-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=424175&cid=12Δε λεει τα πραγματα να φτανουν ετσι.....
Κριμα... -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Δε λεει τα πραγματα να φτανουν ετσι.....
Κριμα...Δυστυχως ειναι ετσι. Την περασμενη Τριτη στις 2.00 το μεσημερι (εχει σημασια) βρεθηκα σε ραντεβου στην ΓΓΑ για μια υποθεση του αθλητικου τμηματος του Ναυτικου Ομιλου Αγιων Αποστολων -Καλαμου, στον οποιο ειμαι μελος. Φυσικα δεν εχασα την ευκαιρια να ρωτησω τον ΠΙΟ αρμοδιο ανθρωπο (ονοματα δεν χρειαζονται) για το πως παει η ΟΜΑΕ μας. Η απαντηση ητανε επι λεξει 'Για μας δεν υπαρχει ΟΜΑΕ, ουτε και προκειται να υπαρξει'. Ξαναρωτησα 'Γιατι?' Και μου απαντηθηκε παντα επι λεξει ' Μαζευτειτε επι τελους ολοι του μηχανοκινητου και ζητειστε να γινει ενα απλο νομοσχεδιο που να ταιριαζει στις ιδιαιτεροτητες του σπορ σας.Και μετα ο δρομος θα ειναι ανοιχτος. Ο αθλητικος νομος, οπως ειναι δομημενος δεν μπορει να σας περιλαβει. Τελος.'
Η επομενη ερωτηση μου ηταν: 'Και πως εγινε η ομοσπονδια μοτοσυκλετας και την δεχθηκατε?' Απαντηση: 'Ανωθεν εντολη! Ως εδω και μη παρεκει'.
Αυτα.Υ.Γ. ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ
- Τα γραφομενα μου ειναι απολυτα ακριβη
- Οτι απο εκει, και πριν, αλλά και αμεσως μετα την συναντηση συζητησα το θεμα ΜΟΝΟ με τον καλο μου φιλο τον 'Χωματινο' γιατι ηθελα να πω καπου τον πονο μου.
- Οτι δεν ειμαι εγω αυτος που πληροφορησε τον Σαρημπαλιδη (ουτε ο χωματινος) μια και δεν εχω καμμια σχεση μαζι του...
- Δεν καταλαβαινω γιατι (αφου τα εχω γραψει και πει ξανα τα ιδια περυσι οταν ξαναπηγα για τον ιδιο λογο με τον Ν. Τσαδαρη) γιατι λοιπον δεν μαζευονται ολοι οι 'ενδιαφερομενοι' για το καλο του σπορ, να κανουν αυτο που η ΓΓΑ μας συνιστα.Θα χασουν τα κουραδια απο το απαξιωμενο κουραδοκαστρο? (Γιατρος ανθρωπος δεν ντρεπομαι να μιλαω ετσι??? )
-
Γιατρε μου
Περαν του οτι παρεθεσες λάθος μηνημα / λινκΑυτο - το οτι δεν ειμαστε για ΓΓΑ - το ξερει ΟΠΟΙΟΣ εχει παει να καταθεσει καταστατικό για Λεσχη κι εχει συμπεριλάβει το 'αγωνιστική'. Δεν παιρνει το ΟΚ..
Η προσωπικη μου γνωμη γιατι το 'δεν' ειναι οτι
οι περισσότεροι ΔΕΝ βγαζουν Δελτιο Αθλητη πρακτικά για λογους υγειας, περαν του οφθαλμιατρου και του παθολογου..
Τα προεδρεια των λεσχων πρεπει απλώς να παραιτηθουν συσωμα ως πρωην / νυν αγωνιζομενοι κ.λ.π. οποιος εχει διαβασει τον αθλητικο νομο καταλαβαινει τι εννοω..
Τα καταστατικά ολων των λεσχων πρεπει να αλλαξουν ( εξοδα + βαβουρα )
Ξεχναμε τις αγωνιστικές αδειες 1 ημερας/αγωνα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πλεον δελτιο αθλητη με οτι αυτο συνεπαγεται...Απο την αλλη θα ηθελα να μου πει καποιος γιατι 'πρεπει' να ενταχθουμε στην ΓΓΑ...
