-
Πάντως ο Σύνδεσμος έχει καταθέσει επίσημα πρόσκληση ενδιαφέροντος για κατάθεση εκ μέρους των εμπόρων προσφορών για τα μέλη του για την νέα χρονιά που θα είναι υποχρεωτικό το HANS (και τα αντίστοιχα κράνη)....Δεν έχω δει καμία επίσημη προσφορά ή τουλάχιστον μου διαφεύγει....Η δημοσιοποίηση μιας τέτοιας προσφοράς σε μια τέτοια οικονομική συγκυρία είναι προς όφελος όλων...Έκτός κι αν έχουμε κι εδώ καρτελ οπότε θα συνεχίσω να ψωνίζω από το internet (το οποίο ποτέ δεν με έχει απογοητεύσει, αντίθετα με τα εγχώρια μαγαζιά και παραμάγαζα.....)...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΣΟΒΑΡΑ Ε? ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ NIKNAME ΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΜΕ Η ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ FORUM,ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ???
...Alpinestars was an electronica-rock duo based in Manchester.
http://en.wikipedia.org/wiki/Alpinestars_(band)
....ΚΑΛΟΣ ΚΙ Ο ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ , ΔΕΝ ΛΕΩ!
-
Το σωστο λεγεται αλλιως ...........
ΡΕ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΑ........ παρει την ασπιρινη του ..........
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
ΣΟΒΑΡΑ Ε? ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ NIKNAME ΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΜΕ Η ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ FORUM,
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ???
...Alpinestars was an electronica-rock duo based in Manchester.
http://en.wikipedia.org/wiki/Alpinestars_(band)
....ΚΑΛΟΣ ΚΙ Ο ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ , ΔΕΝ ΛΕΩ!
Και ειχανε και το ΣΗΜΑ που μεχρι πριν λιγο καιρο μας ΚΟΤΣΑΡΙΖΕΣ κατω απο τ ονομα?
Δε βαριεσαι. Εκμεταλευοσαστε το γεγονος οτι μερικοι μερικοι προσπαθουν να κρατησουν ενα επιπεδο.
Με η χωρις ασπιρινες. -
Kαι το ακομα πιο σωστο ειναι .............
Οταν στο κλουβιο εχεις πιτουρα ......... ε εισαι για μεγαλο ....κοτετσι
σε ψηλο επιπεδο ..........παντα !
Τα γ@μισ#με τα xans
-
Μην περιμενεις να σ απαντησω στο ιδιο μοτιβο.Δεν ειναι του χαρακτηρα μου να μειωνω τον αλλο για ν ανεβω εγω.
Για μια ακομα φορα, μια απαντηση σε ευθειες η συγκαλυμενες βρισιες που δεν με αγγιζουν:Η ζωη η ιδια κι η ποιοτητα της δειχνει αν καποιος τοχει κλουβιο Χριστακο.
Καλησπερα -
Πανω απ'ολα η πιοτητα Χρηστακο μου , καληνυκτα και περαστικα (για τον πυρετο φυσικα )
α ... και το επιπεδο μην ξεχασουμε ........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Τα γ@μισ#με τα xans
...ΑΣΤΟ ΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ!
-
Μέχρι και σήμερα οι οικονομικές προσφορές που έχουμε εξασφαλίσει(μετά από επικοινωνία με πολλές εταιρείες του χώρου) για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του συνδέσμου (Σ.Ο.Α.Α) είναι οι εξής:
- Η επιχείρηση GASTON Ε.Π.Ε. προσφέρει έκπτωση 5% σε όλα τα είδη αγωνιστικού εξοπλισμού MOTORQUALITY που διαθέτει.
GASTON ΕΠΕ ΠΛ.ΚΟΛΟΚΤΡΩΝΗ 6-8 ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΗΛ.2710 242668
2)Το κατάστημα **CORSA CLUB **προσφέρει:
Α)ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΥΧΕΝΑ HANS μάρκας SCHROTH(FIA) 20oM ,20oL,30oM,30oL από ανθρακόνημα ΤΙΜΗ 760 ευρώ.Β) ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΥΧΕΝΑ HANS μάρκας SCHROTH(FIA) 20oM ,20oL, πολυεστερικό ΤΙΜΗ 435 ευρώ
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ
Δ.ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ ΕΠΕ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ 10 Ν.ΨΥΧΙΚΟ ΤΗΛ.210 6777240
3)Η εταιρεία BΑDGEMANIA προσφέρει:
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΥΧΕΝΑ HANS – made by Schroth
- Hans 10ο Medium, (CARBON)
FIA , βάρους 460 γραμμαρίων
Τιμή προσφοράς 879,00 ευρώ/τεμ. - Hans 20ο Model Pro Medium ή Large, (CARBON)
FIA , βάρους 460 γραμμαρίων.
