-
Δημήτρη
χωρίς να θυμάμαι ποιές , 37 λέσχες έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους στη ΓΓΑ και 17-22 από αυτές έχουν εξεταστεί μέχρι στιγμής και έχουν πάρει το ΟΚ.
Οι λέσχες-μέλη της ΟΜΑΕ είναι σήμερα που μιλάμε 79. Ζητήστε από την ΟΜΑΕ να σας δώσει ή να ανακοινώσει την λίστα όσων έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους στη ΓΓΑ μέχρι σήμερα. Την έχει, μας την ανακοίνωσε στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση.
-
δεν ξαναζηταω τιποτα,απο την ομαε,εχω ζητησει διορθωση βαθμολογιας αγώνα,δεν απαντησε ποτε,εχω δωσει προταση για αγωνες,ειπε θα τις εξετασει,δεν εφαρμοσε τιποτα,εχω πει να παω απο εκει να συζητησω,μου το αρνηθηκαν,
αμα μπορει ,να κανει τη δουλεια της
ασε που οτι γραφουμε εδω μεσα τα βλεπουνε ολοι τους
-
η όλη διαδικασία νομίζω ότι έχει χρονικό περιθώριο μέχρι τέλος του μήνα. το να στείλουν οι λέσχες τα χαρτιά στην ΓΓΑ
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
η όλη διαδικασία νομίζω ότι έχει χρονικό περιθώριο μέχρι τέλος του μήνα. το να στείλουν οι λέσχες τα χαρτιά στην ΓΓΑ
Δεν φτάνει….
Α. -
Φτανει Μαστορα
Οι περισσότερες τα εχουν στειλει. το θεμα τωρα ειναι οτι ελεγχονται οι φακελοι τους και ζητουνται χαρτια που τυχόν λειπουν... -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Φτανει Μαστορα
Οι περισσότερες τα εχουν στειλει. το θεμα τωρα ειναι οτι ελεγχονται οι φακελοι τους και ζητουνται χαρτια που τυχόν λειπουν...????????????????!!!!!!!!!!!**********************
Καλέ μου φίλε Φωκίωνα, οι δημόσιοι (φετααααα) θα διαβάσουν και θα ζητήσουν συμπληρωματικά. Αυτά πρέπει να μαζευτούν και να αποσταλούν. Σίγουρα μετά τον έλεγχο των ΔΣ. Να ξανά διαβαστούν και να πέσουν οι τελικές υπογραφές.
Το σόμα της ομοσπονδίας, έχει συμπληρωθεί?. Έχουν τελειώσει οι θεσμοθετήσεις ΓΡΑΠΤΩΣ?. Έχουν εγκριθεί από τα ΔΣ των νομίμων λεσχών, που υποστηρίζουν την ομοσπονδία?.
Οι νόμιμες λέσχες, έχουν ανακοινωθεί, για να ‘κουρνιάσουν’ δίπλα τους οι αγωνιζόμενοι?.
Και εάν οι νέο εγγραφέντες είναι περισσότεροι από το 51% των ήδη υπαρχόντων, ποσό έγκυρο είναι το ΔΣ αυτής?. Εκτός εάν δεν ισχύσει το ότι ο αγωνιζόμενος πρέπει να είναι μέλος έγκυρης λέσχης, και κλίσουν την πόρτα τους??!!!!......
Έτσι το «φτάνει μάστορα….» το βλέπω μάλλον χλομό!...... μακάρι να μην ξέρω κάτι…..
Α. -
Απο οσο μπορω να γνωριζω ισχυει το 'μακαρι να μην ξερω κατι'
για την λεσχη στην οποια ανοικω τουλαχιστον και μπορω να πω, ολα αυτα που ρωτας εχουν γινει. και το καταστατικό να λεει αθληρικό σωματειο, και το ΔΣ κ.λ.π. κ.λ.π.Ασε δε που πιστευω οτι θα επιδειχθει μια ανοχή αν λειπουν δευτερευοντα χαρτια. Εξαλλου απο τις 74 χρειαζονται μονο 21 κομπλε για να γινει η δουλεια. και προφανως οσες συμπληρωνουν στην πορεια θα προστιθενται.
-
Καλέ μου φίλε, πιάστηκες από δυο λέξεις από ένα ολόκληρο κείμενο!!!!!....... τα άλλα δεν θέλουν απάντηση?.
Προσπαθώ να μάθω από αυτούς που γνωρίζουν….
Μα ανακοινώσεις δεν βλέπω. Μα και της εξελίξεις δεν πρέπει να της μαθαίνουμε?. Ορισμένοι ημέτεροι τα μαθαίνουν με ένα τηλέφωνο, που αυτά που γνωρίζω δεν απαντάνε…… (δεν σε θεωρώ από αυτούς!.)
Μα αναμένω…… και όχι προ τετελεσμένων γεγονότων…. να γίνω κοινωνός……
Α. -
Πολύ ησυχία ρε παιδία.....
-
Ο χρήστης PyrgiotisRS έγραψε:
Πολύ ησυχία ρε παιδία.....ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΜΟ..........
-
Πολύ ησυχία ρε παιδία.....Το χειροτερο ειναι οτι δεν υπαρχει καμια ενημερωση για τα εκτιμουμενα χρονοδιαγραμματα. Κανεις δε λεει ποτε υπολογιζεται να υπογραφει τι, σε ποσο διαστημα υπολογιζεται να ειναι σε λειτουργικη μορφη τα αθλητικα σωματεια, σε ποσο διαστημα υπολογιζεται να υπαρχει ασφαλιση κ.λπ. Με αλλα λογια, για τους επομενους μηνες μαλλον πρεπει να βρουμε μερικα καλα incar στο youtube. (Για τις μερες που πεφτει δυσκολη η μεταμεσονυχτια Στεφανη).
-
Πολύ ησυχία ρε παιδία.....περιμένουν να τους περάσει γραμμή ο οτε και μετα θα τρελαθούμε στις ενημερώσεις!
-
Υπαρχει και το mobile internet....4G κι ολας....
-
Υπαρχει και το mobile internet....4G κι ολας....εδώ μέχρι 1 g με το ζόρι αντέχουμε,μετά βγαίνουμε απο το δρόμο από τη ζαλάδα...θες και 4 g!!
(να πούμε κάτι μην πέσει η ενότητα από την απραγία! )
-
πραγματικά πλεον αναρωτιεμαι ποιος χειριζεται το επικοινωνιακο κομματι της Ομοσπονδιας και τι σχεση ( αν, που ακοκλειεται να) εχει με το αντικειμενο....
εγιναν 2 σοβαροτατες συναντησεις Οδηγοι & Λεσχες εχουν ακουστει τα μυρια οσα και δεν εχει βγαλει ΜΙΑ μα ΜΙΑ ανακοινωση επ' αυτου.......
( xioumor mode on) Γη καλει ΟΜΑΕ over!!!!!
-
Μαλλον, ολοι μας, κοροιδευουμε τον ευαυτο μας και κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε περιμενοντας να γινουν θαυματα ενω στην πραγματικοτητα υποψιαζομαστε περιπου τι θα συμβει!!
Η ΕΛΠΑ ειναι αυτη που θα συνεχισει να δινει τις αδειες τελεσης των αγωνων οπως γινοταν παντα,
θα τα βρουν με την ΟΜΑΕ αφου θα της παραχωρησουν καποια απο τα εσοδα που ζητησε και συντομα θα παρει και την πολυποθητη υπογραφη απο την Γ.Γ Αθλητισμου.
Η ΟΜΑΕ με την σειρα της αν βρει χρηματα με τον γνωστο τροπο που εχει εξαγγειλει θα δημιουργησει μια νεα ταξη λεσχων, αφου οποια λεσχη βοηθησει οικονομικα αναγκαστικα θα της το ανταποδωσει στο μελλον,
και θα προχωρησει σε υπογραφη ασφαλιστηριου μικρης διαρκειας για να ξεκινησουν αρον-αρον μεσα απριλιου οι αγωνες.
Τελος υπαρχουν και καποιοι που εχουν εναποθεσει τις ελπιδες τους στην... ΕΛΟΑΜ.
Δεν υπαρχει κανενα σοβαρο σχεδιο,τα ατομα δεν θα αλλαξουν,τα μυαλα δεν αλλαζουν!!
Αγαπητε fokion... υπαρχει κατι απο τα παραπανω που θα μπορουσαν να το...επικοινωνησουν? -
υποτίθεται ότι ΕΛΟΑΜ τέλος (και τυπικά η ΟΜΑΕ)
ενωση υπογράφει-θα υπογράψει η Γ.Γ.Α. ,απλά από ότι κατάλαβα θα κρατήσουν το όνομα ΟΜΑΕ(για να μας μπερδέψουν περισσότερο θα έλεγα εγώ....αφού ένωση με ίδιο όνομα = )
κάποιες από τις λέσχες είναι της ΕΛΟΑΜ και κάποιες απο την ΟΜΑΕ,από εκεί και πέρα ο,τι φαντασία βάλει ο καθένας για το μελλον μας δεκτή χαχαχαχαχα.......
-
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
........................................απο μια νεα Ομοσπονδια που ευαγγελίζεται οτι εχει 'αλλα μυαλα'????
Ναι θα το περιμενα
και βέβαια οχι 'τωρα' ( με ολα αυτα που αναφερεις) αλλα 'κατα την διαρκεια'...
και βεβαίως με αυτό τον τρόπο να 'ηγείται των γεγονότων' κι οχι να 'τρεχει πισω απο τις φημες'.... -
........................................
απο μια νεα Ομοσπονδια που ευαγγελίζεται οτι εχει 'αλλα μυαλα'????
Ναι θα το περιμενα
και βέβαια οχι 'τωρα' ( με ολα αυτα που αναφερεις) αλλα 'κατα την διαρκεια'...
και βεβαίως με αυτό τον τρόπο να 'ηγείται των γεγονότων' κι οχι να 'τρεχει πισω απο τις φημες'....
Εάν απαντηθούν οι ερωτήσεις που έχω κάνει παραπάνω, όλα θα έχουν απαντηθεί!!!!!.....
Α. -
Για να μην συνεχιζουμε τις παπαρολογιες περι και μη , η υπογραφη της γ.γ.α. για την Ομοσπονδια του αθληματος μας ειναι γεγονος ....
Τα συλληπητηρια στους συναθλητες με τα κολληματα τους !
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???