-
Παρακαλώ όλους τους νυν κατόχους (και πιθανούς μελλοντικούς ακόμα) όλων των μοντέλλων της MASERATI όπως επικοινωνήσουν μαζί μου για να συζητήσουμε τη δυνατότητα δημιουργίας ενός Official MASERATI Club Greece.
Ευχαριστώ.
Θάνος -
Παρακαλώ όλους τους νυν κατόχους (και πιθανούς μελλοντικούς ακόμα) όλων των μοντέλλων της MASERATI όπως επικοινωνήσουν μαζί μου για να συζητήσουμε τη δυνατότητα δημιουργίας ενός Official MASERATI Club Greece.
Ευχαριστώ.
Θάνος -
Ευχαριστώ.
Θάνος -
δεν χρειαζόταν ολόκληρο θέμα, ένα πμ στον 224v θα αρκούσε
Καλή επιτυχία σας εύχομαι! (λίγο γλύψιμο στους κατόχους Maserati δεν βλάπτει)
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
δεν χρειαζόταν ολόκληρο θέμα, ένα πμ στον 224v θα αρκούσεΚαλή επιτυχία σας εύχομαι! (λίγο γλύψιμο στους κατόχους Maserati δεν βλάπτει)
Ελαβα την απαντησή σας-δεν την κατάλαβα όμως-μπηκε ως ανακοίνωση για να δώσουν την δέουσα προσοχή όλοι....
Απ΄ ότι μπόρεσα να καταλάβω έχετε μία 224 -σωστά? Αν ΝΑΙ γιατί μας εύχεστε καλή επιτυχία-δεν σας αφορά το θέμα δημιυργίας λέσχης?
Τέλος δεν κατανόησα το (διορθώστε με παρακαλώ αν κάνω λάθος) μάλλον ειρωνικό σχόλιο περί γλυψίματος-βοηθήστε με να καταλάβω τι εννοείτε...
Ολα έχουν ξεκινήσει με μια αγαθή πρόθεση να γίνει επιτέλους ένα Club-οποιαδήποτε εποικοδομητική πρόταση-ιδέα είναι καλοδεχούμενη!
thanos.p -
thanos.p, δεν υπάρχει ειρωνία στο μήνυμα του hrdoukas...
-
Φίλε Θάνο (αν μου επιτρέπεις τον ενικό), σε διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχει ειρωνία στο μήνυμά του hrdoukas. Απλώς, είμαστε μεγάλη παρεα και μερικές φορές κάνουμε πλάκα (ξανατονίζω, όχι ειρωνία), ξεχνόντας ότι ίσως να μην την καταλαβαίνουν όλοι, επειδή δε μας γνωρίζουν
-
thanos.p
Ο 224ν είναι το μόνο (που ξέρω εγώ, τουλάχιστον) μέλος του 4τφ που έχει Μαζεράτι.
Το γλείψιμο χρειάζεται μήπως και σας συγκινήσουμε και μας κάνετε καμιά βόλτα. -
Συγγνώμη αν φάνηκε ειρωνική η σαχλαμάρα μου, πάντως, όπως σας διαβεβαιώσαν και τα παιδιά, δεν είχα τέτοια διάθεση
Και πάλι καλή επιτυχία στο εγχείρημά σας
Ελπίζω να μην έχασα κάθε ελπίδα για μια βόλτα
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
:oops: Συγγνώμη αν φάνηκε ειρωνική η σαχλαμάρα μου, πάντως, όπως σας διαβεβαιώσαν και τα παιδιά, δεν είχα τέτοια διάθεσηΚαι πάλι καλή επιτυχία στο εγχείρημά σας
Ελπίζω να μην έχασα κάθε ελπίδα για μια βόλτα
αν ο hrdoukas εχασε καθε ελπιδα, δεχομαι ευχαριστως εγω να παρω τη θεση του...
-
ζασταβα δεχονται ως μελη του κλαμπ?
-
Αναρτηστε αφισουλες Α4 σε συνεργεια που εξειδικευονται σε αυτα τα αυτοκινητα και φτιαξτε μια προχειρη ιστοσελιδα στο yahoo ή κάτι τέτοιο τέλος πάνων
-
Καλή επιτυχία.
Έκανα και εγώ μια δειλή προσπάθεια, αλλά μετά σήκωσα τα χέρια όταν έφαγα τις πρώτες χυλόπιτες απο ιδιοκτήτες Ζ - οι περισσότεροι βαριόντουσαν... ... ή ήταν πολύ απασχολημένοι πηγαίνωντας συνέχεια με το πλάι!!!
