-
σας χαριζαν ενα γαιδαρο και το κοιταγατε στα δοντια????
εδω επι 20+χρονια παλευετε να γινει μια ομοσπονδια και τωρα γκρινιαζετε που δε θα εχει το ελπα και το ακροπολις?ποιο ελπα? αυτο που σε 4-5 χρονια αν συνεχισουν ετσι θα το χασουν οριστικα
ποιο ακροπολις αυτο που θα γινεται ανα διετια και αν?ας κρατησει το ονομα τους μεγαλους αγωνες τη δοξα και τις θεσεις στη FIA η ελπα
και ας αφησουν μια ομοσπονδια απο αυτους που καιγονται για την επιβιωση του αθληματος και εχουν ορεξη να παλεψουν να πετυχουν
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@platis δύο διευκρινήσεις στην πρότασή σου:(α) άρα, εφ΄όσον η FIA καθόλου δεν ενδιαφέρεται για τα εθνικά μας πρωταθλήματα, η ΕΛΠΑ διατηρεί συνολικά την εκπροσώπηση της χώρας στη FIA ? Ή έχουμε μια περίπτωση όπου άλλος εκπροσωπεί τη χώρα πχ. στο παγκόσμιο συμβούλιο και άλλος πχ. στην επιτροπή WRC ?
(β) άρα το ΕΛΠΑ (ΟΚ για το Ακρόπολις) αποκλείεται να μετράει στο Ελληνικό πρωτάθλημα ? Εφ΄όσον δεν εμπίπτει στην 'εξουσία' της ομοσπονδίας ?
Νασο, αργησα, η δουλεια βλεπεις.
α) Απο τη στιγμη που η Ομοσπονδια ασχολειται με Ελληνικους αγωνες, και τους προσαρμοζει στα Ελληνικα κοινωνικα κλπ δεδομενα, αδιαφορω ποιος θα καθεται σε μια καρεκλα της FIA. Μπορει καλιστα αυτη τη δουλεια να την κανει η ΕΛΠΑ και να συνεργαζεται με την ομοσπονδια (στην οποια πιθανοτατα θα συμμετεχει ως αγωνιστικο ΕΛΠΑ). Τα εκ του πονηρου που γραφω αναφερονται ΚΑΙ σ αυτα τα οφικια.
β) Στην φυση υπαρχει το 'dens in dente'! ( Δοντι μεσα σε δοντι). Τοοοοσο δυσκολο ειναι το 'αγωνας μεσα σε αγωνα'? Στο κατω κατω, αν οι 'ξεροκεφαλοι' δεν το δεχθουν, προτιμω ναχω ομοσπονδια κι ας χασω το ΕΛΠΑ!
Σωστος? -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Στο κατω κατω, αν οι 'ξεροκεφαλοι' δεν το δεχθουν, προτιμω ναχω ομοσπονδια κι ας χασω το ΕΛΠΑ!
Σωστος?....ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΥΣ..............
..............ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!! -
Εχω λοιπον ακουσει κι απο το στομα του Προεδρου της ΕΛΠΑ, να δεχεται να εξετασει αυτη την προταση , βρισκοντας την ενδιαφερουσα.
Τι ειναι αυτο που εμποδιζει να υλοποιηθει αμεσα? ΧΤΕΣ, οπως λεμε?
Δικη μου η απαντηση, εκτιμειστε την- Αντιδρασεις μεσα απο τα μελη της ΕΛΠΑ. Ειναι δυσκολο οι 80χρονοι και ενδεχομενως μερικοι νεωτεροι, 'βολεμενοι' με την υπαρχουσα κατασταση, να δεχθουν θεσμικες αλλαγες και απωλεια 'κεκτημενων'. Προεδρε, αν χασεις κατι απ αυτους, που καμμια σχεση δεν εχουν μ αγωνες (εστω πιά), θα κερδισεις σε ασυγκριτο αντισταθμισμα την αναγνωριση ολων μας και των παιδιων μας. Προχωρα!
