-
Μηχανάκια κινούνται και παρκάρουν σε πεζόδρομους και πεζοδρόμια, οι οδηγοί δεν τηρούν τον ΚΟΚ, αδέσποτα σκυλιά στα πάρκα ορμάνε, άναρχη πολεοδόμηση, η παρακίνηση των καταλήψεων σε σχολεία, η κατάχρηση του πανεπιστημιακού ασύλου, η παρουσία των κομμάτων στα πανεπιστήμια και η εικόνα που παρουσιάζουν καθώς και άλλα πολλά συνθέτουν το ελληνικό μπουρδέλο.
Ποιος περιμένει να βρει το δίκιο του μέσα σε ένα τέτοιο μπουρδέλο με διεφθαρμένη αστυνομία, διεφθαρμένη εφορία, διεφθαρμένους δικαστικούς.
Σ' αυτό το μπουρδέλο που οι νόμοι δεν εφαρμόζονται στην καθημερινή ζωή, δεν θα εφαρμόζονται ούτε σε σημαντικά θέματα.
-
Να σοβαρευτούμε πληζ. Μια μλκία είπε ο Τζονάρας για να τα σκυλιά μην τρελαθούμε.
@mods: σας έχει παρακαλέσει τόσος κόσμος να αλλάξετε το όνομα του θέματος από σεβασμό προς ένα νεκρό παιδί αφού η κουβέντα έχει εκτροχιαστεί από το αρχικό θέμα που ήταν και η δολοφονία του παιδιού. Τουλάχιστον δώστε ένα λόγο για τον οποίο θεωρείτε ότι τα σκυλιά, τα πανεπιστήμια, τα φοιτητικά χρόνια του koutsan και η γενικότερη ανάλυση του πολιτικού συστήματος στη Νεώτερη Ελλάδα έχουν σχέση με το παιδί.
Στα τέτοια σας και σας, Κωστής Παλαμάς. ΟΚ -
Εγώ θέλω απλά να υπεθυμίσω αυτή την δήλωση για να μείνει ζωντανή στα βάθη των αιώνων:
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
*' Ο θεολόγος Χρήστος Γιανναράς , ο αποκαλούμενος και Δάσκαλος του Γένους από τον Κ. Ζουράρι *
3 ζήτω και γιοχοχο κι ένα μπουκάλι ρούμι για τον ύψιστο ζουράρι
συνεχίστε παρακαλώ
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τουλάχιστον δώστε ένα λόγο για τον οποίο θεωρείτε ότι τα σκυλιά, τα πανεπιστήμια, τα φοιτητικά χρόνια του koutsan και η γενικότερη ανάλυση του πολιτικού συστήματος στη Νεώτερη Ελλάδα έχουν σχέση με το παιδί.
Στα τέτοια σας και σας, Κωστής Παλαμάς. ΟΚ -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Από τη μία υπάρχουν κάποιοι που μιλάνε για τρομοκράτες. Δεν συμφωνώ, γιατί η τρομοκρατία έχει διαφορετικό περιεχόμενο. Βέβαια επίσημος ορισμός της, ως γνωστόν, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Εντούτοις, μερικά κουκουλοφόρα/κρανοφόρα/μαντηλοφόρα τσουτσέκια που χουλιγκανίζουν, κατά τη γνώμη μου, δεν μπορούν θεωρηθούν τρομοκράτες, ακόμα κι αν εμπίπτουν στο ΓΡΑΜΜΑ των διατάξεων του αντιτρομοκρατικού νόμου.
Από την άλλη υπάρχουν άλλοι που αναφέρονται στα ανωτέρω τσουτσέκια και τη δραστηριότητά τους με τους όρους 'διαδηλωτές' και 'διαδήλωση'. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Καμία απολύτως. **Ο νόμος σε κάθε του επίπεδο είναι σαφέστατος στο τι είναι διαδήλωση (ειρηνική, χωρίς όπλα). **Το κοινό ποινικό δίκαιο εφαρμόζεται χωρίς κανένα πρόβλημα σε όλους αυτούς.
