλε μια επιστολή στο πατρικό μου, με την οποία μου ανακοίνωνε πως θα απέσυρε το αυτοκίνητό μου. Η επιστολή ανέφερε πως ήταν εγκαταλελειμμένο και αποτελούσε εστία μόλυνσης. Στην πραγματικότητα το είχα αφήσει στην παλιά μου γειτονιά, ήταν μοντέλο του ’92 σε καλή κατάσταση, ενώ υπήρχαν πινακίδες και σήμα για το 2008. Μετά από λίγες μέρες, τον Νοέμβριο, ο Δήμος Αθηναίων όντως το απέσυρε.- **Θα πρέπει να πληρώσω τέλη κυκλοφοριας για το 2009;
Τον οκτώβριο σου έστειλαν την επιστολή και τώρα το ξαναθυμήθηκες!
Κατά την γνώμη μου πήγαινε στον Δήμο τον Οκτώβριο του 2011 με μιά τούρτα με 3 κεράκια να γιορτάσετε από κοινού τα γενέθλια της επιστολής του Οκτωβρίου του 2008!!! -
Καταρχήν καλως ήλθες!
Εγώ διαφωνώ με το αφήνω το αυτοκίνητο στην παλιά μου γειτονιά παρατημένο σε μια θέση!
Για να σου έβαλε ο Δήμος χαρτάκι θα ήταν βρώμικο και όντως κάποιο πρόβλημα θα υπήρχε!
Όπως δεν πετάμε τα σκουπίδια στο κάδο του γείτονα κάτι αντίστοιχο είναι ηθικά σωστό και με το αυτοκίνητο.
Ή το χρησιμοποιείς ή το αποσύρεις.
Ασφάλεια έχεις? Αν δεν έχεις και φουντώσει θα πληρώσεις από την τσέπη σου λόγω αστικής ευθύνης τις ζημιές στα διπλανά αυτοκίνητα -
Τα ίδια έπαθε φίλος που του είχε αφήσει χαρτί ο Δήμος πάνω στο αμάξι. Μετακίνησέ το, πήγαινε το στον άλλο δρόμο - ΟΧΙ έλεγε, να πάνε να γ@μ*****ε.
Τελικά του το σήκωσαν και έστρωσε, δεν συνέφερε να το πάρει πίσω (έξοδα + ασφάλεια + ΚΤΕΟ κλπ) το κράτησαν για καταστροφή.
S.O.S. ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ;