-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Κωστα, το ξεκολημα σου το ειδα. Απο πρωτη ματια (διαγνωση απο τηλεφωνου δηλαδη) θα μπορουσα να υποθεσω οτι εισαι πολυ σκληρος πισω. Ειναι προσφιλες αυτο στους Ελληνες αγωνιζομενους, δεν ταιριαζει ομως στα Ελληνικα κατσαρα και γλυστερα οδοστρωματα.
Προσωπικα ειμαι θιασωτης της μαλακης και ενδοτικης αναρτησης, και αρχιζω απο κει σκληραινοντας προοδευτικα μεχρι να 'το χασω'. Αλλοι κανουν το αντιθετο, ομως αυτο κοροιδευει, γιατι δινει αισθηση ασφαλειας και στιβαροτητας, αλλά αμα ξεκολήσει...
Ψαχνε και θα βρισκεις συνεχεια. Συνταγη δεν υπαρχει, τα παντα εχουν σχεση και με τις αισθησεις σου.
Σιγουρα παντως, τα μικρα αυτοκινητα πρεπει να μπορουν να δουλεψουν με τη φορα τους. Ρωτα τον Μιχελακακη -
Κωστα, το ξεκολημα σου το ειδα. Απο πρωτη ματια (διαγνωση απο τηλεφωνου δηλαδη) θα μπορουσα να υποθεσω οτι εισαι πολυ σκληρος πισω. Ειναι προσφιλες αυτο στους Ελληνες αγωνιζομενους, δεν ταιριαζει ομως στα Ελληνικα κατσαρα και γλυστερα οδοστρωματα.
Προσωπικα ειμαι θιασωτης της μαλακης και ενδοτικης αναρτησης, και αρχιζω απο κει σκληραινοντας προοδευτικα μεχρι να 'το χασω'. Αλλοι κανουν το αντιθετο, ομως αυτο κοροιδευει, γιατι δινει αισθηση ασφαλειας και στιβαροτητας, αλλά αμα ξεκολήσει...
Ψαχνε και θα βρισκεις συνεχεια. Συνταγη δεν υπαρχει, τα παντα εχουν σχεση και με τις αισθησεις σου.
Σιγουρα παντως, τα μικρα αυτοκινητα πρεπει να μπορουν να δουλεψουν με τη φορα τους. Ρωτα τον Μιχελακακη -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
...
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ.
...Είδατε τι κάνει η αναδουλειά.
Συγνώμη από τους υπόλοιπους (είναι και εκτός θέματος) μου είχα υποσχεθεί να μη ξανά ασχοληθώ με τον εν λόγω κύριο αλλά δε κρατήθηκα. Ο άνθρωπος είναι επιεικώς για γέλια.
: -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ.
...Είδατε τι κάνει η αναδουλειά.
Συγνώμη από τους υπόλοιπους (είναι και εκτός θέματος) μου είχα υποσχεθεί να μη ξανά ασχοληθώ με τον εν λόγω κύριο αλλά δε κρατήθηκα. Ο άνθρωπος είναι επιεικώς για γέλια.
:EΙΧΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ AYTO TO ΑΣΤΕΡΙ ΑΠ'ΤΟ ΠΡΟΣΚHΝΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ο ΒΑΡΙΝΟΣ , ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕ Ο ΜΟD .
ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ? ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ
-
Κρίμα που υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση μεταξύ σας παιδιά.. Χωρίς να ξέρω κανέναν σας με λυπεί η εικόνα που βλέπω (του τσακωμού) αλλα ευχαριστώ για την βοήθεια!
Κύριε Χρήστο όντως σκλήρηνα το αμάξι πίσω και το άφησα έτσι, ΑΚΡΙΒΩΣ για τον λόγο που είπατε!
Μου έδωσε μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας. Οταν ξεκόλλησε σε εκίνο το σημείο βέβαια, δεν έγινε απότομα (πεζό φάση) και επανήλθε το ίδιο ομαλά! Αλλα θα το ψάξω όσο μπορώ!! -
Ο χρήστης antonis papa έγραψε:
file sierrars500 1on eimai 1os a5 k 2on to O......A ti simenei??OΠΑ ΚΟΨΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΚΕΛΟΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ!!
-
Ο χρήστης ktRinity έγραψε:
Κρίμα που υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση μεταξύ σας παιδιά.. Χωρίς να ξέρω κανέναν σας με λυπεί η εικόνα που βλέπω (του τσακωμού) αλλα ευχαριστώ για την βοήθεια!Κύριε Χρήστο όντως σκλήρηνα το αμάξι πίσω και το άφησα έτσι, ΑΚΡΙΒΩΣ για τον λόγο που είπατε!
Μου έδωσε μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας. Οταν ξεκόλλησε σε εκίνο το σημείο βέβαια, δεν έγινε απότομα (πεζό φάση) και επανήλθε το ίδιο ομαλά! Αλλα θα το ψάξω όσο μπορώ!!Κωστα διαφωνω. Δεν ξεκολησε ομαλα. Το οτι το επανεφερες σωστα, ειναι αλλο θεμα και μπραβο σου. Σκεψου ομως το ξεκολημα να γινει οχι με 40-50, αλλα με 140-150!!! Αρα ψαχνε...
-
Μα βέβαια και δεν το περνάω στο ντούκου και θα ψάξω τί και πώς.
Πριν την 8 δεν ξεκόλλησε με λίγα πάντως! -
des kalitera sunolo agwna.....termatisantes k mi paranomoi...!!!!tote tha deis oti eimai 1os..!! 1os den einai panta o pio grigoros....alla o pio swstos grigoros k exupnos mazi..!!! opws stin pititsa px exasa logo malakias mou k emeina apo venzina..k den eipa tipota..axize i niki ston tsoko..!!etsi k twra to idio isxiei..!!
-
ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ RALLY.GR O ΠΡΩΤΟΣ ΕΦΑΓΕ ΠΟΙΝΗ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑΝ 'ΕΠΟΥΣΙΩΔΕΣ', Ε! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ 2,5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΕΓΩ ΣΑΝ ΘΕΑΤΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΓΚΑΖΙ....... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
-
Ο χρήστης dae έγραψε:
ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ RALLY.GR O ΠΡΩΤΟΣ ΕΦΑΓΕ ΠΟΙΝΗ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑΝ 'ΕΠΟΥΣΙΩΔΕΣ', Ε! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ 2,5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΕΓΩ ΣΑΝ ΘΕΑΤΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΓΚΑΖΙ....... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.Αγαπητέ dae, εσύ σαν θεατής δεν μπορείς να δεις διαφορά 2,5 δευτ ούτε σε 6χλμ αλλά ούτε σε 3 χλμ, εκτός και αν γίνει κάποιο 'χοντρό' λάθος σε ένα σημείο της διαδρομής. Επίσης οι περισσότεροι πατάνε όσο γκάζι έχουνε, στις αναβάσεις όμως μετράνε οι λεπτομέρειες στο στήσιμο και πολλά άλλα.... Δώσε συγχαρητήρια λοιπόν σε κάποιον που κερδίζει δίκαια και καθαρά.
Φιλικά -
Ο χρήστης ktRinity έγραψε:
Το ινκάρ απο το 'ταπεινό' σεισέντο μου.. #64
Οποιος 'παλιός' θα ήθελε να ανεβάσει δικό του να το 'μελετήσουμε' θα του ήμουν ευγνώμων..http://www.youtube.com/watch?v=xpKY06KOhro' target='_blank
Συγχαρητήρια από μένα για την προσπάθεια. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν πως δεν χρειάζεται να οδηγείς ένα τέρας για να ευχαριστηθείς.Μπράβο επίσης που είσαι ικανός να αντέξεις την κριτική δημόσια. Δεν νομίζω πως το κάνουν πολλοί ...
