-
Ξέρει κανεις που μπορώ να βρώ τηλέφωνα από τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ της Αττικής?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ξέρει κανεις που μπορώ να βρώ τηλέφωνα από τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ της Αττικής?210-2444444
-
Άλλο?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Άλλο?11888.......
-
Υπερβολικά ευχαριστημένος από το Autovision της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη...
Πέρασα το ηρωικό Sunny άνευ ελαίου (που λέει και ο Hunter) και πραγματικά μου υπέδειξαν και δυο πράγματα που δεν είχα αντιληφθεί -μια μικρή ακανόνιστη διαρροή λαδιού και ασθενή ένταση στον δεξί προβολέα λόγω μαυρισμένου κάτοπτρου.
Ραντεβού Σάββατο στις 10 το πρωί, ξεκίνημα από το σπίτι στις 9.30, έφθασα στις 9.45 όπου το παρέλαβαν αμέσως (και δεν ήταν άδειο), πλήρης - πληρέστατος οδηγός αποτελεσμάτων, ωραίο περιβάλλον, ευγενέστατοι υπάλληλοι που κάνουν ΟΛΗ τη δουλειά τους σε ΟΛΑ τα αυτοκίνητα και στις 10.45 έπινα καφέ με τελειωμένη την υπόθεση ΚΤΕΟ...
Θέλετε να σας πω και την ιστορία πώς πέρασε ΚΤΕΟ το Clio... στο Β'ΚΤΕΟ;
-
Μία ψήφος και απο μένα στο ΚΤΕΟ της Autovision της Θερμης. Παιδιά αν είναι όλα οκ με το αυτοκίνητο σας (που λογικά θα είναι, αφού είμαστε μέλοι αυτού του φορουμ) τότε μην το σκέφτεστε καν. Τα ραντεβού τηρούνται με ακρίβεια. Ειδικά αν παει κάποιος καθημερινη πρωί που δεν έχει και πολύ κόσμο δεν θα ταλαιπωρηθεί καθόλου, ακομα και χωρίς ραντεβού, κάτι που δεν ισχύει για Σάββατο λόγω του αρκετού κόσμου. Εχω πάει 3 αυτοκίνητα και με εξυπηρετησαν άψογα. Ακομα και το χαρτί του ΚΤΕΟ απο ένα αυτοκίνητο που είχε περάσει πριν 1 χρόνο μου βρήκαν!! Μπράβο τους.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Άλλο?http://www.autovision.gr/diktyo.htm
Απ'οτι μου είπαν τηλεφωνικά, Εμπρόθεσμος έλεγχος 44
-
Ευχαριστώ!
-
Να κανω μια ερωτησουλα;
Εβαλα στη φορμα του kteohellas την πινακιδα μου (ΥΖΟ) και μου ειπε να περασω απο τα μερη τους
Δηλαδή σε περιπτωση που δεν το τσεκαρει μεσω του νετ ή του αρμόδιου τηλεφωνου ο ιδιοκτητης, δεν τον ειδοποιεί κανεις;
Επισης πώς μπορω να μαθω μεχρι ποια ημερομηνια μπορω να το περασω χωρις προστιμο; (Οχι τιποτα αλλο αλλα φοβαμαι οτι θα ακουσω και κανα γερο ποσο αν με βρει κανας τροχαιος0. -
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Να κανω μια ερωτησουλα;
Εβαλα στη φορμα του kteohellas την πινακιδα μου (ΥΖΟ) και μου ειπε να περασω απο τα μερη τους
Δηλαδή σε περιπτωση που δεν το τσεκαρει μεσω του νετ ή του αρμόδιου τηλεφωνου ο ιδιοκτητης, δεν τον ειδοποιεί κανεις;
Επισης πώς μπορω να μαθω μεχρι ποια ημερομηνια μπορω να το περασω χωρις προστιμο; (Οχι τιποτα αλλο αλλα φοβαμαι οτι θα ακουσω και κανα γερο ποσο αν με βρει κανας τροχαιος0.Με ΥΖΟ έπρεπε να έχεις πάει νομίζω...... όπως πήγα και εγώ με ΥΖΟ χωρίς να ρωτήσω πέρυσι... έχω ακούσει χωρίς να επιβεβαιώνω ότι ο τροχαίος μπορεί να σε γράψει αν έχει περάσει πενταετία βάσει ΚΟΚ και άντε εσύ να αποδείξεις ότι δεν φταις επειδή το κρατικό ΚΤΕΟ έχει μείνει πίσω!!!!! Πήγα δυο αυτοκίνητα σε ενα κτεο κάπου προς Παρνηθα και καθάρισα σε χρόνο dt και χωρίς παρατηρήσεις καθώς τα καλοσυντηρώ!!!!!
-
Να ρωτήσω επ' ευκαιρίας...κάρτα καυσαερίων από πότε και μετά υποχρεούμαστε να βγάζουμε;
[το δικό μου κλείνει στις 17 ...ένα χρόνο]
-
Να ρωτήσω & γω κάτι;Πριν 10 μέρες πήρα τηλέφωνο στο ΚΤΕΟ Χολαργού έδωσα τον αριθμο ΥΜΟ & μου είπαν ότι τώρα περνάνε οι πινακίδες του 1998,& ότι να τους ξαναρωτήσω μετά το Σεπτέμβριο.Έβαλα τα γράμματα στο kteohellas & μου έβγαλε ότι έπρεπε ήδη να έχω περάσει από έλεγχο.Μήπως είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα;;Λέω μήπως.
-
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Να ρωτήσω & γω κάτι;Πριν 10 μέρες πήρα τηλέφωνο στο ΚΤΕΟ Χολαργού έδωσα τον αριθμο ΥΜΟ & μου είπαν ότι τώρα περνάνε οι πινακίδες του 1998,& ότι να τους ξαναρωτήσω μετά το Σεπτέμβριο.Έβαλα τα γράμματα στο kteohellas & μου έβγαλε ότι έπρεπε ήδη να έχω περάσει από έλεγχο.Μήπως είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα;;Λέω μήπως.Μπερδεμενο ειναι, αλλα εσενα αμα σε τσιμπηση η τροχαια εχεις φαει 167ε προστιμο.
Η ανικανοτητα των δημσιων ΚΤΕΟ δεν αποτελει δικαιολογια.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να ρωτήσω επ' ευκαιρίας...κάρτα καυσαερίων από πότε και μετά υποχρεούμαστε να βγάζουμε;[το δικό μου κλείνει στις 17 ...ένα χρόνο]
Μετά τον 1ο χρόνο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να ρωτήσω επ' ευκαιρίας...κάρτα καυσαερίων από πότε και μετά υποχρεούμαστε να βγάζουμε;[το δικό μου κλείνει στις 17 ...ένα χρόνο]
Εσύ βγάζεις το πολύ μέχρι τις 17 του μήνα, και μετά το πολύ κάθε 265 μέρες.
Στα 4 χρόνια 1 μέρα δώρο!! (δίσεκτα)
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Να ρωτήσω & γω κάτι;Πριν 10 μέρες πήρα τηλέφωνο στο ΚΤΕΟ Χολαργού έδωσα τον αριθμο ΥΜΟ & μου είπαν ότι τώρα περνάνε οι πινακίδες του 1998,& ότι να τους ξαναρωτήσω μετά το Σεπτέμβριο.Έβαλα τα γράμματα στο kteohellas & μου έβγαλε ότι έπρεπε ήδη να έχω περάσει από έλεγχο.Μήπως είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα;;Λέω μήπως.
Μπερδεμενο ειναι, αλλα εσενα αμα σε τσιμπηση η τροχαια εχεις φαει 167ε προστιμο.
Η ανικανοτητα των δημσιων ΚΤΕΟ δεν αποτελει δικαιολογια.
Τη μοναδική φορά που η Τροχαία με έχει ελέγξει για ΚΤΕΟ πριν 4 χρόνια, είχα ένα Renault 19 7ετίας. Παρόλο που ήμουν στο Ρέθυμνο, είπα του αστυνομικού ότι η πινακίδα μου δεν έχει κληθεί ακόμα από τα ΚΤΕΟ Αττικής και το δέχτηκε. Δεν ξέρω αν το έκανε κατά παραβίαση του νόμου ούτε ξέρω αν η ύπαρξη των ιδιωτικών ΚΤΕΟ έχει καταργήσει αυτή τη δικαιολογία.
Αλλά αναρωτιέμαι, αν δεν αποτελεί δικαιολογία, πιο το νόημα του να ανακοινώνουν τα ΚΤΕΟ ημερομηνίες; Θα έπρεπε με το πέρας των τεσσάρων ετών όποιος προλαβαίνει να κλείνει ραντεβού
Εφόσον το κόστος είναι αυξημένο στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ δεν μπορούν να μας υποχρεώσουν να πάμε εκεί. Ή μπορούν; -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
365 εννοείς μάλλον
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Να ρωτήσω επ' ευκαιρίας...κάρτα καυσαερίων από πότε και μετά υποχρεούμαστε να βγάζουμε;
[το δικό μου κλείνει στις 17 ...ένα χρόνο]
Tι μου λες...
ΟΚ...μην κουνιέσαι....
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
365 εννοείς μάλλον
Ούπς!
Τυπογραφικό αμάρτημα!! -
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Να ρωτήσω & γω κάτι;Πριν 10 μέρες πήρα τηλέφωνο στο ΚΤΕΟ Χολαργού έδωσα τον αριθμο ΥΜΟ & μου είπαν ότι τώρα περνάνε οι πινακίδες του 1998,& ότι να τους ξαναρωτήσω μετά το Σεπτέμβριο.Έβαλα τα γράμματα στο kteohellas & μου έβγαλε ότι έπρεπε ήδη να έχω περάσει από έλεγχο.Μήπως είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα;;Λέω μήπως.Επειδή έχω κι εγώ ΥΜΟ στην Ελλάδα, ψιλοφοβήθηκα και το τσέκαρα κι εγώ...
Στο http://www.kteohellas.gr μου έβγαλε πως ΔΕΝ έχει κληθεί το ΥΜΟ ακόμα, αλλά ΑΝ θέλω μπορώ να κλείσω ραντεβού, αφού έκλεισε η 4ετία (στα 5,5 είμαι... )
ΚΤΕΟ -Πότε?