Είναι λες ε; Δεν λέω όχι, απλά έχω ζήσει άπειρες τέτοιες νόμιμες διαδηλώσεις που καταλήγουν σε τρελό ξυλοφόρτωμα απο ματ. Πολύ συχνά και χωρίς την βοήθεια των κουκουλοφόρων. Αμφιβάλει κανείς γι αυτό;
Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα.
Οι επιθέσεις κουκουλοφόρων είναι ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα.
Το ότι κάποιοι μπερδεύουν τη διαδήλωση με την (μέσω της χρήσης ροπάλων-ψευτοσημαιών ή/και μέσω της προσπάθειας πχ να μπουκάρουν σώνει και καλά στη Βουλή ή στο τάδε υπουργείο) προδιαγεγραμμένη σύγκρουση με τα ΜΑΤ, επίσης είναι σοβαρό πρόβλημα.Αν και με κοινό πεδίο εκδήλωσης, τα τρία παραπάνω προβλήματα δεν έχουν κοινή ρίζα, ούτε δικαιολογείται κάποιο από αυτά επειδή δεν έχει λυθεί κάποιο από τα υπόλοιπα.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Νίκησα 4-3!!
Αντε καλά χριστούγεννα (δεν ειρωνεύομαι... φεύγω για Καρπενήσι! )Κι έτσι, ο επαναστάτης με αιτία kovathe, άφησε προσωρινά κατα μέρος την επανάσταση κι έφυγε για Christmas holiday at Karpenisi...!!
Καταλήγω επίσης ότι επειδή τσαντιστήκαμε που μας έσπασαν το αμάξι ή που πέθανε το παιδί μας στο χειρουργείο αρχίζουμε να λέμε ένα κάρο που μετά ίσως και να μας φέρουν σε δύσκολη θέση, αν επιζητούμε να μας πάρουν στα σοβαρά οι άλλοι, και καταλήγουμε σε 'διορθωτικές' δηλώσεις όπως άλλωστε έκανε και ο Spartan με το περίφημο 'Σφαίρα ανάμεσα στα μάτια'
Ρε Όσιe koutsan, πρέπει να σε ενόχλησε πολύ η μεταμέλεια μου ετσι...;; Σου φαίνεται τόσο αδιανόητο πια;;;
Μη κρίνεις εξ΄ ιδίων τα αλλότρια επιτέλους, υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους ισχύει το γηράσκω αεί διδασκόμενος. Δεν είναι όλοι σα και σένα, διδαγμένοι απο κούνια και πάνσοφοι εις τους αιωνας των αιώνων αμήν....!
Οσον αφορά πάντως το άτομό μου, δεν μου 'σπάσανε το αμάξι', κινδυνευσε να πυρποληθεί και να καταστραφεί το μαγαζί μου, που είναι ο,τι έχω και δεν έχω απο θέμα περιουσίας. Μέσα σ΄αυτό αγωνίζομαι καθημερινά, περίπου 12 ώρες την ημέρα, ωστε να φροντίζω την οικογένειά μου. Κάτι τέτοιο, στην καλύτερη περίπτωση, θα με πήγαινε 30 χρόνια πίσω και είμαι ήδη 32...! Εσυ λοιπόν που δεν έχεις ούτε επαγγελματική στέγη, ούτε οικογένεια, παρα μόνο το χαρτοφυλάκιο και το πληκτρολόγιο σου, δεν είσαι σε θέση να κρίνεις το πώς αντέδρασα εγω, εστω εν βρασμώ όταν κινδυνευσα....Επιτέλους, κατάλαβέ το....!Απο την αλλη πάλι, ενας αλλος (κι αυτός με το πληκτρολόγιο επ΄ ώμου, καμμία σχέση δηλαδή με μένα που, τουλάχιστον, ημουν ΜΠΡΟΣΤΑ σε εν εξελίξει πρωτόγνωρα γεγονότα) δήλωνε τα παρακάτω, μη φασιστικά οπως και έκανε η , φτου κακά αφεντιά μου...
