-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Η επομενη ερωτηση μου ηταν: 'Και πως εγινε η ομοσπονδια μοτοσυκλετας και την δεχθηκατε?' Απαντηση: 'Ανωθεν εντολη! Ως εδω και μη παρεκει'.
Αυτα.Υ.Γ. ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ
- Τα γραφομενα μου ειναι απολυτα ακριβη
Γιατρουλη μου (γελαω θα σου πω γιατι), γιατι γνωριζω οτι ειναι ετσι ακριβως οπως τα περιγραφεις 100% , αλλα
γνωριζω και ολα τα παρασκηνια της ανωθεν εντολης , και ειναι απιστευτο οτι ακομα και το 2011 η Ελλαδαρα μας λειτουργει οπως παντα ......
Ο Παναγιωτης ειχε (εστω ενα μερος) με τα τρειλερς βαζοντας μεσολαβητη ενα απ'αυτα που... τραβανε καραβια οπως λεει ο λαος μας , με τον ιδιο τροπο , ετσι ακριβως εγινε και τωρα μ'αυτην την μοτοομοσπονδια και μαλιστα μεσω χωρας των Βαλκανιων αλλα ....... εχουν αρχισει οι μετανοησεις ,και φυσικα η αλλη ομοσπονδια εξω!!!
Ολα αυτα κανουν μερικους να λενε οτι ειμαστε μπουρδελο , αλλα οπως λεει κι ο Λακης εκει υπαρχει ταξη και προγραμμα (ασε που η διαφημιση τους ακομα και στο ιντερνετ σκιζει ) εμεις ειμαστε τριμπουρδελο με αλλη εννοια .Θα μπορουσαν ισως καποιοι αν ηταν και λιγο τσακαλια , να κανουν το ιδιο και με τις αυτοκινητομοσπονδιες μας αφου ετσι λειτουργει αυτη η γαμ..... χωρα επι τελους να τελειωνουμε καποτε μ'αυτο το πικραμενο .
-
-
Αληθεια...
Κατι για το ποτε θα γινουν οι απονομες εχουμε??
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
To μονο ευχαριστο γεγονος οτι η ΕΛΟΑΜ ετοιμαζει πολυ συντομα να κανει , το ροντε της χρονιας με ....Αλλαξε ή θα αλλαξει 'συντομα' οπως λετε το αρθρο 49 παρ. 2γ ( αν δεν κανω λαθος) του ΚΟΚ?????
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
... μακαρι η ΕΛΟΑΜ να διοργανωσει τον αγωνα αυτο, ωστε ο συναγωνισμος να φερει και καλυτερες ημερες στο αθλημα!!!Βέβαια στον πρώτο αγώνα που η ΕΛΟΑΜ διοργάνωσε (Rotax Cup, Μέγαρα), η ΟΜΑΕ χάρηκε τόσο πολύ για τον νεοεμφανιζόμενο συναγωνισμό που τους έστειλε την αστυνομία για το καλωσόρισμα και απείλησε δημόσια αγωνιζόμενους, κριτές με κυρώσεις
Αναρωτιέμαι οι υπόλοιποι τι είδαν
Αυτό που τους έχουν μάθει αγαπητέ, drift τους ταΐζεις, πάντες θέλουν. Και όσο η αποχαύνωση συνεχίζεται γιατί 'τι πειράζει να κάνουν και καμιά χειροφρενιά στις αναβάσεις' τόσο χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
... μακαρι η ΕΛΟΑΜ να διοργανωσει τον αγωνα αυτο, ωστε ο συναγωνισμος να φερει και καλυτερες ημερες στο αθλημα!!!
Βέβαια στον πρώτο αγώνα που η ΕΛΟΑΜ διοργάνωσε (Rotax Cup, Μέγαρα), η ΟΜΑΕ χάρηκε τόσο πολύ για τον νεοεμφανιζόμενο συναγωνισμό που τους έστειλε την αστυνομία για το καλωσόρισμα και απείλησε δημόσια αγωνιζόμενους, κριτές με κυρώσεις
Και φαντασου τι εχει να γινει οταν με το καλο κανει αγωνα η ελοαμ και θελησουν να τρεξουν αγωνιζομενοι!!
