Ο χρήστης j.Fotinellis έγραψε:
Εσυ μας δουλευεις στα αληθεια τωρα..Ποια κατακραυγη του βουνου μας λες σιγα μην ανοιξαν και οι ουρανοι στα 2 και τον κραζαν.....Συγνωμη αλλα επειδη βγαινω εξω φρενων με αυτα που διαβαζω δε συμμετεχω αλλο στη συζητηση αυτη γιατι θα μιλησω ακομα χειροτερα και δεν αρμοζει στο επιπεδο μου επισης καποιοι να κοιτατε αλλους με τι τροπο μιλανε και μετα νε λετε για επιθετικο υφος δικο μου που στην ουσια εγω δεν εθιξα καποιον προσωπικα ουτε μιλησα για μπουκαλια στο κεφαλι καποιου..Και πολυ εγκρατης νομιζω ειμαι..Καλη σας συνεχεια και σταματηστε σας παρακαλω να ασχοληστε με καποιον ανθρωπο που αν μη τι αλλο μονο κακο δεν θελει να κανει σε αυτο το χωρο που λεγεται μηχανοκινητος αθλητισμος..........................................
Αν ανατρέξεις στο θέμα θα δείς πως δεν αναφέρθηκε μόνο από ενα άτομο, επίσης αναφέρθηκε και στην κόκκινη σημαία, άρα δεν είναι κάτι μυστικό. Τωρα το να θές να υποβαθμίσεις την αρνητική εντύπωση την οποία προκάλεσε αυτό είναι άλλο θέμα, και δικό σου πρόβλημα.
Στην τελική εφόσον δεν έτρεχε ας πήγαινε γύρω γύρω να είναι στον τερματισμό του να κάνει το ρεπορτάζ του, ή ακόμα καλύτερα , μιας και είναι της λέσχης, ας πήγαινε μαζί με τον αλυτάρχη στο αυτοκίνητο του αλυτάρχη.
Και φυσικά αν έσκαγε κανα μπουκάλι πάνω στο FN ή το FN σε κανα θεατή, τότε θα φταίγαν οι κριτές, και οι θεατές και όχι ο Φωτεινέλης που ανέβηκε , την χρονική στιγμή που κανένας δεν περιμένει ν ανεβαίνει κάποιο αυτοκίνητο.
Το λιγότερο που θα έπρεπε να γίνει είναι να ζητήσει συγνώμη που εξέθεσε την λέσχη, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνεις και εσύ, γιατί δεν ανέβηκε για δουλειά αυτής, αλλά για δικιά του.