-
Εγώ με την έμπειρη σε φορουμοσυναντήσεις κόρη μου (2 ετών τότε)
-
Καλα, κανονίζετε για Καρπενήσι?
Στα μέρη μου δλδ.. Εννοείται είμαι μέσα, βεβαια θα μένω σπίτι μου και εννοείται πως σε οτιδήποτε μπορώ να βοηθήσω να μου πείτε.
Με μια γρήγορη ματιά είδα ότι λέτε για Μικρό-Μεγάλο χωριο κλπ, δλδ μετά το Καρπενήσι ουσιαστικά, εγώ είμαι από Κρίκελλο που είναι λίγο πιο έξω και βέβαια το συστήνω ανεπιφύλακτα για διαμονή και... διατροφή .
Για διαδρομές βέβαια δε συζητάμε, είναι όλες υπέροχες, ειδικά αν δεν έχει χιόνι, που μάλλον θα έχει βέβαια τέτοια εποχη.Εννοείται πως, αν θέλετε και το σκέφτεστε προς τα κει, μπορώ να πάρω και προσφορες για δωμάτια (είναι και συγγενείς οι περισσότεροι) όλο και καμια καλύτερη τιμή θα μας κάνουν.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Καλα, κανονίζετε για Καρπενήσι?
Στα μέρη μου δλδ.. Εννοείται είμαι μέσα, βεβαια θα μένω σπίτι μου και εννοείται πως σε οτιδήποτε μπορώ να βοηθήσω να μου πείτε.
Με μια γρήγορη ματιά είδα ότι λέτε για Μικρό-Μεγάλο χωριο κλπ, δλδ μετά το Καρπενήσι ουσιαστικά, εγώ είμαι από Κρίκελλο που είναι λίγο πιο έξω και βέβαια το συστήνω ανεπιφύλακτα για διαμονή και... διατροφή .
Για διαδρομές βέβαια δε συζητάμε, είναι όλες υπέροχες, ειδικά αν δεν έχει χιόνι, που μάλλον θα έχει βέβαια τέτοια εποχη.Εννοείται πως, αν θέλετε και το σκέφτεστε προς τα κει, μπορώ να πάρω και προσφορες για δωμάτια (είναι και συγγενείς οι περισσότεροι) όλο και καμια καλύτερη τιμή θα μας κάνουν.
Μην καθυστερείς καθόλου για τη λήψη προσφορών !!
Κάνουμε και μια διασταύρωση πληροφοριών μετά και κλείνουμε,
όπου συμφωνήσουμε όλοι μας.
Είμαστε και πατριωτάκια βλέπω. Η μητέρα μου κατάγεται από την Ευρυτανία.Γιάννης
-
Λοιπόν.
Οι εθελοντές μας, servmx και kovathe, παρακαλούνται να επισπεύσουν την διαδικασία εύρεσης τιμών!
Επαναλαμβάνω ότι θα χρειαστούμε κάποιο κατάλυμα που να διαθέτει εστιατόριο (για την μάζωξη της Παρασκευής και το γέλιο του Σαββατόβραδου) για να μπορούμε να καθόμαστε εκεί αλλά και να φάμε το βράδυ του Σαββάτου.
Καλό είναι να είμαστε σε ένα κατάλυμα. Να μην 'σπάσουμε'. Γύρω στα 20 δωμάτια max πρέπει να χρειαστούμε. -
Ωραία.
Εγώ θα ρωτήσω για τιμές στο χωριό μου, αλλά και στα γύρω χωριά ή και στα πιο τουριστικά κοντά στο Καρπενήσι και μου λέτε.
kouk, από φαί μη φοβάσαι καθόλου!
Περιπου 20 δικλινα φαντάζομαι έτσι? Τώρα για το ένα κατάλυμα, δεν υπάρχει κάτι τόσο μεγάλο στο Κρίκελο τουλάχιστον, αλλά τα περισσότερα είναι σε ακτίνα λίγων μέτρω από την πλατεία, δλδ δεν υπάρχει θέμα 'σπασίματος'. -
Παίζει πολύ έντονα να έρθω, μια που δεν θα κρατιέμαι εκείνες τις μέρες. Κρίμα που από όχημα υπάρχει μόνο ένα Σάνι...
-
Έλα πάτερ! Το Σάνυ θα το οδηγήσει ο έμπειρος κολλητός μου!
Κοβάθε, αν 'σπάσουμε' σε διάφορα καταλύματα, το ένα θα πρέπει να έχει χώρο να κάτσουμε για φαγητό και μεταμεσονύκτια κουβέντα/πλάκα.
Στα Ζαγοροχώρια, που δεν μέναμε όλοι μαζί, δεν περάσαμε και πολύ καλά το Σαββατόβραδο αφού, αναγκαστικά, αποχώρησαν γυναίκες και παιδιά, και δεν είχαμε και χώρο να κάτσουμε να κάνουμε πλάκα.Το Α και Ω είναι να μπορούμε να μην μετακινηθούμε για φαγητό το βράδυ.
-
To Sunny δεν το βάζει άλλος στο χέρι. Είναι βλέπεις αυτοκίνητο 'νταβατζηλίκι'! Εγώ έρχομαι, πάντως! Τι και αν είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα από τότε που ξεκίνησε η σκυλίτσα Λάικα να κάνει διαστημικό ταξίδι...
-
-
http://horroadstories.blogspot.com/2008/08/blog-post_25.html
Χωρίς πλάκα, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να τα καταφέρει να φτάσει από τη Θεσσαλονίκη στο Καρπενήσι Φλεβάρη μήνα και με εμένα στο τιμόνι!
-
Θα φτάσειιιιι
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το Α και Ω είναι να μπορούμε να μην μετακινηθούμε για φαγητό το βράδυ.
- Η Πιτσαρία Του Σπύρου - Πιτσαρία Η Πιτσαρία Του Σπύρου
2237023350*
http://www.foodland.gr/results.php?city ... &check=off
- Η Πιτσαρία Του Σπύρου - Πιτσαρία Η Πιτσαρία Του Σπύρου
-
-
... μονο στην εκδηλωση ενδιαφεροντος εχουμε μεινει, μου φαινεται....
-
ΤΜ, θα έρθω και μαζί θα έχουμε 300 ίππους! Αν και σκεφτόμουν μήπως σε κομπλάρω...
-
-
Μερικά από τα ξενοδοχεία ξενώνες που τηλεφώνησα δυστυχώς δε διαθέτουν 15-20 δωμάτια διαθέσιμα.
Διαθέσιμα δωμάτια βρήκα στο Βίλλα Βιργινία είτε στον ξενώνα είτε στο ξενοδοχείο με τιμές που κυμαίνονται για κανονικά δίκλινα δωμάτια με τζάκι ή χωρίς, μέχρι σουίτες όπου μπορούν να φιλοξενηθούν κάποιοι με τα παιδιά τους, κλπ από 80-130 €.http://www.villavirginia.gr/gr/welcome.htm (Βουτύρω)
Η αναζήτηση συνεχίζεται. Νεώτερα σύντομα
Γιάννης
-
Ωραίος Γιάννη.
Πάντως στο link δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες...
-
Σε ΙΕ τις δειχνει σε ΦΦ οχι.
-
αντε να οργανωθουμε σιγα σιγα
1η Χειμερινή 4ΤΦ-->Καρπενήσι-->Εκδήλωση ενδιαφέροντος