-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ημαρτον! Ηρωποιούμε το 15χρονο και ολα τα πρεζονια που βαζουν μια κουκουλα, καινε οτι βρισκουν και κανουν κομματια τις περιουσιες αυτων που δεν φταινε.
Αυτο ειναι τρομοκρατια και καταπατηση της Δημοκρατιας, οσο ακριβως ειναι και η αυθαιρεσια και οι 'μαγκιες ' των μπατσων.+oo
Μεχρι στιγμης μάλλον φαίνεται ομως ότι δεν εσπαγε τιποτα ο πιτσιρικάς. Κάποια μανούρα λεκτική πρέπει να έγινε, άντε να πετάξανε και τίποτα μπουκάλια.
στο όνομά του γίνονται όμως τα απίστευτα...έχω γνωστούς με επιχειρήσεις στο κέντρο και είναι έντρομοι μέσα στα μαγαζιά τους να μην τα σπάσουν...
@ christos dimou ...άλλο ειδικός φρουρός άλλο αστυφύλακας, εκεί πάει το τσουβάλιασμα. Τα παιδιά δίνουν πανελληνίες,τσέκαρε βάσεις να καταλάβεις. Εχω δύο ξαδέρφια μέσα.
-
Εδώ στο όνομα του Χριστού έχει σφαχθεί ένα εκατομμύριο κόσμος, δε θα γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης ο συχωρεμένος ο πιτσιρικας;
-
O Αλέξης ήταν μαθητής στις σχολές Μωραϊτη, μετά πήγε σε άλλο ιδιωτικό σχολείο στην Εκάλη. Η μητέρα του έχει κοσμηματοπωλείο στην οδό Βουκουρεστίου, ο πατέρας του πολιτικός μηχανικός αλλά τώρα πια δουλεύει σε τράπεζα. Το ερώτημα είναι τι έγινε ακριβώς χθες το βράδυ;
Άμα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς περίπου 30 άτομα τότε γιατί οι αστυνομικοί βγήκαν απο το περιπολικό χωρίς να φωνάξουν κάποια κλούβα; Ίσως το σενάριο που λένε αρκετοί μάρτυρες ότι υπήρχε λεκτικός τσακωμός. Δηλαδή έβρισαν τα παιδιά - έβρισαν οι αστυνομικοί και κατέβηκαν απο το περιπολικό για 'τσαμπουκά'. Πόσο εγκληματίας να είναι ήταν ο Αλέξης; -
Πάλι τα ίδια με το 80 κάτι.
Πάλι θα λέμε, πάλι θα γράφουμε, οι μισοί με τους καλούς και οι μισοί με τους κακούς (αναλόγως της οπτικής του καθενός), και στο τέλος τίποτα.
Ελπίζω μόνο σε 2ο χρόνια, αν είμαστε καλά, να μη ξαναγίνεται η ίδια κουβέντα. -
Ο Αλέξης μπορεί να μην ήταν εγκληματίας αλλά απ' ότι καταλαβαίνω πλήρωσε το τίμημα της ανύπαρκτης παιδείας που του πρόσφερε η πλούσια ζωή των γονιών του.
Είναι αυτό που λέμε καμιά φορά αν τα έχεις όλα στα πόδια σου εκ γενηθής δουλειά δεν είχε ο διάολος.....Εγώ θα ρωτήσω,τι δουλειά είχε το παλληκάρι στη μάζα της αναταραχής ακόμα κι αν ήταν θεατής?
Εφταιγε αυτός ή η κουλτούρα του οικογενειακού περιβάλλοντος είναι άλλη ιστορία αν και στη δεύτερη περίπτωση πολύ φοβάμαι ότι πρόκειτε για λανθασμένη 'διαχείρηση' των παιδιών στις πολύ εύπορες οικογένειες.
Γιατί εσύ εγώ και οι περισσότεροί μας δεν συμετείχαμε ποτέ σε τέτοιου είδους βάρβαρες εξορμήσεις?Είναι πολλά τα αίτια και βαθύτερα θα έλεγα....
Κρίμα στο παλληκάρι πάντως -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Για ποια 'άγρια καταστολή' μιλάμε άραγε;Οποιοσδήποτε κοιτάξει την Ελληνική πραγματικότητα θα δει ότι ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Όποιος θέλει κάνει ότι θέλει, καταστρέφει, καίει, τρομοκρατεί μια ολόκληρη πόλη και στο τέλος κανείς απολύτως δεν τιμωρείται. Μάλιστα έχουμε φτάσει στο σημείο οι οργανωμένες συμμορίες κουκουλοφόρων -γιατί περί τέτοιων πρόκειται- να απειλούν ανοιχτά τους αστυνομικούς.
Και όταν συμβεί η στραβή (κατά πάσα πιθανότητα συνδυασμός ανικανότητας, κακής εκπαίδευσης και κακής τύχης), κατακεραυνώνουμε το 'κράτος καταστολής' και βγαίνουμε στα fora προτείνοντας το κάψιμο του υπέρτατου θεσμού της δημοκρατίας, την βουλή των Ελλήνων, των εκλεγμένων απ' τον λαό.