...στην κολαση να καεις σιχαμενε βρωμιαρη μισογυνη
ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ!
Αλλα εδω οι αποψεις είναι απολύτως αποδεκτές, μιας κι εδω μιλάμε για μπάτσο-γουρούνι-δολοφόνο.. κι οχι για ΣΦΑΙΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ..!!
-
Να σοβαρευτούμε πληζ. Μια μλκία είπε ο Τζονάρας για να τα σκυλιά μην τρελαθούμε.@mods: σας έχει παρακαλέσει τόσος κόσμος να αλλάξετε το όνομα του θέματος από σεβασμό προς ένα νεκρό παιδί αφού η κουβέντα έχει εκτροχιαστεί από το αρχικό θέμα που ήταν και η δολοφονία του παιδιού. Τουλάχιστον δώστε ένα λόγο για τον οποίο θεωρείτε ότι τα σκυλιά, τα πανεπιστήμια, τα φοιτητικά χρόνια του koutsan και η γενικότερη ανάλυση του πολιτικού συστήματος στη Νεώτερη Ελλάδα έχουν σχέση με το παιδί.
Στα τέτοια σας και σας, Κωστής Παλαμάς. ΟΚΠοιος να σοβαρευτεί;
Εσύ θεωρείς φυσιολογικό το μπουρδέλο που επιδεικνύει η Ελλάδα, τα μηχανάκια να κινούνται σε πεζόδρομους, σκυλιά στα πάρκα να ορμάνε, την άναρχη πολεοδόμηση, τα κατεστραμμένα πανεπιστήμια, τα Εξάρχεια, κλπ κλπ. Όλα φαίνονται να δουλεύουν ρολόι και τίποτα δεν δείχνει ότι τα πάντα είναι διεφθαρμένα.
Το παράλογο ήταν η δολοφονία του 16χρονου.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Το αν μια επιθεση ειναι αδικαιολογητη δεν σημαινει οτι γινεται χωρις λογο. Απλως ο σκυλος επιτιθεται αδικαιολογητα οταν αναπτυσσει φοβιες. Η κακοποιηση και η ελλιπης κοινωνικοποιηση κανουν εναν σκυλο να επιτιθεται αδικαιολογητα, επειδη ειναι ανασφαλης .........................................Ρε συ skye, καλή η τεκμηρίωση της αποκλίνουσας συμπεριφοράς των σκύλων και η ανάλυση των ψυχολογικών και κοινωνικοπολιτικών αιτίων που την προκαλούν, αλλα δεν μιλάμε για παιδιά, ωστε να ευαισθητοποιηθεί η Πολιτεία και να λάβει μέτρα για τη σωστή διαπαιδαγώγησή τους, ή οι γονείς για τη σωστή ανατροφή τους...!! Για ζώα μιλάμε (κακώς οπως πολλές φορές έχει ήδη αναφέρθεί) και το να αναλύουμε τα αίτια δεν εχει καμμία σημασία. Απλά είναι γεγονός, οτι κάποιες φορές τα αδέσποτα αδικαιολόγητα επιτίθενται και τραυματίζουν περαστικούς...Εχει συμβεί μπροστά στα μάτια μου στην πλατεία Ταχυδρομείου, εδω στη Λάρισα και ενας εκ των φουκαράδων που όρμηξε η αγέλη (6-7 ζώα) αιμοραγούσε κιόλας...! Σπάνιο ;; Ναι...! Συμβαίνει όμως....