- Αντιδρασεις απο τους καθε λογης προεδρους που θα χασουν το τοσο δα κομματακι της πιττας, που στο μυαλο τους νομιζουν οτι ειναι μεγαλη. Τωρα, πιττα χωρις γεμιση ειναι. Ο καθενας θελει τη δικη του Ομοσπονδια. Τοπικιστικά εκει ψηλά, γιά λογους εκδίκησης εδώ παρα κατω. Και κανει οτι μπορει για να την αποκτησει, σπερνοντας λεσχουλες-σφραγιδες κι ενα σωρο πεπονοφλουδες, και
- Κανοντας τον Γενικο Γραμματεα Αθλητισμου να θελει 2 φορες τη βδομαδα ψυχιατρο (βλεποντας τους να τρωγονται σαν τα σκυλια και να μην ομονοουν) και βεβαια να μην ξερει ο ανθρωπος που να δωσει την αθλητικη ιδιοτητα και τι θ αντιμετωπισει μετα.
Το μετα πρεπει ναναι θεμα ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ, με τα καλα και τα κακα τους!
Σε σενα φιλε μου, που εχεις αντιθετη αποψη, εκτιμωντας οτι οι Ελληνικοι αγωνες θα εισπραξουν χρημα απο το Ακροπολις, εχω να πω οτι ο απολογισμος του Ακροπολις τα τελευταια χρονια εχει σαν προσημο το πλην (-) κι αν γινει και στα επομενα οτι εγινε στην Ιρλανδια με 39 συμμετοχες, το πλην αυτο θα γινει βρογχος στον λαιμο των Ελληνικων αγωνων. Το Ακροπολις θελει συγκεντρωτικη διαχειριση και ουμπαλα...γυναικεια, κι αστο εκει που ειναι για να το εχουμε. Δεν χωραει ουτε ερασιτεχνισμους ουτε διχονοιες. Ασε που δεν προσεξες τι γραφω παραπανω. Το Ακροπολις με την σημερινη του μορφη, ΔΕΝ ειναι Ελληνικος αγωνας, ειναι αγωνας της FIA που γινεται επι Ελληνικου εδαφους. Παρτο χαμπαρι.
Αυτη και μονο ειναι η αληθεια κι οποιος δεν την βλεπει δεν βγαζει λισανς λογω οφθαλμιατρου...
-
Σιγουρα ξερετε καλυτερα .
Μακαρι να προχωρησει λοιπον η δημιουργια ομοσπονδιας αγωνων αυτοκινητου , αφου πολλα απο τα θεματα προβληματα που συζητουνται εδω χρειαζονται ισχυρη ( κοινα αποδεκτη ) και ικανη διοικηση να τα λυσει . -
Ωραια! Ακονιζω το γιαταγανι μου, εγω θα φαω τον Προεδρο, αναλαβε εσυ τον ΑΛΜΑΝ, θα στειλουμε και τον Κοσμοπουλο να καθαρισει αλλους 2-3 και ...καθαρισαμε.
Τι λες καλε μου Αντωνη-Ταλιμπανε μου ?Επαναστατικο συμβουλιο θα κανουμε η Ομοσπονδια? Εμεις οι καλοι, φατε τους κακους! Η δημοκρατια λεει οτι τα δικαιωματα ειναι ισα, κατεβαινεις ψηφιζεσαι κι εκπροσωπεις η μαυριζεσαι και πας σπιτι σου.Αλλος δρομος δεν υπαρχει. Ολα εξαρτωνται απο το καταστατικο. Εκει θα δοθει η μαχη. Τι σημαινει ενεργη λεσχη, πως θα γινονται αρχαιρεσιες και πως θα εκπροσωπουνται οι τασεις, κι ενα σωρο αλλα.
Μια ζωη ημουν αντιθετος στα χτυπηματα κατω απο τη μεση, τωρα θα τα κανω εγω? Ασε, καλυτερα στον κηπο μου, να φυτευω ραπανακια... -
Ο χρήστης ΜΠΕΚΑΣ έγραψε:
Με την ευκαιρία τι γίνεται με την ΕΛΠΑ; Γνωρίζει κανείς αν αληθεύει πληροφορία ανθρώπου των αγώνων ότι το βεβαιωμένο χρέος της φτάνει τα 11.500.000,00 €; Επίσης αληθεύει ότι υπάρχει κίνδυνος να μην γίνει το Ακρόπολις και το ΕΛΠΑ;Οχι ομοσπονδια αλλα μαλλον παμε για φαλιμεντο εν οψει
-
Καλημέρα
Θα είμαι σύντομος γιατί με περιμένουν αρκετά χιλιόμετρα.
Η δημοκρατική ευαισθησία της ΕΛΠΑ είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Το έχουμε ζήσει όλοι. Αυτοί που δεν το έχουν ζήσει ας ρωτήσουν, όλο και κάποιος θα υπάρχει στο κοντινό περιβάλλον που θα έχει κάτι να τους πεί.