Με συγχωρείτε, αλλά στα μικροαστικά αυτιά μου αυτό ακούστηκε πολύ πιο φασιστικό από όλες τις εκκλήσεις για άρση του πανεπιστημιακού ασύλου.
ΕΙΠΑΜΕ
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ......... -
λοιπον πριν λιγο γυρισα απο την πορεια στην πατρα κ θελω να γραψω μερικα πραγματα γιατι παλι οι πληρωμενοι δημοσιογραφοι λενε τις γνωστες μαλακιες τους:
1ον η προσελευση του κοσμου ηταν εντυπωσιακη για τα δεδομενα της πολης
2ον φωτιες στους καδους βαζουμε για να διαλυθουν τα δακρυγονα κ για οδοφραγματα επειδη οι μπατσοι κανουνε ντου στην πορεια κ βαρανε τον κοσμο κ οχι τους μπαχαλακηδες. φοραμε κασκολ και μπλουζες στη μουρη γιατι δε μπορουμε να αναπνευσουμε απο τα χημικα που πετανε οι ΕΣ ΕΣ ΜΠΑΤΣΟΙ
3ον οι γουρουνομπατσοι δειξανε για αλλη μια φορα ποσο υπανθρωποι ειναι. παλι βαλανε ασφαλιτες μεσα στην πορεια κ κανανε πουστιες. επισης δειξανε ποσο υπουλοι ειναι καθως ηρθαν απο πισω και επιτεθηκαν στα ατομα της πορειας που δεν ειχαν καμια σχεση με τα επεισοδια
4ον δεν εγιναν ζημιες σε μικροκαταστηματα οπως ειπωθηκε ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ κ σε μεγαλες αλυσιδες (γερμανος) κ σε μπατσικα
5ον ριξανε χιλιαδες δακρυγονα (εγω ειμαι ακομα σκατα) κ οχι για να διαλυσουν τους μπαχαλους αλλα για να διαλυσουν την πορεια που ζητουσε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για το παιδακι του λυκειου που ΕΚΤΕΛΕΣΕ ο πουστης μπατσος. φαινεται για αλλη μια φορα οτι η χουντα δεν τελειωσε, οι μπατσοι εχουν τις ιδιες τακτικες κ σημερα κ ευχομαι σ'αυτον τον πουστη που μου πεταξε το δακρυγονο σχεδον μεσα στη μαπα κ ακομα τσουζει ολο το προσωπο μου να βρει μεγαλο κακο
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ
TO AIMA KYΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙεσεις καντε κριτικη στο 15χρονο σαν τυπικοι μικροαστοι.... οταν το συστημα γαμησει κ σας να δω ποιον περιμενετε να τρεξει για σας τοτε....
α! Ο ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΖΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
-
http://troktiko.blogspot.com/2008/12/bl ... _5349.html
Αν έγινε έτσι μιλάμε για εν ψυχρώ δολοφονία
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πάλι θα λέμε, πάλι θα γράφουμε, οι μισοί με τους καλούς και οι μισοί με τους κακούς (αναλόγως της οπτικής του καθενός), και στο τέλος τίποτα.
Ελπίζω μόνο σε 2ο χρόνια, αν είμαστε καλά, να μη ξαναγίνεται η ίδια κουβέντα.ενω πριν το 80 ευτυχια....και το 67-73 ακομα περισσοτερο, εγω ελπιζω να μπορω να γραφω τα ιδια σε 20 χρονια,,
σε ενα θα συμφωνησω....ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΠΟΤΑ, οι μικροαστοι μαλωνουν για την πονεμενη περιουσια τους και ευχονται την τιμωρια των χυδαιων νεαρων που ανηθικα προκαλουν τον ληθαργο αυτων και των νταβατζηδων τους.Το εχουμε ξαναδει το εργο (μηπως και ο Ντε Γκολ δεν κατεστειλε τον Μαι του 68 με την ΑΜΕΡΙΣΤΗ συμπαρασταση της αστικης ταξης)?.P,S. μπατσοι γουρουνια δολοφονοι._
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
λοιπον πριν λιγο γυρισα απο την πορεια στην πατρα κ θελω να γραψω μερικα πραγματα γιατι παλι οι πληρωμενοι δημοσιογραφοι λενε τις γνωστες μαλακιες τους:1ον η προσελευση του κοσμου ηταν εντυπωσιακη για τα δεδομενα της πολης
2ον φωτιες στους καδους βαζουμε για να διαλυθουν τα δακρυγονα κ για οδοφραγματα επειδη οι μπατσοι κανουνε ντου στην πορεια κ βαρανε τον κοσμο κ οχι τους μπαχαλακηδες. φοραμε κασκολ και μπλουζες στη μουρη γιατι δε μπορουμε να αναπνευσουμε απο τα χημικα που πετανε οι ΕΣ ΕΣ ΜΠΑΤΣΟΙ
3ον οι γουρουνομπατσοι δειξανε για αλλη μια φορα ποσο υπανθρωποι ειναι. παλι βαλανε ασφαλιτες μεσα στην πορεια κ κανανε πουστιες. επισης δειξανε ποσο υπουλοι ειναι καθως ηρθαν απο πισω και επιτεθηκαν στα ατομα της πορειας που δεν ειχαν καμια σχεση με τα επεισοδια
4ον δεν εγιναν ζημιες σε μικροκαταστηματα οπως ειπωθηκε ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ κ σε μεγαλες αλυσιδες (γερμανος) κ σε μπατσικα
5ον ριξανε χιλιαδες δακρυγονα (εγω ειμαι ακομα σκατα) κ οχι για να διαλυσουν τους μπαχαλους αλλα για να διαλυσουν την πορεια που ζητουσε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για το παιδακι του λυκειου που ΕΚΤΕΛΕΣΕ ο πουστης μπατσος. φαινεται για αλλη μια φορα οτι η χουντα δεν τελειωσε, οι μπατσοι εχουν τις ιδιες τακτικες κ σημερα κ ευχομαι σ'αυτον τον πουστη που μου πεταξε το δακρυγονο σχεδον μεσα στη μαπα κ ακομα τσουζει ολο το προσωπο μου να βρει μεγαλο κακο
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ
TO AIMA KYΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙεσεις καντε κριτικη στο 15χρονο σαν τυπικοι μικροαστοι.... οταν το συστημα γαμησει κ σας να δω ποιον περιμενετε να τρεξει για σας τοτε....
