-
Λοιπόν:
**AYTH TH ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??? :**rant:Ενας ολοκληρος κοσμος απο κατω ειναι στημενος και περιμενει. Δεν τον σεβεται κανεις γμτ μου?
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Λοιπόν:
**AYTH TH ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??? :**rant:Ενας ολοκληρος κοσμος απο κατω ειναι στημενος και περιμενει. Δεν τον σεβεται κανεις γμτ μου?
???????????
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Μητσο αν τα διαβασεις θα βρεις εκει μεσα πολλα πραγματα τα οποια μπορουν να βοηθησουν.
Αυτό ισχύει και είναι όχι μόνο για να δει κανείς την ισχύ της ΕΛΠΑ αλλά και τα τρωτά της σημεία.
Πάντως, παρόλη την τυπική ισχύ, θα επιμείνω ότι στη χρεοκοπημένη Ελλάδα και με τη χρεοκοπημένη ΕΛΠΑ η οποία έχει απωλέσει κάθε αξιοπιστία ανάμεσα στους αγωνιζόμενους, έχουμε μια πολύ ειδική περίπτωση. Γι' αυτό και δίνω πολύ περισσότερες πιθανότητες να έχουμε γεννητούρια και το μωρό να περπατήσει σύντομα, παρά ο ημιπαράλυτος παππούλης να συνεχίσει να κραδαίνει τη μαγκούρα του.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
ετσι ειναι,με το μπαχαλο που επικρατει παρα πολλα χρονια τωρα,με τις διαφορες καρεκλες και γενικα με ολα τα θεματα του χωρου,όλα αυτα είναι καλα για πολιτισμένες χώρες που έστω 3-4 πράγματα τα κάνουν,(σαφώς παντού υπάρχουν προβλήματα)
ποιες υποχρεωσεις και ποια δικαιώματα...μάλλον ξέχασες(ξεχαστηκες) λίγο πως είναι εδώ η κατάσταση...
εδώ απλά άστο....(σόρρυ άλεξ,αλλά τα κατεβατά της FIA,MIA,SIA δεν τα διαβάζω,γιατί αν ήσουν και εσύ εδώ δεν θα τα διάβαζες όταν είσαι τετ α τετ με την εδώ κατάσταση,να ήμουν κάπου αλλού,ευχαρίστως)
Μητσο αν τα διαβασεις θα βρεις εκει μεσα πολλα πραγματα τα οποια μπορουν να βοηθησουν. Οσο για τις πολιτισμενες χωρες που τα κανουν και οτι δεν ειναι για την Ελλαδα, εδω και παλι διαφονουμε. Και οταν ετρεχα Ελλαδα τα διαβαζα και συνεχιζω και τωρα που ειμαι εδω κατω.
Anyway. Ειναι δικαιωμα του καθενος να πορευτει οπως νομιζει στο συγκεκριμενο θεμα. Ειμαι του του στυλ οτι αμα δεν διαβασεις για να ενημερωθεις και να καταλαβεις το πως πρεπει να λειτουργει το καθε τι, μετα δεν μπορεις να κρινεις αν λειτουργει και αν δεν λειτουργει ποιος το χαλασε ή βοηθησε στο να χαλασει και τωρα το παιζει αθωα περιστερα....
δικιο έχεις οτι καλο ειναι να ειμαστε ενημερωμενοι,αλλά αμα μπαινουν απο τη μια και βγαινουν απο την αλλη απειρα χρονια τώρα,απλα θα έχεις μερικες γνωσεις παραπάνω για να αγανακτείς περισσότερο,τίποτα άλλο.
ειδικα οσο ειμαστε απλως στη θεση του παρακολουθητη-αθλητη-παραγκωνισμένου-(μονο-πορτοφολι-για-καποιους)
-
Απο το www.elpa.gr
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Αγία Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2013Το Δ.Σ. της ΕΛΠΑ στην έκτακτη συνεδρίαση της 13ης Μαρτίου 2013, μετά από την ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΟΜΑΕ, εκτιμώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης και με γνώμονα την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, επαναλαμβάνει την απόφασή του να συνεχίσει τη συνεργασία με την ΟΜΑΕ, ώστε να υπογραφεί νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο αγώνων και να διευθετηθούν θεσμικά ζητήματα.
