-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
torsional rigiditIEScarry on pls...
Αυτο σε πείραξε εσένα...
-
Τέλος περί ακαμψίας. Υπάρχει θέμα στα τεχνικά. [mod]
-
edit mod cmarin
-
Ενταξει, το να μαθουμε την πραγματικη στρεπτικη ακαμψια
των τριων αυτοκινητων δεν ειναι και Off Topic... -
Ετσι group vag for ever!!!
-
-
Ο χρήστης takis wrc έγραψε:
Ετσι group vag for ever!!!Εσυ τραβα να πατησεις με κανα σαξο κι ασε τα πραγματικα αυτοκινητα στην ησυχια τους..
-
Καποιος ισχυρίστηκε ότι όσοι εχουν οδηγήσει την brera ή gt και βρήκαν την οδ. της συμπεριφορά μέτρια είναι τουλάχιστον αφελείς (για να μην πει τίποτα άλλο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε). Σοβαρά, ε? Δηλαδή τι άλλο θα μας έλεγες? Εγώ δεν την έχω οδηγήσει (φαντάζομαι κι εσύ δεν θα έχεις οδηγήσει το c30 πόσο μάλλον στην κορυφαία εκδοχή του t5 αλλά και το scirocco) αλλά αναφέρω την μέση άποψη (internet, περιοδικά κλπ.) όσον αφορά την οδ. της συμπεριφορά, που σίγουρα (μπορεί να μην σ’ αρέσει να το ακούς) είναι ΚΑΤΩΤΕΡΗ του scirocco (στους τομείς φυσικά που ενδιαφέρουν τους κάπως πιο ψαγμένους – αίσθηση, ζύγισμα κλπ).
Άποψη μου είναι ότι ή Alfa Romeo κατασκεύαζε σπορ αυτοκίνητα (όχι απλά σπορτιφ, όπως κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί π.χ. ένα suzuki ignis sport (δεν έχω τίποτα με το αυτοκίνητο, τυχαία η επιλογή του)). Απλά, ξεπεράστηκε από άλλους κατασκευαστές στο συγκεκριμένο τμήμα. Δηλαδή, δεν είμαι υπερ της άποψης ότι επειδή ξεπεράστηκε η Αlfa Romeo στον τομέα της οδ. συμπεριφοράς από άλλους κατασκευαστές να την «βαφτίζουμε» σπορτίφ για να μην έχει μέτρο σύγκρισης (και έτσι πάλι να έχει το πάνω χέρι στην σπορτιφ κατηγορία). -
(internet, περιοδικά κλπ.)
Σα να λέμε Γεωργίου speaking...
Εδώ οι επιστήμονες δεν έχουν ανακαλύψει πώς να απενεργοποιήσουν το VDC. Τι συζητάμε; -
Φίλε eddie_147 μόνιμη σύνδεση με το forum έχεις, ε? Δεν σου ξεφεύγει τίποτα.
-
"C": Scirocco 2.0TFSI, Volvo C30 T5, Alfa Romeo GT 2.0