Καλά βρε παιδιά όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν δεδομέαν που να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ο κ. Πρόεδρος θα τηρήσει όλα όσα αφήνει να φανούν ως ΄ υπόσχεση;
Και τι είναι αυτό που τον έκανε να αλλάξει και από απόλυτος εχθρός κάθε μορφής Ομοσπονδίας να εμφανίζεται αυτόκλητος ομοσπονδιακός τύπος;
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΗΜΕΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Ιδιαίτερα να έχουν το νου τους αυτοί που έζησαν το ΕΛΠΙΚΟ (στην αρχή Δαρδουφικό και στη συνέχει Δεσποτοπουλικό) διωγμό στο πετσί τους, όταν πριν από 17 χρόνια πρωτοστάστησαν στην σύσταση της πρώτης και μοναδικής μέχρι σήμερα Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου που ακούει στο όνομα ΕΛΟΑΜ.
΄Εγιναν στόχος της ΕΛΠΑ, μπήκαν γιά κάποια χρόνια στην κατάψυξη και μετά, επιλογή τους, υπέβαλαν την ά΄τυπη δήλωση μετανοίας και ξαβγήκαν στην επιφάνεια σας λέσχες.
Αυτοί γνωρίζουν καλά την ανάλυση του ονόματος του κάθε εμπλεκόμενου στην ΕΛΠΑ από κάθε πλευρά και έτσι δεν μπορούν να δικαιολογθηούν στο τέλος της ημέρας ότι δεν ήξεραν. Το ακούς Αντώνη και Αντώνη (δύο ήταν οι Αντώνηδες), το ακούς Κα Καίτη, το ακούς Κε Θανάση; Ακόμη και σήμερα είσαστε μέλη της ΕΛΟΑΜ, έχετε τριοποιήσει ατ καταστατικά σας, σας έχουν ανάγκη. Θα σας τάξουν, αλλά πίσω από την πλάτη σας θα τάξουν και στους άλλους και μετά πάλι θα βγείτε παραπονούμενοι.
Και εσείς συμπαθείς κριτές, χρονομέτρες κ.λ.π. που θα ενταχθείτε;
Λέω εγώ και εσείς που ξέρετε περισσότερα θα μου στείλετε μιά απαντησάρα και θα με κολλήσετε στον τοίχο. Αυτή περιμένω γιά να ξέρω που πηγαίνω, γιατί μέχρι σήμερα όταν με πέρνει η ύπνος είναι ο Γιώργος στο τιμόνι και όταν ξυπνάω είναι ο Πέτρος, κινούμενη άμμος η διοίκηση του σπορ.
Καλά Κρασά πατριώτεεεεεεεεεες
(Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες) Αρχαίο πνεύμα αθάνατο.