Μόλις χθες (ράλλυ Κορίνθου βλέπεις και όλο και κάτι κυκλοφορεί) είδα ένα αντίγραφο καταστατικού της Ομοσπονδίας που έχει κυκλοφορήσει η ΕΛΠΑ στις λέσχες ή στις 'δικές' της λέσχες, δεν ξέρω ακριβώς. ΄Ολες οι διαδικασίες που αναφέρετε είναι χωρίς αντικείμενο αφού 'Η ομοσπονδία ΕΚΧΩΡΕΙ την προκήρυξη των αγώνων, την σύνταξη των κανονισμών και την εποπτεία των αγώνων στην ΕΘΕΑ.' (κάπως έτσι δεν θυμάμαι ακριβώς την διατύπωση). 'Το ΔΣ της ΕΛΠΑ ορίζει τον Πρόεδρο της ΕΘΕΑ και αυτός επιλέγει τα μέλη της. Ο πρόεδρος συγκροτεί και όλες τις άλλες επιτροπές'.
Η άποψή μου γιά το θέμα είναι μάλλον προφανής. Ας αναφερθούμε λοιπόν σε αυτή την πρωτοβουλία της ΕΛΠΑ.
΄Οσες λέσχες ή οδηγοί πιστέψαμε γιά μία ακόμη φορά ότι η ΕΛΠΑ θα συστήσει μιά ομοσπονδία με ό,τι αυτή η επιλογή συνεπάγεται σχετικά με τον τρόπο που θα λειτουργεί, μάλλον νυχτώσαμε βαθιά.
Τσάμπα τα γραπτά και οι προβληματισμοί του antonis και platis, τσάμπα η αισισοδοξία η δική μας ότι κάτι θα αλλάξει. Αυτού του είδους οι προβληματισμοί αφορούν άλλο θέμα, είναι από άλλο βιβλίο, είναι γιά άλλη ώρα, άλλο καθηγητή και άλλο σχολείο.
Πέσαμε όλοι έξω. Αυτοί εκεί πάνω της ΕΛΠΑ είναι απαιχτοι.Περιμένω απόψεις. Κυρίως από λέσχες. Αυτοί ή θα είναι συνέταιροι της ΕΛΠΑ σε αυτό που προσπαθεί να κάνει ή θα είναι τα άμεσα κορόϊδα. Είναι καιρός να πάρουν θέση.
Μόλις έχω και κάτι παραπάνω γιά το περιβόητο καταστατικό θα ενημερώσω.
Καλή εβδομάδα
ΜΠΕΚΑΣ -
Σαν απλός φίλαθλος του χώρου και διαβάζοντας και τα παραπάνω περί χρέους 11.500.000 Ε της ΕΛΠΑ διερωτόμουν εύλογα..
Ακρόπολις Φέτος θα γίνει..η καμιά 20αρια μέρες πριν τον εθνικό μας αγώνα θα βγει μια λιτή ανακοίνωση όπως και πέρσι στο Χαλκιδικής που θα αναφέρει ότι ΛΟΓΟ οικονομικής κρίσης αναβάλετε ο Αγώνας?? -
Βρε Σεμπαστιανακο .... γιατι πηδας το σοβαρο θεμα του ανθρωπου ?
Χεστηκαμε αν θα γινει το Ακροπολις η οχι ... υπαρχουν αλλα θρεντ γιαυτο ...
Εδω το θεμα ειναι η ζωη του ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ...
Σταματηστε να καταστρεφετε τα παντα , ελεος πια ... καποια στιγμη πρεπει να αρχισουν να σκεπτοντε και οι αγωνιζομενοι με το πανω κεφαλι ...
-
Κύριε APR,
Σαφώς και η ζωή του αθλήματος έχει μεγαλύτερή σημασία από οτιδήποτε άλλο.Και μακάρι μετά από χρόνια να γίνει μια υγειεις με σωστές βάσεις ομοσπονδία όπως σε όλες τις ανεπτυγμένες δυτικοευρωπαϊκές χώρες.!!