-
Και κάτι τελευταίο για σήμερα, σε σχέση με το '......ο δε πολίτης να φοβήται την... Χωροφυλακήν....' Μέχρι σήμερα εχω 'συναναστραφεί' καμμιά 20 φορές με Αστυνομικούς, Τροχονόμους, Ασφαλίτες κλπ και κάτω απο διάφορες συνθήκες...ΠΟΤΕ στη ζωή μου δεν αισθάνθηκα ΦΟΒΟ, πολύ περισσότερο όταν απλά, περπατάω στην πόλη μου... και ουτε αισθάνθηκα την ανάγκη να κρύψω ή να φέρω την ταυτότητά μου...! Αντίθετα μάλιστα....Η γελοιότητα για να το πω μαλακά, που ισχύει σήμερα με την οδηγία προς τους Αστυνομικούς να μην φέρουν μαζί τους την υπηρεσιακή τους ταυτότητα οταν είναι εκτος εργασίας και με πολιτική περιβολή, θεωρώ οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ...!!!!!!!!
-
αγαπητε σπαρτιατη,
με παρεξηγησες:το τι θα κανει η 'πολιτεια', το 'κρατος', η 'κοινωνια' για τα αδεσποτα προσωπικα μου ειναι 'αδιαφορο'... πιθανοτατα η 'κοινωνια' θα κανει ο,τι κανει ολα αυτα τα χρονια, εντεινοντας το προβλημα και μετα θα κλαιγεται για την απειλουμενη σωματικη ακεραιοτητα των μαμαδων με καροτσακια, μικρων παιδιων και παππουδων με βακτηρία. Σπερνεις ανεμους -> θεριζεις θυελλες
ας κανει ο καθενας ο,τι γουσταρει, αν νομιζει οτι δεν εχει καμια υποχρεωση απεναντι τοσο σ'αυτα τα ζωα οσο και στην ιδια του την κοινωνια (απεναντι στην οποια προφανως ολοι οι αγανακτισμενοι πολιτες θεωρουν μοναδικο χρεος τους 'φορους' και δικαιωμα τους) εμενα δεν με προβληματιζει καθολου.
Εγω δεν αισθανομαι οτι κινδυνευω απο τα αδεσποτα σκυλια, αλλοι το αισθανονται οποτε οι νοουντες ας νοησουν και οι εχοντες μωρα και παππουδες με βακτηρία ας εξοπλιστουν καλου κακου με μερικες φολιτσες να βρισκονται ρε παιδι μου..ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ (και φτανουμε στο σημειο που εγω εχω το προβλημα), οταν αποδεδειγμενα ο καθε κ. Γιανναρας ευθυνεται μεχρι ενα σημειο για την κατασταση και οταν δεν ξερει τι του γινεται
1ον οσον αφορα το τεραστιο εργο πολλων δημων
2ον οσον αφορα το τεραστιο εργο εθελοντων
3ον για τα αιτια της καταστασης καιοταν δεν εχει κατσει να διαβασει εστω 5 πραγματα for starters σχετικα με την συμπεριφορα των σκυλων
=>
τοτε γινεται αυτο που ονομαζουμε ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ ο οποιος απλως στοχευει με την μεθοδο της περιγραφης οικειων καταστασεων να ευαισθητοποιησει τους αναγνωστες του και να τους κανει να συμφωνησουν μαζι του χωρις να εχει δωσει ουτε μισο επιχειρημα. Αποκλειστικα λοιπον μιλαμε για αθεμιτη χρηση πειθους δημοσιογραφικου επιπεδου που αν μη τι αλλο δεν αρμοζει σε εναν ακαδημαϊκο
Εμ δεν κανεις κατι για να βοηθησεις το προβλημα, εμ δεν γνωριζεις που πανε τα ** 4**, εμ εξαπολυεις επιθεση κατα ατομων και οργανισμων που παραγουν εργο στο θεμα για το οποιο διαμαρτυρεσαι απο τον καναπε σου...
