-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αλλά τι σε κάνει να θεωρείς όλους αυτούς που καταστρέφουν φορώντας μια κουκούλα λιγότερο φασίστες;
Αν στεναχωριέσαι για τα μαγαζιά του κόσμου που σπάστηκαν, μαζί σου. Δυστυχώς μέσα σε τέτοιο πανικό πολλοί βρισκουν την ευκαιρία για πλίατσικο, για μπάχαλα κλπ.
Αν εχεις προσέξει, σπάνε σερί τράπεζες. Στεναχωριέσαι και γι αυτές?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
αλλά τι σε κάνει να θεωρείς όλους αυτούς που καταστρέφουν φορώντας μια κουκούλα λιγότερο φασίστες;
Αν στεναχωριέσαι για τα μαγαζιά του κόσμου που σπάστηκαν, μαζί σου. Δυστυχώς μέσα σε τέτοιο πανικό πολλοί βρισκουν την ευκαιρία για πλίατσικο, για μπάχαλα κλπ.
να σου πώ για τις τράπεζες ένα μεγάλο ΟΧΙ.....
ρουφάνε το αίμα του λαού με τα δάνεια και τις δώσεις....... -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μίλησα για ΜΑΓΑΖΙΑ....πήγαινε Ερμού, Πατησίων και Αλεξάνδρας να δεις...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το θέμα είναι ποιοί είναι οι φασίστες ?
μπορεί κάποιος να μου τους δείξει ?αυτοι που εκτελουν εν ψυχρω παιδακια του λυκειου ισως;;;;;;
εσυ ποιοι πιστευεις;;;
Ναι!!
όπως το λέει η παροιμία 'Όμοιος ομοίω αεί πελάζει...'...
ή όπως το τραγουδάει το άσμα... ' ο έρωτας με έρωτα περνάει'
εδώ θα πω ότι ' οι ακραιότητες με ακραιότητες περνούν'..., και δυστυχώς δε με βρίσκουν καθόλου σύμφωνο με όσα κάνουν οι αναρχικοί... ας διαδηλώσουν, αλλά ας μην τα σπάσουν... γιατί μετά χάνουν και το δίκαιό τους από την κοινωνία...
κρίμα για αυτούς που έχουν καταστήματα τύπου Γερμανός όπως είπε ο φίλος παραπάνω... (γιατί τα καταστήματα αυτά, ως επί το πλείστον, δυστυχώς είναι franchise (σαν τα βενζινάδικα ένα πράγμα, δεν ανήκουν όλα στη shell πχ) και ανήκουν σε πολίτες απλούς και όχι στον μεγάλο κολωσσό όπως νομίζουν οι αναρχικοί... μπορεί να ανήκουν και σε κανένα συγγενή από τους αναρχικούς... ποιος ξέρει...)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάλι τα ίδια με το 80 κάτι.
Πάλι θα λέμε, πάλι θα γράφουμε, οι μισοί με τους καλούς και οι μισοί με τους κακούς (αναλόγως της οπτικής του καθενός), και στο τέλος τίποτα.
Ελπίζω μόνο σε 2ο χρόνια, αν είμαστε καλά, να μη ξαναγίνεται η ίδια κουβέντα.ενω πριν το 80 ευτυχια....και το 67-73 ακομα περισσοτερο, εγω ελπιζω να μπορω να γραφω τα ιδια σε 20 χρονια,,
σε ενα θα συμφωνησω....ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΠΟΤΑ, οι μικροαστοι μαλωνουν για την πονεμενη περιουσια τους και ευχονται την τιμωρια των χυδαιων νεαρων που ανηθικα προκαλουν τον ληθαργο αυτων και των νταβατζηδων τους.Το εχουμε ξαναδει το εργο (μηπως και ο Ντε Γκολ δεν κατεστειλε τον Μαι του 68 με την ΑΜΕΡΙΣΤΗ συμπαρασταση της αστικης ταξης)?.P,S. μπατσοι γουρουνια δολοφονοι._
Ε να τα κάψουμε τότενες να δείξουμε τι είμαστε...
Εάν είχες μαγαζί και ζούσες από αυτό και στο καιγαν να σε βλεπα τι φιλοσοφίες θα έγραφες εδώ μέσα.Ενω εσυ 'τοτενες' εισαι του λιμανιου ε?
Εμ εκει ειναι το θεμα, αν η προσωπικη σου ζωη προσβαλλεται περισσοτερο απο τις μολοτωφ και οχι απο την κρατικη βια τοτε καποιο λακο εχει η φαβα...εκτος αν εισαι του γκαργκανα παραγιος...Το καψιμο δεν ειναι αυτοσκοπος...αν εχεις κατεβει σε πορεια το ξερεις, αν οχι μη διαβαζεις πολυ καθημερινη θολωνει..και σε προσωπικο επιπεδο το τι θα εκανα αστο να το κρινουν αυτοι που με ξερουν, .
