-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σκατα, πρεπει να παω στο κτεο δλδ!Ξερει κανενας πως μπορώ να πάω και να 'παράσω' κτεο?
Σύμφωνα με το τελευταίο πρόγραμμα ελέγχου ΚΤΕΟ, για αυτοκίνητα που έχουν άδεια στο Νομό Αττικής, περνούν ΚΤΕΟ αυτοκίνητα με άδεια κυκλοφορίας τα έτη 1999, 2000 και 2001, συν πλην δύο εβδομάδες από την ημερομηνία που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας. Ο επόμενος έλεγχος θα γίνει σε δύο χρόνια.
Οπότε, φίλε ratanplan, το αυτοκινητό σου λογικά θα πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ το 2008.
-
Πήρα τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού για κάρτα καυσαερίων ΜΟΝΟ, στο νέο Ι.Κ.Τ.Ε.Ο στη Λ.Αθηνών (Auteco). Δεν ρωτάω από τσιγγουνιά, αλλά 10 ευρώ είναι το κόστος;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Πήρα τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού για κάρτα καυσαερίων ΜΟΝΟ, στο νέο Ι.Κ.Τ.Ε.Ο στη Λ.Αθηνών (Auteco). Δεν ρωτάω από τσιγγουνιά, αλλά 10 ευρώ είναι το κόστος;Πριν από λίγες ημέρες που έβγαλα, μου έδωσε απόδειξη που έγραφε 8,86
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Πήρα τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού για κάρτα καυσαερίων ΜΟΝΟ, στο νέο Ι.Κ.Τ.Ε.Ο στη Λ.Αθηνών (Auteco). Δεν ρωτάω από τσιγγουνιά, αλλά 10 ευρώ είναι το κόστος;6 νομίζω ότι βγαίνει στα ΙΚΤΕΟ.
-
Και 'γω τις δυο προηγούμενες χρονιές πλήρωνα το ποσό που αναφέρει ο Di0. Το θέμα είναι πως η AutEco ισχυρίζεται στο site της, πως η τιμή για εμπρόθεσμο έλεγχο είναι 5
-
Κάπου είχε δημοσιευθεί μια λίστα των πραγμάτων που χρειάζονται για να περάσεις το ΚΤΕΟ (όχι φακελάκι, τα υπόλοιπα αφού θα πάω σε ΙΚΤΕΟ).
Μήπως ξέρετε που ή ποια είναι αυτά για να μην ξεχάσω τίποτα; -
χθες περασε ο πατερας μου Κτεο ,σε ιδιωτικο στα Μουδανια Χαλκιδικης
Το αυτοκινητο περασε ανετα
ο ελεγχος μου ειπε ηταν εξονυχιστικος,σε συγκριση με το δημοσιο Κτεο ,που περνουσε τοσα χρονια -
προσωπικά πήγα με την άδεια κυκλοφορίας μου και την Α/Τ μου.Δε μου ζήτησαν και τίποτε άλλο για να είμαι ειλικρινής.
(όχι ότι δεν τα είχα μαζί μου, απλά δε θυμάμαι να μου τα ζήτησαν. ) -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάπου είχε δημοσιευθεί μια λίστα των πραγμάτων που χρειάζονται για να περάσεις το ΚΤΕΟ (όχι φακελάκι, τα υπόλοιπα αφού θα πάω σε ΙΚΤΕΟ).
Μήπως ξέρετε που ή ποια είναι αυτά για να μην ξεχάσω τίποτα;Tρίγωνο, πυροσβεστήρα(όχι ληγμένο), φαρμακείο.
Να έχεις άδεια κυκλοφορίας και ταυτότητα(δίπλωμα) -
Ευχαριστώ. Τα έχω όλα, άλλαξα πυροσβεστήρα, άλλαξα 2 λαμπάκια που είχαν καεί/μισοκαεί, λάστιχα σχετικά καινούρια, ο κινητήρας ακούγεται ρολόι.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Μήπως ξέρετε που ή ποια είναι αυτά για να μην ξεχάσω τίποτα;Tρίγωνο, πυροσβεστήρα(όχι ληγμένο), φαρμακείο.
Να έχεις άδεια κυκλοφορίας και ταυτότητα(δίπλωμα)Είσαι σίγουρος ότι στα ζητάνε αυτά?2 αμάξια περάσαμε από ΙΚΤΕΟ και κανείς δε ζήτησε τίποτα από αυτά.
ΥΓ:Έτσι από απορία:Το κτεο σου δε σου πιστοποιεί ότι το αμάξι είναι μηχανικά ασφαλές για να κινείται στο δρόμο και να μην είσαι κίνδυνος-θάνατος για τους άλλους στο δρόμο; (τουλάχιστον εγώ αυτό ξέρω ότι είναι) Το να έχεις τρίγωνο και πυροσβεστήρα, που κολλάει?
-
Στο να μην είσαι επικίνδυνος για τους άλλους άμα χαλασει το αμάξι σου και χρειαστεί να σταματήσεις στην άκρη του δρόμου.
Τρίγωνο κτλ δεν στα ζητάνε κοιτάνε το πόρτ μπαγκάζ ( οπου συνήθως είναι ) και αν είναι εκεί έχει καλά αλλιώς σε ρωτάνε που τα έχεις -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στο να μην είσαι επικίνδυνος για τους άλλους άμα χαλασει το αμάξι σου και χρειαστεί να σταματήσεις στην άκρη του δρόμου.
Τρίγωνο κτλ δεν στα ζητάνε κοιτάνε το πόρτ μπαγκάζ ( οπου συνήθως είναι ) και αν είναι εκεί έχει καλά αλλιώς σε ρωτάνε που τα έχειςΑ...ίσως γι'αυτό...
Πάντως για φαρμακείο δεν είπαν τίποτα...(το έχω χωμένο κάπου μέσα σε μια τσάντα )
Προφανώς είναι στον 'προαιρετικό εξοπλισμό'? (κοινώς δεν το χρειάζεσαι για να περάσεις ΚΤΕΟ?)ΥΓ:Ενημερωτικά ρωτάω γιατί θα πάει ένας φίλος μου να περάσει κτεο σε 1 μήνα
-
Για το ΙΚΤΕΟ της express και της autovision που έχω πάει πολλές φορές είναι απαραίτητα, στο λένε κιόλας όταν κλείνεις ραντεβού
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Για το ΙΚΤΕΟ της express και της autovision που έχω πάει πολλές φορές είναι απαραίτητα, στο λένε κιόλας όταν κλείνεις ραντεβούΣτην Autovision στο Κορωπί πήγα εγώ πάντως (χωρίς ραντεβού -:whistlink:- πρωί-πρωί), αλλά δε μου ζήτησαν κάτι...
Τέσπα...Τουλάχιστον αν δεν έχει φαρμακείο θα είναι λόγος αυτός για να κοπεί κάποιος από το ΚΤΕΟ?
Ή για να το κάνω πιο σαφές:
για ποιούς λόγους μπορεί να κοπεί κάποιος στο κτεο?ΥΓ:Έχει ξαναγραφτεί αλλά δεν μπόρεσα να το βρω.
-
Ούτε εγώ είδα ν' ανοίγουν το πορτμπαγκάζ για τρίγωνο κλπ.
Πλήρωσα μισό πρόστιμο τελικά, είχα καθυστερήσει 20 μέρες.
Ραντεβού σε 2 χρόνια πάλι (μόνο!). Σε δουλειά να βρισκόμαστε. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Για το ΙΚΤΕΟ της express και της autovision που έχω πάει πολλές φορές είναι απαραίτητα, στο λένε κιόλας όταν κλείνεις ραντεβού
Στην Autovision στο Κορωπί πήγα εγώ πάντως (χωρίς ραντεβού -:whistlink:- πρωί-πρωί), αλλά δε μου ζήτησαν κάτι...
Τέσπα...Τουλάχιστον αν δεν έχει φαρμακείο θα είναι λόγος αυτός για να κοπεί κάποιος από το ΚΤΕΟ?
Ή για να το κάνω πιο σαφές:
για ποιούς λόγους μπορεί να κοπεί κάποιος στο κτεο?ΥΓ:Έχει ξαναγραφτεί αλλά δεν μπόρεσα να το βρω.
Για το φαρμακείο ο λόγος είναι οτι δεν μπορείς να δώσεις πρώτες βοήθειες στον εαυτό σου ή σε άλλους αν χρειαστεί...
Στην Θεσσαλονίκη και η Autovision και η Εxpress τα ελέγχουν πάντως.
Θές λόγους? Κρίμα δεν έχω το χαρτί του Δημόσιου ΚΤΕΟ που αναφέρει αναλυτικά δευτερεύουσες και κύριες ελλείψεις. Κατι που μου έρχεται στο μυαλό αυτή την στιγμή είναι ας πούμε τα πεσμένα αμορτισέρ από ένα ποσοστό και κάτω, το έντονο οβάλ, η μη επαρκής ή επικίνδυνα μονόπλευρη πέδη κτλ. -
ρε παιδιά πότε τα πάμε τελικά;
υπάρχει κάτι επίσημο;
γιατί συνάδελφος το πήγε βάση του προγράμματος και του είπαν ότι ήταν εκπρόθεσμος...όταν αυτός είπε για τις λίστες που ανακοινώνονται αυτοί έγνεψαν περιφρονητικά. Και πλήρωσε διπλό.
σε δημόσιο πήγε...
-
Κάποια χρόνια μετά την κυκλοφορία ή τον προηγούμενο έλεγχο. Γι' αυτό δεν ζητάνε πλέον τον αριθμό της πινακίδας όπως παλιότερα, αλλά την ημερομηνία κυκλοφορίας στην άδεια. Πάρτε να ρωτήσετε γιατί θα την πατήσετε όπως εγώ (17 ευρώ στα σκουπίδια).
-
Ρε σεις, το έχουμε πει περισσότερες φορές από ότι λέμε ότι η 159 πρέπει να αδυνατήσει . 4 χρόνια μετά την πρώτη άδεια κυκλοφορίας και από εκεί και πέρα κάθε 2 χρόνια.
ΚΤΕΟ -Πότε?