Απλώς εξεπλάγην από την ανάγνωση του παραπάνω χρέους.ΦΙΛΙΚΑ Νίκος
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Κύριε APR,Σαφώς και η ζωή του αθλήματος έχει μεγαλύτερή σημασία από οτιδήποτε άλλο.Και μακάρι μετά από χρόνια να γίνει μια υγειεις με σωστές βάσεις ομοσπονδία όπως σε όλες τις ανεπτυγμένες δυτικοευρωπαϊκές χώρες.!!
Απλώς εξεπλάγην από την ανάγνωση του παραπάνω χρέους.ΦΙΛΙΚΑ Νίκος
O.K. Νικολα νασαι καλα συχωρα με ..
-
[color=#FF4040]Καλά αυτό το ακούω πολλά χρόνια. Eίδαμε κι άλλα σε εκπομπή τηλεόρασης για κατάχρηση χρήματος...
Κοίταξε αν δεν ξεκαθαρίσει και δεν αυτονομηθεί η E.Θ.Ε.Α από την ΕΛΠΑ και την ΟΒΕΛΠΑ τότε δεν θα λυθεί ποτέ αυτό το πρόβλημα. [/color]Το οτι ενα μελος της εθεα ,δημοσια ,δηλωνει κατι τετοιο,ειναι μια εξελιξη,........θα ελεγα.
Ξερετε ομως τι εφτασε στα αυτια μου ?
Οτι η ελπα ετοιμαζει ομοσπονδια!! ...ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ Το ξερετε ολοιΤην πρωτη αποφαση του ΔΣ της υπο ιδρυση ομοσπονδιαςτην ξερετε ομως?
ΝΑΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ τι θα συζητηθει και κυριως τι θα αποφασισουν οι 'αναξαρτητες' λεσχες μελη της ομοσπονδιας!!
Η πρωτη αποφαση λοιπον ειναι οτι αποφασιζει η ομοσπονδια να παραχωρησει εν λευκω την διαχειρησητου σπρορ στην ΕΛλαδα ......στην ελπα!!!!!!!
Στην ελπα που γνωριζει και που τοσα χρονια διοικει με επιτυχια το αγνωστο αυτο σπορ!!!
Περαστικα μας
Λοιπον APR μου ??Τι θελεις τωρα ομοσπονδια η ελπα ? Βοηθα με γιατι εγω ειμαι μπερδεμενος
dimos
-
Αλλαξε ο Μανολιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως......
-
μηπως λεω πανε να το κανουν σα τις ομαδες του ποδοσφαιρου
που βρεθηκαμε σε μια νυχτα να λεμε νεος πανιωνιος??δηλαδη χρεωκοπουν την ελπα και της βαζουν λουκετα
και φτιαχνουν την νεα ελπα που θα ειναι νεα απο το 0 ομοσπονδια και θα της εχουν
μεταβιβασει οτι χρειαζεται σε επικοινωνια με φια???? -
Ο χρήστης dimos έγραψε:
[color=#FF4040]Καλά αυτό το ακούω πολλά χρόνια. Eίδαμε κι άλλα σε εκπομπή τηλεόρασης για κατάχρηση χρήματος...
Κοίταξε αν δεν ξεκαθαρίσει και δεν αυτονομηθεί η E.Θ.Ε.Α από την ΕΛΠΑ και την ΟΒΕΛΠΑ τότε δεν θα λυθεί ποτέ αυτό το πρόβλημα. [/color]Το οτι ενα μελος της εθεα ,δημοσια ,δηλωνει κατι τετοιο,ειναι μια εξελιξη,........θα ελεγα.
Ξερετε ομως τι εφτασε στα αυτια μου ?
Οτι η ελπα ετοιμαζει ομοσπονδια!! ...ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ Το ξερετε ολοιΤην πρωτη αποφαση του ΔΣ της υπο ιδρυση ομοσπονδιαςτην ξερετε ομως?
ΝΑΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ τι θα συζητηθει και κυριως τι θα αποφασισουν οι 'αναξαρτητες' λεσχες μελη της ομοσπονδιας!!
Η πρωτη αποφαση λοιπον ειναι οτι αποφασιζει η ομοσπονδια να παραχωρησει εν λευκω την διαχειρησητου σπρορ στην ΕΛλαδα ......στην ελπα!!!!!!!
Στην ελπα που γνωριζει και που τοσα χρονια διοικει με επιτυχια το αγνωστο αυτο σπορ!!!