-
http://www.nuvideo.nl/video/21087
κάλυψη του περιστατικού στην ολλανδίαhttp://www.lefigaro.fr/international/20 ... scent-.php
Γαλλία, έχει και ένα βίντεο απ το συμβάν, αλλά δε φαίνεται τπτ
-
Παρασύρεστε από την νεοελληνική νοοτροπία που βλέπει τις τράπεζες ως εχθρό του λαού και ξεχνάτε ότι χωρίς αυτές η οικονομία δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει.
Εγώ λοιπόν ομολογώ ότι ναι, στεναχωριέμαι και για αυτές. Έχω το δικαίωμα να στεναχωριέμαι ΚΑΙ για αυτές. Εκτός και αν είναι κάπου γραμμένο (στο βιβλίο της Γένεσης ίσως, ή στο εγχειρίδιο του πολιτικώς ορθού εν Ελλάδι) ότι τις τράπεζες δικαιούμαστε να τις καίμε και δεν το πρόσεξα.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
να σου πώ για τις τράπεζες ένα μεγάλο ΟΧΙ.....
ρουφάνε το αίμα του λαού με τα δάνεια και τις δώσεις.......ναι, αλλά μετά θα ανεβούν και άλλο οι δώσεις...
για να πληρώσουν τον τζαμά, το ατμ, τα θρανιά, είναι καμιά 100.000 ένα κατάστημα...
πως να το κάνουμε...
από τους δανειολήπτες θα τα πάρουν...
αυτό το 'σπάστα γιατί μας ρουφάν το αίμα' είναι μεγάλη απάτη, γιατί γυρνάει μπούμπερανγκ...εκτός και αν σπάνε τράπεζα που δεν έχεις δανειστεί.
-
ξαναλεω στην πατρα δεν καταστραφηκε κανενος μικροαστου η περιουσια, μονο τραπεζες, 2-3 περιπολικα κ ασφαλιτικα και ενα καταστημα 'γερμανος' το οποιο περισσοτερο το πηρε η μπαλα μεσα στον πανικο/πετροπολεμο παρα εγινε στοχος επιθεσης οπως οι τραπεζες.
κανενα πλιατσικο δεν εγινε
επισης δεν ημασταν ολοι αναρχικοι κ σ'αυτα τα θεματα δεν εχει καμια σημασια, σημασια εχει να δειξουμε οτι δεν θα ανεχθουμε την κρατικη βια
-
στο video ακούγονται 2 μόνο πυροβολισμοί, απανωτοί.
άρα ή ο τρίτος είναι αργότερα ή δεν έριξε αυτούς τους 2 στον αέρα για να βρήκαν στόχο. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
επισης δεν ημασταν ολοι αναρχικοι κ σ'αυτα τα θεματα δεν εχει καμια σημασια, σημασια εχει να δειξουμε οτι δεν θα ανεχθουμε την κρατικη βιαΚαι θα ανεχθουμε εμεις την δικια σας βια ε;
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
επισης δεν ημασταν ολοι αναρχικοι κ σ'αυτα τα θεματα δεν εχει καμια σημασια, σημασια εχει να δειξουμε οτι δεν θα ανεχθουμε την κρατικη βια
Και θα ανεχθουμε εμεις την δικια σας βια ε;
ήρεμα....
ο καθένας έχει τις απόψεις του....... -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
ποιοι ειστε εσεις κ ποιοι εμεις;
-
Πολύ όμορφα το δείξατε, Skye. Βία για να δείξουμε ότι είμαστε ενάντια στην βία (του κράτους, η δικιά μας δεν μετράει, είμαστε ιδεολόγοι).
(Πως πήγαινε εκείνο το καλό; Bombing for peace is like fucking for virginity)
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Ενω εσυ 'τοτενες' εισαι του λιμανιου ε?
μέσα είσαι...καραβόσκυλος
Εμ εκει ειναι το θεμα, αν η προσωπικη σου ζωη προσβαλλεται περισσοτερο απο τις μολοτωφ και οχι απο την κρατικη βια τοτε καποιο λακο εχει η φαβα...εκτος αν εισαι του γκαργκανα παραγιος...
Α να με συγχωρέσεις που νοιάζομαι και για τις 2 μεριές...εσύ του δόγματος Μπους είσαι; Οποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας;
Το καψιμο δεν ειναι αυτοσκοπος...αν εχεις κατεβει σε πορεια το ξερεις, αν οχι μη διαβαζεις πολυ καθημερινη θολωνει..
εσύ και μερικοί άλλοι μπορεί να μην κάψετε και μπράβο σας. Εγώ κρίνω το αποτέλεσμα. Οι του BBC ξέρεις τι είπαν; Οι Greeks όποτε βγαίνουν για πορεία καταλήγουν πάντα σε βανδαλισμούς. Δεν διαβάζω εφημερίδες ...πόσο μάλλον Ριζοσπάστη και Αυγή.
