-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Nταξ ρε παιδια...ελεος...ακομα τσιμπατε στους διπλοενγεγραμενους χρηστες?να μη δώσουμε μια νότα χαράς στο φόρουμ;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Nταξ ρε παιδια...ελεος...ακομα τσιμπατε στους διπλοενγεγραμενους χρηστες?Α....η chzlp που εχει χαθει ρε παιδια?
Σου λειψε ε; Ο ερωτας σου τελικα ειναι ασβεστος... Μου ειχε εκμηστυρευτει οτι ομονος που θα εκανε κατι μαζι του ησουν εσυ..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Nταξ ρε παιδια...ελεος...ακομα τσιμπατε στους διπλοενγεγραμενους χρηστες?
Α....η chzlp που εχει χαθει ρε παιδια?
Σου λειψε ε; Ο ερωτας σου τελικα ειναι ασβεστος... Μου ειχε εκμηστυρευτει οτι ομονος που θα εκανε κατι μαζι του ησουν εσυ..
-
Καλα,τσακω τωρα μια μαμα τουρμπινα (δε θελουμε επιπλεον βελτιωσεις σ αυτο το κωλαμαξο) για το γκολφ κι ασε τα υπολοιπα..
-
Αχ, παιδιά νά'στε καλά.... γελάσαμε και σήμερα!!
Πάντως ότι γίνεται γίνεται.... πόσο θα κοστίσει και ποιος θα ασχοληθεί και πόσο για να γίνει είναι άλλη ιστορία.... Ή μάλλον είναι πολλές άλλες ιστορίες γιατί εκτός από το να γίνει είναι και το να πηγαίνει, να σταματάει, να στρίβει.... Η ευκολία οδήγησης προφανώς δεν έχει σημασία, άμα έχεις 310 άλογα προφανώς από τεράστια τουρμπίνα τι να την κάνεις τη ροπή στις 1500-2500 στροφές....Και όσο για το after sale service και πιο συγκεκριμένα για τη συχνότητά του....
Καύσιμα (100άρα φυσικά) και λάστιχα είναι απλά αναλώσιμα και δεν μετράνε.... αυτά μόνο κάτι κακόμοιροι με τα S2000 με μόνο 240 άλογα τα σκέφτονται.... -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Mε τα λεφτα που κανει το Yaris+ τα λεφτα της μεταρτοπης(τουλαχιστον 10 χιλιαδες ευρω) πας και παιρνει ενα Mazda 3 MPS με 260 αλογα του βαζεις ενα προγραματακι με 1000 ευρω και εχεις σχεδον 300.
Επιπλεον θα ειναι πιο αξιοπιστο και πιο οδηγησιμο απο το yaris.Τωρα αν εχεις ερωτα με αυτο το αμαξι και δεν εχεις προβλημα με τα λεφτα βελτιωσε το οπως πιστευεις.Δυστυχως εγω δεν ξερω να σου πω πως να το βελτιωσεις αλλα να εισαι σιγουρος πως αν δεν βρεις καλο μηχανικο και χρηματα και επιπλεον χρηματα θα χασεις και δεν θα εχεις την δυναμη που ειχες σκοπο να φτασεις.Ολα σε μια μετατροπη ειναι θεμα μηχανικου.
+1 για το Mazda
αλλά με τόσους ίππους μάλλον έχει νόημα η τετρακίνηση.
τι κάθομαι όμως και γράφω, ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ μάλλον δεν διαβάζει πλέον ... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Nταξ ρε παιδια...ελεος...ακομα τσιμπατε στους διπλοενγεγραμενους χρηστες?
Α....η chzlp που εχει χαθει ρε παιδια?
Γιατί το 'εκμηστυρευτει';
Ρε Πασχάλη αφού δε τα πας καλά με τις πολυσύλλαβες τι τις θες.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Τι 315 ρε φιλε θα δωσω ενα σκασμο λεφτα για 315???????
319 καυλωτικα αλογα θελω!Φτάσε το στα 319 και μετά πέσε στα 315 για αξιοπιστία και χαμηλή κατανάλωση.
Θανε εχω ενα τροπετο απο A310,χτυπησε σε ουρανοξυστη πριν μια βδομαδα.Το θες;Εχει και φρενα με σωληνακια αεροπορικου.
Τάπα βενζίνης αεροπορικού τύπου έχει;
-
Ο χρήστης ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε:
Παιδιά σε ένα χρόνο παίρνω το νέο YARIS TS 1.8 και θέλω να το ανεβάσω από τα 133PS στα 310PS με turbo. Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ τι τουρμπίνα χρειάζεται και πόσο περίπου θα κοστίσει η εξ ολοκλήρου μετατροπή του αυτοκινήτου(κινητήρας,σασμαν,φρενα, αναρτησεις, ζαντολαστιχα) ?Another fruit στην μεγαλη και χαρουμενη παρεα μας
-
αμ είστε πολλοί αμολημένοι
-
BAΣ ΒΑΣ ΒΑΣ ο Παρασκευάς!
