-
Υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβριο. Πολύ ωραία γραμμή.
-
H κουπέ μας ενδιαφέρει!
-
Νέα φώτο:
Και του εσωτερικού:
-
Φρέσκιες:
Δε μου πολυαρέσουν τα φανάρια που είναι έτσι μεγάλα και τραβηγμένα ΑΝ είναι τελικά έτσι και δε τα έχουν φτιάξει έτσι ώστε να μπερδεύουν κόσμο. Κάνουν κάτι τέτοια χαριτωμένα οι Γερμανοί.
-
Πάντως δείχνει να χάνει το ημίμποτο look.
-
φαινεται και ελαχιστα πιο μεγαλο ειδικα στο πισω μερος δεν ειναι τοσο μαζεμενο οσο η τωρινη γενια.
-
Σε εμένα φένεται αρκετά ξεχειλωμένο , γνωρίζουμε διαφορά σε μήκος με την σημερινή ;
-
Λεπτομέρειες στις διαστάσεις δεν έχουν βγει επίσημα, αλλά λένε ότι θα είναι μεγαλύτερη και φαρδύτερη έτσι ώστε να αποκατασταθεί η άσχημη φήμη περί περιορισμένων πίσω χώρων.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Λεπτομέρειες στις διαστάσεις δεν έχουν βγει επίσημα, αλλά λένε ότι θα είναι μεγαλύτερη και φαρδύτερη έτσι ώστε να αποκατασταθεί η άσχημη φήμη περί περιορισμένων πίσω χώρων.ασχημη φημη η πικρη πραγματικοτητα?
-
Κοίτα...τα πράγματα πίσω στριμωγμένα είναι...αλλά τραγικά δεν είναι.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κοίτα...τα πράγματα πίσω στριμωγμένα είναι...αλλά τραγικά δεν είναι.δεν ειναι τραγικα εχεις δικιο...
ειναι τραγικοτατα
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
δεν ειναι τραγικα εχεις δικιο...
ειναι τραγικοτατα
Δύο γκομενάκια πίσω χωράνε μια χαρά...τι άλλο θες? Θα στο επιβεβαιώσει και ο HF.
(ααα...και 3 χωράει )
-
Τρία;
Φάση τύπου... στα 4 και ας ειναι και 14;Γιατί μεγαλύτερα δεν χοράνε!
-
Κάπως έτσι.
Αν είναι έτσι θα είναι κακάσχημη!
Και λένε ότι θα μοιάζει σ'αυτό.
-
οχι μωρε Νικο δεν νομιζω.....
-
...Προσωπικα πιστευω οτι το μονο 'ομορφο' πραγμα στις 3πορτες/5πορτες θα ειναι οι νεοι κινητηρες...Αντε και τα νεας σχεδιασης φωτα με Led.
Ακομα και η 1 Coupe, ενα ελαφρυ ρετουσαρισμα υπεστη, και παρολο που ο Chris εφυγε, καποιες ΗΛΙΘΙΕΣ γραμμες της 1 (οπως το νευρο που ξεκιναει απο το μπροστα φτερο κατω χαμηλα, μεχρι το πισω, σε σχημα βαρκουλας... )
παραμενουν. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
ειναι τραγικοτατα
Δύο γκομενάκια πίσω χωράνε μια χαρά...τι άλλο θες? Θα στο επιβεβαιώσει και ο HF.
(ααα...και 3 χωράει )
Κοίτα, αν τα γκομενάκια είναι ...ελληνικών προδιαγραφών, χωράνε και σταυροπόδι!
Αν είναι τίποτις σκανδιναβικού τύπου (δίμετρες that is... ), όχι δεν χωράνε, αλλά εμένα μου αρέσουν τα small size, οπότε είμαι μια χαρά!Το μόνο που δεν έχω καταλάβει ποτέ, είναι γιατί στον χώρο στην μέση στο πίσω κάθισμα έχει αυτή την @@ρια και δεν έχει μια ποτηροθήκη πχ που θα ήταν και χρήσιμη!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
ειναι τραγικοτατα
(ααα...και 3 χωράει )
Κοίτα, αν τα γκομενάκια είναι ...ελληνικών προδιαγραφών, χωράνε και σταυροπόδι!
Αν είναι τίποτις σκανδιναβικού τύπου (δίμετρες that is... ), όχι δεν χωράνε, αλλά εμένα μου αρέσουν τα small size, οπότε είμαι μια χαρά!Έλα τώρα που δε θα χωρέσεις και τα 2μετρα...πας λίγο μπροστά και τσουπ...χώρεσαν!
Στο 'έβγα' θα έχουν θέμα...αλλά so what? Μέσα από BMW θα βγούνε, έτσι δεν είναι?
Το μόνο που δεν έχω καταλάβει ποτέ, είναι γιατί στον χώρο στην μέση στο πίσω κάθισμα έχει αυτή την @@ρια και δεν έχει μια ποτηροθήκη πχ που θα ήταν και χρήσιμη!
Γιατί αν ήθελες ποτηρθήκη επέλεγες την άλλη λύση με 3ο κάθισμα στη μέση (δωρεάν ήταν) και την επιλογή του σάκου του σκι (70 ευρώ). Πχ στη 3άρα από το μεσαίο υποβραχιόνιο πίσω βγαίνουν δύο ποτηροθήκες.
-
Περισσότερο από όλες τις φωτογραφίες του θέματος (και με διαφορά) μου άρεσε η πρώτη στη σελίδα 1...
Ελπίζω όταν φύγει το καμουφλάζ να δείξει ομορφοτερο! -
Περισσότερες φώτο, με λιγότερο καμουφλάζ:
Περισσότερες εδώ:
http://carscoop.blogspot.com/2011/03/sc ... -with.html
BMW 1 Series (F20) 2011