Περαστικα μας
Λοιπον APR μου ??Τι θελεις τωρα ομοσπονδια η ελπα ? Βοηθα με γιατι εγω ειμαι μπερδεμενος
dimos
Ε βεβαια οταν δεν υπαρχουν αρκετοι σοβαροι ανθρωποι απ'αυτους που χρονια εμπλεκοντε στο σπορ , και θα μπορουσαν οπως λεει κι ο Μανωλης να ηταν το σπορ στα τι περιμενες οτι θα κανει το της Μεσσογειων ....
Για .... κουιζακια ειναι οι μισοι , και το παπι οι υπολοιποι ......
και τα λαμογια ..αλωνιζουν
-
Το έχω ξαναγράψει.
Δεν πρόκειται γιά συνέλευση ή συνεδρίαση. Το άρθρο 15 της ομοσπονδίας που θέλει να 'στήσει' η ΕΛΠΑ γράφει:
Σχόλιο: (Η διαμόρφωση των πιό κάτω άρθρων θα εξαρτηθεί από τη βούληση του ΔΣ της ΕΛΠΑ)
΄Αρθρο 15.
Εθνική Επιτροπή Αγώνων.
Η Ομοσπονδία εκχωρεί την προκήρυξη των Τίτλων των αγώνων, την σύνταξη των Γενικών και Τεχνικών Κανονισμών, την εποπτεία της εθνικής αγωνιστικής δραστηριότητας στην ΕΘΕΑ.-
Η ΕΘΕΑ συγκροτείται από τρία τουλάχιστον άτομα. Το ΔΣ της ΕΛΠΑ ορλίζει τον Πρόεδρο της ΕΘΕΑ, ο οποίος με τη σειρά του επιλέγει τα υπόλοιπα μέλη. Περαιτέρω ο Πρόεδρος της ΕΘΕΑ έχει την ευθύνη γιά την κατάρτιση και τη συγκρότηση οιασδήποτε άλλης Επιτροπής Αγώνων.
-
Η θητεία της ΕΘΕΑ καθώς και κάθε μέλους της που διορίζεται μεταγενέστερα είναι τετραετής και λήγει με την λήξη της θητείας των μελών του ΔΣ.
-
Οι αρμοδιότητες της ΕΘΕΑ ασκούνται είτε από την ίδια ή από εξειδικευμένη επιτροπή που ορίζει το ΔΣ..............................(κενό προφανώς το ΔΣ της ΕΛΠΑ)
Υποτίθεται ότι αυτό το καταστατικό έχει τεθεί υπόψη των λεσχών, με κενά και την παραπομπή όλων των θεμάτων πάλι στην ΕΛΠΑ. Δηλαδή κύριοι η λέξη ΘΕΣΜΟΣ μπαίνει στο αρχείο.
Όσες λέσχες σέβονται στον εαυτό τους και όσα μέλη λεσχών θέλουν να τους αντιμετωπίζουμε ως μ άτομα σκεπτόμενα, ας αποφασίσουν τι επιτέλους θέλους. Αν αποφασίσουν να ευολογήσουν αυτή την προσπάθεια της ΕΛΠΑ να το πουν ευθέως ότι είναι ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ. Τώρα, όχι όπως κάποτε στο παρελθόν όταν άλλα φώναζαν μπροστά και άλλα έλεγαν από πίσω, κύριοι των Αμπελοκήπων, της Μεσογείων, τότε Πύργος Αθηνών, της Θεσσαλονίκης κ.λ.π. Η ευθύνη όλων είναι ιστορική.
Θα επαναλάβω κάτι που δεν είναι δικό μου αλλά μου κάνει.
Ο κ. Δεσποτόπουλος αποφάσισε να ορίσει υπεύθυνο γιά τα ραλλύ τον κ. Χαλιβελάκη, στη συνέχεια μετά από μερικά χρόνια αποφάσισε πάλι μόνος τους ότι δεν του κάνει ο κ. Χαλιβελάκης και του κάνει ο κ. Μανιατόπουλος, στη συνέχεια πάλι μετά από μερικα΄χρόνια αποφάσισε ότι δεν του κάνει ο κ. Μανιατόπουλος αλλά του κάνει πλέον ο κ. Χαλιβελάκης.
Επειδή όμως η πορεία του σπορ, αλλά και συνολικά της ΕΛΠΑ, δεν δείχνει ότι πρόκειται γιά έναν καλό μάνατζερ, δεν νομίζω ότι πρέπει να παραμένουμε άλλο απαθείς στις ορέξεις του κ. Δεσποτόπουλου και της παρέας του.
Εδώ σηκώνουμε κεφάλι και όχι αν το στόμιο πρέπει να είναι 30 ή 40 χιλιοστά. Αυτά στην πορεία όποιος έχει την διάθεση θα τα βρεί.
Πάντα θα υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που θα επιδιώκουν τον τίτλο από τα χαρτιά. Σίγουρα και αυτοί πρέπει να μπουν στην άκρη. Τώρα όμως άλλα είναι μπροστά μας.
Και προσέξτε. Αν μας κάτσουν και πάλι στο σβέρκο θα κάτσουν και με νόμο και όχι όπως τώρα επειδή άλλοι δεν ενδιαφέρεται.ΜΠΕΚΑΣ
-
-
Παρα πολυ καλη ενημερωση κ. Μπεκα ,θα πρεπει να σας ευχαριστουν ολοι οι σκεπτομενοι αγωνιζομενοι του τοπου .
Να περιμενουμε και καποια εντολη για το τι πρεπει να κανουμε σαν αγωνιζομενοι ?
Η να αποκοιμηθουμε οπως καναμε τοσα χρονια στον υπνο του δικαιου ?
-
Αγαπητέ APR το θέμα δεν είναι οι εντλές που αναφέρεις.
Ούτως ή άλλως δεν μπορείς να περιμένεςι από εμένα εντολές.
Σε συλλογικό επίπεδο τώρα, εντολές υπάρχουν όταν υπάρχει ένα κίνημα, μιά έντονη συνδικαλιστική δράση και συμμετοχή, μιά αμφισβήτηση.
Δεν νομίζω ότι στο χώρο μας συμβαίνουν όλα ή μερικά από τα παραπάνω. ΄Οπως και εσύ αναφέρεις ο μοναδικός διάλογος που γίνεται στο χώρο είναι στα πλαίσια των συλλογικών οργάνων των οδηγών, αλλά με πολύ λίγες συμμετοχές.Απλά μεταφέρω σε αυτό το διάλογο όσες πληροφορίες φθάνουν στα αυτιά μου και μπορώ να τις επιβεβαιώσω.
Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να πάρουν θέση και οι λέσχες. Δεν είναι δυνατόν να μας λένε συνεχώς ότι δεν κατάλαβαν, και αυτό μόνο όταν χάνουν την εύνοια του εκάστοτε προέδρου, υπευθύνου ή προεδρεύοντος.
Θέλουν ή δεν θέλουν να συμμετέχουν, θέλουν ή δεν θέλουν να ελέγχουν, θέλουν ή δεν θέλουν να αποτελέσουν ένα κομμάτι του σπορ και όχι ένα μαγαζάκι που θα το κρύβουν πίσω από δήθεν ερασιτεχνισμό; Τα μέλη των λεσχών θέλουν ή δεν θέλουν να γνωρίζουν τι γίνεται με την λέσχη τους, θέλουν ή δεν θέλουν να γνωρίζουν αν ο Πρόεδρός τους έχει α΄λλους στόχους ή παράλληλους στόχους με αυτούς της λέσχης;
Σε αυτή την κατεύθυνση τα πράγματα μάλλον είναι απογοητευτικά.
ΜΠΕΚΑΣ -
Σαφως κ.Μπεκα δεν εννοουσα εσας να μας δωσετε εντολες ως προς τις κινησεις - ανταποκρισεις σε καλεσματα των αγωνιζομενων .
Σιγουρα τα συλλογικα μας οργανα θα εχουν γνωση για τα κρισιμα αυτα θεματα , και πιστευω οτι ετοιμαζοντε για τις καταλληλες κινητοποιησεις - ενημερωσεις των μελων , για τα γεγονοτα που διαδραματιζοντε για εμας χωρις εμας ...........
Για το λογο δε , οτι .... ειμαι πια μεγαλος με τιραντες και γυαλια , και βαρεθηκα , κουραστικα , σιχαθηκα να φωναζω για ολα αυτα τα χαλια που εχουν καταντησει ολα αυτα τα χρονια , αυτοι οι ιδιοι καταστροφικοι ανθρωποι που τωρα πανε να ξανακανουν μια νεα νομιμοφανη και ψευτοδημοκρατικη ομοσπονδια , δεν θα αντεχα ουτε απο νεο στο μελλον , να διαβαζω τις ιδιες απεγνωσμενες φωνες για τα κακουργηματα τους .
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???