-
Καλησπερα και απο εμενα, μολις γυρησα απο το dubai!!!!!!. τι να λεμε και τι να ομολογησουμε???. καθησα 5 μερες για δουλεια και το γυρισα ολο το οδικο δυκτυο. Στους δρομους εκτος πολεων εχουν βαλει καθε 5 χλμ καμερα!!!!!συναντας πολλες Maybach, Rolls, quatroporte κ.λ.π. επεισης απιστευτα σε μεγεθος SUV, ενα καινουργειου TOYOTA το λενε FORTUNER και βγαινει σε 2500κε, και 4000κ.ε. εχε 6 θεσεις που αμα στριμωχτείς γινονται 8. Πρακτικο και φτηνό (εκει το 4000 εχει 25000ευρω!!!!) δεν βολευει σαν μεγεθος για Αθηνα αλλα και ποιο SUV βολευει???? για το κλαμπ Μαserati Περιμενω pm.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Καλησπερα και απο εμενα, μολις γυρησα απο το dubai!!!!!!. τι να λεμε και τι να ομολογησουμε???. καθησα 5 μερες για δουλεια και το γυρισα ολο το οδικο δυκτυο. Στους δρομους εκτος πολεων εχουν βαλει καθε 5 χλμ καμερα!!!!!συναντας πολλες Maybach, Rolls, quatroporte κ.λ.π. επεισης απιστευτα σε μεγεθος SUV, ενα καινουργειου TOYOTA το λενε FORTUNER και βγαινει σε 2500κε, και 4000κ.ε. εχε 6 θεσεις που αμα στριμωχτείς γινονται 8. Πρακτικο και φτηνό (εκει το 4000 εχει 25000ευρω!!!!) δεν βολευει σαν μεγεθος για Αθηνα αλλα και ποιο SUV βολευει???? για το κλαμπ Μαserati Περιμενω pm.Kalimera.
Den eixa kanena neo soy gia to Maserati Club-an theleis epikoinwnise mazi moy...Than. -
Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί είναι σημαντικό για κάθε ένα απο εμάς που είναι κάτοχος ενός συγκεκριμένου μοντέλου μάρκας αυτοκινήτου να μπορεί να βρίσκει ένα Club, ένα forum για την ενημέρωση του. Φυσικά αυτά που προανέφερα ΙΣΧΎΟΥΝ και για νέους αγοραστές.
Σας παραμπένω λοιπόν όσοι είσαστε κάτοχοι - ιδιοκτήτες του VW Eos να δείτε πραγματικά κάτι όμορφο που εμένα προσωπικά με χαροποίησε. Και γενικά χαίρομαι όταν βλέπω να γίνονται όμορφα πράγματα για την ενημερωσή μας.
http://www.vweosclub.gr' target='_blank
Επίσης να εκφράσω συγχαρητήρια για το Nεο ανανεομένο Forum των 4 τροχών και επειδή γνωρίζω και κάποια απο τα παιδιά του VW Eos Club που ξεκίνησαν αυτή την προσπαθειά τους για ενημέρωση σε όλους πολλά μπράβο.
Να είστε όλοι καλά
Ευχαριστώ. -
Για να αποφευχθεί το φαινόμενο της εγγραφής χρηστών με αποκλειστικό σκοπό την ανακοίνωση της λειτουργίας κάποιου διαδικτυακού club εκτός του 4TF, ανοίγουμε το παρόν θέμα, το οποίο είναι κλειδωμένο από τη γέννησή του. Ο ενδιαφερόμενος για προβολή του χώρου του μπορεί να στέλνει προσωπικό μήνυμα σε κάποιο από τα μέλη του συντονιστικού team του 4Τ forum ( Διαχειριστές , Καθολικοί συντονιστές , Συντονιστές ) , το οποίο θα δημοσιεύεται στο κλειδωμένο θέμα κατόπιν απόφασης του team. Το παρόν θα μείνει επικολλημένο για μια εβδομάδα. Ευχαριστούμε.
-
Ο χρήστης Liana έγραψε:
Καλημέρα σας .Σε λίγο καιρό κλείνει ένας χρόνος σχεδόν , από τότε που είπα να ξεκινήσω ένα δικό μου φορουμ.
Η ιδέα καλή και οι ανθρώπινοι συντελεστές πρόθυμοι - στην αρχή .
Κατόπιν οι συντελεστές έκαναν λίγα νεράκια και το πρότζεκτ έμεινε στην μέση.
Μετά ήρθε ένας άλλος συντελεστής (ένα καλό και τίμιο παιδί - παιδί του λαού) και το προτζεκτ προχώρησε .
Και τώρα ήρθε η ώρα που το φορουμ περνάει την μπετα τεστιν' φάση του .Η διεύθυνση του είναι η : http://www.round-up.gr/demo/forum.php και ελπίζω να μην σας απογοητεύσει η δουλειά και το αποτέλεσμα.
Όποιες παρατηρήσεις/γνώμες έχετε σχετικά , θα χαρώ να τις ακούσω .Εlena .
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
http://www.coltpower.gr
Ενα Club, αφιερωμενο στα Mitsubishi Colt και οχι μονο.
Μια προσπαθεια που φτιαχνεται σιγα σιγα με πολυ μερακι και υπομονη απο ολα τα μελη ωστε να χτιστει μια σωστη βαση τεχνικων θεματων για το αυτοκινητο.
Ευπροσδεκτοι ολοι οι φιλοι της αυτοκινησης απο...οποια μαρκα και αν προερχονται!
Συζητησεις, συναντησεις, track days και πολυ διασκεδαση....συμπεριλαμβανονται! -
Ρίξτε μια ματιά : http://hellasautoblog.blogspot.com/
Links προς άλλα διαδικτυακά clubs μέσω του 4T forum