-
Τα ιδια και γω.Ειμαι αναγκασμενος να καταγγειλω στο πανελληνιο τα ακολουθα.
Στη πυλη περιμενα 3 (ολογραφως τρια) ολοκληρα λεπτα να μου φτιαξουν φακελλο (ναι και μαλιστα διαφανη που φαινονταν ολα τα χαρτια που ειχα μεσα).
Και μετα να ερθει ο υπαλληλος να με υποχρεωσει να φυγω απο τον ηλιο και τη ζεστη και να παω στη αιθουσα αναμονης οπου με κρατησαν περιπου ενα τεταρτο μεχρι να ερθει αλλος υπαλληλος να μου εξηγησει το χαρτι που μου εδωσαν και να με στειλει στο ταμειο.
Ακου να τελειωσω σε λιγοτερο απο μιση ωρα!!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. -
Aίσχος...Τα ίδια και με μένα πέρσι...Άσε που μου πήρε και το αμάξι από την πύλη μέχρι τον χώρο του ΚΤΕΟ...Αίσχος
-
Kαντε καμμια καταγγελια ρε παιδια...
-
Παλιοκαπιτάλες! Πέσατε κι εσείς στη λούμπα, ρίχνετε νερό στο αυλάκι της ιδιωτικοποίησης των πάντων. Θα έρθει η μέρα που θα το μετανιώσετε, αλλά θα είναι πλέον αργά. Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτά όλα γίνονται για να φύγουν από τον έλεγχο του κράτους και τα δημόσια ΚΤΕΟ; Για να πάρουν το μάναγκμεντ ιδιώτες και να εκδίδουν αβέρτα χαρτιά χωρίς αξία για τα αυτοκίνητα των πλουσίων;
Πηγαίνετε στα δημόσια ΚΤΕΟ που είναι φθηνά για το λαό. Να περάσουν στο κράτος τα ΙΚΤΕΟ!!! -
Εστειλα την γυναικα στο ιδιωτικο της Βαρης ημερα Σαββατο, αφου τα καταφερε αυτη που μισει οτι εχει να κανει με αυτοκινητο,τοτε μπορω να δηλωσω οτι αποτελουν πανάκεια
Στα δημοσια πας μονο αν θες να κανεις λαμογια,αλλιως εισαι απλως μαζοχας και αργόσχολος... -
Μεγάλη εφεύρεση τα Ικτεο στην Ελλάδα...
-
Και η σιδηρογροθιά που πήρα (όπως πάντα για τις υποχρεώσεις στο Μηχανολογικό και στα ΚΤΕΟ), αχρησιμοποίητη τη γύρισα σπίτι!
Καταγγελία στον Συνήγορο του Θύματος...ε, του Πολίτη ήθελα να πω, ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ!
Τα θύματα των μεγαλοκαρχαριών του ιδιωτικού Κεφαλαίου να συμπληρώσουν υπογραφές στο www.dimosiokteoforeva.gr.
-
Σήμερα στις 16:00΄(κατόπιν τηλεφωνική συνεννόησης) ήμουν στην είσοδο του ιδιωτικού Κ.Τ.Ε.Ο. στο Σταυρό Αγ. Παρασκευής και στις 16:25' έφευγα με το αυτοκίνητο ελεγμένο.
'Το αυτοκίνητο είναι σε άψογη κατάσταση (το ξέρω ) και ο επόμενος έλεγχος πρέπει να γίνει σε δυο χρόνια με απόκλιση συν μια εβδομάδα από τη σημερινή ημερομηνία. Σας ευχαριστούμε, αντίο σας.'Χθες το απόγευμα μου έστειλαν μήνυμα στο κινητό που μου υπενθύμιζαν ότι έχω ραντεβού για σήμερα.
Όπως ακριβώς και στα κρατικά Κ.Τ.Ε.Ο.. -
παρολα αυτα υπαρχουν πολλοι στην ελλαδα αλλα και εδω μεσα στο φορουμ,
που με το ακουν τη λεξη 'ιδιωτικο' τους σηκωνεται η τριχα -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
παρολα αυτα υπαρχουν πολλοι στην ελλαδα αλλα και εδω μεσα στο φορουμ,
που με το ακουν τη λεξη 'ιδιωτικο' τους σηκωνεται η τριχαΑπόψεις είναι αυτές.
Προσωπικά δε θα πήγαινα να χάσω τη μέρα μου σε ένα δημόσιο Κ.Τ.Ε.Ο. για να κάνω το ίδιο που έκανα μέσα σε 20 λεπτά στο ιδιωτικό.
Αν είχα κάποιο αυτοκίνητο που χρειαζόταν 'ειδικές συνθήκες' για να συνεχίσει να κυκλοφορεί τότε ίσως να πήγαινα σε δημόσιο. -
Tazio, και εσύ δυσαρεστημένος από την ευγένεια και το ενδιαφέρον, ε; Να μαζέψουμε υπογραφές!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Tazio, και εσύ δυσαρεστημένος από την ευγένεια και το ενδιαφέρον, ε; Να μαζέψουμε υπογραφές!Ναι ναι φυσικά να κλείσουν τα ......λα. (τα κρατικά)
-
Με τους πυροσβεστήρες τι παίζει; Πόσων κιλών χρειάζονται τελικά; Πρόπερσι και πέρσι περάσαμε με τους μικρούς τον αυτοκινήτων, αλλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι θέλουν μεγάλους.
-
εμένα δεν με ρωτήσαν καν αν έχω τρίγωνο και φαρμακείο. Επειδή εκεί που τα έχω δεν φαίνονται. Κατα τα άλλα, ΑΨΟΓΟΙ!
-
Χμμμ... τώρα που το ανέφερες, δε θυμάμαι να μου κοίταξαν τον πυροσβεστήρα στον τελευταίο έλεγχο που είχα (όχι ότι το είχαν κάνει στο δημόσιο ΚΤΕΟ της Κοζάνης αλλά λέμε τώρα)... βασικά δεν άνοιξαν καν το πορτμπαγκάζ.
-
καλώς... Ευχαριστώ πάντως παιδιά! Περνάει το 406 κτέο σε 2 βδομάδες.
-
Είχα και γω την 1η μου επαφή με τα ΙΚΤΕΟ
Έκαναν σχετικά καλό έλεγχο (αλλά όχι αυτόν που έπρεπε)
Σάββατο και με πολύ κίνηση, ναι μεν τελειώσα σύντομα (ενώ σε κάποιο Δημόσιο θα χρειάζονταν τουλάχιστον τον 3πλάσιο χρόνο) αλλά ούτε λόγος για ελέγχους τριγώνων, πυροσβεστήρων κλπ
Απορώ ΑΝ έλεγξαν και τα φώταΤελος πάντων...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Ακόμη και αν δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε να δουλεύουν τα ΙΚΤΕΟ, η διαφορά στο χρόνο αναμονής κατά τη διάρκεια του ελέγχουν, μας κάνει να τα ξαναπροτιμήσουμε για τον επόμενό μας έλεγχο...
-
οσες φορες εχω παρεβρεθει σε ελεγχο κτεο του αυτοκινητου του πατερα μου (βαριετε να περιμενει στην σειρα για τα χαρτια-παραβολα και στελνει εμενα ) ο οποιος μεχρι τωρα παντα πηγαινε σε δημοσιο κτεο, ποτε δεν ειχαν κοιταξει για φαρμακειο-τριγωνο-πυροσβεστηρα-δεσμη φωτων-εαν δουλευουν σωστα τα παραθυρα.
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Σάββατο και με πολύ κίνηση, ναι μεν τελειώσα σύντομα (ενώ σε κάποιο Δημόσιο θα χρειάζονταν τουλάχιστον τον 3πλάσιο χρόνο) αλλά ούτε λόγος για ελέγχους τριγώνων, πυροσβεστήρων κλπ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Ακόμη και αν δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε να δουλεύουν τα ΙΚΤΕΟ, η διαφορά στο χρόνο αναμονής κατά τη διάρκεια του ελέγχουν, μας κάνει να τα ξαναπροτιμήσουμε για τον επόμενό μας έλεγχο...
επίσης αυτό που πρέπει να συμπληρώσω είναι οι εξής παρατηρήσεις:
-
Τα ραντεβού κλείνονται άμεσα και χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Το περιβάλλον στο χώρο αναμονής δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με αυτό των κρατικών ΚΤΕΟ. Υπάρχει κλιματιζόμενη αίθουσα με μηχάνημα για καφέ
-
Η συμπεριφορά των υπαλλήλων είναι άψογη. Από την 1η κοπέλα που θα σας μιλήσει στο τηλέφωνο για να κλείσετε το ραντεβού, μέχρι και τα άτομα στην μπάρα υποδοχής και πολύ περισσότερο τους τεχνικούς που κάνουν τον έλεγχο.
-
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
επίσης αυτό που πρέπει να συμπληρώσω είναι οι εξής παρατηρήσεις:
-
Τα ραντεβού κλείνονται άμεσα και χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Το περιβάλλον στο χώρο αναμονής δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με αυτό των κρατικών ΚΤΕΟ. Υπάρχει κλιματιζόμενη αίθουσα με μηχάνημα για καφέ
-
Η συμπεριφορά των υπαλλήλων είναι άψογη. Από την 1η κοπέλα που θα σας μιλήσει στο τηλέφωνο για να κλείσετε το ραντεβού, μέχρι και τα άτομα στην μπάρα υποδοχής και πολύ περισσότερο τους τεχνικούς που κάνουν τον έλεγχο.
+1 σε όλα...
τα τελευταία χρόνια τόσο το 304 όσο και το 406 πηγαίνουν μόνο σε ΙΚΤΕΟ.
-
ΚΤΕΟ -Πότε?