Τωρα με την κριση οι περισσοτεροι εχουν καταθεσει πινακιδες και τα αυτοκινητα με ΕΘΕΑ πινακιδες κοντευουν τα 1000 (χιλια)
και οταν παει καποιος να τις παρει για να τρεξει... απεναντι....μαντεψτε τι θα γινει!!!
Επισης οι ιστορικοι που τρεχουν σε ραλυ με ιστορικες πινακιδες ειναι παμπολοι και στην αδεια γραφει μονο για εκδηλωσεις της Ελπα-Εθεα!
Ξαναμαντεψτε... -
Ποιά ΕΛΟΑΑΜ ρε παιδιά ? Η ΟΜΑΕ μπορεί να 'αυτοαποκαλείται' ομοσπονδία αλλά τουλάχιστον έχει εκδώσει και 100 λισανς με 50 αυτοκίνητα, έχει και 20 λέσχες ενεργές, κάνει και 10 αγώνες, η 'ομοσπονδία' ΕΛΟΑΑΜ ποιές λέσχες (όχι σφραγίδες) έχει μέλη, πόσους αγωνιζόμενους, πόσα στελέχη, ποιούς αγώνες κάνει (σε 20 χρόνια... 1 αγώνα καρτ προχτές και τον διαφημίζουν ), ποιά είναι η διοίκησή της (ο κάθε πικραμένος 'πρώην'...).
Ρωτάω γιατί στο http://www.eloaam.gr δε λέει τίποτα από αυτά... θα είναι μυστικά (λέει όμως για την κοπή της πίτας του 2010 ) μήπως ξέρει κανείς καλύτερα πληροφορημένος, φίλε Go_For_Pole που την έχεις περί πολλού την ΕΛΟΟΑΜ και δεν της κοτσάρεις το 'αυτοαποκαλούμενη', άρα κάτι περισσότερο θα ξέρεις, για πες εσύ...
Είδαμε και στις μοτό με 3 ομοσπονδίες πόσο μπροστά πήγε ο χώρος. Είδαμε και στην Κύπρο...
Το μυστικό (ιδίως σε καιρούς χαλεπούς) είναι στη συνεργασία, όχι στη ρήξη...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν χρειαζοντε τα υπολοιπα. Αυτο πιστευω τα λεει ολα....
-
Αν ψηφιστει νομος που να επιτρεπει μια ομοσπονδια με 5 προεδρους, κατι μπορει να γινει . Α ρε καημένη Ελλαδιτσα!
-
Δεν το βλεπω αυτο doc μου !
Γιατι τωρα ποσους εχει αυτη η ομοσπ. και δεν γινεται τιποτα .......?
Για μετρα τους ...
Ενας , ο κανονικος ας πουμε ο νεος .....
Δυο , ο πρωην που κρυβεται πισω απ'τις κουρτινες ....
Τρεις , ο παραιτημενος αλλα ουδεποτε μετανοημενος που ασχοληται και δεν ασχοληται και παπαρια μαντολες ...... .
Τεσσερις , ο υποχθονιος με τα πλοκαμια που βρησκει παντα τον τροπο να διαμορφωνει ακομα και τους αγωνες στα μετρα του με κυκλοφορουντα λαμογακια της λεωφορου .....
Λες ενας πεμπτος να εκανε την διαφορα ?Οχι αυτοι θα μου πεις ?.....λουζερς ?.
Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ,ΤΗΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ (και δεν την βλεπω στον οριζοντα , κι οχι οι καρεγκλες που θα εκαναν την αλλαγη , και ποιος διαθετει τοση αγαπη για το σπορ αυτο και την αναλογη δυναμικη , που να παιξει με ανιδιοτελεια και να φτιαξει απ'την αρχη αυτο το χαλι που το εκαναν χωρις μελλον , και ποιοι ξεκουμπιζοντε απ'τους θρονους της ματαιοδοξιας τους για να αφησουν χωρο σε αλλους πανω απ'ολα ?
Δεν σωζεται ρε φιλε , με τιποτααααα .
Ας σταματισουμε να ελπιζουμε σε κατι καλο , ας θαυμαζουμε απο εδω και περα μερικα που ηρθαν για life style αργοπορημενα στο σουργελο αυτο , και μερικους ακομα ρομαντικους που συνεχιζουν μεχρι τελικης πτωσεως .......... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
και μερικους ακομα ρομαντικους που συνεχιζουν μεχρι τελικης πτωσεως ..........Τι ειπες Ρε? Ποιος θα πεσει? Εδω, ορθιοι, κουφαλες εχουμε πολλά Κ ακομα...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
...Για μετρα τους ...Ενας , ο κανονικος ας πουμε ο νεος .....
Τρεις , ο παραιτημενος αλλα ουδεποτε μετανοημενος που ασχοληται και δεν ασχοληται και παπαρια μαντολες ...... .
Τεσσερις , ο υποχθονιος με τα πλοκαμια που βρησκει παντα τον τροπο να διαμορφωνει ακομα και τους αγωνες στα μετρα του με κυκλοφορουντα λαμογακια της λεωφορου ..... ...ωχ, ωχ, ωχ, πολύ μπηχτή, κρυφτείτε μυρίζει μπαρούτι...
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...Για μετρα τους ...
Ενας , ο κανονικος ας πουμε ο νεος .....
Τεσσερις , ο υποχθονιος με τα πλοκαμια που βρησκει παντα τον τροπο να διαμορφωνει ακομα και τους αγωνες στα μετρα του με κυκλοφορουντα λαμογακια της λεωφορου ..... ...ωχ, ωχ, ωχ, πολύ μπηχτή, κρυφτείτε μυρίζει μπαρούτι...
Ποια μπηχτή? Ξεκάθαρα τα λέει ο άνθρωπος!!!
-
Δεν είναι και πολύ ξεκάθαρα αυτά που λέει ο κ.APR. Προσωπικά δεν τα καταλαβαίνω αν και θα το ήθελα. Υπάρχουν(-με) άνθρωποι που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τα παραπάνω αλλά αδυνατούν γιατί δεν είναι 30 χρόνια στο χώρο ώστε να έχουν καταγεγραμμένο στη μνήμη τους ό,τι έχει γίνει.
Ξεκάθαρο είναι κάτι που αναφέρει ονόματα. Τα υπονοούμενα που δεν πιάνουν όλοι δεν είναι καθόλου ξεκάθαρα.Όταν θέλουμε να κράξουμε κάποιον, είτε είναι πολιτικός που τα πήρε, είτε ο μηχανικός που μας χάλασε το αυτοκίνητο, είτε, σ' αυτή την περίπτωση, άνθρωπος που φταίει για την κατάντια των αγώνων, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε ονόματα.
-
Nα σου απαντησω αμεσως συνοδηγε (και δημοσιογραφε (?)) !
Κατ'αρχην οποιος θελει σημερα ειδικα , μαθαινει οπως λες δεν χρειαζεται να εισαι στο χωρο 30 χρονια ...αλλα εγω σε ξερω , κι εχουμε μιλησει , γιατι ενδιαφερθηκα να σε ακουσω να μιλας , να δω ποιος εισαι , μιας και μπηκες σάυτον τον χωρο , αρα εχουμε κοινα ενδιαφεροντα
Μην τα θελεις λοιπον δημοσιογραφικα τυπου της τηλεορασης .Αλλωστε δεν θα ηθελα να επι προσωπων , το , οταν αυτο δεν εχει απο μονο του oσφρηστει οτι κατι δεν παει καλα στο αθλημα , γιατι αν εχεις διαπιστωσει διατηρω εναν κωδικα δεοντολογιας , εως εκει που φτανουν οι γνωσεις μου φυσικα ,ο χαρακτηρας μου , και η αντοχη μου στα εμετικα τους ...κατορθωματα .
Θα εχει ενδιαφερον να διαβασω την αποψη ενος νεου ,εξυπνου , και μορφωμενου οπως εχω δει οτι εισαι εσυ , για την γενικη εικονα που εχεις μεχρι τωρα αποτυπωσει απ' την αρχη του σπορ την ομοσπονδια , και ισως γενικοτερα απ' τον χωρο , αν δεν υπαρχει λογος δεσμευσης φυσικα .
υ.γ. μολις τωρα προσεξα τα της υπογραφης σου κλικ , γιαυτο και το ερωτηματικο , η μνημη του 61χρονου βλεπεις
υ.γ2 Πολλοι βεβαια ισως μπερδευουν την δεοντολογια και γελασουν πονηρα , για καποιον αλλον σχολιασμο μου ακομα και για προσωπα σε αλλο θεμα , για τα οποια επεσαν και τηλεφωνα αλλα θελω να τους κραυγασω στο ξεροκεφαλο τους ....οτι αλλη η υποκρισια (ο κοσμος το εχει τουμπανο και εμεις (κανουμε το παπι για να αρμεγουμε ).... κρυφο καμαρι )κι αλλο δεοντολογια και ειλικρινια οπως βγαινει μεσα απ'τα πιστευω μου .
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πάντως η όποια κριτική σου αδυνατίζει σημαντικά από την εμπάθεια που ξεχειλίζει (πχ. το συνεχές κοτσάρισμα του 'αυτοαποκαλούμενη') και από το γεγονός ότι αποφεύγεις να απαντάς σε απόλυτα σχετικά με την κριτική σου σχόλια όπως πχ. αυτό. Εύκολα ο οποιοσδήποτε μπορεί να αποφύγει να απαντήσει απλά και μόνο διότι η κριτική εμφανέστατα είναι εμπαθής = κακοπροαίρετη. ΙΜΗΟ αν θέλεις σοβαρή συζήτηση πρέπει να το πάρεις αλλιώς, διαφορετικά καταντά γραφικόΤη θεωρώ αυτοαποκαλούμενη όχι μόνο γιατί για εμένα είναι ένας κυριολεκτικός προσδιορισμός αφού δεν έχει κάνει το οτιδήποτε για να προχωρήσει στην κατάθεση φακέλου για αναγνώριση αλλά κυρίως γιατί δεν έχει ποτέ ενεργήσει σαν ομοσπονδία. Αν διαφωνεί κάποιος με το το δεύτερο θα ήθελα να μας γράψει μια ενέργεια της ΟΜΑΕ που να προάγει το σπορ (και όχι τα συμφέροντα των λεσχών της) όπως οφείλει να κάνει κάθε ομοσπονδία.
Μέχρι τότε ας σας πω μια πρωτοβουλία της που σίγουρα δεν προάγει το σπορ: οι διοργανωτές του PICK κλήθηκαν να διαπραγματευτούν την καταβολή αντίτιμου για να τους δώσει η ΟΜΑΕ την άδεια για να κάνουν το φετινό τους αγώνα. Αντί να τους πουν ευχαριστώ, τους ζητάν και τα ρέστα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ποιά ΕΛΟΑΑΜ ρε παιδιά ? Η ΟΜΑΕ μπορεί να 'αυτοαποκαλείται' ομοσπονδία αλλά τουλάχιστον έχει εκδώσει και 100 λισανς με 50 αυτοκίνητα, έχει και 20 λέσχες ενεργές, κάνει και 10 αγώνες, η 'ομοσπονδία' ΕΛΟΑΑΜ ποιές λέσχες (όχι σφραγίδες) έχει μέλη, πόσους αγωνιζόμενους, πόσα στελέχη, ποιούς αγώνες κάνει (σε 20 χρόνια... 1 αγώνα καρτ προχτές και τον διαφημίζουν ), ποιά είναι η διοίκησή της (ο κάθε πικραμένος 'πρώην'...).Ρωτάω γιατί στο http://www.eloaam.gr δε λέει τίποτα από αυτά... θα είναι μυστικά (λέει όμως για την κοπή της πίτας του 2010 ) μήπως ξέρει κανείς καλύτερα πληροφορημένος, φίλε Go_For_Pole που την έχεις περί πολλού την ΕΛΟΟΑΜ και δεν της κοτσάρεις το 'αυτοαποκαλούμενη', άρα κάτι περισσότερο θα ξέρεις, για πες εσύ...
Είδαμε και στις μοτό με 3 ομοσπονδίες πόσο μπροστά πήγε ο χώρος. Είδαμε και στην Κύπρο...
Δεν είναι ρήξη ο συναγωνισμός, αφού όμως η ΟΜΑΕ επέλεξε την ρήξη θα πρέπει να εξηγήσει γιατί το κάνει. Στο κάτω κάτω όλα τα μέλη της σκίζουν τα ρούχα τους ότι είναι ερασιτέχνες, ανιδιοτελείς λάτρεις του σπορ άρα προς τι οι επώνυμες καταγγελίες στην αστυνομία; Από εκεί και πέρα ούτε ξέρω κάτι για την ΕΛΟΑΜ, ούτε τη θεωρώ κατ'ανάγκη την σωστή λύση. Άλλωστε το θέμα δεν είναι η ταμπέλα όσο οι άνθρωποι και οι συμπεριφορές τους. Μπορεί λοιπόν κάλλιστα η επόμενη διοίκηση στην ΟΜΑΕ να την κάνει πραγματική ομοσπονδία, ποιος ξέρει; Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι στον συγκεκριμένο αγώνα έγιναν μερικά πράγματα που ενώ σε όλο τον κόσμο θεωρούνται αυτονόητα, εδώ λόγω ΟΜΑΕ δεν είναι. Για παράδειγμα ο διοργανωτής είχε την ευκαιρία ελεύθερα να επιλέξει τους κριτές/λέσχη που ήθελε να χρησιμοποιήσει, τον πάροχο χρονομέτρησης κτλ ενώ οι αγωνιζόμενοι ασφαλίστηκαν με εντελώς διάφανο τρόπο για τον συγκεκριμένο αγώνα από συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρία. Το λογικό θα ήταν όλοι να θεωρήσουμε αυτήν την εξέλιξη σαν μια καλή αφορμή για να αναθεωρήσει η ΟΜΑΕ την αδικαιολόγητη αδιαφάνεια και τον ασφυκτικό συγκεντρωτισμό που την χαρακτηρίζουν. Αντί για αυτό βλέπω την κουβέντα να πηγαίνει αλλού για αλλού, τι να πω...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ποιά ΕΛΟΑΑΜ ρε παιδιά ? Η ΟΜΑΕ μπορεί να 'αυτοαποκαλείται' ομοσπονδία αλλά τουλάχιστον έχει εκδώσει και 100 λισανς με 50 αυτοκίνητα, έχει και 20 λέσχες ενεργές, κάνει και 10 αγώνες, η 'ομοσπονδία' ΕΛΟΑΑΜ ποιές λέσχες (όχι σφραγίδες) έχει μέλη, πόσους αγωνιζόμενους, πόσα στελέχη, ποιούς αγώνες κάνει (σε 20 χρόνια... 1 αγώνα καρτ προχτές και τον διαφημίζουν ), ποιά είναι η διοίκησή της (ο κάθε πικραμένος 'πρώην'...).
Ρωτάω γιατί στο http://www.eloaam.gr δε λέει τίποτα από αυτά... θα είναι μυστικά (λέει όμως για την κοπή της πίτας του 2010 ) μήπως ξέρει κανείς καλύτερα πληροφορημένος, φίλε Go_For_Pole που την έχεις περί πολλού την ΕΛΟΟΑΜ και δεν της κοτσάρεις το 'αυτοαποκαλούμενη', άρα κάτι περισσότερο θα ξέρεις, για πες εσύ...
Δεν είναι ρήξη ο συναγωνισμός, αφού όμως η ΟΜΑΕ επέλεξε την ρήξη θα πρέπει να εξηγήσει γιατί το κάνει.
Τι λες ρε Go_For_Pole, έχεις ιδέα από την ιστορία και τα (όποια) πεπραγμένα της ΕΛΟΑΑΜ ? Ημουν εκεί το 1991 και μπορώ μια χαρά να πω ποιά ήταν η ατζέντα της και τι περίοπτη θέση είχε η 'ρήξη' στο όραμά της... Και απ΄όσο γνωρίζω για την τωρινή της διοίκηση (διότι μόνο 'διοίκηση' είναι, πάντως ομοσπονδία δεν είναι...), μία από τα ίδια... Ρώτα να μάθεις άμα δεν ξέρεις
Και εσύ δηλαδή πως το καταλαβαίνεις ? Από τη μία μεριά είναι μια 'πραγματική' ομοσπονδία (και ας τη λες 'αυτοαποκαλούμενη') με λέσχες, αυτοκίνητα, αγωνιζόμενους, στελέχη, διοίκηση, αγώνες. Από την άλλη είναι ένα φάντασμα χωρίς τίποτε από αυτά (θα μου επιτρέψεις να κοτσάρω και γω ένα χαρακτηρισμό, ε ? Τουλάχιστον μέχρι να μας αποκαλύψουν αυτά τα εφτασφράγιστα μυστικά στο http://www.eloaam.gr), με ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ Εσύ τη συνεργασία την καταλαβαίνεις να πηγαίνει η 'πραγματική' ομοσπονδία προς τη 'φάντασμα' ή το ανάποδο ? Ποιές κινήσεις σύγκλισης έχει κάνει δηλαδή η ΕΛΟΑΑΜ ? Τη ρήξη έχει επιλέξει και αυτή εδώ και 20 χρόνια.
Στο κάτω κάτω όλα τα μέλη της σκίζουν τα ρούχα τους ότι είναι ερασιτέχνες, ανιδιοτελείς λάτρεις του σπορ άρα προς τι οι επώνυμες καταγγελίες στην αστυνομία;
Ούτε εμένα μου αρέσει η εμπλοκή της αστυνομίας αλλά αν το δεις από την πλευρά της ΟΜΑΕ, γιατί να μη προσπαθήσει να προστατέψει τα συμφέροντά της, το συμφέρον του σπορ όπως το αντιλαμβάνονται και το όποιον προϊόν της ? Δηλαδή εσύ αν ήσουν ΟΜΑΕ θα έλεγες 'άσε τα παιδιά να κάνουν ότι γουστάρουν' ?
Αν δηλαδή βγει αύριο κάποια 'ομοσπονδία πόλο' και πει 'διοργάνωση πανελλαδικού πρωταθλήματος πόλο' νομίζεις θα το αφήσει έτσι η 'κανονική' ομοσπονδία ή θα πέσουν τα ασφαλιστικά μέτρα βροχή ?
Από εκεί και πέρα ούτε ξέρω κάτι για την ΕΛΟΑΜ, ούτε τη θεωρώ κατ'ανάγκη την σωστή λύση.
Ναι αλλά το ό,τι ΔΕΝ της κοτσάρεις το 'αυτοαποκαλούμενη' δείχνει μεροληψία εκ μέρους σου. Δηλαδή ξέρεις αν έχει αναγνωριστεί από τη ΓΓΑ ? (ΔΕΝ έχει, μόνο φάκελλο (λέει ότι) έχει καταθέσει) Ξέρεις αν προωθεί τα συμφέροντα του σπορ (ΔΕΝ το ξέρεις διότι απλά δεν έχει κάνει τίποτα). Και όμως μια χαρά 'ομοσπονδία' χωρίς επιθετικούς προσδιορισμούς την αποκαλείς.
Άλλωστε το θέμα δεν είναι η ταμπέλα όσο οι άνθρωποι και οι συμπεριφορές τους.
Ο μόνος που χρησιμοποιεί ταμπέλες είσαι εσύ, με το 'αυτοαποκαλούμενη'. Ασε λοιπόν τις κωλοτούμπες...
Και όχι, δεν είναι το θέμα μόνο αυτό, δεν κάνουμε κοινωνιολογική ανάλυση εδώ...Μπορεί λοιπόν κάλλιστα η επόμενη διοίκηση στην ΟΜΑΕ να την κάνει πραγματική ομοσπονδία, ποιος ξέρει; Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι στον συγκεκριμένο αγώνα έγιναν μερικά πράγματα που ενώ σε όλο τον κόσμο θεωρούνται αυτονόητα, εδώ λόγω ΟΜΑΕ δεν είναι. Για παράδειγμα ο διοργανωτής είχε την ευκαιρία ελεύθερα να επιλέξει τους κριτές/λέσχη που ήθελε να χρησιμοποιήσει, τον πάροχο χρονομέτρησης κτλ ενώ οι αγωνιζόμενοι ασφαλίστηκαν με εντελώς διάφανο τρόπο για τον συγκεκριμένο αγώνα από συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρία. Το λογικό θα ήταν όλοι να θεωρήσουμε αυτήν την εξέλιξη σαν μια καλή αφορμή για να αναθεωρήσει η ΟΜΑΕ την αδικαιολόγητη αδιαφάνεια και τον ασφυκτικό συγκεντρωτισμό που την χαρακτηρίζουν. Αντί για αυτό βλέπω την κουβέντα να πηγαίνει αλλού για αλλού, τι να πω...
Μα τι λες τώρα, αυτά είναι τα 'σοβαρά' κριτήρια ? που κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στην 'πραγματική' ομοσπονδία και την 'αυτοαποκαλούμενη' ?
-
Ποιός εκπαίδευσε και πιστοποίησε την ικανότητα των χρησιμοποιούμενων στελεχών (κριτών, αγωνοδικών, αλυτάρχη, τεχνικών εφόρων) ? Η ΕΛΟΑΑΜ ? (Ή μήπως η αυτοαποκαλούμενη ΟΜΑΕ ? ) Πως γίνεσαι στέλεχος της ΕΛΟΑΑΜ, να πάω να γίνω και γω...
-
Ασφάλιση 'αγώνα με τον αγώνα' δείχνει προχειρότητα διότι στο τέλος το κόστος θα είναι τρελλό και γιατί κανείς δε διασφαλίζει ότι όλοι οι αγώνες θα είναι ασφαλισμένοι (άλλο το ρίσκο του ασφαλιστή για ένα αγώνα καρτ σε μια πίστα και άλλο για ένα ράλι στο βουνό ή μία ανάβαση). Σε όλο τον κόσμο οι ομοσπονδίες αναλαμβάνουν κεντρικά τέτοιες ενέργειες.
-
Δηλαδή κατ΄εσέ είναι σωστό κάθε οργανωτής να έχει δική του χρονομέτρηση ? Να το πούμε αυτό στην F1, το WTCC και το WRC που έχουν αναθέσει τη χρονομέτρηση σε έναν φορέα, κάτι παραπάνω θα ξέρεις...
Με λίγα λόγια αγαπητέ, άλλα-αντ-άλλα της Παρασκευής το γάλα. Δε γουστάρεις ΕΛΠΑ/ΟΜΑΕ, κανένα πρόβλημα, μη μας κουφαίνεις όμως με ένα σωρό άκυρα επιχειρήματα για να δώσεις 'αντικειμενική' και 'ρεαλιστική' υπόσταση στο προσωπικό σου γούστο.
Τη θεωρώ αυτοαποκαλούμενη όχι μόνο γιατί για εμένα είναι ένας κυριολεκτικός προσδιορισμός αφού δεν έχει κάνει το οτιδήποτε για να προχωρήσει στην κατάθεση φακέλου για αναγνώριση αλλά κυρίως γιατί δεν έχει ποτέ ενεργήσει σαν ομοσπονδία. Αν διαφωνεί κάποιος με το το δεύτερο θα ήθελα να μας γράψει μια ενέργεια της ΟΜΑΕ που να προάγει το σπορ (και όχι τα συμφέροντα των λεσχών της) όπως οφείλει να κάνει κάθε ομοσπονδία.
Δηλαδή η ΕΛΟΑΑΜ τι έχει καταθέσει ? Πρωτοδικείο έχει και η ΟΜΑΕ και άρα νομιμότατα, ό,τι και να λες, χρησιμοποιεί τον όρο 'ομοσπονδία'. Φάκελλο στη ΓΓΑ δεν αρκεί να καταθέσεις, και γω πάω αύριο και καταθέτω, άλλο 'καταθέτω' και άλλο 'αναγνωρίζομαι'. Αρα άκυρο το πρώτο επιχείρημα.
Ως προς το δεύτερο, πες καλύτερα πρώτα εσύ κάτι αντίστοιχο για την ΕΛΟΑΑΜ. Αλλιώς να της κοτσάρεις και αυτής το 'αυτοαποκαλούμενη' και τότε θα είμαι ΟΚ. Μέχρι τότε, η κριτική σου παραμένει εμπαθής και άκυρη.
Μέχρι τότε ας σας πω μια πρωτοβουλία της που σίγουρα δεν προάγει το σπορ: οι διοργανωτές του PICK κλήθηκαν να διαπραγματευτούν την καταβολή αντίτιμου για να τους δώσει η ΟΜΑΕ την άδεια για να κάνουν το φετινό τους αγώνα. Αντί να τους πουν ευχαριστώ, τους ζητάν και τα ρέστα.
Αν όντως είναι έτσι, είναι απαράδεκτο
Αλλά θα μου επιτρέψεις να κρατήσω τις επιφυλάξεις μου μέχρι τη διασταύρωση της είδησης.Για να μην παρεξηγηθώ: και γω διαφωνώ με πολλά από τα πεπραγμένα και της ΕΛΠΑ και της ΟΜΑΕ και θεωρώ ότι, αυτονόητα, σαν Αρχή του Σπορ, διαχρονικά φέρουν τεράστια ευθύνη για την όποια κατάσταση αυτό βρίσκεται (και, κακά τα ψέμματα (ΤΜ), εδώ και χρόνια δεν είναι σε καλή κατάσταση). Και οι άνθρωποι που υπηρέτησαν από θέση ευθύνης (μεταξύ αυτών και γω) επίσης φέρουν ευθύνη, στο βαθμό που αναλογεί στον καθένα. Και υπάρχουν χιλιάδες στραβά να διορθωθούν. Ομως τουλάχιστον η ΟΜΑΕ ΕΙΝΑΙ ομοσπονδία, ΚΑΝΕΙ αγώνες, ΕΧΕΙ λέσχες, ΕΧΕΙ αθλητές-αγωνιζόμενους, ΕΧΕΙ αυτοκίνητα, ΕΧΕΙ στελέχη και άρα οποιαδήποτε βελτίωση μπορεί να προέλθει μόνο μέσα από αυτό που ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αρα το να συγκρίνουμε την ΟΜΑΕ με ένα από 20ετίας φάντασμα, όχημα προσωπικής ικανοποίησης διαφόρων γραφικών ή 'πρώην' ή με άλλα συμφέροντα (ρώτα να μάθεις Go_For_Pole γιατί 'έσκασε' η ΕΛΟΑΑΜ και ποιός την 'καπέλωσε' προ 20ετίας και τι σχέση έχει με τη σημερινή της διοίκηση) είναι επιεικώς γελοίο.
-
-
Μην το κανεις κι εσυ σαν τους 50αριδες που λενε οτι ειναι του Πολυτεχνειου (πεταγαν με την σφεντονα μπιρμπιλονια δηλαδη με κοντο παντελονακι... )
Το 91 μπορει να ησουν στην Τριπολη (φυσικα με τον μπαμπα καιτην μαμα γιατι ηταν κριτες στο Κ4 ), αλλα μην μου πεις οτι με το γλυφιτσουρι στο στομα εσυ παρακολουθουσες μεσα στο πνευματικο κεντρο της πλατειας , το καταστατικο και την συζητηση της ΕΛΟΑΜ ?Σε παρα πολλα εχεις δικιο , ειδικα ως προς την και την εικονα φαντασμα της ΕΛΟΑΜ .....
Αλλα επισης πολλα στα εχουν μεταφερει οι ελπατζιδες (γιατι σιγουρα δεν τα εζησες λογο ηλικιας ,και οχι απο ολες τις μεριες (βασικο για την αντικειμενικοτητα)) οπως καποιοι γονεις νεοδημοκρατες π.χ. στα παιδια τους .....τον εμφυλιο και την ιστορια γενικα .Μην βιαζεσαι παντως ,ολοι περιμενουμε αλλωστε , μιας και ειμαστε στον χωρο ,να δουμε ποιος μπορει καλυτερα .
Y.g Χαρα που θα κανει ο κπροσωπος τυπου με την φωσκολιαδα σου στον go for pole
y.g2 παντως μην τρεμεις , δεν θα πανε χαμενα τα πτυχια σου με την ΕΛΟΑΜ ...(χωρις περεξηγηση ,γιατι αυτο δειχνει μονον το πιο πανω ,κατεβατο σου ). η αξια σου σαν τεχνικος εφορος δεν θα παει χαμενη .
-
Είμαι (δυστυχώς ) πολύ μεγαλύτερος απ΄όσο νομίζεις APR. Δεν σε κατηγορώ, μπορεί να μπερδεύεις τις δεκαετίες. Και ναι, ήμουν τότε στο πνευματικό κέντρο στην Τρίπολη (χωρίς γλυφιτζούρι) και εν γένει την έχω παρακολουθήσει μια χαρά την ιστορία ΕΛΟΑΑΜ, από που ξεκίνησε και που κατέληξε.
ΥΓ. Τα υστερόγραφά σου δείχνουν ότι με έχεις ψυχολογήσει καταπληκτικά
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???