-
μα καλα ρε ανθρωπε! τρελαθηκες?!
τι το θες 1.8 yaris?!!!kατ'αρχην δεν μπορω να καταλαβω τι κανουν εκει στην ΤΟΥΟΤΑ!!!
αφου εχουν κινητηρα 1.6 132 αλογα απο tο auris γιατι βαζουν αυτον τον 1.8?!!!
για να πληρωνεις ακριβα μικρο αμαξι?!!! (ασφαλειες, φορους, βενζινες)επισης, τι να φτιαξεις?! τα αφτιαχτα?! ΤΟΥΟΤΑ= ΞΕΝΕΡΑ!
επειδη ειναι guarantee K εχει απαιχτο after sales service (το σωστο να λεγεται!) κ ο πατερας μου εχει σχολη οδηγων, εχω φαει ΤΟΥΟΤΑ στη μαπα κ ξερω!
εχουμε το 1.3 κ το 1.4 diesel yaris κ εχω παρει αρκετα test drive της ΤΟΥΟΤΑ κ εχω 3ενερωσει τη ζωη μου! μονο ο κινητηρας διαμαντι 1.4, 95 αλογα του corola ειναι εξαιρετικος κ τραβα σαν 1.8! (αυτον η8ελε το yaris!) κ το celica που εχει sport αισθηση . (βρε δεν παιρνεις ενα μεταχειρισμενο celica λεω 'γω...? για κοιτα το...)το yaris ειναι αμαξι πολης, δεν ειναι για hardcore καταστασεις! δεν το σωζει τιποτα!
τα καθισματα ειναι ψηλα κ οι γωνιες τους ειναι σαν απο καρεκλα γραφειου, του 1.8 ειναι πιο bucket αλλα οχι τιποτα τρομερο (βλεπε γαλλικη σχολη), επισης δεν εχει ταμπλο, εχει μαντρα! μαντρα που σε εμποδιζει να νοιωσεις το δρομο. ογκωδεστατο. ψηλο (νοιωθεις οπως τοτε που ησουν μικρος κ σε εβαζε ο πατερας σου να οδηγησεις) κ πολυ πλατυ (βαζεις ολοκληρο κουτι πιτσας πανω). ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! εγω απο αυτο κ μονο ξενερωνω
ο κινητηρας απλα ή που θα κανει θορυβο ή που δεν θα κανει. 'μελωδια' δεν θα βγαλει αν με πιανεις...
επισης το τιμονι ειναι ουδετερο σε αισθηση κ οχι κ τοσο αμεσο.
πισω εχει ημιακαμπτο αξονα οποτε δεν ενθουσιαζει στις στροφες.
ειναι ογκωδες αμαξι (πες το κουβα 'η μπαουλο) κ δεν χωνεται στις στροφες κ ουτε γουσταρει τους πολλους ελιγμους.
οι κολωνες στο παρμπριζ πεφτουν πανω σε σημειο που περιοριζουν την ορατοτητα σε κλειστες στροφες.
με λιγα λογια μονο sport δεν ειναι... η διαφορετικη αναρτηση που εχει το ΤS δεν κανει κ τιποτα σπουδαιο. (ΤΟΥΟΤΑ . μου αρεσει που ετρεχαν σε rallies κ ειναι κ στην F1 τρομαρα τους! )
ο επιλογεας ταχυτητων ομως εχει απαιχτη αισθηση!αμα το πας 310 αλογα πιστευω θα χορτασεις ξενερωτικη, σιχαμενη υποστροφη.
ο μονος λογος για να παρεις ΤΟΥΟΤΑ ειναι να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
πριν, ειχαμε peugeot 106 1.4 (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΞΙ) κ ο πατερας μου ειχε τραβηξει τα πανδεινα. οι ανθρωποι ειναι απατεωνες. βεβαια υπαρχει λυση αμα φυγεις απο την ΤΟΥΟΤΑ. παρε οτι 8ες ΑΛΛΑ στα 50.000 km ή πριν τα 3 χρονια πες του αντιο κ δωσ'το!εγω παντως που μεγαλωσα με peugeot κ μαλιστα απο τα παλια ριχνω γαμοσταυριδια καθε φορα που μπαινω στο yaris! γ@#%! την ιαπωνια μου μεσα! μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι κ θελω να το αρχισω στις κλωτσιες ! γι αυτο σπανια το οδηγω! εχω μια μοτοσυκλετα (εκει οι ιαπωνες με αποζημιωνουν!) κ κινουμαι!
το αμαξι ειναι για γκομενες, για γερους κ για οσους 8ελουν να κανουν παρα παρα πολλα απροβληματιστα χιλιομετρα.
δεν ειναι για νεα παιδια με @@ που τα τρωει ο κω**ς τους! ειναι για ηρεμα πραματα.
οποτε αμα θες κατι sport να σε φτιαξει κοιτα αλλου ή κοιτα celica.ααααχ! ωραια! τα ειπα κ ξαλαφρωσα! το ΤΟΥΟΤΑ ειναι μια πηνελοπη, μια πιστη γιαπωνεζα συζυγος. δεν σε ενθουσιαζει αλλα κανει ολες τις δουλειες κ δεν ζηταει σχεδον τιποτα (βενζινα κ λαδακι). το peugeot ηταν η γκομενα! απο το moulin rouge! εκανε ολα τα ερωτικα-σεξουλιαρικα κολπα σε εφτιαχνε κ σου 'παιρνε τα μυαλα, αλλα πληρωνες τα λουσα κ τα ετσι της (ερε χρημα που εφυγε στα service!)
-
Kλασσικό epic fail ξεθαψίματος παλιού thread
Όπως και να χει καλωσήρθες το ποστ ήταν ποταμός
Ο ήτα φί θα σε λατρέψει
(κι έχω και τουότα ) -
Peς τα ρε kouv πες τα με το καροτσι!!!!Δε με αρεσει καθολου αυτο το αμαξι!!!!!Πεταμα!!!Να καουν τα τουοτα τα γιαρις!!!!
-
Φαντάζομαι πόσα της...έχεις μαζεμένα της Toyota για να...σκάψεις τόσο βαθιά πίσω στο χρόνο να ξεθάψεις αυτό εδώ!
Καλά κάνεις πάντως, και ...ξεδίνεις έτσι, γιατί οδηγώντας Toyota συνέχεια, κινδυνεύεις να πεθάνεις από...βαρεμάρα!
Και ειδικά Yaris(O Ντρίφτης έχει δίκιο....κι ας έχει Toyota, αλλά αυτού η γνώμη μετράει, βλέπει το Avensis του , έχει ευρωπαϊκή ψυχή και τρώει ένα σασμάν στην καθισιά του! )
-
Ρε μπας κι έχει σκάσει απ το κακό του ο απο πάνω που δεν έχει άδεια και κάνει διπλους λογαριασμούς
Ωραία τα έγραψε το παιδί πάντως, αν και πρέπει να τον πάω κανα ταξιδάκι με την εύα να του αλλάξω τα μυαλά
-
Ολα καλα (δεν ξερω μην εχουμε τπτ ντραβαλα με την αρχαιολογικη υπηρεσια ποτ γραφουμε σε αυτο το τοπικ ) αλλα ποιο ηταν αυτο το γαλλικο που στα μασαγε ετσι τα €?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ρε μπας κι έχει σκάσει απ το κακό του ο απο πάνω που δεν έχει άδεια και κάνει διπλους λογαριασμούςΩραία τα έγραψε το παιδί πάντως, αν και πρέπει να τον πάω κανα ταξιδάκι με την εύα να του αλλάξω τα μυαλά
Οχι ρε δεν εχω διπλο λογαριασμο.Αμα θελεις πες στους μοντ να δουν το ip μου.
-
Για τον ήτα φί χτυπάει η καμπάνα, μην ψαρώνεις
Το ύφος του ποστ δε συνάδει με την μέχρι τώρα πορεία σου στο φόρουμ -
Ο χρήστης Kouv έγραψε:
...
πριν, ειχαμε peugeot 106 1.4 (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΞΙ)+1000 και το Rallye ακόμα περισσότερο
Γενικά δηλώνω υπερ του ομίλου PSA αλλα χωρίς ημιάκαμπτο παρακαλώ
......
ααααχ! ωραια! τα ειπα κ ξαλαφρωσα!συνέχισε, σε πάμε
...το ΤΟΥΟΤΑ ειναι μια πηνελοπη, μια πιστη γιαπωνεζα συζυγος. δεν σε ενθουσιαζει αλλα κανει ολες τις δουλειες κ δεν ζηταει σχεδον τιποτα (βενζινα κ λαδακι). το peugeot ηταν η γκομενα! απο το moulin rouge! εκανε ολα τα ερωτικα-σεξουλιαρικα κολπα σε εφτιαχνε κ σου 'παιρνε τα μυαλα, αλλα πληρωνες τα λουσα κ τα ετσι της (ερε χρημα που εφυγε στα service!)
οδηγώντας τελευταία ένα aygo αναρωτιέμαι μήπως αυτό ξεφεύγει από τον κανόνα. Έχει μια κάποια προσωπικότητα, τι λέτε;
αλλά τι έγινε , καλοκαίρι είναι
NEO YARIS TS 1.8