-
Λέμε για κάποιο χωριό του Καρπενησίου ένα από τα δύο τελευταία Σ/Κ (23/24 και 30/31) του Ιανουαρίου ή το πρώτο του Φεβρουαρίου (6/7).
Για ψηφίστε ποιοί ενδιαφέρονται.
-
Λέμε για κάποιο χωριό του Καρπενησίου ένα από τα δύο τελευταία Σ/Κ (23/24 και 30/31) του Ιανουαρίου ή το πρώτο του Φεβρουαρίου (6/7).
-
-
Μα να φύγω από νησί για να πάω πάλι σε νησί?
-
Άλλαξα λίγο την ψηφοφορία. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι 3 επιλογές αν είναι ΝΑΙ.
-
μεσα φυσικα, αλλα δε ξερω απο τωρα ποτε δε θα μπορω. Το πιο πιθανο να με βολευουν και οι 3 ημερομηνιες.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Άλλαξα λίγο την ψηφοφορία. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι 3 επιλογές αν είναι ΝΑΙ.Αυτό δεν ήθελα, γιατρέ. Να μην μπλέξουμε τώρα σε ημερομηνίες. Και στενοχωρηθούν όσοι ψηφίσουν μια ημερομηνία, αλλά διαλέξουμε τελικά άλλη.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Άλλαξα λίγο την ψηφοφορία. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι 3 επιλογές αν είναι ΝΑΙ.
Αυτό δεν ήθελα, γιατρέ. Να μην μπλέξουμε τώρα σε ημερομηνίες. Και στενοχωρηθούν όσοι ψηφίσουν μια ημερομηνία, αλλά διαλέξουμε τελικά άλλη.
Αφού έτσι κι αλλιώς αυτό θα γίνει
-
-
Yes !!
-
Τσ-τσ-τσ... πολυλογάς όπως πάντα...
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Yes !! -
μεσα, βεβαια!!
οποτε να 'ναι!
εχω ακουσει οτι το καλοκαιρι θα κρατησει πολυ φετος, αν και τσαμπα καιω τα αλογα.. θα ερθω με κανενα γιαρις ή κανενα αουρις.. Μην κανω την εκπληξη και ερθω με justy STI! -
Θα ηθελα πολυ να ερθω,αλλα καθως η Μαρια θα μπαινει στον μηνα της,δεν θα μπορεσουμε τελικα....
-
Σε τέτοιες ημερομηνίες Γκρειντερ ποιος θα φέρει?
-
.. εσυ δεν εχεις κατι αντιστοιχο?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.. εσυ δεν εχεις κατι αντιστοιχο?είναι ότι πρέπει η εκδρομούλα..... για το Quattro με τα χιονολάστιχα που προς το παρόν αναπαύονται στην αποθήκη, αλλά θα είμαστε στον 6ο μήνα οπότε δύσκολο για την γυναίκα να ακολούθησει. Επιπλεόν και εγώ είναι δύσκολο να σας ακολουθήσω γιατί αν στρίβετε στο Κάστρο όπως πήγαίνατε Αμαλιάδα εγώ θα φτάσω με τις ζάντες πάνω, αλλά αν μου περισεψει λάστιχο θα το γλεντήσουμε
-
αφου μας προσπερασε i10 λεμε!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αφου μας προσπερασε i10 λεμε!ΣΕ, οχι μας...
-
Δεύτερο χτύπημα από τον spiros κάτω απ' τη μέση του tm.
1η Χειμερινή 4ΤΦ-->Καρπενήσι-->Εκδήλωση ενδιαφέροντος