Τιμή προσφοράς 779,00 ευρώ/τεμ. - Hans 20ο Sport Medium ή Large, (ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΟ)
FIA , βάρους 1100γραμμαρίων.
Τιμή προσφοράς 449,00 ευρώ/τεμ.
4.Hans 20ο GT, Medium ή Large,
ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ!( CARBON -ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΟ)
FIA , βάρους 630 γραμμαρίων.
Το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο αρχές την 1/12/ 2009.
Τιμή προσφοράς 599,00 ευρώ/τεμ.
Σημείωση:
Σε όλες τις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται και τσάντα πλάτης μεταφοράς της
συσκευής.
ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΝ ΤΝ 10 ΤΕΜΑΧΙΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΕΚΠΤΣΗ 10%
Στις παραπάνω προσφορές ισχύουν τα εξής:
• Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
• Η προσφορά ισχύει για όλο το αγωνιστικό έτος 2009-2010.
• Οσοι αγωνιζόμενοι κάνουν χρήση της προσφοράς αυτής μπορούν να
προμηθευτούν σε προσφορά Αγωνιστική Ζώνη 6 σημείων, ειδική για χρήση
Hans της εταιρίας Schroth, μοντέλο Profi II-6H με αλουμινένια πόρπη και σε
επιλογή χρώματος μαύρου, μπλέ, κόκκινου στην τιμή των 210 ευρώ/τεμ,
συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
• Ολες οι παραπάνω τιμές ισχύουν για πληρωμή μετρητοίς
• Οσοι αγωνιζόμενοι κάνουν χρήση της προσφοράς αυτής, έχουν έκπτωση 12%
σε αγωνιστικά είδη (φόρμες, γάντια, παπούτσια, εσώρουχα NOMEX) της εταιρίας
Alpinestars και στα υπόλοιπα προϊόντα των εταιριών Schroth, Peltor και των
Συστημάτων Πυρόσβεσης της εταιρίας LifelineΣταδίου 16,
Ν. Σμύρνη
Τηλ: 210 9354004
Π. Ι. ΓΕΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Η επιχείρηση GASTON Ε.Π.Ε. προσφέρει έκπτωση 5% σε όλα τα είδη αγωνιστικού εξοπλισμού MOTORQUALITY που διαθέτει.
-
Για αυτους που ασχολουνται με το ιντερνετ μπορουν να ριξουν μια ματια στο www.rallyshop.it
Εχει προσφορα hans μαζι με κρανος sparco 835€ κομπλε μαζι το φπα.Και 25€ μεταφορικα σε 3 μερες σπιτι σας.
Εγω δοκιμαστικα αγορασα το καλοκαιρι 2 ζωνες sabelt 4 σημειων,παχους 3' με 125€ την μια!!συν 15€ μεταφορικα.
Ειναι πολυ εξηγημενοι και γρηγοροι.
Επισης καποια μελη του φορουμ εκαναν μαζικη αγορα σε hans απο www.oreca.fr και τους βγηκαν λιγο πανω απο 400€!
Ανοιξτε τα ματια σας,και δεν θα βγειτε χαμενοι. -
συγκεκριμενα 470 με δωρο μια ζωνη 4σημειων fia ομολογκαρισμενη της ορεκα
υπαρχει στο σαιτ της η προσφορα
στην αρχη ηταν 430 αλλα επειδη δε μαζευτηκαμε 10ατομα που επρεπε συν καποιας ανατιμησης που εκανε η ορεκα φαγαμε στο κεφαλι ενα 40αρι επιπλεον τελευταια στιγμη... -
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
Ανοιξτε τα ματια σας,και δεν θα βγειτε χαμενοι.....ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
...ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ!! -
Αγαπητοί συναθλητές και φίλοι το νόημα των προσφορών αυτών είναι να βοηθήσουμε οικονομικά τον σύνδεσμο Σ.Ο.Α.Α. ο οποίος ως συνήθως έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα............