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Το ινκάρ απο το 'ταπεινό' σεισέντο μου.. #64
Οποιος 'παλιός' θα ήθελε να ανεβάσει δικό του να το 'μελετήσουμε' θα του ήμουν ευγνώμων..http://www.youtube.com/watch?v=xpKY06KOhro' target='_blank' target='_blank
Συγχαρητήρια από μένα για την προσπάθεια. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν πως δεν χρειάζεται να οδηγείς ένα τέρας για να ευχαριστηθείς.Μπράβο επίσης που είσαι ικανός να αντέξεις την κριτική δημόσια. Δεν νομίζω πως το κάνουν πολλοί ...
Οταν η κριτική ειναι καλοπροαίρετη (όχι ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ απαραίτητα αλλα ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ) είναι πάντα δεκτή απο εμένα! Τι εννοώ: Δεν ανεβάζω τα βίντεο για να ακούσω 'πω πω φίλε τέλεια κτλ κτλ' αλλα ούτε και σχόλια χονδροειδή επειδή κάποιος ξύπνησε στραβά!
Ετσι λοιπόν χαίρομαι να επισημαίνονται λάθη μου, απλά καλοπροαίρετα! -
Το 'αν κάποιος ξύπνησε στραβά' δεν πήγαινε για εσένα και γενικότερα όχι για αυτό το τόπικ αλλα για εκείνο της Δωδώνης!
Σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σου!
-
Δεν πήγα ριτσωνα φίλε μου, απλός να θα θαυμάσω! Πήγα να δω ‘στησίματα’ από μηχανικούς, και τοποθέτηση αυτοκίνητων από οδηγούς. Αυτό είναι το σπορ μου, και το επάγγελμα μου. Δια ταύτα.
Το αυτοκίνητο σου σε τρις στροφές που το παρακολούθησα, α) στο ς πριν από την κ4, β) στην κ4, δ) στην έξοδο πανό από την κ4, κατ’ εμένα έδωσε όλη του την εικόνα.-
Σκληρή ανάρτηση πίσω, όχι αντιστοιχεί εμπρός, αποτέλεσμα. Στης αριστερές πχ, βουτούσε ο εμπρός δεξιός, και το αυτοκίνητο παλαντζάριζε μεταξύ εμπρός αριστερού, που ‘τέντωνε’, και πίσω δεξιού που παρέμενε ‘ντούρος’. Αποτέλεσμα.
‘τριποδισμός’ που δεν επιτρέπετε σε τέτοιο αμάξι, διότι ο πίσω που παρέμενε εν επαφή με την άσφαλτο δεν έφτανε ελλείψει βάρους της καρότσας, να σε βαστήξει. -
Ακούγοντας το μοτέρ σου, διαπίστωσα, ότι ξεκολλούσε χαμηλά δύσκολα, ενώ στα ψηλά κρεμούσε. Είναι φυσιολογικό, για ένα αυτοκίνητο, αυτής της κατηγορίας. Μην σε στεναχωρεί όμως, διότι αυτό διορθώνεται εύκολα.. Στον συγκεκριμένο όμως αγώνα, θα έπρεπε να ‘τσακώνεσαι’ με της ταχύτητες, εκμεταλλευόμενος της μέσες τιμές του στροφόμετρο σου, εκεί που έχει βάλει ο κατασκευαστής της ‘ροπές’. Το σχολιάσαμε και οι 4 κριτές της κ4, και εάν εξαιρέσουμε τον ‘πιτσιρικά’, οι υπόλοιποι και γνωστές ήμαστε, και με πήρα μεγάλη, και σχετικοί. Πάντως ‘φωτιά’ μας έβαλε ‘φίλος’ σου, (εάν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς) που με το που σε είδε από μακριά, άρχισε και φωνάζει, όχι ωραία.!.
-
Τώρα το βίντεο σου. Πρώτου σου γράψω οτιδήποτε, το μελέτησα μερικές φορές.
Εάν λαβής υπόψη, ότι από πάρα πολύ παλιά η ριτσωνα, ήταν το ‘ψωμοτύρι’ όλων τον αγώνων στην Αττική, + της αναβάσεις, την έχω ανεβεί σε αγωνιστικό ρυθμό, πιθανών και 100 φορές, +της δοκιμές. Οπωσδήποτε στα + είναι και τα πάμπολλα ανεβάσματα, των άλλων αγωνιστικών, φίλων, που ‘έστηνα’ μαζί τους, για τον συγκεκριμένο αγώνα. Έχω δοκιμάσει πολλά αυτοκίνητα, με εντελώς διαφορετικές συμπεριφορές. Το κάθε ένα, θέλει δικό του στήσιμο, αντίστοιχο του αυτοκίνητου, μα και αντίστοιχο του τρόπου που οδηγεί ο έμπειρος οδηγός του. Επανερχόμενος σε εσένα φίλε.
Τα ελαφρά αυτοκίνητα, όπως το δικό σου, θέλουν ‘μαλακές’ επαναφορές τιμονιού, κατά την έξοδο από την στροφή. Δεν χρειάζεται ‘φλιξάρισμα’ κατά την είσοδο στην στροφή. Δεν χρειάζεται απότομες διορθώσεις θέσεις αλά προοδευτικές επαναφορές.
Το απότομο παίξιμο του τιμονιού, προσδίδει ‘παλμό’ στην καρότσα, ο οποίος, μαζί με τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, αθροιζόμενος, φέρνει ‘χορευτικά’ αποτελέσματα!, και μουδιάσματα και κολιες, άρα αστάθεια.
Πάντα βασική προϋπόθεση σε έναν αγώνα είναι, η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις το εργαλείο σου, πριν τον αγώνα, και με το 100% κατά τον αγώνα!!!.
Στον αγώνα είσαι εσύ και το εργαλείο σου, όσο ποιο πολύ γίνεται τακίμι, τόσο το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΑΤΕΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, και την κάμερα, μόνον για προσωπική σου χρίσει!. Να βλέπεις τι πρέπει να κανείς για να βελτιωθείς, και να την βλέπουν αυτοί που ξέρουν και μπορούν να σε συμβουλεύσουν.
Αλλιώς «..επειδή κάποιος ξύπνησε στραβά….»!……………….
Θέλω να με συγχωρέσεις αν είμαι όπως δεν θα ήθελες. Στο ποιο πάνω post μου, ισχύει η πρόσφορα μου. Ευχαριστώ.
Antonis-team.περισσοτερο γελιο δεν εχω ξαναριξει μπα σε καλο σου με πεθανες παλι
-
-
Φίλε antonis-team δεν συνομωτεί όλο το σύμπαν εναντίον σου, ούτε όμως έχουμε όλοι όρεξη να διαβάζουμε επιεικώς ακατάληπτα κατεβατά που αυτολιβανίζεσαι. Αν εχεις ιστορία και είσαι μηχανικάρας, οκ να το δεχτώ, αλλά όταν θα το πούν οι άλλοι, οι πελάτες σου, και όχι εσύ.
-
μακάρι να ήτανε κι άλλοι σαν τον Αντώνη-team αγνοί..........γι αυτο τον διαβάζουμε στραβά.........μας φαινεται περίεργο............
-
akoma mia apopsi kai pistevoume alitheia...
http://motorsports.gr/news/?p=1341 -
Ο χρήστης autos έγραψε:
akoma mia apopsi kai pistevoume alitheia...
http://motorsports.gr/news/?p=1341' target='_blankόσοι ήμασταν εκεί στα δοκιμαστικά είδαμε ένα άσπρο civic να φεύγει εκεί στην δεξιά στο 1ο πέρασμα. Πολύ έξυπνο να αφήσουν κόσμο να κάτσει εκεί. Και πιο πάνω που ήμουν εγώ τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα βεβαια...έχω φωτό ανθρώπου να είναι καθαρά πάνω στην αγωνιστική γραμμή!
-
Λάθος φίλε...ο Πατσουράκης δεν ''βγήκε'' εκεί...Πιο πάνω!
ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ 2008