Αν λοιπον νομιζεις οτι δεν εχουν καμια σημασια τα ** ΑΙΤΙΑ** της καταστασεως, απλα δεν μπορεις να καταλαβεις το προβλημα. Γιατι το προβλημα το δημιουργουμε εμεις, και εφοσον δεν πραττουμε τα δεοντα για την επιλυση του*, τοτε ισως και να λαϊκιζουμε μικροαστικα εκ του καναπεως
*Το να μην κανουμε τιποτα για το προβλημα, επειδη στην τελικη 'δε γουσταρουμε ρε φιλε' ειναι απολυτως κατανοητο. Το να κανουμε ομως ταυτοχρονα τα υπολοιπα που περιγραφω, ευλογα θα μπορουσε να μας καταταξει στους παπαρες
-
-
skye, για να καταλάβω κάτι: αν αρχίσουν τα αδέσποτα σκυλιά να δαγκώνουν κόσμο στις πόλεις, πρέπει να καλέσουμε μπόγια ή ψυχολόγο σκύλων;
(καλά, απόγινε το θέμα)
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
αθεμιτη χρηση πειθους δημοσιογραφικου επιπεδου που αν μη τι αλλο δεν αρμοζει σε εναν ακαδημαϊκο[/b][/size][/color]
είναι ακαδημαϊκός ο Μπόγιας? όχι βέβαια ότι δεν έχει όλα τα 'φόντα' για να γίνει στο μέλλον αλλά δε νομίζω να είναι. Δεν είμαι και σίγουρος όμως.
Α, βάλε και κανένα άλλο χρώμα ρε να με στραβώσεις εντελώς
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
skye, για να καταλάβω κάτι: αν αρχίσουν τα αδέσποτα σκυλιά να δαγκώνουν κόσμο στις πόλεις, πρέπει να καλέσουμε μπόγια ή ψυχολόγο σκύλων;(καλά, απόγινε το θέμα)
δεν ξερω, παντως τωρα που αρχισαν τα παιδια να δαγκωνουν ο,τι και να καλεσετε θα παρετε τα @@ μου
λυπαμαι αλλα αν περιμενες να απαντησω σοβαρα σε μια εμφανεστατα προβοκατορικη ερωτηση, κανεις λαθος
-
-
Βιντεάκιον διδακτικόν , θεραπεύει (μαζί με άλλα παρόμοια) πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν. Εδόθη και εις τον Πάκην στη Βουλή ('στα ανθοπωλεία από πάνω ρε') .
Α, τα ρεμάλια τους αναρχικούς που σπάνε τον κόπο των νοικοκυραίων.
-
http://www.youtube.com/watch?v=9UQ1hw2bkdA' target='_blankΜπα, δε βλέπω ούτε να το κλειδώνουν ούτε να του αλλάζουν τίτλο.
Για προσπαθήστε λίγο ακόμα, ποτέ δεν ξέρεις.
Ωραίο ύμνο έχει συνθέσει ο Αλεξαντροφ , μπάι δε γουέι
-
Για όσους ζητούσαν αλλαγή θέματος! Μήπως και αλλαγή πλανήτη?
Υπήρξε ένα ξεκάθαρο θέμα. Και κατάντησε μπάχαλο. Οπότε, αντί να επιστρέψετε στο θέμα, έπρεπε το θέμα να αλλάξει τίτλο! Και μάλιστα, αν δεν το κάναμε, στ' @@ μας και 3 αυγά Τουρκίας!!Μήπως και αλλαγή πλανήτη?!
-
Κατόπιν απαίτησης το θέμα ανοίγει ξανά, αφού σήμερα είναι η επέτειος και τα σχόλια τρώνε χώρο από άλλα θέματα. Να ξέρετε πάντα ότι είναι πολύ εύκολο να ξανακλειδωθεί [mod]
-
περισσότερο δολοφονικό απ τα δακρυγόνα μεσ' το μετρό, αμφιβάλω
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου