-
Ρώτησα κι εγώ στο mr KTEO στο Αγρίνιο, που έχω ξαναπάει, 40 μου είπαν, είναι και 500 μέτρα από το σπίτι μου, οπότε εκεί με βλέπω πάλι! Α, και η κάρτα δωρεάν, αν και κάπου διάβασα ότι το φύλλο τεχνικού ελέγχου ισχύει σαν κάρτα για ένα χρόνο, αφού έχει μετρήσεις πάνω.
-
Ο χρήστης Geologos έγραψε:
...αν και κάπου διάβασα ότι το φύλλο τεχνικού ελέγχου ισχύει σαν κάρτα για ένα χρόνο, αφού έχει μετρήσεις πάνω.οντως ετσι ειναι
-
καλησπερα!ειμαι στα προθυρα κ γω..ποιο ειναι το φθηνοτερο?επισης αν παρω τηλεφωνο μια εταιρεια θα μου πει ποτε ακριβως?
κ ποσο χρονο εχουμε μετα την ακριβη ημερομηνια?
ευχαριστω
-
Το astra του πατερα μου επρεπε να ειχε περασει ΚΤΕΟ πριν 10 μηνες ,αλλα ο πατερας μου αμελης με αυτα τα πραγματα και δεν το θυμόταν καν ,το θυμηθηκε κατα τυχη πριν 1 εβδομαδα που πιασαμε μια σχετικη κουβεντα .
-*Συνολικα ο τεχνικος ελεγχος με την καρτα καυσαεριων και το πρόστιμο στοιχισανε 129€ , βεβαια τα πληρωσε και δεν ειπε τιποτα , σταθηκε ομως ατυχος γιατι 2 ημερες πριν το παρουμε χαμπαρι ειχε μπει σε ισχύ το καινουργιο αυστηροτερο προστιμο για τα ληξηπροθεσμα αυτοκινητα (70€ απο 35€) -
Αν είναι κάτι που εκτίμησα στα ιδιωτικά είναι η τηλεφωνική ενημέρωση όταν φτανει η ώρα του ελέγχου. Και γι' αυτούς καλό βέβαια αλλά και για τους κατόχους που θα πρέπει να μεριμνήσουν.
Γιώργο τι λένε σε αυτές τις περιπτώσεις! Περαστικά και ... στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα! Μόλις έφυγε ... το γάλα ενός μήνα!
-
στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα
ακριβως αυτο
Τελως παντων οτι εγινε εγινε , συνεισφέραμε κιάλλο στα ταμεια του κρατους -
αφου δε συνεισεφερε στα ταμεια της τροχαιας πες του να αναψει μια λαμπαδα
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν είναι κάτι που εκτίμησα στα ιδιωτικά είναι η τηλεφωνική ενημέρωση όταν φτανει η ώρα του ελέγχου. Και γι' αυτούς καλό βέβαια αλλά και για τους κατόχους που θα πρέπει να μεριμνήσουν.Η ΑUTOVISION στέλνει SMS, 10+ ημέρες πρίν την ημερομηνία που συμπληρώνεται η 2ετία για τα ΙΧ επιβατηγά
-
Εγώ έλαβα επιστολή (από άλλο ιδιωτικό ΚΤΕΟ, όχι την Autovision). Παλιομοδίτες (αν και κατά 1 ολόκληρο ευρώ φθηνότεροι ).
Υπάρχει πάντα και αυτή η λύση για να μην εξαρτόμαστε από κανέναν.
-
Από την Express Service με τηλεφώνησαν 10 μέρες πριν την λήξη και έκλεισα και το ραντεβού.
Πριν δυο μέρες έμαθα δε ότι οι όμορφες και ευγενικές παρουσίες εκεί προσφέρουν και φρεντο κατα την αναμονή!!!
Γαλλικό είχα πιει ... -
Εγω ειμαι να περασω στις 22 του μηνα (μεθαυριο δλδ) και ψαχνω να δω κανα ΚΤΕΟ . Ποιο ΚΤΕΟ εχει ωραιες παρουσιες στην Αθηνα???
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν είναι κάτι που εκτίμησα στα ιδιωτικά είναι η τηλεφωνική ενημέρωση όταν φτανει η ώρα του ελέγχου. Και γι' αυτούς καλό βέβαια αλλά και για τους κατόχους που θα πρέπει να μεριμνήσουν.Γιώργο τι λένε σε αυτές τις περιπτώσεις! Περαστικά και ... στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα! Μόλις έφυγε ... το γάλα ενός μήνα!
Aν το έχεις περάσει την πρώτη φορά στα 4 χρόνια την επόμενη στα 2 θα σε ειδοποιήσουν.
Αλλιώς .... δεν....Sent from my phone using Οpera Mobile
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν είναι κάτι που εκτίμησα στα ιδιωτικά είναι η τηλεφωνική ενημέρωση όταν φτανει η ώρα του ελέγχου. Και γι' αυτούς καλό βέβαια αλλά και για τους κατόχους που θα πρέπει να μεριμνήσουν.
Γιώργο τι λένε σε αυτές τις περιπτώσεις! Περαστικά και ... στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα! Μόλις έφυγε ... το γάλα ενός μήνα!
Aν το έχεις περάσει την πρώτη φορά στα 4 χρόνια την επόμενη στα 2 θα σε ειδοποιήσουν.
Αλλιώς .... δεν....Ναι. Σε υπενθύμιση μετά την όποια 'πρώτη' φορά λέω!
Για πρώτη ... που να το ξέρουν για να ειδοποιήσουν!Πριν κάποια χρόνια πάντως στην λήξη της 4ετίας που είχα το αυτοκίνητο με είχε ειδοποιήσει η αντιπροσωπία που πήρα το αυτοκίνητο να το πάω για έλεγχο ... για να πάει στο ΚΤΕΟ. Και έτσι έμαθα ότι έφτασε ο καιρός του ΚΤΕΟ.
-
για να περασεις ειναι 2 βδομαδες πριν κ μια μετα?
-
danke
-
Περασα ΚΤΕΟ σημερα και ημουν αναμεσα σε Ηνιοχο και Autovision. Οι προσφορες που πηρα ηταν 49,5€ και 55€ αντιστοιχα, οποτε οπως καταλαβαινεται πηγα στον πρωτο . Περασε το αμαξι και σε ολα ηταν άριστο . Σε 2 χρονακια ξανα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Περασα ΚΤΕΟ σημερα και ημουν αναμεσα σε Ηνιοχο και Autovision. Οι προσφορες που πηρα ηταν 49,5€ και 55€ αντιστοιχα, οποτε οπως καταλαβαινεται πηγα στον πρωτο . Περασε το αμαξι και σε ολα ηταν άριστο . Σε 2 χρονακια ξανα -
...και το ταξίμετρο εντάξει ήταν δηλαδή ;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
...και το ταξίμετρο εντάξει ήταν δηλαδή ;Αυτο το εβγαλα για ευνοητους λογους
-
Πρέπει να περάσω ΚΤΕΟ
Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να επιλέξω κάποιο ιδιωτικό αντί για δημόσιο;
ΚΤΕΟ -Πότε?