-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος στην Αλεξάνδρας κάθετη αντιπροσωπεία είναι μονον η Auto Marin... Είναι δυνατόν;Λίγα posts πιο πάνω αναφέρεται το όνομα σε άρθρο: http://www.4tforum.gr/phpBB3/posting.php?mode=quote&f=5&p=2067827#pr2067718
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
http://www.hyper.gr/makthes/951208/51208f00.htmlΠολλά θα είναι δυστυχώς τα θύματα της κρίσης!
Όπως και να έχει, πολύ κρίμα για τον άνθρωπο που χάθηκε!το αρθρο εχει ημερομηνια 8 Δεμκεμβριου του 1995
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αυτό το λες βλέποντας την εικόνα; Ή από εμπειρίες χρηστών; Γιατί εγώ δεν βγάζω αυτό το συμπέρασμα, δεν ξέρω βέβαια και το αυτοκίνητο..
...
...
Αγόρασε το υποβραχιόνιο και πήγαινε σε έναν ταπετσέρη ή σε έναν λαμαρινά. Θα το βάλει σίγουρα και θα είναι μια χαρά. Γιατί να είναι τσαπατσούλικο; Μπορεί στην αντιπροσωπεία να μην αναλαμβάνουν, αλλά δεν μπορεί να είναι τόσο τραγικό όπως τα λες!-
Tο connects2 το έχουν βάλει κάποιοι στο psclub. Από εμπειρίες χρηστών και μετά από ερωτήσεις, μου τα είπαν. Μου είπαν και άλλα...
-
Για το υποβραχιόνιο το πρόβλημα δεν είναι η τοποθέτηση. Το πρόβλημα είναι η στερέωση πάνω στο κεντρικό τούνελ. Σύμφωνα με τον τεχνικό στην Peugeot όσοι έβαλαν εργοστασιακό γνήσιο υποβραχιόνιο μετά από λίγο καιρό είτε έσπαγε το κεντρικό τούνελ, είτε κουνιόταν το υποβραχιόνιο αριστερά-δεξιά μαζί με το κεντρικό τούνελ. Και όλα αυτά γιατί το υποβραχιόνιο στηρίζεται με 3 βίδες. Οι δύο βίδες πάνω σε τρύπες στο πλαστικό τούνελ και μία βίδα σε τσίγκινη βάση κάτω από το κεντρικό τούνελ.
Έχω το εγχειρίδιο εγκατάστασης και πράγματι έτσι είναι.
(δες και εδώ: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.ph ... c&start=60)
Σόρυ για το offtopic ...
-
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αυτό το λες βλέποντας την εικόνα; Ή από εμπειρίες χρηστών; Γιατί εγώ δεν βγάζω αυτό το συμπέρασμα, δεν ξέρω βέβαια και το αυτοκίνητο..
...
...
Αγόρασε το υποβραχιόνιο και πήγαινε σε έναν ταπετσέρη ή σε έναν λαμαρινά. Θα το βάλει σίγουρα και θα είναι μια χαρά. Γιατί να είναι τσαπατσούλικο; Μπορεί στην αντιπροσωπεία να μην αναλαμβάνουν, αλλά δεν μπορεί να είναι τόσο τραγικό όπως τα λες!-
Tο connects2 το έχουν βάλει κάποιοι στο psclub. Από εμπειρίες χρηστών και μετά από ερωτήσεις, μου τα είπαν. Μου είπαν και άλλα...
-
Για το υποβραχιόνιο το πρόβλημα δεν είναι η τοποθέτηση. Το πρόβλημα είναι η στερέωση πάνω στο κεντρικό τούνελ. Σύμφωνα με τον τεχνικό στην Peugeot όσοι έβαλαν εργοστασιακό γνήσιο υποβραχιόνιο μετά από λίγο καιρό είτε έσπαγε το κεντρικό τούνελ, είτε κουνιόταν το υποβραχιόνιο αριστερά-δεξιά μαζί με το κεντρικό τούνελ. Και όλα αυτά γιατί το υποβραχιόνιο στηρίζεται με 3 βίδες. Οι δύο βίδες πάνω σε τρύπες στο πλαστικό τούνελ και μία βίδα σε τσίγκινη βάση κάτω από το κεντρικό τούνελ.
Έχω το εγχειρίδιο εγκατάστασης και πράγματι έτσι είναι.
(δες και εδώ: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.ph ... c&start=60)
Σόρυ για το offtopic ...
OK, ρε συ Νίκο, φαίνεται πως θεωρείς πως δεν υπάρχει... ελπίδα να φέρεις το 207 στα μέτρα σου. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως αν αγοράσεις ένα Lacetti ή ένα Sandero θα είναι όλα ΟΚ;
Θέλω να πω, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις ΠΡΙΝ εξαντλήσεις τις υπόλοιπες δυνατότητες. Εμένα μου φαίνεται πραγματικά απίθανο να μην υπάρχει ΚΑΠΟΙΑ λύση. ΔΕΝ γίνεται να μην κυκλοφορεί κάποιος σωστός αντάπτορας ή κάποιο σωστό υποβραχιόνιο κλπ...
Καλά κουράγια εύχομαι και συγνώμη για το κι από εμένα!
-
-
Θέλω να πιστεύω ότι το υποβραχιόνιο και το 1din δεν είναι οι μόνοι λόγοι που σκέφτεσαι να αλλάξεις αυτοκίνητο τόσο καινούργιο... Έχεις αλήθεια ξεκαθαρίσει στον ίδιο σου τον εαυτό τί θέλεις;;
Πάντως λόγω ύφεσης είναι καλή εποχή για αλλαξο-αυτοκινητιές. Μην κοιτάς πόσο φτηνά θα πάρουν το δικό σου γιατί θα στεναχωριέσαι, κοίτα πόσο ακόμα πιο φτηνά θα πάρεις εσύ κάτι άλλο. Αν η σύγκριση της χασούρας/κέρδους βγαίνει θετική για σένα προχώρα. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Λεωφόρο Αλεξάνδρας? δεν μου έρχεται κάτι συγκεκριμένο. λέει είχε καταστραφεί δις απο αναρχικούς.Σεναρια τωρα αλλα Λ.Αλεξάνδρας είναι η AUTO MARIN μηπως λεει για αυτον ? παντως οποιος και να ειναι κριμα στον ανθρωπο
-
ε η peugeot διπλα στο μετρο θα ειναι...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Θέλω να πιστεύω ότι το υποβραχιόνιο και το 1din δεν είναι οι μόνοι λόγοι που σκέφτεσαι να αλλάξεις αυτοκίνητο τόσο καινούργιο...Εννοείται πως ναι. Χέστηκα αν το 207 είναι καινούριο. Σημασία έχει να είμαι εγώ ευχαριστημένος και να με καλύπτει σε αυτά που θέλω. Να έχω διάθεση να το οδηγήσω. Να με κάνει χαρούμενο όταν το οδηγώ. Νομίζω ότι γίνομαι κατανοητός ή όχι;
Εγώ τα έλεγα από τότε που το είχα κάνει θέμα και αναζητούσα τον αντικαταστάτη της κουπεδιάς ...υ.γ. 1. σόρυ για το 'χέστηκα' αλλά πραγματικά έτσι νοιώθω.
υ.γ. 2. και αν έρθει πάλι ο άλλος ο neskafeshake και αρχίσει τις ειρωνείες γραμμένο τον έχω και αυτόν. άι σιχτίρ στο φινάλε. -
Ποιος είναι ο neskafeshake ;
-
http://news247.gr/ellada/aytoktonia_epi ... 15747.html
Citroen παιδιά
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
http://news247.gr/ellada/aytoktonia_epixeirhmatia.715747.htmlCitroen παιδιά
Σκατα !
Του ειχαν σπασει και 2 φορες την εκθεση οι επαναστατες του κωλου
Κουραγιο στην οικογενεια του -
Αρνητικό ρεκόρ 20ετίας κατέγραψαν οι ταξινομήσεις στο πρώτο 15ήμερο του Δεκεμβρίου, οι οποίες ανήλθαν σε μόλις 2.048 οχήματα
**Ι.Χ.: Πότε θα ξεκινήσει η απόσυρση **
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=85211149 -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αρνητικό ρεκόρ 20ετίας κατέγραψαν οι ταξινομήσεις στο πρώτο 15ήμερο του Δεκεμβρίου, οι οποίες ανήλθαν σε μόλις 2.048 οχήματα
**Ι.Χ.: Πότε θα ξεκινήσει η απόσυρση **
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=85211149Ωραία θα κλείσουμε στα 3000 οχήματα το μήνα (άντε 5000 με καμία ταξινόμηση για αμάξια του κ@λου με υψηλά CO2).
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
(άντε 5000 με καμία ταξινόμηση για αμάξια του κ@λου με υψηλά CO2).Πλέον τα τέλη είναι με βάση το CO2, αρα ο,τι ήθελαν να ταξινομήσουν θα το έκαναν τους προηγούμενους μήνες.
-
Οταν το 50% των Ελλήνων, δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο, αυτοκίνητο θα πάρει?
Οι περισσότεροι έχουν αυτοκίνητο σχεδόν καινούριο, 5ετίας-10ετίας, που αγόρασαν τότε που (εικονικά) ίσχυε το 'Λεφτά Υπάρχουν' και θα το διατηρήσουν για άλλα 5-10 χρόνια . Τα δεύτερα που είχαν, θα τα κρατήσουν ελάχιστοι που αντέχουν (οι ίδιοι και τα αυτοκίνητα) και οι υπόλοιποι που δεν καταφέρουν να τα ξεφορτωθούν πουλώντας τα κυρίως σε μετανάστες (που έχουν χρήματα... ), θα τα παρατήσουν στους δρόμους.
Επομένως η αγορά, ίσως ανασάνει ελάχιστα, αφού ούτως ή άλλως 'οξυγόνο' δεν υπάρχει.
Εκτιμώ λοιπόν ότι και η απόσυρση ελάχιστα θα αποδώσει, αφού εχει ως προυπόθεση την αγορά νέου αυτοκινήτου.
Αν υπήρχε απόσυρση με σκοπό την απελευθέρωση θέσεων στάθμευσης και την περιβαλλοντολογική βελτίωση, ίσως τουλάχιστον υπήρχε κάποιο όφελος για τους ιδιοκτήτες και τους πολίτες. -
Σωστός ο φίλος dbekos
-
Η αγορα ηταν εκει που ηταν επειδη ενα τεραστιο ποσοστο ανθρωπων που εβρισκε χρηματα χωρις να κανει κατι ιδιαιτερο(οι περισσοτερες περιπτωσεις καθαριζαν μισθο και ΟΑΕΔ με διαφορους τροπους), δανειζοταν και ξαναδανειζοταν και ξανα και ξανα..
Το πραγματικο νουμερο που πρεπει να κλεινει στην ελλαδα οσον αφορα το αυτοκινητο δεν το ξερω. Ξερω ομως οτι ειναι ακομα χαμηλοτερα απο αυτο που ειναι σημερα.
Επισης ξερω οτι υπαρχουν παρα πολλοι(αρκετες χιλιαδες θα ελεγα) οι οποιοι εχουν χρηματα για να παρουν αυτοκινητο απο την κατηγορια των περσινων 50Κ αλλα δεν το κανουν για 2 λογους.
-
Η παραλογη φορολογια η οποια σε κανει να σκεφτεσαι, 'εγω θα πληρωσω τις τρακοσαρες(χιλιαδες) μισθο/χρονο του καθε τεμπελχανα ΔΥ ?
-
Ο φοβος οτι παρα πολλοι τεμπεληδες για τους οποιους φταιει η κοινωνια,το συστημα, οι επιχειρησεις εχουν αρχισει και κινουνται απειλητικα εναντι οποιουδηποτε κατοχου ακριβου αυτοκινητου, περιπτωσεις απειλων ,φτυσιματων κτλπ καταγραφονται καθημερινα.
ΟΛΙ ΡΕΝ - ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ και ξερο ψωμι! Οι οποιοι εχουν μειωσει το προσωπικο εισοδημα μου πανω απο 20% για φετος και του χρονου αναμενεται κατι προς το χειροτερο. μιλαμε οτι σε καθε κλαδο υπαρχει ενα μπαχαλο που μπορει και να μπει σε μια σειρα με τους τυπους !
-
-
Καλά έλεγε ο Πάγκαλος λοιπόν ότι 'το ΔΝΤ είναι μια ευλογία για τον τόπο'. Κρίμα που δεν είχε αριβάρει και νωρίτερα, θα είχαν διορθωθεί κι άλλα κακώς κείμενα.
-
ποσες ταξινομησεις θεωρειτε οτι αντεχει η ελληνικη οικονομια με βαση την πραγματικη δυναμικη της και οχι τα δανεικα που παντα επαιρναν αφειδως ο καθε ενας διχως να εχει δυνατοτητα οχι μονο να αποπληρωσει αλλα ουτε καν να συντηρησει το αυτοκινητο του??
προσωπικα πιστευω πως αυτος ο αριθμος ειναι κατω απο 80.000 αυτοκινητα το χρονο.
-
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση διότι οι τιμές των αυτοκινήτων παίζουν ,αφού μεταβάλλονται και ο φόρος πολυτελείας και το ειδικό τέλος ταξινόμησης. Άρα παίζουν και οι ταξινομήσεις. Αυτή τη στιγμή η αγορά αυταπόδεικτα αντέχει 160.000+ τεμάχια, νούμερο διπλάσιο και βάλε από το εκτιμώμενο των 80.000. Αύριο μπορεί να είναι άλλο το νούμερο.
Τα δανεικά αφειδώς έχουν κοπεί (ή έστω μειωθεί τραγικά) ήδη από τα μάσα του 2008.
Σε ύφεση η αγορά αυτοκινήτου