-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Παρασύρεστε από την νεοελληνική νοοτροπία που βλέπει τις τράπεζες ως εχθρό του λαού και ξεχνάτε ότι χωρίς αυτές η οικονομία δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει.Εγώ λοιπόν ομολογώ ότι ναι, στεναχωριέμαι και για αυτές. Έχω το δικαίωμα να στεναχωριέμαι ΚΑΙ για αυτές. Εκτός και αν είναι κάπου γραμμένο (στο βιβλίο της Γένεσης ίσως, ή στο εγχειρίδιο του πολιτικώς ορθού εν Ελλάδι) ότι τις τράπεζες δικαιούμαστε να τις καίμε και δεν το πρόσεξα.
μόλις έκανα εμετό
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ξαναλεω στην πατρα δεν καταστραφηκε κανενος μικροαστου η περιουσια, μονο τραπεζες, 2-3 περιπολικα κ ασφαλιτικα και ενα καταστημα 'γερμανος' το οποιο περισσοτερο το πηρε η μπαλα μεσα στον πανικο/πετροπολεμο παρα εγινε στοχος επιθεσης οπως οι τραπεζες.
κανενα πλιατσικο δεν εγινε
επισης δεν ημασταν ολοι αναρχικοι κ σ'αυτα τα θεματα δεν εχει καμια σημασια, σημασια εχει να δειξουμε οτι δεν θα ανεχθουμε την κρατικη βια
εντελώς ανώνυμα, αν θέλεις απαντάς...
εσύ, πέταξες καμιά πέτρα σήμερα σε αστυνομικό?
πέταξες σήμερα στην πορεία κάτι( πέτρα, μολότωφ, κτλ) σε τράπεζα?
αν θέλεις απαντάς... ανώνυμοι είμαστε άλλωστε...
αυτά δεν λέγονται......
και το ξέρεις....... -
Τον ΠΑΟΚ θα τον πάρουν άραβες?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Παρασύρεστε από την νεοελληνική νοοτροπία που βλέπει τις τράπεζες ως εχθρό του λαού και ξεχνάτε ότι χωρίς αυτές η οικονομία δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει.
Εγώ λοιπόν ομολογώ ότι ναι, στεναχωριέμαι και για αυτές. Έχω το δικαίωμα να στεναχωριέμαι ΚΑΙ για αυτές. Εκτός και αν είναι κάπου γραμμένο (στο βιβλίο της Γένεσης ίσως, ή στο εγχειρίδιο του πολιτικώς ορθού εν Ελλάδι) ότι τις τράπεζες δικαιούμαστε να τις καίμε και δεν το πρόσεξα.
μόλις έκανα εμετό
μήπως έφαγες κάτι και σε πείραξε
-
μόλις έκανα εμετόΝα πάρεις Vomex.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Τον ΠΑΟΚ θα τον πάρουν άραβες?είσαι εκτός θέματος.......
-
ΡΕ ΣΥ ΧΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!
-
Τον ΠΑΟΚ θα τον πάρουν άραβες?έλιωσα Κωνσταντίνε!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Τον ΠΑΟΚ θα τον πάρουν άραβες?παιζει...απ'οτι λενε...εκτος αν γινει αγωνας κατα του μικροαστικου οτινανισμου...
-
Έρχονται τα τανκς!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παιζει...απ'οτι λενε...εκτος αν γινει αγωνας κατα του μικροαστικου οτινανισμου...
οι αναρχικοί θα τον πάρουν......
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
2-3 περιπολικα κ ασφαλιτικα και ενα καταστημα 'γερμανος' τ.
A έτσι εε?
Δυό τρία περιπολικά?
Το ξέρεις ότι η αστυνομία είναι ΠΟΛΎ ΕΠΙΕΙΚΗΣ μαζί σας?
Το δικό σου αυτοκίνητο για τους δικούς μου χ ψ λόγους να το σπάσω?Πες του ναι ρε skye να λήξουμε την κουβέντα ...Εγώ πάντως αν σταματήσεις να γράφεις στο δίνω με όλη μου την καρδιά να το κάψεις, και θα θεωρήσω ότι έκανα φίνο bargain προστατεύοντας λίγο τα νεύρα μου..Τι φίνο δηλ., τζάμπα!!
-
Ο χρήστης ExwFerrariEnzo έγραψε:
Έρχονται τα τανκς! -
παιζει...απ'οτι λενε...εκτος αν γινει αγωνας κατα του μικροαστικου οτινανισμου...
εγώ νομίζω ότι θα τον πάρουν, εκτός και αν τα σπάσουν όλα στην πόλη μια ακόμα φορά ( ) και οι παοκτσήδες, οπότε τους χαρίσει τα 30 εκατ χρέη ο αλογοσκούφης
-
Παρασύρεστε από την νεοελληνική νοοτροπία που βλέπει τις τράπεζες ως εχθρό του λαού και ξεχνάτε ότι χωρίς αυτές η οικονομία δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει.
Εγώ λοιπόν ομολογώ ότι ναι, στεναχωριέμαι και για αυτές. Έχω το δικαίωμα να στεναχωριέμαι ΚΑΙ για αυτές. Εκτός και αν είναι κάπου γραμμένο (στο βιβλίο της Γένεσης ίσως, ή στο εγχειρίδιο του πολιτικώς ορθού εν Ελλάδι) ότι τις τράπεζες δικαιούμαστε να τις καίμε και δεν το πρόσεξα.
μόλις έκανα εμετό
Δεν έχουμε δικαίωμα να καίμε τις τράπεζες αλλά εντάξει... είναι αυτό που λέμε στις ταινίες ότι χαρήκαμε που πέθανε ο κακός.
-
εγώ νομίζω ότι θα τον πάρουν, εκτός και αν τα σπάσουν όλα στην πόλη μια ακόμα φορά ( ) και οι παοκτσήδες, οπότε τους χαρίσει τα 30 εκατ χρέη ο αλογοσκούφης
γιαυτό έγιναν τα επεισόδια ?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΡΕ ΣΥ ΧΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!εξέφρασα τον αποτροπιασμό μου (που λένε και οι πολιτικοί) όσο πιο ανώδυνα μπορούσα
-
οχι ρε...υπαρχουν αλλοι μικροαστοι κουφιοκεφαλοι που κανουν επεισοδια πιο πολλα και απο μας...
-
οχι ρε...υπαρχουν αλλοι μικροαστοι κουφιοκεφαλοι που κανουν επεισοδια πιο πολλα και απο μας...
Έτσι είναι και είναι και μορφωμένα κάνουν και απογευματινά μαθήματα τις Κυριακές στο πολυτεχνείο εν αντιθέσει με τα μπαόκια
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
2-3 περιπολικα κ ασφαλιτικα και ενα καταστημα 'γερμανος' τ.
A έτσι εε?
Δυό τρία περιπολικά?
Το ξέρεις ότι η αστυνομία είναι ΠΟΛΎ ΕΠΙΕΙΚΗΣ μαζί σας?
Το δικό σου αυτοκίνητο για τους δικούς μου χ ψ λόγους να το σπάσω?Αν η αστυνομία και το κράτος αγαπητέ λειτουργούσε δικαιούσασταν όλοι από μια σφαίρα εντελώς δωρεάν.
Το που μόνο δεν ξέρωΕίναι δυνατόν να γράφονται τέτοια πράγματα ?
Κ 2 σελίδες πριν πως είναι δυνατόν να έχεις βγάλει γνώμη κ να κρίνεις ένα παιδί που δν ξέρεις καν
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου