-
http://www.autoexpress.co.uk/images/fro ... 697_25.jpg
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... 1c7057b005 -
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Το ότι πλέον θα είναι παγκόσμιο αυτοκίνητο, δε νομίζω να είναι καλό νέο...
Γιατι ειναι κακο νεο?Θα βρισκεις τουρμπινες στο Αυγανισταν για παρεδειγμα με 5Ε σε χαλαει?
plz σοβαρέψου λίγο . . . Ο άνθρωπος θέλει να πει ότι θα έχουν συμβιβαστεί σε πολλούς τομείς .....
πχ στο Αμερικα .... τι να την κάνουν την κοφτερή οδ συμπεριφορά του και το τιμόνι .... με τους δρόμους που έχουν
-
Καλα αυτο http://www.autoexpress.co.uk/images/fro ... 697_25.jpg ειναι φοτοσοπια απο αυτο http://www.autoexpress.co.uk/front_webs ... ?id=345700.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Το ότι πλέον θα είναι παγκόσμιο αυτοκίνητο, δε νομίζω να είναι καλό νέο...
Γιατι ειναι κακο νεο?Θα βρισκεις τουρμπινες στο Αυγανισταν για παρεδειγμα με 5Ε σε χαλαει?
plz σοβαρέψου λίγο . . . Ο άνθρωπος θέλει να πει ότι θα έχουν συμβιβαστεί σε πολλούς τομείς .....
πχ στο Αμερικα .... τι να την κάνουν την κοφτερή οδ συμπεριφορά του και το τιμόνι .... με τους δρόμους που έχουν
Εισαι σιγουρος?Ιδιο κοψιμο στο focus I ειχαμε και στην αμερικη και εδω.Ειναι τα ιδια αμαξια?
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Το ότι πλέον θα είναι παγκόσμιο αυτοκίνητο, δε νομίζω να είναι καλό νέο...Παγκόσμιο σημαίνει ότι επειδή τα κάνανε σκατά στην Αμερική, θα πάρουν ολόκληρη την Ευρωπαϊκή γκάμα και θα τη βαφτίσουν 'παγκόσμια'. Όπως έγινε και με το Fiesta. Θα βάλουν και λίγο χρώμιο στη μάσκα για να καλύψουν την Αμερικάνικη αισθητική, ένα πιο μαύρο πλαστικό στο ταμπλώ και τελείωσε η υπόθεση. Εμάς δεν μας επηρεάζει αυτή η εξέλιξη και οι Αμερικάνοι θα οδηγούν πλέον πιο σύγχρονα αυτοκίνητα.
Όλοι χαρούμενοι λοιπόν
@νδρέας
ps. Μην περιμένετε τίποτα τραγικά διαφορετικό από το C-max.
-
η αρρώστια του ενός όγκου πρέπει να εξαλειφθεί αλλά δεν ελπίζω
τουλαχιστον, απ´οτι διαβάζουμε, τεχνικά θα είναι ΟΚ
και στο δρόμο λογικά καλό θα είναι
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
η αρρώστια του ενός όγκου πρέπει να εξαλειφθεί αλλά δεν ελπίζωτουλαχιστον, απ´οτι διαβάζουμε, τεχνικά θα είναι ΟΚ
και στο δρόμο λογικά καλό θα είναι
Μα καλα ειναι λογικο μια γενια αργοτερα το αμαξι να γινει χειροτερο?Δεν γινεται αυτο.
-
history begs to differ
-
σε ενα τεχνολογικό προϊόν πολλά μπορούν να πάνε στραβά
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
σε ενα τεχνολογικό προϊόν πολλά μπορούν να πάνε στραβάΔεν ξερω ρε συ αλλα δε πιστευω εχουμε focus II απο το 2004.Για να τους πηρε τοσο πολυ για να βγαλουν focus ΙΙΙ τελοι 2010 αρχες 2011 κατι μου λεει πως θα ειναι πολυ σπεσιαλ.
-
Δεν ξερω ρε συ αλλα δε πιστευω εχουμε focus II απο το 2004.Για να τους πηρε τοσο πολυ για να βγαλουν focus ΙΙΙ τελοι 2010 αρχες 2011 κατι μου λεει πως θα ειναι πολυ σπεσιαλ.focus Ι δεν έχεις;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
focus Ι δεν έχεις;Ναι του 2004.
-
Δεν ξερω ρε συ αλλα δε πιστευω εχουμε focus II απο το 2004.Για να τους πηρε τοσο πολυ για να βγαλουν focus ΙΙΙ τελοι 2010 αρχες 2011 κατι μου λεει πως θα ειναι πολυ σπεσιαλ.λαμβάνοντας υπ οψη το παρελθόν (βλ. focus mk1, mk2, νεο fiesta, puma, sportKa) στο δρόμο δεν νομίζω να υπάρχουν προβήματα
γενικά η ford το κατέχει το θέμα στήσιμο αν και παντα μπορεί να γίνει το λάθος
το αμάξι θα φοράει νέους κινητήρες και κιβώτιο dual clutch το οποίο μεχρι στιγμής διατίθεται στην diesel εκδοση του mk2
δεν ξέρουμε τίποτα για την αξιοπιστία των παραπάνω μερών (αν και δεν το πολυφοβάμαι το θέμα)
σχεδιαστικά είμαι σίγουρος οτι θα κράξω
-
Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα 'λάθους'. Περισσότερο αλλαγής στην φιλοσοφία/κατεύθυνση θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε διαφορά (είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο).
-
Και εγω αυτο πιστευω αλλα το σεντεν μου ψιλοαρεσε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα 'λάθους'. Περισσότερο αλλαγής στην φιλοσοφία/κατεύθυνση θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε διαφορά (είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο).αυτό θα είναι το λάθος ΙΜΟ
ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα 'λάθους'. Περισσότερο αλλαγής στην φιλοσοφία/κατεύθυνση θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε διαφορά (είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο).Οντως κρατουν το kinetic design.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα 'λάθους'. Περισσότερο αλλαγής στην φιλοσοφία/κατεύθυνση θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε διαφορά (είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο).
αυτό θα είναι το λάθος ΙΜΟ
ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις
Ε προφανώς, αλλά δες 306-->307.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε προφανώς, αλλά δες 306-->307.Ναι ρε.Αλλα 307-->308 κρατανε περιπου την ιδια φιλοσοφια.Αν και πιστευω το 308 ειναι εντελως γυναικειο.
-
Ε προφανώς, αλλά δες 306-->307.
Ναι ρε.Αλλα 307-->308 κρατανε περιπου την ιδια φιλοσοφια.Αν και πιστευω το 308 ειναι εντελως γυναικειο.
Ford Focus 2011