Για το σκοπό αυτό προσκαλεί την ΟΜΑΕ σε συνάντηση, προκειμένου να βρεθεί η βέλτιστη λύση για την άμεση έναρξη διεξαγωγής των αγώνων.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Απο το http://www.elpa.grΑ Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Αγία Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2013Το Δ.Σ. της ΕΛΠΑ στην έκτακτη συνεδρίαση της 13ης Μαρτίου 2013, μετά από την ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΟΜΑΕ, εκτιμώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης και με γνώμονα την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, επαναλαμβάνει την απόφασή του να συνεχίσει τη συνεργασία με την ΟΜΑΕ, ώστε να υπογραφεί νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο αγώνων και να διευθετηθούν θεσμικά ζητήματα.
Για το σκοπό αυτό προσκαλεί την ΟΜΑΕ σε συνάντηση, προκειμένου να βρεθεί η βέλτιστη λύση για την άμεση έναρξη διεξαγωγής των αγώνων.
στο ιδιο εργο θεατες?....(μετα μου λες εμενα αλεξ για....)
...αφού όλα καταλήγουν στο να βρεθούν χρήματα για το ασφαλιστήριο και μετά όλα οκ...παλι τελος του χρόνου θα λέμε,καλό το παλλάδιο ,πάμε για ένα ακόμα καλύτερο 2014...
-
τρελές τούμπες απο τα ανθρωπάκια ...
κρίμα και επάνω που πακετάραμε , άντε πάλι να κρεμάσεις τις κουρτίνες... -
...ώστε να υπογραφεί νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο αγώνων και να **διευθετηθούν θεσμικά ζητήματα. **
Εχει τη σημασία του. Κάποιοι , έστω την ύστατη στιγμή σκέφτηκαν ψύχραιμα και νομιζω οτι αντιλήφθηκαν οτι το ποταμι δεν γυριζει πισω.
Επειδή προσωπικά πιστεύω οτι η συζήτηση κι οι από κοινού αποφάσεις (ελπίζω γραπτές αυτή τη φορά) φέρνουν καλύτερα και κυρίως στην περιπτωση μας γρηγορότερα αποτελεσματα από τα διαζύγια, χαιρετίζω την ανακοίνωση αυτή. Πιστεύω πως δεν βγήκε αβίαστα και χωρίς κάποιοι να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.
Στο χερι τους ΟΛΩΝ ειναι να τιμήσουν τον λόγο τους και το σπορ. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
...ώστε να υπογραφεί νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο αγώνων και να **διευθετηθούν θεσμικά ζητήματα. **Εχει τη σημασία του. Κάποιοι , έστω την ύστατη στιγμή σκέφτηκαν ψύχραιμα και νομιζω οτι αντιλήφθηκαν οτι το ποταμι δεν γυριζει πισω.
Επειδή προσωπικά πιστεύω οτι η συζήτηση κι οι από κοινού αποφάσεις (ελπίζω γραπτές αυτή τη φορά) φέρνουν καλύτερα και κυρίως στην περιπτωση μας γρηγορότερα αποτελεσματα από τα διαζύγια, χαιρετίζω την ανακοίνωση αυτή. Πιστεύω πως δεν βγήκε αβίαστα και χωρίς κάποιοι να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.
Στο χερι τους ΟΛΩΝ ειναι να τιμήσουν τον λόγο τους και το σπορ.βγάλε το ελπίζεις και γράψε οτι ειναι μονοδρομος το γραπτές,αλλίως δεν τίθεται θεσμικο ζήτημα,παρά υπόσχεση,από τις οποίες έχουμε ακούσει ουκ ολίγες
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Απο το http://www.elpa.gr
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
στο ιδιο εργο θεατες?....(μετα μου λες εμενα αλεξ για....)
...αφού όλα καταλήγουν στο να βρεθούν χρήματα για το ασφαλιστήριο και μετά όλα οκ...παλι τελος του χρόνου θα λέμε,καλό το παλλάδιο ,πάμε για ένα ακόμα καλύτερο 2014...
Δημητρη δεν ειναι κακκο. Για εμενα ισως ειναι καλυτερα να υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι να ασκησουν πιεση εκ των εσω. Ποιος ξερει. Εδω που εχει φτασει η κατασταση (πιο κατω δεν παει) ισως να γινουν σωστα πραγματα.
Ελπιζω μονο αυτη την φορα οι υπευθυνοι (βασικα ολοι μας) να ξεκινησουμε σωστα και βαση των κανονων και να τους ξερουμε ολοι. Τι εννοω.....Ειναι ευκαιρια να ξεκινηστε λες και ειναι απο την αρχη. Οτι η ΟΜΑΕ ειναι ενα κανουριο authority που του εκανε την παραχωρηση ο εθνικος ASN και παμε απο εκει μπροτσα. Δηλαδη.
-Αυτο το authority δεν θα πρεπει να ασχολειται με το ασφαληστηριο κατα τριτων, παρα μονο οτι αρμοζει σε αυτους. Απο εκει και περα. Αν θελει (κανονικα οι οργανωτες πρεπει αλλα anyway) βγαζει και κανονισμους. Ειπαμε ο εχων το sporting κομματι ειναι χαλυφης στην θεση του χαλυφη οποτε το μονο που ΠΡΕΠΕΙ κανει ειναι να εγκρινει ). Αλλα δεν θα ειναι χαλυφης στην θεση του χαλυφει χωρις να δινει αυτα που πρεπει να δωσει στην ΦΙΑ. Μην ξεχνιομαστε..... Δεν θα ειναι ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ και οταν ερθει ο υπευθυνος να ζητησει το νοικι δεν θα εχουμε ουτε φραγκο και θα βαρεσουμε φαλιμεντο.
-Λεσχες.... Η λεσχες θα πρεπει να τηρησουν αυτες και αυτες τις προυποθεσεις που τους αρμοζουν βαση κοδικα. Ανασκουμπο8ειτε και ξεχαστε τα δεν εχω, δεν βγαινω, δανεισε μου τοσα εσυ που εισαι η αρχη, στειλε μου εσυ κριτες, καγκελα, ασφαληστηρια κλπ. Ξεκινειστε να σοβαρευεστε και καντε οτι αρμοζει βαση κωδικα. Αν δεν μπορειτε να ανταπεξελθετε τοτε γινετε λεσχη για ψαρεμα, λεσχη για μπριτζ, λεσχη μαγειρικης, οτι λεσχη θελετε εν παση περιπτωση παντως για αγωνες ξαναπεραστε οταν μπορειτε να ανταπεξελθετε.
-Αγωνιζομενοι... Αφηστε τα ξερεις ποιος ειμαι εγω. Τι θα σου κανω εγω. Μπαινω μεσα στο δικαστηριο περνω τα αποδεικτικα και φευγω τρεχοντας. Δεν συμφωνω με τον αγωνοδικη, αλυταρχη κλπ κλεινω ειδικη, τον δρομο, παιζω ξυλο, βγαινω και λεω οτι μου κατεβει στο κεφαλι κλπ κλπ. Μα πανω απο ολα αφηστε τα ραδιο αρβυλα, μου ειπαν αυτο, μου ειπαν εκεινο, οτι μονο ετσι γινεται....Γιατι εχω λυσαξει με τον κωδικα? Ειναι απλο. Αν κατσει κανεις και τον διαβασει, θα δει οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να κρυφτει, ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να ξεφυγει απο τις ευ8υνες που του αντιστοιχουν και πανω απο ολα βαση κωδικα, υπαρχουν και πατηματα για να ενεργοποιηθουν και αλλα παραθυρακια βοηθειας που δικαουνται τα μελη της ΦΙΑ. (Σας το ειπα πολλακις. Ειναι πολλα πραγματακια που αν δεν τα διαβασετε δεν τα βρισκετε. Δεν θελει κοπο. Θελει τροπο. )
-
καλά,τέσπα...καλό ,καλό,μην ειναι το ιδιο με το χθες λεω εγω...
γιατι πάλι ξέχασες ότι εδω στο ελλαντα δεν έχουμε τίποτα από οσα εσυ νομίζεις νορμάλτο να ξεκινησετε σε ποιους αναφερεται?γιατι εδω εμεις δεν ξεκιναμε κατι,αυτοι που ανταλλασουν επιστολες 'ξεκινανε' κάτι..
και εδω δεν μιλαει κανεις απο τους εμπλεκομενους,εδω απλα παρακολουθητες βρισκεις...(στο φορουμ)
-
Δημητρη σωστο. Ελπιζω=γραπτο και υπογεγραμμενο χωρις αλλο
-
Aυτοι που 'κατεστρεψαν' τον μηχανοκινητο αθλητισμο τα δυο τελευταια χρονια στην Ελλαδα, εχθες παραιτηθηκαν.
Ο.κ.Αποστολιδης της ΕΛΠΑ, εχει βγει στην πιατσα για να βρει στελεχη που θα στελεχωσουν την καινουργια ΕΘΕΑ που θα ανακοινωσει αυριο!!!
Στο χερι σας ειναι να σωσετε το σπορ με οποιον τροπο σας υπαγορευσει το μυαλο σας σαν πιο σωστο.Γιατρε , μηπως γνωριζεις ποιο ....... το εχει γραψει αυτο , μιας και σε απασχολουν μονον τα γραπτα .................
-
Χριστακο μου ο καθενας εχει το δικαιωμα της γνωμης του.
Εγω ξερω 2 πραγματα, σχετικά- Ο κ Αποστολιδης ευτυχως δεν προχωρησε στη λαθος κινηση
- Το ποταμι δεν γυριζει πισω και καποιοι δειχνουν να το αντιλαμβανονται. Οταν με το καλο, και μακαρι γρηγορα γίνει η ομοσπονδια με ΟΛΟΥΣ μεσα και ομαλα , θα εχεις πια το δημοκρατικο δικαιωμα να επιλεγεις και να ελεγχεις οποιον σου κανει κεφι. Το ιδιο και οι αλλοι.
Αυτο που αυτη τη δυσκολη στιγμη ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ειναι ανθρωποι που καθοριζουν την τυχη του σπορ να μη δεχονται να κατσουν σε τραπεζι για συζητηση, επειδη ο ενας δεν χωνευει τον αλλο.
Σεβομαι τις αποψεις σου, σεβασου κι εσυ τις δικες μου και θα τα βρουμε στο μετρημα
-
Κι εγω γιατρουλη μου σεβομαι τις δικες σου , γιαυτο και σε ρωτησα !
Τωρα για τις επιλογες των ....φυσικα ο καθενας αξιολογηται αναλογα .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Κι εγω γιατρουλη μου σεβομαι τις δικες σου , γιαυτο και σε ρωτησα !Τωρα για τις επιλογες των ....φυσικα ο καθενας αξιολογηται αναλογα .
Παναθεμα σε. Θα σε πνιξω ΡΕ!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Κι εγω γιατρουλη μου σεβομαι τις δικες σου , γιαυτο και σε ρωτησα !
Τωρα για τις επιλογες των ....φυσικα ο καθενας αξιολογηται αναλογα .
Παναθεμα σε. **Θα σε πνιξω **ΡΕ!
Kαλα θα ειναι , γιατι δεν θα καταλαβω πονο ,οπως κανεις με τα δοντια με τα μαγικα σου χερια !
-
-
Έχουν κλίσει αρκετά συνεργεία μην χάσουμε και άλλον συνάδελφο!!!!....... και σίγουρα τα γραπτά μνημεία κρίνονται……
«Και αυτοί που κατέστρεψαν το σπορ», τείνουν να τα ξαναβρούν?..... και αντί να σταλούν στην γκιλοτίνα….. πάνε στο προεδρικό μέγαρο?…..
Oι ηλίθιοι καρεκλοκένταυροι και οι βλάκες ψηφοφόροι είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον.
Α. -
Έβρεξε πουθενά λεφτά; Γιατί αν δεν κάνω λάθος είμαστε πάλι στο σημείο που το ασφαλιστήριο είναι απλήρωτο. Με τη διαφορά βέβαια ότι τώρα πλέον ξέρουμε ότι η ΕΛΠΑ κάνει το ταμείο ότι γουστάρει και ότι η παρέα της ΟΜΑΕ το μόνο που θέλει είναι να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???