-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Δεν θα σταματήσει να τον χρησιμοποιεί . Το πρόβλημα είναι το Γιατί . . .
**
' Ο ορισμός της παράνοιας είναι να κάνεις ξανά και ξανά το
ίδιο πράγμα περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα '**
Άλμπερτ ΑϊνστάινΓιατί ο ΓΑΠ τα έχει τουλάχιστον χαμένα. ( και αυτό είναι επιεικής κριτική )
Δ Α Κ Ρ Υ Σ Α
(να'σαι καλά)
_
-
@ InFiNiTy Δεν το έπιασες αλλά δεν πειράζει .
Κοίτα δεν τους ξέρω όλους προσωπικά , ούτε έχουν αναλάβει όλοι έργο όπως θα ξέρεις και εσύ .
Επίσης θα ήμουν άδικος αν τους τσουβάλιαζα .
Τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου σε συνδυασμό με το 'έργο' του προϊστάμενου του είναι καταστροφικά και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός ' το ψάρι βρομάει από το κεφάλι ' .Εξάλλου έχουν βαλθεί και καθημερινά μας αποδεικνύουν ότι δεν έχουν ούτε ντροπή , ούτε τσίπα , ούτε συναίσθηση ευθύνης .
-
Ωραία, τότε θα μπορούσες να μου αναφέρεις κάποιον πιο αποτελεσματικό υπουργό του παρελθόντος στη συγκεκριμένη θέση.
-
Θα πρότεινα να το κάνεις εσύ . . . Μίας και δείχνεις εμφανώς να έχεις κάποιες προτιμήσεις.
Τι λες θέλεις να μας προτείνεις ?
Αν δεν έχουν αντίρρηση για το είμαι εδώ ή όπου αλλού για να το κουβεντιάσουμε .
Επίσης είμαι σε ευχάριστη θέση να ενημερώσω για όλα τα προσωπικά μου στοιχεία ώστε να γνωρίζουν όλοι όσοι εμπλακούν με ποιον μιλάνε . Τι λες θα κάνεις το ίδιο ?
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζονται όλα αυτά, προσωπικά στοιχεία, προτιμήσεις...
Μια άποψη ζήτησα από τον χρήστη sprsk, δεν χρειάζεται να το κάνουμε δράμα. Αν δεν θέλεις να απαντήσεις, είσαι ελεύθερος να το κάνεις. -
Σου επιστρέφω την άρνηση .
Δράμα δεν έφτιαξα εγώ , ούτε είμαι συνένοχος στο έγκλημα .
Έδωσα σαφή εικόνα της θέσης μου και της αξιολόγησης μου για τον ή τους για να είμαι ακριβής υπεύθυνους της αποτυχίας.
Αν δεν θέλεις να κάνεις το ίδιο ή δεν μπορείς να γίνεις συγκεκριμένος εμένα δεν με πειράζει .
Δεν θα είναι το πρώτο άστοχο σχόλιο , όλοι έχουμε κάνει . . . Δεν χρειάζεται να απολογηθείς και μην το παίρνεις προσωπικά.
Θυμίζω ότι όλα ξεκίνησαν από ένα σχόλιο (χιουμοριστικό-ειρωνικό) σε δημοσίευμα σχετικά με την φορολογία και τις αποφάσεις που φαίνεται να παίρνουν στο Υπουργείο περιβάλλοντος φωτογραφίζοντας τον Π@Π@κωσταντίνου . . . (τον επιτυχημένο , τον τσάρο , τον πρώην Υπ. Οικονομίας ).
Αν συμφωνείς , πες συμφωνώ .
Αν διαφωνείς , πες διαφωνώ .
Αλλά να μου ζητάς να σχηματίσω κυβέρνηση το βλέπω όπως είπα τουλάχιστον άστοχο .Αλλά να σε ρωτήσω κάτι ? . . . γιατί μου μιλάς μέσω τρίτου ?
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μια άποψη ζήτησα από τον χρήστη sprsk, δεν χρειάζεται να το κάνουμε δράμα.Σε ποιόν απευθύνεσαι ?
Μεταξύ μας μιλάμε . . . σωστά ? -
λολ, πάω για ύπνο.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
λολ, πάω για ύπνο.**
Περί άποψης, Ουδέν. **Ζητώ συγνώμη από όλους για τα αν νομίζει κάποιος MOD ότι δεν είναι χρήσιμα ας τα διαγράψει .
-
είναι ντροπή να βάζουμε φόρους στα αυτοκίνητα. Δεν είναι λύση, δε δηλώνει τίποτα επιχειρηματικά και δεν φέρει έσοδα. Κάτι κρύβει που όλοι το έχουμε καταλάβει. Δε θέλει η αγορά αυτή να πάει καλά. ΤΕΛΕΙΑ. Δεν εξηγείται αλλιώς.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
είναι ντροπή να βάζουμε φόρους στα αυτοκίνητα. Δεν είναι λύση, δε δηλώνει τίποτα επιχειρηματικά και δεν φέρει έσοδα. Κάτι κρύβει που όλοι το έχουμε καταλάβει. Δε θέλει η αγορά αυτή να πάει καλά. ΤΕΛΕΙΑ. Δεν εξηγείται αλλιώς.λεφτα θελουν, χ3στηκαν απο ποιον θα τα παρουν και με ποιο τροπο. Ουτε τους ενδιαφερει αν ειναι δικαιο ουτε αν εχεις να τα δωσεις, ουτε ποσο πηρες το αμαξι σου ουτε αν μπορεις τωρα να το πουλησεις.
ειναι τοσο απλο το θεμα.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Πρέπει να έχουν πέσει στα ναρκωτικά, δεν εξηγείται διαφορετικά ...Δε γίνεται να μας κυβερνάνε τέτοια όντα. Δεν υπάρχει ίχνος λογικής.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
είναι ντροπή να βάζουμε φόρους στα αυτοκίνητα. Δεν είναι λύση, δε δηλώνει τίποτα επιχειρηματικά και δεν φέρει έσοδα. Κάτι κρύβει που όλοι το έχουμε καταλάβει. Δε θέλει η αγορά αυτή να πάει καλά. ΤΕΛΕΙΑ. Δεν εξηγείται αλλιώς.
λεφτα θελουν, χ3στηκαν απο ποιον θα τα παρουν και με ποιο τροπο. Ουτε τους ενδιαφερει αν ειναι δικαιο ουτε αν εχεις να τα δωσεις, ουτε ποσο πηρες το αμαξι σου ουτε αν μπορεις τωρα να το πουλησεις.
ειναι τοσο απλο το θεμα.
Δε λέω αυτό όμως. Λεω ότι θα σταματήσουμε να κυκλοφορούμε έξω για να μην πληρώνουμε τέλη. Αν νοικιάσω αμάξι πόσο μου κοστίζει? ή αν το παρω leasing για 2 μηνες ή για κάποιες μέρες. Μάλλον σιγά σιγά θα είναι λιγότερο
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
λεφτα θελουν, χ3στηκαν απο ποιον θα τα παρουν και με ποιο τροπο. Ουτε τους ενδιαφερει αν ειναι δικαιο ουτε αν εχεις να τα δωσεις, ουτε ποσο πηρες το αμαξι σου ουτε αν μπορεις τωρα να το πουλησεις.
ειναι τοσο απλο το θεμα.
Δε λέω αυτό όμως. Λεω ότι θα σταματήσουμε να κυκλοφορούμε έξω για να μην πληρώνουμε τέλη. Αν νοικιάσω αμάξι πόσο μου κοστίζει? ή αν το παρω leasing για 2 μηνες ή για κάποιες μέρες. Μάλλον σιγά σιγά θα είναι λιγότερο
το ειχα ξαναγραψει, αλλα σε καποιους δεν αρεσε...
εχουμε (ειχαμε) φθασει να εχουμε 3-4μελεις οικογενειες με 3-4-5 αυτοκινητα τα οποια ειχαν αγοραστει κυριως με 30-70δοσεις. Ξερω οτι τα ΜΜΜ ειναι γτπκ σε πολλες περιοχες, αλλα το πραγμα ειχε παραγινει. Αυτο δεν υπαρχει πουθενα αλλου στην ΕΕ.
προφανως πρεπει ολοι να σκεφτουμε πιο οικονομικες ή εναλλακτικες λυσεις για τις μετακινησεις μας.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το ειχα ξαναγραψει, αλλα σε καποιους δεν αρεσε...
εχουμε (ειχαμε) φθασει να εχουμε 3-4μελεις οικογενειες με 3-4-5 αυτοκινητα τα οποια ειχαν αγοραστει κυριως με 30-70δοσεις. Ξερω οτι τα ΜΜΜ ειναι γτπκ σε πολλες περιοχες, αλλα το πραγμα ειχε παραγινει. Αυτο δεν υπαρχει πουθενα αλλου στην ΕΕ.
προφανως πρεπει ολοι να σκεφτουμε πιο οικονομικες ή εναλλακτικες λυσεις για τις μετακινησεις μας.+Liberty ...
-
τι λετε τωρα.... επειδη αυτός ειναι λαλακας πρεπει να τους πληρώνουμε...
ειναι σαν να εχουμε νοικιασει το αμαξι απο το κρατος. Εγω δεν το κυκλοφορώ πολύ γιατί να πληρώνω 1000 ευρω? Ενα εχω. Δεν εχω 4. Θα μπορουσα όμως να εχω 3 1800 με τα ίδια λεφτα -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ειναι σαν να εχουμε νοικιασει το αμαξι απο το κρατος. Εγω δεν το κυκλοφορώ πολύ γιατί να πληρώνω 1000 ευρω? Ενα εχω. Δεν εχω 4. Θα μπορουσα όμως να εχω 3 1800 με τα ίδια λεφταμα τι ρωτας; Αν δε κυκλοφορεις, το πουλας ή παιρνεις καποιο με μικροτερα παγια εξοδα.
πως θα ειχες τα ιδια εξοδα με 3χ1800αρια?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειναι σαν να εχουμε νοικιασει το αμαξι απο το κρατος. Εγω δεν το κυκλοφορώ πολύ γιατί να πληρώνω 1000 ευρω? Ενα εχω. Δεν εχω 4. Θα μπορουσα όμως να εχω 3 1800 με τα ίδια λεφταμα τι ρωτας; Αν δε κυκλοφορεις, **το πουλας **ή παιρνεις καποιο με μικροτερα παγια εξοδα.
Έστω ότι το πουλάει. Ποιός θα το αγοράσει;
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ειναι σαν να εχουμε νοικιασει το αμαξι απο το κρατος. Εγω δεν το κυκλοφορώ πολύ γιατί να πληρώνω 1000 ευρω? Ενα εχω. Δεν εχω 4. Θα μπορουσα όμως να εχω 3 1800 με τα ίδια λεφτααντέχεις χ3 τις ασφάλειές τους όμως;
κουλις γιατί θα σου αγοράσουν το 1800 νομίζεις;
-
το 1800 πληρωνει 270 ευρω το χρονο. Μη μου πεις τωρα για την ασφάλεια,,, για τα παγια του κράτους μιλάμε.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
ειναι σαν να εχουμε νοικιασει το αμαξι απο το κρατος. Εγω δεν το κυκλοφορώ πολύ γιατί να πληρώνω 1000 ευρω? Ενα εχω. Δεν εχω 4. Θα μπορουσα όμως να εχω 3 1800 με τα ίδια λεφταμα τι ρωτας; Αν δε κυκλοφορεις, **το πουλας **ή παιρνεις καποιο με μικροτερα παγια εξοδα.
Έστω ότι το πουλάει. Ποιός θα το αγοράσει;
ε τοτε ας το κρατησει να δινει 2000€/χρονο στο κρατος και να μην το χρησιμοποιει
Σε ύφεση η αγορά αυτοκινήτου