Πραγματικά το λεω - περαν των επιχορηγησεων τις καλες εποχες προ κρισης- δε βλεπω κατι αλλοκαι κατα βαση διαφωνω με τον τιτλο
μονο αν η ΟΜΑΕ ηταν ενταγμενη στην ΓΓΑ θα 'υπηρχε'???? Απο που κι ως που? -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ?
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ο ΣΟΑΑ. ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ???Καλημερα σε ολους ,γιατρουλι μου τελικα νομιζω οτι δεν φταιει κανενας αλλος εκτος απο εμας τους ηλιθιους που τους ανεχωμαστε .ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι ο ΣΟΑΑ ειναι συλλογικο οργανο των οδηγων οτι ειμαστε εμεις και ομως τα πραγματα απο οτι βλεπεις μονο ετσι δεν ειναι .Ο ιδιος τροπος λειτουργιας ,η ιδια συμπεριφορα ,το ιδιο κρυφο σχολειο,καμμια ενημερωση ετσι ακριβως οπως λειτουργει και η αρχη του χωρου μονη της .Κυριε ΠΛΕΣΣΑ και ολοι οι υπολοιποι του ΔΣ σας ψηφισαμε για να μας εκπροσωπητε και να μας ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ, αυτο σημαινει ενα τηλεφωνο, μια επιστολη, ενα mail και οχι να μαθαινουμε στην τυχη οτι μαζευοσαστε στο μαγαζακι ΣΑΣ μονοι σας για συνελευση .ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
-
Τα λαθη ανθρωπινα
Κι ομως. Αφ ενος θα ειναι πιο ευκολες οι διαδικασιες τελεσης, ασφαλειας,διαδοσης, και άλλα πολλά μεσω ΓΓΑ. Κι αφ ετερου, δεν σχεδιαζουμε μονο το αυριο, αλλά και το μεθαυριο που επιτελους υπαρχει ελπις να τελειωσει αυτη η κριση. Δεν θα ειναι παντοτινη, ελπιζω.Ισως Φωκιων να σου διαφευγει κι εσενα οτι οι ανθρωποι ζητουν επιμονα προταση για νομικο πλαισιο που να ταιριαζει στο σπορ, αλλά και 'μονιασμα' του χωρου. Και τα δυο δεν εκαναν ποτε κακο.
Το μαραζι μου,ΕΙΡΗΣΘΩ ΕΝ ΠΑΡΟΔΩ , ειναι οτι ο ΣΟΑΑ ας πουμε, αντι να κρυβεται καπου μεταξυ περιστεριου και facebook, δεν πιανει απ τ αυτι ΟΛΟΥΣ τους τσακωμενους μεταξυ τους 'παραγοντες', να τους κλεισει ολους μαζι σ ενα γραφειο και να τους αφησει να βγουν μονο οταν ομονοησουν για το καλο του σπορ. Το μαραζι μου επισης ειναι οτι κανεις δεν μαζευει ενα ΣΚ στο καζινο, να φιλοξενησει με κρασι και τυρι, ολους τους μεγαλους χορηγους, τους διευθυντες πωλησεων των εταιριων, τους δημοσιογραφους του χωρου και μερικους μανατζερς διαφημιστικων, να συζητησουν πως το 'ρημαδι' θα βγει απο το τελμα η πως θα βρεθει μια κεντρικη χορηγια που θα πιασει τοπο για ολο το συστημα. (ΟΠΑΠ ας πουμε?)
Καιγεται το σπιτι μας, και τ αφηνουμε να καει, μην και φωναξουμε τους γειτονους να βοηθησουν φοβουμενοι μη μας κλεψουν καμμια καρεκλα.. Χιλιοειπωμενα...@ Γιωργη. Γιατι ρε γμτ να μην εχω μια αλλη δουλεια που να μου επιτρεπει ενα αλλο ωραριο? Να δεις που θα ηταν τα παλληκαρακια του Facebook και που ο ΣΟΑΑ. Δεν εχουν ρε γμτ κακη προαιρεση, δεν εχουν γνωσεις και γυρνανε γυρω απο την ουρα τους χανοντας χρονο και δυναμεις. Δεν μπορω να κατηγορησω τον Νικο οτι δεν τρεχει. Τρεχει, αλλά δεν ξερει το παλληκαρι πως να τρεξει , και δεν ακουει κιολας. Ετσι, να το αποτελεσμα...
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Απο την αλλη θα ηθελα να μου πει καποιος γιατι 'πρεπει' να ενταχθουμε στην ΓΓΑ... Πραγματικά το λεω - περαν των επιχορηγησεων τις καλες εποχες προ κρισης- δε βλεπω κατι αλλοΊσως πρέπει να μιλήσεις με τον πατέρα ένος παιδίου που κάνει μονοθέσια ή καρτ, που θέλει και μπορεί (οικομικά) να κάνει ένα σοβαρό πρόγραμμα στο εξωτερικό και που ζει με την αγωνία ότι το παιδί του θα χάσει τη χρονιά του αφού δεν μπορεί με κανένα τρόπο να δικαιολογήσει τις απουσίες του σχολείου. Βλέπεις ότι χαρτί και να φέρει από την ΟΜΑΕ δεν έχει νόημα αφού το παιδί δεν είναι -τυπικά- αθλητής. Το καλύτερο που μου έχει μεταφέρει πατέρας ότι άκουσε απο λυκιάρχη είναι 'είτε το παιδί σου πήγαινε στην Μύκονο με τους κολλητούς του, είτε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καρτ για εμένα βάση του νόμου είναι το ίδιο'.
Αυτό το έχουν θέσει ένα σωρό πατεράδες, το έχει θέσει ο Αθανασέκος, αλλά προφανώς δεν συγκίνησε κανέναν. Εξάλλου για αυτούς που τρέχουν το πράγμα εδώ και χρόνια, μηχανοκίνητος είναι αυτό που τους ενδιαφέρει. Όλα τα άλλα...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Η επομενη ερωτηση μου ηταν: 'Και πως εγινε η ομοσπονδια μοτοσυκλετας και την δεχθηκατε?' Απαντηση: 'Ανωθεν εντολη! Ως εδω και μη παρεκει'.
Αυτα.Υ.Γ. ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ
- Τα γραφομενα μου ειναι απολυτα ακριβη
Γιατρουλη μου (γελαω θα σου πω γιατι), γιατι γνωριζω οτι ειναι ετσι ακριβως οπως τα περιγραφεις 100% , αλλα
γνωριζω και ολα τα παρασκηνια της ανωθεν εντολης , και ειναι απιστευτο οτι ακομα και το 2011 η Ελλαδαρα μας λειτουργει οπως παντα ......
Ο Παναγιωτης ειχε (εστω ενα μερος) με τα τρειλερς βαζοντας μεσολαβητη ενα απ'αυτα που... τραβανε καραβια οπως λεει ο λαος μας , με τον ιδιο τροπο , ετσι ακριβως εγινε και τωρα μ'αυτην την μοτοομοσπονδια και μαλιστα μεσω χωρας των Βαλκανιων αλλα ....... εχουν αρχισει οι μετανοησεις ,και φυσικα η αλλη ομοσπονδια εξω!!!
Ολα αυτα κανουν μερικους να λενε οτι ειμαστε μπουρδελο , αλλα οπως λεει κι ο Λακης εκει υπαρχει ταξη και προγραμμα (ασε που η διαφημιση τους ακομα και στο ιντερνετ σκιζει ) εμεις ειμαστε τριμπουρδελο με αλλη εννοια .Θα μπορουσαν ισως καποιοι αν ηταν και λιγο τσακαλια , να κανουν το ιδιο και με τις αυτοκινητομοσπονδιες μας αφου ετσι λειτουργει αυτη η γαμ..... χωρα επι τελους να τελειωνουμε καποτε μ'αυτο το πικραμενο .
-
-
Αληθεια...
Κατι για το ποτε θα γινουν οι απονομες εχουμε??
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
To μονο ευχαριστο γεγονος οτι η ΕΛΟΑΜ ετοιμαζει πολυ συντομα να κανει , το ροντε της χρονιας με ....Αλλαξε ή θα αλλαξει 'συντομα' οπως λετε το αρθρο 49 παρ. 2γ ( αν δεν κανω λαθος) του ΚΟΚ?????
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
... μακαρι η ΕΛΟΑΜ να διοργανωσει τον αγωνα αυτο, ωστε ο συναγωνισμος να φερει και καλυτερες ημερες στο αθλημα!!!Βέβαια στον πρώτο αγώνα που η ΕΛΟΑΜ διοργάνωσε (Rotax Cup, Μέγαρα), η ΟΜΑΕ χάρηκε τόσο πολύ για τον νεοεμφανιζόμενο συναγωνισμό που τους έστειλε την αστυνομία για το καλωσόρισμα και απείλησε δημόσια αγωνιζόμενους, κριτές με κυρώσεις
Αναρωτιέμαι οι υπόλοιποι τι είδαν
Αυτό που τους έχουν μάθει αγαπητέ, drift τους ταΐζεις, πάντες θέλουν. Και όσο η αποχαύνωση συνεχίζεται γιατί 'τι πειράζει να κάνουν και καμιά χειροφρενιά στις αναβάσεις' τόσο χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
... μακαρι η ΕΛΟΑΜ να διοργανωσει τον αγωνα αυτο, ωστε ο συναγωνισμος να φερει και καλυτερες ημερες στο αθλημα!!!
Βέβαια στον πρώτο αγώνα που η ΕΛΟΑΜ διοργάνωσε (Rotax Cup, Μέγαρα), η ΟΜΑΕ χάρηκε τόσο πολύ για τον νεοεμφανιζόμενο συναγωνισμό που τους έστειλε την αστυνομία για το καλωσόρισμα και απείλησε δημόσια αγωνιζόμενους, κριτές με κυρώσεις
Και φαντασου τι εχει να γινει οταν με το καλο κανει αγωνα η ελοαμ και θελησουν να τρεξουν αγωνιζομενοι!!
Τωρα με την κριση οι περισσοτεροι εχουν καταθεσει πινακιδες και τα αυτοκινητα με ΕΘΕΑ πινακιδες κοντευουν τα 1000 (χιλια)
και οταν παει καποιος να τις παρει για να τρεξει... απεναντι....μαντεψτε τι θα γινει!!!
Επισης οι ιστορικοι που τρεχουν σε ραλυ με ιστορικες πινακιδες ειναι παμπολοι και στην αδεια γραφει μονο για εκδηλωσεις της Ελπα-Εθεα!
Ξαναμαντεψτε... -
Ποιά ΕΛΟΑΑΜ ρε παιδιά ? Η ΟΜΑΕ μπορεί να 'αυτοαποκαλείται' ομοσπονδία αλλά τουλάχιστον έχει εκδώσει και 100 λισανς με 50 αυτοκίνητα, έχει και 20 λέσχες ενεργές, κάνει και 10 αγώνες, η 'ομοσπονδία' ΕΛΟΑΑΜ ποιές λέσχες (όχι σφραγίδες) έχει μέλη, πόσους αγωνιζόμενους, πόσα στελέχη, ποιούς αγώνες κάνει (σε 20 χρόνια... 1 αγώνα καρτ προχτές και τον διαφημίζουν ), ποιά είναι η διοίκησή της (ο κάθε πικραμένος 'πρώην'...).
Ρωτάω γιατί στο http://www.eloaam.gr δε λέει τίποτα από αυτά... θα είναι μυστικά (λέει όμως για την κοπή της πίτας του 2010 ) μήπως ξέρει κανείς καλύτερα πληροφορημένος, φίλε Go_For_Pole που την έχεις περί πολλού την ΕΛΟΟΑΜ και δεν της κοτσάρεις το 'αυτοαποκαλούμενη', άρα κάτι περισσότερο θα ξέρεις, για πες εσύ...
Είδαμε και στις μοτό με 3 ομοσπονδίες πόσο μπροστά πήγε ο χώρος. Είδαμε και στην Κύπρο...
Το μυστικό (ιδίως σε καιρούς χαλεπούς) είναι στη συνεργασία, όχι στη ρήξη...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το μυστικό (ιδίως σε καιρούς χαλεπούς) είναι στη συνεργασία, όχι στη ρήξη...
Δεν χρειαζοντε τα υπολοιπα. Αυτο πιστευω τα λεει ολα....
-
Αν ψηφιστει νομος που να επιτρεπει μια ομοσπονδια με 5 προεδρους, κατι μπορει να γινει . Α ρε καημένη Ελλαδιτσα!
-
Δεν το βλεπω αυτο doc μου !
Γιατι τωρα ποσους εχει αυτη η ομοσπ. και δεν γινεται τιποτα .......?
Για μετρα τους ...
Ενας , ο κανονικος ας πουμε ο νεος .....
Δυο , ο πρωην που κρυβεται πισω απ'τις κουρτινες ....
Τρεις , ο παραιτημενος αλλα ουδεποτε μετανοημενος που ασχοληται και δεν ασχοληται και παπαρια μαντολες ...... .
Τεσσερις , ο υποχθονιος με τα πλοκαμια που βρησκει παντα τον τροπο να διαμορφωνει ακομα και τους αγωνες στα μετρα του με κυκλοφορουντα λαμογακια της λεωφορου .....
Λες ενας πεμπτος να εκανε την διαφορα ?Οχι αυτοι θα μου πεις ?.....λουζερς ?.
Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ,ΤΗΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ (και δεν την βλεπω στον οριζοντα , κι οχι οι καρεγκλες που θα εκαναν την αλλαγη , και ποιος διαθετει τοση αγαπη για το σπορ αυτο και την αναλογη δυναμικη , που να παιξει με ανιδιοτελεια και να φτιαξει απ'την αρχη αυτο το χαλι που το εκαναν χωρις μελλον , και ποιοι ξεκουμπιζοντε απ'τους θρονους της ματαιοδοξιας τους για να αφησουν χωρο σε αλλους πανω απ'ολα ?
Δεν σωζεται ρε φιλε , με τιποτααααα .
Ας σταματισουμε να ελπιζουμε σε κατι καλο , ας θαυμαζουμε απο εδω και περα μερικα που ηρθαν για life style αργοπορημενα στο σουργελο αυτο , και μερικους ακομα ρομαντικους που συνεχιζουν μεχρι τελικης πτωσεως .......... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
και μερικους ακομα ρομαντικους που συνεχιζουν μεχρι τελικης πτωσεως ..........Τι ειπες Ρε? Ποιος θα πεσει? Εδω, ορθιοι, κουφαλες εχουμε πολλά Κ ακομα...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
...Για μετρα τους ...Ενας , ο κανονικος ας πουμε ο νεος .....
Τρεις , ο παραιτημενος αλλα ουδεποτε μετανοημενος που ασχοληται και δεν ασχοληται και παπαρια μαντολες ...... .
Τεσσερις , ο υποχθονιος με τα πλοκαμια που βρησκει παντα τον τροπο να διαμορφωνει ακομα και τους αγωνες στα μετρα του με κυκλοφορουντα λαμογακια της λεωφορου ..... ...ωχ, ωχ, ωχ, πολύ μπηχτή, κρυφτείτε μυρίζει μπαρούτι...
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...Για μετρα τους ...
Ενας , ο κανονικος ας πουμε ο νεος .....
Τεσσερις , ο υποχθονιος με τα πλοκαμια που βρησκει παντα τον τροπο να διαμορφωνει ακομα και τους αγωνες στα μετρα του με κυκλοφορουντα λαμογακια της λεωφορου ..... ...ωχ, ωχ, ωχ, πολύ μπηχτή, κρυφτείτε μυρίζει μπαρούτι...
Ποια μπηχτή? Ξεκάθαρα τα λέει ο άνθρωπος!!!
-
Δεν είναι και πολύ ξεκάθαρα αυτά που λέει ο κ.APR. Προσωπικά δεν τα καταλαβαίνω αν και θα το ήθελα. Υπάρχουν(-με) άνθρωποι που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τα παραπάνω αλλά αδυνατούν γιατί δεν είναι 30 χρόνια στο χώρο ώστε να έχουν καταγεγραμμένο στη μνήμη τους ό,τι έχει γίνει.
Ξεκάθαρο είναι κάτι που αναφέρει ονόματα. Τα υπονοούμενα που δεν πιάνουν όλοι δεν είναι καθόλου ξεκάθαρα.Όταν θέλουμε να κράξουμε κάποιον, είτε είναι πολιτικός που τα πήρε, είτε ο μηχανικός που μας χάλασε το αυτοκίνητο, είτε, σ' αυτή την περίπτωση, άνθρωπος που φταίει για την κατάντια των αγώνων, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε ονόματα.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???