και σε προσωπικο επιπεδο το τι θα εκανα αστο να το κρινουν αυτοι που με ξερουν, .
Σαφώς! Τα γραφόμενά σου όμως θα τα σχολιάσω μιας και γράφεις σε δημόσιο φόρουμ.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
παρακαλώ....
όχι εντάσεις ........ -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ξαναλεω στην πατρα δεν καταστραφηκε κανενος μικροαστου η περιουσια, μονο τραπεζες, 2-3 περιπολικα κ ασφαλιτικα και ενα καταστημα 'γερμανος' το οποιο περισσοτερο το πηρε η μπαλα μεσα στον πανικο/πετροπολεμο παρα εγινε στοχος επιθεσης οπως οι τραπεζες.κανενα πλιατσικο δεν εγινε
εντελώς ανώνυμα, αν θέλεις απαντάς...
εσύ, πέταξες καμιά πέτρα σήμερα σε αστυνομικό?
πέταξες σήμερα στην πορεία κάτι( πέτρα, μολότωφ, κτλ) σε τράπεζα?
αν θέλεις απαντάς... ανώνυμοι είμαστε άλλωστε...
-
Είναι προσβολή να κρίνουμε ένα νεκρό γι αυτό και δεν θα μπω σε οποιαδήποτε ανάλυση για το παιδί.
Θα πω μόνο ότι οι 'γνωστοί-άγνωστοι', αναρχικοί και λοιποί το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να ακυρώσουν το δικαίωμα του απλού πολίτη να διαδηλώνει και να διαμαρτύρεται. Από τη στιγμή που 9 στις 10 φορές που θα γίνει πορεία θα ξετρυπώσουν και θα τα κάνουν μπάχαλο ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ κάθε διαδηλωτής εξισώνεται με αυτούς τους εγκληματίες.
Μήπως τελικά επιβεβαιώνεται η θεωρία που θέλει αυτούς τους ανώνυμους αναρχικούς στην ουσία σύμμαχους των αστυνομικών;
Μήπως αποτελούν πρόσχημα για να χάσουμε όλοι το δικαίωμα της διαμαρτυρίας αθόρυβα και ύπουλα;
Εγώ σε πορεία δεν έχω πάει. ΚΚΕ δεν έχω ψηφίσει. Μούσι-κοτσίδα δεν έχω. Κράνος δεν έχω. Κοντάρι δεν γουστάρω να πιάσω στα χέρια μου για να φωνάξω συνθήματα που θα μου έχει υπαγορεύσει κάποιος γυμνοσάλιαγκας-κομματόσκυλο της ΠΣΚ.
Αυτοί λοιπόν που τα κάνουν ΟΛΑ αυτά που ανέφερα, μήπως στην επόμενη πορεία με το που βγουν οι γνωστοί-άγνωστοι να τους αρχίσουν στο κυνήγι και να τους σπάσουν στο ξύλο;
Μήπως λέω...ΥΓ: Είχαμε έναν 'αγωνιστή wannabe commandante στο σχολείο που παρόλο που προερχόταν από υπερ-ευκατάστατη οικογένεια έκραζε πάντα Χριστους-θρησκείες-καπιτάλες-σύστημα-λεφτάδες κλπ. Ακόμα και παιδιά που οι γονείς τους έβγαζαν το 1/10 τους θεωρούσε υποτελή γουρούνια του συστήματος επειδή δεν πήγαιναν σε πορείες να κάψουν μπάτσους και να τα σπάσουν (τα πέταγε που και που κάτι τέτοια). Εύχομαι να γυρίζει τα μπουζούκια με καμμιά Μ3 και να είναι καλά στην υγεία του το παιδί γιατί εκεί στις πορείες πέφτει και ξύλο...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Νομιζω (απο το πρωτο προσωπο που χρησιμοποιεις) εσεις ειστε οι αναρχικοι...
Εγω προσωπικα ειμαι ενας που δεν γουσταρει να βλεπει κουκουλοφορους και σκιανθρωπους να τα σπανε και να τα καινε ολα. Οπως δεν χωνευω οσους μπατσους κανουν καταχρηση της εξουσιας τους. Ειναι φαυλος κυκλος.Οπως τα λεει ο Χρηστος, βια στη βια φερνει περισσοτερη βια.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
2-3 περιπολικα κ ασφαλιτικα και ενα καταστημα 'γερμανος' τ.A έτσι εε?
Δυό τρία περιπολικά?
Το ξέρεις ότι η αστυνομία είναι ΠΟΛΎ ΕΠΙΕΙΚΗΣ μαζί σας?
Το δικό σου αυτοκίνητο για τους δικούς μου χ ψ λόγους να το σπάσω?Αν η αστυνομία και το κράτος αγαπητέ λειτουργούσε δικαιούσασταν όλοι από μια σφαίρα εντελώς δωρεάν.
Το που μόνο δεν ξέρω
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου