-
εγώ πάλι λέω 10-15% έκπτωση από μερικές εταιρείες δεν είν' κακό.
-
10% από την Seat έγινε και όχι για όλα τα μοντέλα.
-
-
Οχι ότι παίζει ρόλο αλλά που είναι το Toledo ;
-
Από όσο βλέπω έρχεται μόνο κατόπιν παραγγελίας με κάτι αρχαίους κινητήρες στιλ 1.6 102 PS=πεθαμένη ιστορία.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Αγοράστε αυτοκίνητο τη Δευτέρα» λέει έγκυρο site αγορών.
Μέρα αγοράς αυτοκινήτου η 23η Μαρτίου.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 009_272043Την πάτησα ...
Έπρεπε να το κλείσω μεθαύριο. Βιάστηκα. Πήγα μία βδομάδα ποιο νωρίς.Κρίμα ...
-
Ρε παιδια κανω ξανα την ιδια ερωτηση. Οι εκπτωσεις αυτες ειναι μονο στις τιμες μετρητεις?
-
Ο χρήστης Ασπρουλης έγραψε:
Ρε παιδια κανω ξανα την ιδια ερωτηση. Οι εκπτωσεις αυτες ειναι μονο στις τιμες μετρητεις?H ερώτηση που κάνεις δεν στέκει.
Ξέρεις πολλούς με μετρητά που θα πάνε να τα δώσουν, για να πάρουν μία έκπτωση;Που σημαίνει ότι οι εκπτώσεις είναι στάνταρ στις τελικές τιμές και από εκεί και πέρα ισχύουν τα χρηματοδοτικά που έχει ο κάθε γενικός αντιπρόσωπος και ο κατα τόπου εξουσιοδοτημένος έμπορος.
-
Ως τώρα, η μόνη πολύ καλή προσφορά μου φαίνεται ότι είαι το -15% της merc, αλλά τι να το κάνω εγω?
Το θέμα είναι και με τα μτχ. Βλέπετε καλές τιμές (λόγω κρίσης?). Εγλω πάντως δεν θα το λεγα... -
ανάλογα τι ψάχνεις .... φαντάζομαι ότι αυτά που στην κρίση (μεγάλα οχήματα) έχουν την λιγότερη ζήτηση, θα έχουν και την μεγαλύτερη % , έκπτωση ....
-
Mπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται με το 'καρτέλ μεταχειρισμένων' της Πειραιώς Multifin;
Τελικά το δικό μου αυτοκίνητο (το κουπέ) θα το πάρει η Πειραιώς Multifin.
Δεν θα το κρατήσει η εμπορία της Peugeot. Η μεταβίβαση θα γίνει προς την Multifin.To ίδιο και με το Matrix του πατέρα μου. Δεν θα το κρατήσει η SEAT. Η μεταβίβαση και του Μatrix θα γίνει προς την Πειραιώς Multifin. Δεν θα το κρατήσει η εμπορία της SEAT.
Μαζεύει όλα τα καλο-μεταχειρισμένα η Multifin ή μου φαίνεται; ; ;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Mπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται με το 'καρτέλ μεταχειρισμένων' της Πειραιώς Multifin;Τελικά το δικό μου αυτοκίνητο (το κουπέ) θα το πάρει η Πειραιώς Multifin.
Δεν θα το κρατήσει η εμπορία της Peugeot. Η μεταβίβαση θα γίνει προς την Multifin.To ίδιο και με το Matrix του πατέρα μου. Δεν θα το κρατήσει η SEAT. Η μεταβίβαση και του Μatrix θα γίνει προς την Πειραιώς Multifin. Δεν θα το κρατήσει η εμπορία της SEAT.
Μαζεύει όλα τα καλο-μεταχειρισμένα η Multifin ή μου φαίνεται; ; ;
Το αγοραζουν απο εσενα με λεφτα της μουλτιφιν .
-
δεν ξέρω αν το γραφω στο σωστό τοπικ παντως σε σημερινή κυριακάτικη εφημερίδα η BMW Hellas διαφημίζει έκπτωση 20% σε όλα τα μοντέλα που υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα...βέβαια δεν γράφει ακριβώς μείωση τιμών αλλά από τη διαφήμιση αυτό εννοείται '20% λόγοι για να αποκτήσεις BMW...' λέει κατά λέξη...και προφανώς αφορά σε όλα τα μοντέλα που υπάρχουν σε στοκ με το εξοπλισμό που ήδη έχουν...κάτι παρόμοιο είχε κάνει και τον Ιανουάριο μόνο για την Χ3 την οποία έδινε με 10.000 ευρώ έκπτωση μόνο για τα αυτοκίνητα του στοκ και με τον εξοπλισμό που ήδη είχαν αυτά... από ερώτηση που έκανα τότε η αρχική τιμή της 2.0 diesel ήταν περί τις 52.000 - 53.000 και πήγαινε στις 42-43000...δηλαδή με έναν πρόχειρο υπολογισμό μια Χ5 των 70.000 περίπου δίνεται σήμερα στην τιμή των 56.000, δηλ. κέρδος 14.000 ευρώ!!! κ.ο.κ. τι να πεις τώρα σε όποιον αγόρασε πριν από ημέρες κάποιο μοντέλο των 50.000 περίπου και έδωσε έτσι πρόχειρα 10.000 ευρώ παραπάνω 'αέρα'....!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το αγοραζουν απο εσενα με λεφτα της μουλτιφιν .Και γιατί η μεταβίβαση γίνεται προς την Multifin;
Η εμπορία δεν φαίνεται πουθενά... Περίεργα πράγματα.
Και απο ότι μου είπαν και το Coupe και το Matrix δεν θα βγουν στις εμπορίες Peugeot και Seat αλλά σε άλλες ... μάλλον του δικτύου της Multifin...Και τα δύο είναι αποθηκευμένα σε αποθήκες άγνωστες μέχρι να περάσουν στην Πειραιώς Μultifin.
Από μία γρήγορη ματιά στο http://www.automultifin.gr/ πρόσεξα ότι το δίκτυο διατηρεί ιδιαίτερα ακριβές τιμές των μεταχειρισμένων... μάλλον με τις πλάτες της Multifin.
-
Θα σε περιποιούνται καλά μετά στα σέρβις εκεί στην bmw
Θυμάμαι από το 5άρι τα ακουμπούσαμε καλά -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το αγοραζουν απο εσενα με λεφτα της μουλτιφιν .
Και γιατί η μεταβίβαση γίνεται προς την Multifin;
Η εμπορία δεν φαίνεται πουθενά... Περίεργα πράγματα.
Και απο ότι μου είπαν και το Coupe και το Matrix δεν θα βγουν στις εμπορίες Peugeot και Seat αλλά σε άλλες ... μάλλον του δικτύου της Multifin...Και τα δύο είναι αποθηκευμένα σε αποθήκες άγνωστες μέχρι να περάσουν στην Πειραιώς Μultifin.
Από μία γρήγορη ματιά στο http://www.automultifin.gr/ πρόσεξα ότι το δίκτυο διατηρεί ιδιαίτερα ακριβές τιμές των μεταχειρισμένων... μάλλον με τις πλάτες της Multifin.
storm το έχω αναφέρει, με παράδειγμα μάλιστα την multifin, στο thread περί μτχ.
μακάρι να τους σκάσει στα χέρια η φούσκα και να καταλήξουν μαντράδες απο 'τραπεζίτες' αφού τόσο τους αρέσει. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
storm το έχω αναφέρει, με παράδειγμα μάλιστα την multifin, στο thread περί μτχ.
μακάρι να τους σκάσει στα χέρια η φούσκα και να καταλήξουν μαντράδες απο 'τραπεζίτες' αφού τόσο τους αρέσει.Ναι το θυμάμαι που το έχεις πει.
Απλά αναρωτιέμαι τι τρέχει από πίσω; Δεν μπορεί όλα αυτά να γίνονται τυχαία... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν θα το κρατήσει η εμπορία της Peugeot. Η μεταβίβαση θα γίνει προς την Multifin.Τελικά επιβεβαιώθηκε ...
http://www.autotriti.gr/thodis-cars/agg ... d=08900337
Η κουπεδιά προς πώληση ... από 3ο έμπορα ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν θα το κρατήσει η εμπορία της Peugeot. Η μεταβίβαση θα γίνει προς την Multifin.Τελικά επιβεβαιώθηκε ...
http://www.autotriti.gr/thodis-cars/agg ... d=08900337
Η κουπεδιά προς πώληση ... από 3ο έμπορα ...
Αν θέλεις..............
Τα χλμ τα πείραξαν?
Πόσο πάει να βγάλει ο τύπος? (η άλλιώς πόσο το έδωσες?) -
Αν δεις και το άλλο thread που είχε ανοίξει ο φίλος Storm, δεν έχουν γυρίσει τα χλμ. Είχε έτσι κι αλλιώς υπερβολικά λίγα.
Του έριξαν ένα καπέλο 1.500 ευρώ καθώς νομίζω το είχε δώσει 9.000Πάντως είναι πολύ ωραίο το αυτοκίνητο όπως το έχει!
Σε ύφεση η αγορά αυτοκινήτου