α! Ο ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΖΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
το θέμα είναι ποιοί είναι οι φασίστες ?
μπορεί κάποιος να μου τους δείξει ? -
Mπράβο ρε skye, τουλάχιστον 8000 κόσμου σε όλη την ελλάδα δεν κοιμούνται. Κατεβείτε και αύριο στις πορείες, η βία τους δεν πρέπει να περάσει.
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Ελπίζω μόνο σε 2ο χρόνια, αν είμαστε καλά, να μη ξαναγίνεται η ίδια κουβέντα.ενω πριν το 80 ευτυχια....και το 67-73 ακομα περισσοτερο, εγω ελπιζω να μπορω να γραφω τα ιδια σε 20 χρονια,,
σε ενα θα συμφωνησω....ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΠΟΤΑ, οι μικροαστοι μαλωνουν για την πονεμενη περιουσια τους και ευχονται την τιμωρια των χυδαιων νεαρων που ανηθικα προκαλουν τον ληθαργο αυτων και των νταβατζηδων τους.Το εχουμε ξαναδει το εργο (μηπως και ο Ντε Γκολ δεν κατεστειλε τον Μαι του 68 με την ΑΜΕΡΙΣΤΗ συμπαρασταση της αστικης ταξης)?.P,S. μπατσοι γουρουνια δολοφονοι._
Ε να τα κάψουμε τότενες να δείξουμε τι είμαστε...
Εάν είχες μαγαζί και ζούσες από αυτό και στο καιγαν να σε βλεπα τι φιλοσοφίες θα έγραφες εδώ μέσα. -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
μπορεί κάποιος να μου τους δείξει ?αυτοι που εκτελουν εν ψυχρω παιδακια του λυκειου ισως;;;;;;
εσυ ποιοι πιστευεις;;;
-
ευτυχώς που τα παλικάρια δεν τα σπάνε στα νοσοκομεία
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μπορεί κάποιος να μου τους δείξει ?αυτοι που εκτελουν εν ψυχρω παιδακια του λυκειου ισως;;;;;;
εσυ ποιοι πιστευεις;;;
Ναι!!
αλλά τι σε κάνει να θεωρείς όλους αυτούς που καταστρέφουν φορώντας μια κουκούλα λιγότερο φασίστες;
-
Θα γίνω εμπρηστικός αν προτείνω να τους χρηματοδοτήσει το κράτος? Τα λάθη των golden boys μιά χαρά τα χρηματοδοτούμε δίχως να κουνιέται φύλλο, για λίγα εκατομύρια απο παράπλευρες απώλειες μέσα στον πανικό δεν έχει χρήματα το κράτος?
-
αστραψε και βροντηξε παλι η δημοκρατια σημερα...ειχαμε το χθες, εχουμε και το σημερινο...
-
Έχουμε 2 διαφορετικά πράγματα. Το ένα είναι η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής για το οποίο πρέπει να επιληφθεί η δικαιοσύνη. Το άλλο είναι οι καταστροφές επιχειρήσεων και περιουσιών -που δεν είχαν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον άνθρωπο που σκοτώθηκε.
Ας εξηγήσει κάποιος στους φουκαράδες των οποίων τα μαγαζιά/αυτοκίνητα καταστράφηκαν τι σχέση και ευθύνη είχαν στο θέμα της ζωής που χάθηκε. Αλλά ξεχνώ... η ιδιοκτησία (των άλλων) είναι κλοπή.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εσυ ποιοι πιστευεις;;;
εντάξει......
αλλά φασίστες είναι και αυτοί που καίνε τις περιουσίες του κοσμάκη που δεν φταίει..... -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ευτυχώς που τα παλικάρια δεν τα σπάνε στα νοσοκομείαθα φτάσουν και εκεί.......
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου