-
Καλά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ,
μακριά από δυνάστες εκμεταλλευτές και φορομπήχτες.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Χτες το βράδυ, έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση.
Το προεδρείο της ΟΜΑΕ, μας εξήγησε τους στόχους τους, και τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα τους. Δέχτηκαν καταιγισμό ερωτήσεων, και έδωσαν απαντήσεις. Εξήγησαν τα πάντα, ΚΑΙ ΈΠΕΙΣΑΝ με το λόγω τους. Ήταν θετικά κατηγορηματικοί σε διάφορα θέματα. Έδειξαν ότι περπατούν με στερεά βήματα, για θέματα που τα γνωρίζουν καλά. Δεν εκπροσωπώ για να διευκρινίσω, μα πείρα της απαντήσεις μου, που με βρήκαν σύμφωνο. Άλλωστε είμαστε όλοι όχι μόνον γνωστοί, μα και φίλοι, από βάθος παρελθόντος χρόνου, και όπως βλέπω και υγιούς μέλλοντος. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΑΕ, συμπαρατάσσομε μαζί ΣΑΣ.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Antonis-team.Na rwthsw kati? Xwris na 8elw na 8iksw kanenan kai idiaitera eses kyrie Antwnh, alla:
- Poy egine h synanthsh?
- Htan epishmh synanthsh?
- Epitrepetai ston opoiondhpote na pareyriskete stis synedriaseis tis omospondias?
- Stis synedriaseis ths OMAE ginetai anoixtos dialogos me to koino?
- Me poia idiothta hsastan eseis pareyriskomenos?
-
Φαντάζομαι ότι ο antonis-team αναφέρεται σε αυτό
-
«Na rwthsw kati? Xwris na 8elw na 8iksw kanenan kai idiaitera eses kyrie Antwnh, alla:
- Poy egine h synanthsh?
- Htan epishmh synanthsh?
- Epitrepetai ston opoiondhpote na pareyriskete stis synedriaseis tis omospondias?
- Stis synedriaseis ths OMAE ginetai anoixtos dialogos me to koino?
- Me poia idiothta hsastan eseis pareyriskomenos?»
Ευχαρίστως να σε ενημερώσω φίλε, από την πανέμορφη πόλη.
- έγινε στο εντευκτήριο της start line.
- Ήταν βασικά μια συνάντηση μελλών της, για ενημερωτικούς λογούς, και ορισμένων φίλων.
- Δεν ήταν συνεδρίαση της ΟΜΑΕ, πλην όμως στα μέλη του σωματίου, υπάρχουν και άνθρωποι της ΟΜΑΕ, η τουλάχιστον έτσι νομίζω. Δεν γνωρίζω εάν στο γραφείο της ομοσπονδίας περιδιαβάζει ο οιοσδήποτε, μα είναι σε άλλη διεύθυνση.
- Δεν νομίζω ότι συνεδριάσεις της ομοσπονδίας γίνονται σε πλατιές, τότε θα υπήρχε και «κοινό»!. Σίγουρα θα της κάνει στα γραφεία της, οπού το «κοινό» είναι οι σχετικοί παράγοντες και μέλη του σπορ, και της ομοσπονδίας. Ένας τόσο «ανοικτός διάλογος» κατά την γνώμη μου, είναι εποικοδομητικός για όλους μας. Υποδηλώνει θετική ‘αύρα’, διαφάνεια στης διαδικασίες, και εμπλουτισμό ιδεών και γνώσης. Θα ήθελα να επικροτείς τέτοιες ενέργειες.
- Σαν μέλος της start line, TE & κριτής.
Όλοι εκεί μέσα ήμαστε φίλοι, συνεργάτες σε αυτό που αγαπάμε, και η συνάντηση στην φιλική μου λέσχη – σωμάτιο, ήταν χαλαρή , ενημερωτική , εποικοδομητική …… με snack και αναψυκτικά!!!!!......
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ara kyrie Antwnh afoy den htan ths OMAE alla ths startline gia toys krites klp opws lete, giati sto prwto post sas eipate oti
Το προεδρείο της ΟΜΑΕ, μας εξήγησε τους στόχους τους, και τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα τους
Pragmatika me mperdepsate.........
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φαντάζομαι ότι ο antonis-team αναφέρεται σε αυτόΑσφαλώς ΝΑΣΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.***
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ara kyrie Antwnh afoy den htan ths OMAE alla ths startline gia toys krites klp opws lete, giati sto prwto post sas eipate otiΤο προεδρείο της ΟΜΑΕ, μας εξήγησε τους στόχους τους, και τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα τους
Pragmatika me mperdepsate.........
Τίποτα εν κρυπτώ!.
Ο φίλος κ. ΠΑΣΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ που ανήκει?.Όσο για την τετραπλή ζαλάδα που παραθέτεις, θα την πάθουμε και εμείς……με τα κορακίστικα γράμματα που γράφεις!!!!.......κατέβασε και τα ωραία ελληνικά μας, για να διαβάζουμε ευχάριστα τα γραφόμενα σου.
Σίγουρα δεν έβγαλα δελτίο τύπου, και οπωσδήποτε ούτε τέτοια εξουσιοδότηση έχω, ούτε τα γραφόμενα μου ‘πέρασαν’ από κανένα ΔΣ!.
Όπως και σίγουρο είναι ότι εδώ μέσα διαχωρίζω της θέσεις μου και τα θέλω μου με τα γνωστά και σχολιασθέντα ***********************!!!!, καθώς και με αυτά «λόγια τρίτων»!!, απλά και ελληνικά!.
Μα δεν θέλω να σε μπερδέψω. Ο προαναφερθείς κύριος, μάς εξήγησε τα περί νομιμοποιήσεις των κριτών από πλευράς ΟΜΑΕ, μα μεταξύ φίλων δεν υπήρχε ατζέντα!.
Νομίζω ότι τώρα έγινα πλέον αντιληπτός.
Στην διάθεση σου.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Kyrie Antwnh mas ta korakistika ta grafw xronia twra logo ths xwras poy katoikw kai twn ypologistwn poy exw....
Apo thn allh eseis lete se ena post oti to proedrio ths OMAE ayto....
Meta mas to allazete se synantish ths startline ayto...
Kai twra oti isws o k. Pasalis poy einai melos sthn OMAE sas enhmerwse mono gia toys krites alla metaksy 'filwn' eipate kai alla....
Kai erwtw egw san prwhn odhgos se ayto poy leme ellhnikoi agwnes, kai nyn odhgos se diafora prwta8lhmata edw katw poy diamenw (ektws Ellados) ta pragmata poy ma8ate sxetika me ayta poy sas eipe to proedreio poy telika den htan proedreio alla o kyrios Pasalis kai ta ma8ate off the record klp....an den eisastan eksoysiodwthmenos opws lete, tote giati mphkate perixarhs na mas peite oti syzhthsate, sas apanthsane se kategismo erwthsewn sxetika me to pws kineitai h OMAE kai oti taseste sto pleyro toys....
E den ta lete kai se emas stoys aploys odhgoys xwris toys opoioys na steroynte polla gia na paroyne thn 'dosh' toys apo to narkwtiko poy legonte agwnes, den 8a yphrxan oyte krites, oyte T.E alla oyte kai proetoimastes kai sto telos oyte OMAE?
-
Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσει το θέμα: ήταν μια συνάντηση στελεχών αγώνων (κριτών βασικά αλλά και τεχνικών εφόρων, αλυταρχών κτλ.) με τη λέσχη Start Line για να γίνει ενημέρωση σχετικά με το νέο καθεστώς κριτών (εγγραφή στα μητρώα των λεσχών και κατ΄επέκταση της ΟΜΑΕ, τα πως και τα γιατί της συνδρομής των €30 κτλ.).
Την ενημέρωση την έκανε ο κ. Πασσαλής με τη διπλή του ιδιότητα ως στέλεχος της Start Line αλλά και αντιπρόεδρος της ΟΜΑΕ, ενώ παρίστατο και ο κ. Αθανασίου, ταμίας της ΟΜΑΕ. Οπότε η συζήτηση ήταν πολύ ευρύτερη από μια 'λεσχειακή' συζήτηση και επεκτάθηκε και σε θέματα όπως η 'επόμενη μέρα' της ΟΜΑΕ, τι μέλλει γεννέσθαι κτλ. Σε καμία όμως περίπτωση δεν ήταν 'επίσημη εκδήλωση' της ΟΜΑΕ, 'ΔΣ' ή οτιδήποτε παρόμοιο και δεν ειπώθηκαν πράγματα σχετικά πχ. με τους οδηγούς αλλά μόνο από την πλευρά των οργανωτών, στελεχών κτλ.
Αυτά...
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Χτες το βράδυ, έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση.
Το προεδρείο της ΟΜΑΕ, μας εξήγησε τους στόχους τους, και τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα τους. Δέχτηκαν καταιγισμό ερωτήσεων, και έδωσαν απαντήσεις. Εξήγησαν τα πάντα, ΚΑΙ ΈΠΕΙΣΑΝ με το λόγω τους. Ήταν θετικά κατηγορηματικοί σε διάφορα θέματα. Έδειξαν ότι περπατούν με στερεά βήματα, για θέματα που τα γνωρίζουν καλά. Δεν εκπροσωπώ για να διευκρινίσω, μα πείρα της απαντήσεις μου, που με βρήκαν σύμφωνο. Άλλωστε είμαστε όλοι όχι μόνον γνωστοί, μα και φίλοι, από βάθος παρελθόντος χρόνου, και όπως βλέπω και υγιούς μέλλοντος. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΑΕ, συμπαρατάσσομε μαζί ΣΑΣ.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Antonis-team.Φυσικα εχουν τη δυναμη του λογου και αλοιμονο αν δεν μπορουσαν Ειναι μερος της ψυχης των Ελληνικων αγωνων,μακρια απο πυροτεχνηματα μιλουν οταν κ οσο πρεπει Αντωνη μου και δεν εκθετουν.
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Χρ.Κουτρας -
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Εχουμε καποια εξελιξη?
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Εχουμε καποια εξελιξη?1η Τακτική Γενική Συνέλευση του 2011 , στις 17 Γενάρη.
-
τοπος?
Παρουσια ελευθερη? ( ως ακροατες προφανως ) -
...................
Ενα μηνα ΑΚΡΙΒΩΣ πριν....
Κατι????
Περαν το οτι στο site της ΕΠΑ-ΕΘΕΑ το λογοτυππο της ομαε εχει εξαφανιστει κι εχει αντικατασταθει απο το ΕΠΑ-ΕΘΕΑ..και μια που το εφερε η κουβεντα
ποσες κι ποιες ειναι οι Λεσχες που εχουν υποβαλει ΕΣΤΩ αιτηση???γιατι για τελειωμενα καταστατικά οσο γνωριζω κινουμαστε στην περιοχη του 10πανω ( κι ελπιζω να κανω λαθος και να ειναι περισσότερες..)
-
«και μια που το εφερε η κουβεντα
ποσες κι ποιες ειναι οι Λεσχες που εχουν υποβαλει ΕΣΤΩ αιτηση???γιατι για τελειωμενα καταστατικά οσο γνωριζω κινουμαστε στην περιοχη του 10πανω ( κι ελπιζω να κανω λαθος και να ειναι περισσότερες..)»
ΕΥΣΤΟΧΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, φιλέ μου.
Θα ήταν πολύ σωστό και βοηθητικό, για οπίων δεν θέλει να παραμυθιάζετε από λέσχες, που δεν έχουν τα προσόντα, και να εγγράφετε στης νόμιμες.
Θα πρώτινα στην ιστοσελίδα της η ΕΠΑ-ΕΘΕΑ, να έχει έναν αναρτημένο πίνακα, για να βοηθήσει αυτούς που ψάχνονται.
Άλλωστε βάση κανονισμού, οι νόμιμες θα κάνουν και τους αγώνες. Και σίγουρα αυτές χρειάζονται αρωγή και πλαισίωση.
φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
τι θυμηθηκα τωρα, απλά αναδιοργανωνα το 'βαλιτσακι του Τεχνικου εφορου' ( ξερετε κανονισμοι παχυμετρα, μεζουρες, φακός, καθρευτης τυπου οδοντιατρου αυτο στα προσεχως) κ.λ.π. ηδη και τσιμπλικα, κι επειδη εβαλα και την πιο προσφατη λιστα κριτων οπως και την σχετική αλληλογραφία που ειχα, ΘΥΜΗΘΗΚΑ την ταυτοτητα και ειπα να ρωτησω αν κανενος εχει παρει το αυτι κατι..
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
τι θυμηθηκα τωρα, απλά αναδιοργανωνα το 'βαλιτσακι του Τεχνικου εφορου' ( ξερετε κανονισμοι παχυμετρα, μεζουρες, φακός, καθρευτης τυπου οδοντιατρου αυτο στα προσεχως) κ.λ.π. ηδη και τσιμπλικα, κι επειδη εβαλα και την πιο προσφατη λιστα κριτων οπως και την σχετική αλληλογραφία που ειχα, ΘΥΜΗΘΗΚΑ την ταυτοτητα και ειπα να ρωτησω αν κανενος εχει παρει το αυτι κατι..Ελα εδω βρε να σου δωσω καθρεφτη...
-
Σε πόσα στόματα τον έχεις βάλει…… για να κάνει τα ανάλογα εμβόλια…… μην φωνάζεις αδελφάκι…… ξέρω έχεις μηχάνημα αποστείρωσης…..
Α. -
Χα χα. Την πατησες αντωνη. Το γυρισα. Τωρα ειμαι εντερολογος-πρωκτολογος...
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???