-
O πρώτης φάσης κυκλοφόρησε?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
O πρώτης φάσης κυκλοφόρησε?Τον Ιούνιο κάνει την εμφάνιση του στη Μito.
Αλλά ο 1ης και 2ης φάσης έχουν ως μοναδική διαφορά στο είδος του ψεκασμού. Και αυτό γιατί οι σημερινές ECU είναι αδύνατον να επεξεργαστούν κι άλλους χάρτες.
Ειδάλλως θα είχαμε από τώρα τον direct injection. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε T-jet σε BMW.
Πέραν του θέματος της περηφάνιας, απλά δείτε τις καταναλώσεις αυτών των κινητήρων που χωρίς άμεσο ψεκασμό καίνε κατά μέσο όρο 1λτ/100χλμ. περισσότερο από τους αντίστοιχους TSI!Δεν ξέρω τί θα γίνει βέβαια, ελπίζω όμως η BMW να προχωρήσει με το 1300άρι σύνολό της που θα είναι γάντι για την Ελληνική αγορά από πλευράς φορολογίας!
Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο και το λες, ή απλά εικάζεις?
Η BMW ενδιαφέρεται για τον νέο 1.310κεκ του 2011 με Multiair δεύτερης φάσης με άμεσο ψεκασμό καυσίμου.
Αν είσαι BMWδάκιας να εύχεσαι να έχεις αυτά τα μοτέρ γιατί αυτή την τεχνολογία δεν θα την δεις από άλλο κατασκευαστή ούτε το 2015....
Τότε θα δεις τι θα πει χαμηλή κατανάλωση και ρύπους προδιαγραφών euro 6, αυξημένη απόδοση σε ιπποδύναμη και ροπή τουλάχιστον 10% σε σχέση με τους σημερινούς t-jet. Μάλιστα η attraction αυτού του νέου moteur είναι η απόκριση στο γκάζι που θυμίζει ιταλικό παλαιάς κοπής προ των προδιαγραφών ρύπων....Έλεος πια με τον TSI. Μια ξεπερασμένη αντιγραφή είναι πλεον...Επειδή συνεχίζεις και 'ελπίζεις' και πιστεύεις ότι οι T-JET θα μπούνε στις BMW (αυτοί οι τεχνολογικά προηγμένοι κινητήρες ) θα σου εξηγήσω το εξής. Επιπροσθέτως από αυτά:
1oν, δεν είναι σίγουρο αν θα βγει 1.4Τ
2ον, ΑΝ βγει θα βασιστεί στον 1600 της 116i
3ον, είναι ασύμφορο να εξελίξει περαιτέρω η BMW ένα μοτέρ που μπαίνει εγκάρσια, κατά τον διαμήκη από το να το φτιάξει μόνη της.
4ον, είναι θέμα πρεστίζ για την εταιρία και οι Γερμανοί είναι λίγο περίεργοι και περίφανοι με τέτοια θέματα...you got the idea...Η BMW τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει σε ένα project και concept που λέγεται EfficientDynamics το οποίο είναι πραγματικά αποτελεσματικό και τα αποτελέσματά του φαίνονται στη πράξη. Συνεπώς ότι μοτέρ και αν πάρει (επιπροσθέτως από '3ον') θα πρέπει να το εξελίξει ώστε να 'μπει' το EfficientDynamics concept της. Άρα πιο φθηνά θα κοστίσει στη BMW να εξελίξει μόνη της ένα μοτεράκι 1.4Τ και να τελειώνει το θέμα. Δε νομίζω να έχει ανάγκη για μοτέρ. Άλλωστε δε μιλάμε για κανένα αριστούργημα...για ένα 1.4Τ μοτέρ μιλάμε με κατανάλωση through the roof, κάτι που δε ταιριάζει στην εικόνα της BMW για να 'μικρά' μοτέρ όταν βασίζεται στο Efficient Dynamics.
Μιλάμε για τη BMW, ΟΧΙ για το BMW Group (Mini κλπ)...αν και το Μίνι έχει ήδη πολύ καλό μοτέρ (1.6Τ) και δε χρειάζεται μικρότερο.
Εκτός αν εσύ είσαι μέσα από το board και των δύο εταιριών και ξέρεις κάτι...
-
Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε T-jet σε BMW.
Πέραν του θέματος της περηφάνιας, απλά δείτε τις καταναλώσεις αυτών των κινητήρων που χωρίς άμεσο ψεκασμό καίνε κατά μέσο όρο 1λτ/100χλμ. περισσότερο από τους αντίστοιχους TSI!Δεν ξέρω τί θα γίνει βέβαια, ελπίζω όμως η BMW να προχωρήσει με το 1300άρι σύνολό της που θα είναι γάντι για την Ελληνική αγορά από πλευράς φορολογίας!
Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο και το λες, ή απλά εικάζεις?
Η BMW ενδιαφέρεται για τον νέο 1.310κεκ του 2011 με Multiair δεύτερης φάσης με άμεσο ψεκασμό καυσίμου.
Αν είσαι BMWδάκιας να εύχεσαι να έχεις αυτά τα μοτέρ γιατί αυτή την τεχνολογία δεν θα την δεις από άλλο κατασκευαστή ούτε το 2015....
Τότε θα δεις τι θα πει χαμηλή κατανάλωση και ρύπους προδιαγραφών euro 6, αυξημένη απόδοση σε ιπποδύναμη και ροπή τουλάχιστον 10% σε σχέση με τους σημερινούς t-jet. Μάλιστα η attraction αυτού του νέου moteur είναι η απόκριση στο γκάζι που θυμίζει ιταλικό παλαιάς κοπής προ των προδιαγραφών ρύπων....Έλεος πια με τον TSI. Μια ξεπερασμένη αντιγραφή είναι πλεον...χωρίς παρεξήγηση, πολλοί ιταλόφιλοι έχετε μια τάση να μεγαλοποιείτε τα πράγματα!
Περιγράφεις έναν κινητήρα που δεν έχει βγει καν και ,βασιζόμενος υποθέτω στις πληροφορίες του γκρουπ, μιλάς για μειωμένη κατανάλωση, ρύπους, αυξημένη ροπή... Μόνο που αν θυμηθούμε τις πληροφορίες που κατά καιρούς έχει αφήσει το γκρούπο να διαρρέυσουν, θα γελάμε...
Μακάρι να βγει η γενιά κινητήρων που περιγράφεις, μακάρι να πάνε ακόμη καλύτερα οι πωλήσεις του συμπαθέστατου γκρούπ, όμως όχι και μαθήματα κινητηρων στην bmw!! εεε, ήμαρτον...
-
Μην αντιδικείτε μεταξύ σας , γιατί μάλλον για συγχώνευση BMW - PSA μιλάμε
-
δεν πρόκειται περί αντιδικίας..
προσωπικά έχω μια εικόνα για τις υπερβολές που το gruppo διαρρέει εσκεμμένα...Δεν έχει να κάνει με τις απόψεις του Giuseppe Busso, ο οποίος μάλιστα είναι και εξαιρετικά ενημερωμένος...Όντως απ ό,τι φαίνεται πάμε για συγχώνευση BMW - PSA ...
Για να δούμε...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
χωρίς παρεξήγηση, πολλοί ιταλόφιλοι έχετε μια τάση να μεγαλοποιείτε τα πράγματα!Περιγράφεις έναν κινητήρα που δεν έχει βγει καν και ,βασιζόμενος υποθέτω στις πληροφορίες του γκρουπ, μιλάς για μειωμένη κατανάλωση, ρύπους, αυξημένη ροπή... Μόνο που αν θυμηθούμε τις πληροφορίες που κατά καιρούς έχει αφήσει το γκρούπο να διαρρέυσουν, θα γελάμε...
Μακάρι να βγει η γενιά κινητήρων που περιγράφεις, μακάρι να πάνε ακόμη καλύτερα οι πωλήσεις του συμπαθέστατου γκρούπ, όμως όχι και μαθήματα κινητηρων στην bmw!! εεε, ήμαρτον...
Τίποτα δεν μου έχει κατέβει από το μυαλό. Επίσης εδώ μιλάμε με δεδομένα και όχι για rumours που κατά καιρούς διαρρεόυν.
Η τεχνολογία multiair είναι πατενταρισμένη από τον όμιλο και τις θυγατρικές αυτού και δεν θα γίνει το λάθος με το common rail που πουλήθηκε στην bosch και έδωσε μαθήματα και στην bmw για το πώς φτιάχνεται ένας συγχρονος diesel.Παρακάτω σου δίνω τα links με pdf αρχεία επίσημα από τα slides του ομίλου για τις νέες τεχνολογίες και όχι μόνο.
http://www.ambitalia.org.uk/Low_Carbon_ ... inolfi.pdf
http://www.nuoviperiodicimilanesi.com/s ... gerini.pdf
http://www.fiatgroup.com/en-us/shai/iin ... 20Fiat.pdf
Εδώ αναλύονται τα πάντα όπως τεχνολογία multiair σε petrol & diesel, C635 Dual Dry Clutch Transmission, Stop&Start....
-
χωρίς παρεξήγηση, πολλοί ιταλόφιλοι έχετε μια τάση να μεγαλοποιείτε τα πράγματα!
Περιγράφεις έναν κινητήρα που δεν έχει βγει καν και ,βασιζόμενος υποθέτω στις πληροφορίες του γκρουπ, μιλάς για μειωμένη κατανάλωση, ρύπους, αυξημένη ροπή... Μόνο που αν θυμηθούμε τις πληροφορίες που κατά καιρούς έχει αφήσει το γκρούπο να διαρρέυσουν, θα γελάμε...
Τίποτα δεν μου έχει κατέβει από το μυαλό. Επίσης εδώ μιλάμε με δεδομένα και όχι για rumours που κατά καιρούς διαρρεόυν.
Η τεχνολογία multiair είναι πατενταρισμένη από τον όμιλο και τις θυγατρικές αυτού και δεν θα γίνει το λάθος με το common rail που πουλήθηκε στην bosch και έδωσε μαθήματα και στην bmw για το πώς φτιάχνεται ένας συγχρονος diesel.Παρακάτω σου δίνω τα links με pdf αρχεία επίσημα από τα slides του ομίλου για τις νέες τεχνολογίες και όχι μόνο.
http://www.ambitalia.org.uk/Low_Carbon_ ... inolfi.pdf
http://www.nuoviperiodicimilanesi.com/s ... gerini.pdf
http://www.fiatgroup.com/en-us/shai/iin ... 20Fiat.pdf
Εδώ αναλύονται τα πάντα όπως τεχνολογία multiair σε petrol & diesel, C635 Dual Dry Clutch Transmission, Stop&Start....
Eίναι εξαιρετικά ενδιαφέουσες πληροφορίες!
Μακάρι να δούμε απτά αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον!
Δεν είπα οτι έβγαλες κάτι απ το μυαλό σου κασε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σε προσβάλω...Εν αναμονή λοιπον των εξελίξεων
-
Μα κάθε άλλο φίλε thymio. Συζήτηση κάνουμε και βοηθούμε στην ενημέρωση. Προς θεού.
Απλά με ενοχλούν τα στερεότυπα σε μεγάλο βαθμό.
Βεβαίως και μπορεί η BMW να εξελίξει δίκους της κινητήρες και να είναι και πολύ καλοί.
Όπως επίσης και η Alfa Romeo μπορεί να παράξει την δική της πισωκίνητη πλατφόρμα και να τρίβουμε τα μάτια μας.
Εν μέσω ύφεσης όμως?
Τι πιο εύκολο να γίνει μια τράμπα σε πράγματα που και οι 2 θέλουν δίχως δυσβασταχτο κόστος....
Και στις αυτοκινητοβιομήχανιες αυτό που κοστίζει πολύ είναι ένα νέο πάτωμα και ένας κινητήρας. Όλα τα αλλα είναι εύκολα. Για αυτό βλέπεις σε ένα πάτωμα βασίζονται 3-4 τουλάχιστον μοντέλα όπως και σε ένα moteur βασίζονται επίσης άλλα 3. Η BMW έφτιαξε ένα V10 άλλα του αφαιρεσε και 2 κυλίνδρους και τον κότσαρε στη Μ3. Δεν έφτιαξε κάτι από λευκή κόλλα χαρτί. Η Fiat έχει τον FIRE πάνω από 20 χρόνια και βγαίνει σε 1.1 σε 1.2 σε 1.4 σε 1.4turbo....Το ίδιο και η Porsche Group με τον FSI.... -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Επειδή συνεχίζεις και 'ελπίζεις' και πιστεύεις ότι οι T-JET θα μπούνε στις BMW (αυτοί οι τεχνολογικά προηγμένοι κινητήρες )Mαλιστα και γιαααα εξηγησε μας το ΓΙΑΤΙ αυτοι οι κινητηρες ειναι τεχνολογικα πισω ή τελος παντων πιο πισω απ αυτους της μπεμβεδιας; Θα ειχε ενδιαφερον να μαθω κατι το οποιο δεν ξερω απο σενα μιας και σε εχω πιασει πολλες φορες να απαξιωνεις κατι χωρις ΚΑΝ να το γνωριζεις. Γιατι ειμαι και σιγουρος οτι αν σε ρωτησω να μου πεις τα βασικα revolutions και τη λειτουργια του μοτερ δεν θα μπορεσεις να μου απαντησεις. Οσο λοιπον συνεχιζεις αυτη την τεχνικη σε θεματα τεχνικης φυσης δε νομιζω οτι καποιος θα σε παρει στα σοβαρα. Προσοχη,δεν επιτιθεμαι σε σενα τι εχουμε να χωρισουμε αλλωστε,αλλα σε αυτα που πολλες φορες γραφεις.
Υγ: Δεν με ενδιαφερει καθολου αν και ποτε θα μοιραστουν οποιαδηποτε γνωση το γκρουπο με την μπεμπα.Να σου πω την αληθεια,καλυτερα να αποφευχθει αυτο.Ας κλεψουν απο αλλου οι γερμανοι φιλοι μας αυτη τη φορα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Επειδή συνεχίζεις και 'ελπίζεις' και πιστεύεις ότι οι T-JET θα μπούνε στις BMW (αυτοί οι τεχνολογικά προηγμένοι κινητήρες )
Mαλιστα και γιαααα εξηγησε μας το ΓΙΑΤΙ αυτοι οι κινητηρες ειναι τεχνολογικα πισω ή τελος παντων πιο πισω απ αυτους της μπεμβεδιας; Θα ειχε ενδιαφερον να μαθω κατι το οποιο δεν ξερω απο σενα μιας και σε εχω πιασει πολλες φορες να απαξιωνεις κατι χωρις ΚΑΝ να το γνωριζεις. Γιατι ειμαι και σιγουρος οτι αν σε ρωτησω να μου πεις τα βασικα revolutions και τη λειτουργια του μοτερ δεν θα μπορεσεις να μου απαντησεις. Οσο λοιπον συνεχιζεις αυτη την τεχνικη σε θεματα τεχνικης φυσης δε νομιζω οτι καποιος θα σε παρει στα σοβαρα. Προσοχη,δεν επιτιθεμαι σε σενα τι εχουμε να χωρισουμε αλλωστε,αλλα σε αυτα που πολλες φορες γραφεις.
Υγ: Δεν με ενδιαφερει καθολου αν και ποτε θα μοιραστουν οποιαδηποτε γνωση το γκρουπο με την μπεμπα.Να σου πω την αληθεια,καλυτερα να αποφευχθει αυτο.Ας κλεψουν απο αλλου οι γερμανοι φιλοι μας αυτη τη φορα.
Ωραία λοιπόν...αυτή τη φορά ας το κάνουμε λίγο διαφορετικά και εσύ που όπως φαίνεται τα γνωρίζεις καλύτερα, πες μου εσύ που υπερέχει ο 1.4Τ της ΦΙΑΤ και γιατί θα ήταν καλό να μπει στις BMW και από ποια μοτέρ είναι καλύτερος από τον ανταγωνισμό. Θα ήθελα εδώ να σου υπενθυμίσω ότι το EfficientDynamics concept (που τόσο έχει επενδύσει και θα συνεχίσει να επενδύει η BMW) βασίζεται σε μοτέρ με ΧΑΜΗΛΗ κατανάλωση.
btw...παραπάνω παρέθεσα 4-5 points που γράφω γιατί πιστεύω ότι απλά δε θα δούμε τέτοια μοτέρ σε BMW.
Περιμένω λοιπόν
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Επειδή συνεχίζεις και 'ελπίζεις' και πιστεύεις ότι οι T-JET θα μπούνε στις BMW (αυτοί οι τεχνολογικά προηγμένοι κινητήρες )
Mαλιστα και γιαααα εξηγησε μας το ΓΙΑΤΙ αυτοι οι κινητηρες ειναι τεχνολογικα πισω ή τελος παντων πιο πισω απ αυτους της μπεμβεδιας; Θα ειχε ενδιαφερον να μαθω κατι το οποιο δεν ξερω απο σενα μιας και σε εχω πιασει πολλες φορες να απαξιωνεις κατι χωρις ΚΑΝ να το γνωριζεις. Γιατι ειμαι και σιγουρος οτι αν σε ρωτησω να μου πεις τα βασικα revolutions και τη λειτουργια του μοτερ δεν θα μπορεσεις να μου απαντησεις. Οσο λοιπον συνεχιζεις αυτη την τεχνικη σε θεματα τεχνικης φυσης δε νομιζω οτι καποιος θα σε παρει στα σοβαρα. Προσοχη,δεν επιτιθεμαι σε σενα τι εχουμε να χωρισουμε αλλωστε,αλλα σε αυτα που πολλες φορες γραφεις.
Ωραία λοιπόν...αυτή τη φορά ας το κάνουμε λίγο διαφορετικά και εσύ που όπως φαίνεται τα γνωρίζεις καλύτερα, πες μου εσύ που υπερέχει ο 1.4Τ της ΦΙΑΤ και γιατί θα ήταν καλό να μπει στις BMW και από ποια μοτέρ είναι καλύτερος από τον ανταγωνισμό. Θα ήθελα εδώ να σου υπενθυμίσω ότι το EfficientDynamics concept (που τόσο έχει επενδύσει και θα συνεχίσει να επενδύει η BMW) βασίζεται σε μοτέρ με ΧΑΜΗΛΗ κατανάλωση.
btw...παραπάνω παρέθεσα 4-5 points που γράφω γιατί πιστεύω ότι απλά δε θα δούμε τέτοια μοτέρ σε BMW.
Περιμένω λοιπόν
Θες δλδ να σου πω που υπερεχει ο τιτζετ; Και γιατι θες να μαθεις; Και προφανως δεν ξερω αν υπερεχει δεν με απασχολει αλλωστε και πολυ το αντιστοιχο μοτερ του μινι πχ.Οσα πραγματα γνωριζω τα γνωριζω μονο για τον τιτζετ. Αυτο που εξετασα στο ποστ μου ομως δεν ειναι Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ μεταξυ των δυο αλλα το γιατι απαξιωνεις ετσι το τιτζετ αυτο καθεαυτο και ΜΟΝΟ αυτο ως μοτερ; προφανως λογω της αντιπαθειας σου προς ττην s.p.a αλλα θα ηταν πιο σωφρον να πεις και τους λογους που το θεωρεις χειροτερο (γιατι εσυ μιλησες για τεχνολογικα προηγμενους κινητηρες με ειρωνεια και οχι εγω. Οποτε τελικα θες να μου πεις ΤΟ ΓΙΑΤΙ (ας στο πω διαφορετικα για να μην το πας παλι στη συγκριση) θεωρεις το τιτζετ ξεπερασμενο μοτερ και σε δευτερο χρονο να μου πεις και σε ποιους τομεις;
-
Νεα BMW 1 το 2012
Νομιζω ειναι το θεμα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Περιμένω λοιπόν
Θες δλδ να σου πω που υπερεχει ο τιτζετ; Και γιατι θες να μαθεις; Και προφανως δεν ξερω αν υπερεχει δεν με απασχολει αλλωστε και πολυ το αντιστοιχο μοτερ του μινι πχ.Οσα πραγματα γνωριζω τα γνωριζω μονο για τον τιτζετ. Αυτο που εξετασα στο ποστ μου ομως δεν ειναι Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ μεταξυ των δυο αλλα το γιατι απαξιωνεις ετσι το τιτζετ αυτο καθεαυτο και ΜΟΝΟ αυτο ως μοτερ; προφανως λογω της αντιπαθειας σου προς ττην s.p.a αλλα θα ηταν πιο σωφρον να πεις και τους λογους που το θεωρεις χειροτερο (γιατι εσυ μιλησες για τεχνολογικα προηγμενους κινητηρες με ειρωνεια και οχι εγω. Οποτε τελικα θες να μου πεις ΤΟ ΓΙΑΤΙ (ας στο πω διαφορετικα για να μην το πας παλι στη συγκριση) θεωρεις το τιτζετ ξεπερασμενο μοτερ και σε δευτερο χρονο να μου πεις και σε ποιους τομεις;
Καταρχάς δεν είπα ότι είναι ξεπερασμένος, απλά είπα ότι δεν είναι τεχνολογικά προηγμένος σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο τρόπο ώστε να τον προτιμήσει η BMW (και η κάθε BMW) από το βγάλουν έναν δικό τους, ειδικά όταν πρέπει να γίνει αρκετή δουλειά επάνω στο μοτέρ αυτό για να μπει σε BMW, τα Μίνι είναι άλλη ιστορία και δεν εξετάζουμε αυτά. Πιστεύω ότι επειδή έχει πολύ υψηλή κατανάλωση σε αντιστοιχία με τα άλογα που βγάζει, ενώ όλο το προφίλ των 'μικρών' μοτέρ της BMW σαν φιλοσοφία βασίζονται σε χαμηλή κατανάλωση, δεν είναι κάτι που θα δεχθεί η BMW.
Το point μου όμως δεν ήταν αυτό. Διάβασε μερικά ποστ πιο πριν επειδή βαριέμαι να ξαναγράφω.
Τέλος να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω καμία αντιπάθεια προς καμιά εταιρία (απόδειξη ότι παραλίγο να πάρω το Μίτο σαν εταιρικό) αφού δεν έχω τίποτα να χωρίσω, κερδίσω ή χάσω (μετοχές δεν έχω σε κανέναν όμιλο) πέρα από τη πλάκα που κάνουμε μερικές φορές (και ευτυχώς που υπάρχει κι αυτή να ξεχνιόμαστε λίγο από τη καθημερινότητα), μάλλον τα πράγματα είναι διαφορετικά και ίσως κάπως αντίθετα...
In any case...ας επιστρέψουμε στο θέμα της 1 που δε θα βγει το 2012, αλλά μάλλον τέλη του 2010 αρχές του 2011.
-
Ρίξτε μια ματιά στο τέστ των 4Τ μεταξύ Leon, Bravo, Megane, Auris κτλ...
Πιο γρήγορο και οικονομικό το Leon, πιο βενζινοβόρο το Bravo.
Δε νομίζω ότι ενδιαφέρει την BMW ένα τέτοιο μοτέρ, το οποίο όχι μόνο δεν έχει να επιδείξει καμιά τεχνολογική πρωτοπορία, αλλά ζητά και πολύ καύσιμο... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Δε νομίζω ότι ενδιαφέρει την BMW ένα τέτοιο μοτέρ, το οποίο όχι μόνο δεν έχει να επιδείξει καμιά τεχνολογική πρωτοπορία, αλλά ζητά και πολύ καύσιμο...My point exactly...
Να μου λέγατε για τον TSI θα έλεγα ΟΚ...καλή κίνηση...αλλά για του Bravo τώρα...
-
-
Δε νομίζω ότι ενδιαφέρει την BMW ένα τέτοιο μοτέρ, το οποίο όχι μόνο δεν έχει να επιδείξει καμιά τεχνολογική πρωτοπορία, αλλά ζητά και πολύ καύσιμο...Εχω την εντυπωση πως το μοτερ που συζητηθηκε, θα κυκλοφορησει το καλοκαιρι. Συνεπως δεν ειναι αυτος που φοραει το bravo.
-
Ρε Nikos120i, μερικες φορες μου δινεις την εντυπωση πως ακομα και αν τελικα η BMW φορεσει τον multiair, θα εξακολουθεις να μην το πιστευεις....
Σε εχω ικανο να στειλεις εμαιλ στη Γερμανια και να τους εξηγεις τους λογους που θα επρεπε να προτιμησουν τον TSI...
Χωρις παρεξηγηση ε?
-
Δε νομίζω ότι ενδιαφέρει την BMW ένα τέτοιο μοτέρ, το οποίο όχι μόνο δεν έχει να επιδείξει καμιά τεχνολογική πρωτοπορία, αλλά ζητά και πολύ καύσιμο...70kg βαρύτερο το Bravo.
Έκτος των άλλων δεν μιλάμε για αυτό το moteur και το λέω για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά
BMW 1 Series (F20) 2011