-
Ε προφανώς θα έπρεπε να τα μαζέψουν οι αστυνομικοί αν πέταξαν μπουκάλια, δεν το συζητάμε αυτό.
Ωστόσο ρε παιδιά, δε θα ήταν ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος κ@υλωμένος 16χρονος.
-
Δεν τριγυρίζει στα Εξάρχεια και κάνει τσαμπουκάδες σε αστυνομικούς.
Επειδή βγαίνω από το πρώτο έτος πολύ συχνά στη συγκεκριμένη περιοχή και μάλιστα τις συγκεκριμένες ώρες έχω μια εικόνα για να το λέω αυτό. Όπως και στο Γκάζι ή Ψυρρή πολύ σπάνια θα δω ανήλικα παιδιά.
Δεν έχει να κάνει με το μέρος όσο με την παρέα και αυτό είναι κάτι που μπορούν να επηρεάσουν οι γονείς. -
Ο χρήστης pro έγραψε:
Στην Αμερική για να σε σκοτώσει αστυνομικός θα πρέπει να έχεις βγάλει όπλο εναντίον του!!!
Δεν ξερω παντως ποσοι θα ηθελαν μια αστυνομια σαν των ΗΠΑ, ή της Γαλλιας / Γερμανιας.
Όσοι ακριβώς θα ήθελαν και μια τροχαία σαν αυτή της Γερμανίας, της Ελβετίας, της Αγγλίας.
Δηλαδή ένα σώμα που να κάνει τη δουλειά του και να μην καταλαβαίνει μία όποτε κάποιος παραβιάζει τον ΚΟΚ ή το νόμο γενικότερα.
Με λίγα λόγια, έχουμε ΚΑΙ την αστυνομία που μας αξίζει. -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ερώτηση προς όλους:Σήμερα το απόγευμα σε επαρχιακή πόλη φημολογείται πορεία αναρχικών/αντιεξουσιαστών και εργάζομαι σε κατάστημα κεντρικό επί του δρόμου.
Πως με συμβουλεύετε να προετοιμαστώ; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ (π.χ. να πάω να αγοράσω έξτρα πυροσβεστήρες για την ελάχιστη πιθανότητα να έχουμε επεισόδια;
Θα αναφέρω πάλι ότι δεν εξετάζω από που προέρχονται οι βάνδαλοι, εξετάζω το ότι δεν θέλω να έχω σοβαρό πρόβλημα ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ γίνουν βανδαλισμοί.
Μακάρι φυσικά να γίνει μία διαμαρτυρία χωρίς παρατράγουδα αλλά οφείλω να είμαι προετοιμασμένος για όλα.
Και, ναι μεν δεν είμαι πανικόβλητος, ωστόσο δεν είμαι ήσυχος...
_
Ανάλογα βέβαια το μαγαζί, έχε 3-4 πυροσβεστήρες των 3-5 κιλών κρυμμένους σε εύκολα προσβάσιμα σημεία και πάρε και ένα φαρμακείο. Επίσης καλό θα είναι να απομακρύνεις το εμπόρευμα σου απο τη βιτρίνα, ακόμη καλύτερα αν είναι δυνατόν να το βάλεις σε κούτες λίγο πρίν ξεκινήσει η πορεία. Έχε έτοιμο και το τηλέφωνο κάποιου τζαμά, επαρχιακή πόλη είναι, μετά θα τον ψάχνεις και δε θα τον βρίσκεις. Μακάρι να μη συμβεί τίποτα.
Πρόσεξε οι πυροσβεστήρες να λειτουργούν, προπερσι είχαν βαλει τα ζωα μικρή φωτιά σε τράπεζα στη Συγγρού κατα τη διάρκεια πορείας και μπήκαμε μέσα κάποιοι για να τη σβήσουμε και οι πυροσβεστήρες της δεν λειτουργούσαν.. -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ερώτηση προς όλους:Σήμερα το απόγευμα σε επαρχιακή πόλη φημολογείται πορεία αναρχικών/αντιεξουσιαστών και εργάζομαι σε κατάστημα κεντρικό επί του δρόμου.
Πως με συμβουλεύετε να προετοιμαστώ; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ (π.χ. να πάω να αγοράσω έξτρα πυροσβεστήρες για την ελάχιστη πιθανότητα να έχουμε επεισόδια;
_Να βεβαιωθείς ότι αυτοί που έχεις λειτουργούν. Αν εργάζεσαι σε κατάστημα τράπεζας ναι, πάρε περισσότερους.
-
...βγάλε το άλογο από το στάβλο και στείλε κανένα συνάδελφο στο σαλούν να βρει τον σερίφη.
-
Μην κάνεις τίποτα. Η ζωή του μικρού Αλέξανδρου είναι πολύ πιο σημαντική από οποιαδήποτε φθορά μπορείς να υποστείς εσύ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στην Αμερική για να σε σκοτώσει αστυνομικός θα πρέπει να έχεις βγάλει όπλο εναντίον του!!!
Δεν ξερω παντως ποσοι θα ηθελαν μια αστυνομια σαν των ΗΠΑ, ή της Γαλλιας / Γερμανιας.
Όσοι ακριβώς θα ήθελαν και μια τροχαία σαν αυτή της Γερμανίας, της Ελβετίας, της Αγγλίας.
Δηλαδή ένα σώμα που να κάνει τη δουλειά του και να μην καταλαβαίνει μία όποτε κάποιος παραβιάζει τον ΚΟΚ ή το νόμο γενικότερα.
Με λίγα λόγια, έχουμε ΚΑΙ την αστυνομία που μας αξίζει.Η αστυνομία της Αγγλίας και των ΗΠΑ δεν πάνε πίσω σε αντίστοιχα γεγονότα, π.χ. ο άντρας που σκοτώθηκε την προηγουμένη του γάμου του και άλλος που πήγαινε στη δουλειά του.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
...βγάλε το άλογο από το στάβλο και στείλε κανένα συνάδελφο στο σαλούν να βρει τον σερίφη.Ο Batman έχει ρεπό;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μην κάνεις τίποτα. Η ζωή του μικρού Αλέξανδρου είναι πολύ πιο σημαντική από οποιαδήποτε φθορά μπορείς να υποστείς εσύ.Δεν είναι;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
...βγάλε το άλογο από το στάβλο και στείλε κανένα συνάδελφο στο σαλούν να βρει τον σερίφη.
Ο Batman έχει ρεπό;
Έχει αγώνα σήμερα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μην κάνεις τίποτα. Η ζωή του μικρού Αλέξανδρου είναι πολύ πιο σημαντική από οποιαδήποτε φθορά μπορείς να υποστείς εσύ.
Δεν είναι;
Εγω λέω οτι είναι. Μήπως να το σπάσω μόνος μου το μαγαζί μου σε ένδειξη διαμαρτυρίας ;;;;
-
Είπα εγώ να το σπάσεις;
Αλλά σε ισοπεδωτικές ερωτήσεις χωράνε και απόλυτες απαντήσεις. Εδώ και ο νόμος αναφέρει ότι ακόμα και αν έρθει κάποιος να σε ληστέψει κρατώντας ένα ρόπαλο δεν μπορείς να τον καθαρίσεις με το 45αρι. -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Στην Αμερική για να σε σκοτώσει αστυνομικός θα πρέπει να έχεις βγάλει όπλο εναντίον του!!!Τι εγινε λεει?
Για κανε στην αμερικη (πανω σε ελεγχο πανω σου) οτι πας πχ να βγαλεις κατι απο την τσεπη σου,και αν δεν σε γαζωσουν πριν καν προλαβει το χερι σου να φτασει στην τσεπη,ελα να μου το πεις. -
-
Παντού γίνονται, στην Γαλλία πρόσφατα είχαν πολύ πιο εκτεταμένες ταραχές. ΚΑΙ στην Αμερική είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο πριν πολλά χρόνια, είχαν καεί ολόκληρες πόλεις όταν ένας μαύρος είχε ξυλοκοπηθεί αγρίως (δεν θυμάμαι αν είχε σκοτωθεί) από αστυνομικούς.
-
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Παντού γίνονται, στην Γαλλία πρόσφατα είχαν πολύ πιο εκτεταμένες ταραχές. ΚΑΙ στην Αμερική είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο πριν πολλά χρόνια, είχαν καεί ολόκληρες πόλεις όταν ένας μαύρος είχε ξυλοκοπηθεί αγρίως (δεν θυμάμαι αν είχε σκοτωθεί) από αστυνομικούς.rodney king,1992.ξυλοκοπηθηκε μετα απο σημα αστυνομικων πουτον σταματησαν με το αμαξι.οι φασαριες γιναν μολιες αθωωθηκαν οι μπατσοι και βγηκε το βιντεο στη φορα.
52 νεκροι και 1.000.000.000 δολλαρια ζημιες.μονο που στη γαλλια και στο λος αντζελες γινανε στα γκετο των πολεων,εδω γινεται στο κεντρο που ειναι κατι πρωτοφανες
-
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου