-
Mια πισωκινητη X1 παντως, με 16αρη Turbo, δεν ειναι κακη ιδεα...
Χωρους, παντιλικια, σε λογικη τιμη, αν λαβουμε υποψιν αυτη της βασικης 2λιτρης πχ.
Not bad. Θα μπει ομως το μοτερ αυτο ΚΑΙ στην X1? -
Ειλικρινά περιμένεις παντιλίκια από x1?? Για να μην είμαστε τα περί x1 ας ειπωθούν στο αντίστοιχο thread
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Οι πρώτες φώτο με λιγότερο καμουφλάζ και τα πραγματικά φώτα εμπρός και πίσω:...και το νέο σήμα της BMW, σπείρα αντί για έλικα!
Σοβαρά τώρα, στο πλάι και στο ύψος των παραθύρων δε φαίνεται και πολύ διαφορετική από την τωρινή.
-
η vagelιτιδα εξαπλώνεται παντού
-
μακάρι να έβγαινε έτσι (είναι απλώς rendering).
-
Rendering και απ'ότι λένε αυτό είναι πιο κοντά:
-
Νίκο δεν φαίνεται η εικόνα σου
-
ορίστε:
-
@Νikos! και @Άρης
Aν το rendering του Nίκου επαληθευθεί θα μπορούμε να μιλήσουμε και για το ομορφότερο hatchback!
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
@Νikos! και @ΆρηςAν το rendering του Nίκου επαληθευθεί θα μπορούμε να μιλήσουμε και για το ομορφότερο hatchback!
-
Σορρυ, το 2ο εννοούσα! Πρώτο είναι η FF!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
@Νikos! και @Άρης
Aν το rendering του Nίκου επαληθευθεί θα μπορούμε να μιλήσουμε και για το ομορφότερο hatchback!
Εγω δεν βλεπω διαφορες με το παλιο .
-
Αυτό λέω κι εγώ Μπιλλ... το ίδιο άσχημο είναι...
-
αυτο ειναι πιο ασχημο και απτη GT
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό λέω κι εγώ Μπιλλ... το ίδιο άσχημο είναι...Συ ειπας!
-
καθηστε να την δουμε και μετα θαβουμε...μην βιαζεστε....
στην σειρα!!! -
Οι διαφορές έγκεινται στην μάσκα, τι άλλο θα περιμένατε? Mάσκα, καπώ, και φαντάζομαι και οπίσθια λίιιιιιιιιιιιιιιίγο διαφορετικά. Η νέα μάσκα είναι σαφώς ομορφότερη από την προηγούμενη και μάλλον πιο δυναμική από τις υπόλοιπες του ανταγωνισμού. Τέσπα, η ομορφιά είναι υποκειμενική (αν και είστε ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος ) .
-
Προσέξτε λίγο εδώ:
Η F20 θα είναι η πρώτη BMW με led φλας στο καθρέπτη.
-
Μιλάμε για καινοτομία όχι μ@λ@κιες! Τρέχω να προπαραγγείλω!
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Μιλάμε για καινοτομία όχι μ@λ@κιες! Τρέχω να προπαραγγείλω!Δέχονται ήδη προπαγγελίες.
Τρέξε!
BMW 1 Series (F20) 2011