-
Για αυτους που ασχολουνται με το ιντερνετ μπορουν να ριξουν μια ματια στο http://www.rallyshop.it
Εχει προσφορα hans μαζι με κρανος sparco 835€ κομπλε μαζι το φπα.Και 25€ μεταφορικα σε 3 μερες σπιτι σας.
Εγω δοκιμαστικα αγορασα το καλοκαιρι 2 ζωνες sabelt 4 σημειων,παχους 3' με 125€ την μια!!συν 15€ μεταφορικα.
Ειναι πολυ εξηγημενοι και γρηγοροι.
Επισης καποια μελη του φορουμ εκαναν μαζικη αγορα σε hans απο http://www.oreca.fr και τους βγηκαν λιγο πανω απο 400€!
Ανοιξτε τα ματια σας,και δεν θα βγειτε χαμενοι.το θεμα φιλε poseidon δεν ειναι να γλυτωσεις 50 η 100 euro..
αλλα το αν θες να στηριξεις την ελληνικη αγορα....ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ.
-
Φιλτατε stamelos,
Συμφωνω μαζι σου οτι πρεπει να στηριξουμε την ελληνικη αγορα,και με τον niko p. που λεει οτι ετσι βοηθαμε και τον ΣΟΑΑ.(παρολο που ο σοαα ειναι ανυπαρκτος)
Και ουτε τα 50 ευρω διαφορα ειναι που με εκαναν να στραφω σε αγορες απο το ιντερνετ.
Τις περισσοτερες φορες που εκανα αγορα απο ελληνα αντιπροσωπο ειχα προβληματα με ελλειψη των προιοντων σε στοκ και τρελη αναμονη ως και 6 μηνες,κοροιδια,ψεμα, υπερχρεωσεις ως και τρεις φορες πανω σε συγκριση με το ιντερνετ και ελλειψη επαγγελματισμου που με εκαναν να αγανακτησω.
(Ο κλασσικος ξερολας εμπορος που αμα τον ζορισεις λιγο ειναι ετοιμος να σε διαολοστειλει)
Για ολα αυτα που λεω εχω αποδειξεις και μπορω ωρες να μιλαω για τις απατεωνιες τους.Απο την αλλη μερια εχουμε ενα πληκτρολογιο,μια προπληρωμενη πιστωτικη,και μια τεραστια αγορα με οτι στην κυριολεξια ονειρευεται ενας αγωνιζομενος.
Μεχρι στιγμης εκανα αγορες απο ιντερνετ(μεχρι κ αγωνιστικο βρηκα και εφερα μονος απο πολωνια) απο δεκαδες κρατη και σιγουρα οι τιμες ειχαν τεραστια διαφορα απο ελλαδα και κανενα αρνητικο της πρωτης παραγραφου.
Δεν λεω οτι δεν την πατας και με αυτον τον τροπο(εχω πεσει σε στοκους αγγλους αρκετες φορες)
Συνολικα εχω βγει κερδισμενος και γω και οι φιλοι που με εμπιστευθηκαν.
Δεν θα πιστεψεις ποσοι αγωνιζομενοι και ποσα εβο που πρωταγωνιστουν φετος τρεχουν με πραματα που τους εχω ξετρυπωσει απο ιντερνετ
Τελος επειδη το θεμα ειναι HANS και οχι αγορες απο ιντερνετ πρεπει να παραδεχτω ξανα οτι οι τιμες στα HANS απο τους ελληνες αντιπροσωπους κατα ενα περιεργο τροπο,ειναι, αν οχι το ιδιο,φτηνοτερες και απο τα site του εξωτερικου.Ετσι συμφερει η αγορα του απο εδω. -
αυτο εδω τελικα ποιο μοντελο ειναι?
http://www.badgemania.gr/library/downlo ... 20%201.pdf
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
αυτο εδω τελικα ποιο μοντελο ειναι?http://www.badgemania.gr/library/downlo ... 20%201.pdf
ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟ SPORT ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ link ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΙ(2008) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ!
ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ 'GT'
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...Hans 20ο GT
ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ!( CARBON -ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΟ)
FIA , βάρους 630 γραμμαρίων.
Το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο αρχές την 1/12/ 2009.ΑΠΛΑ Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ link ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α
EΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ.
-
αυτο δε το ειχα προσεξει...
γιατι μιλωντας με τη εταιρεια πριν καιρο για να αποσαφηνισω βαρος αυτοι μου ειχαν πει οτι ειναι 1100-1200 και κατι για παραδοση απο το νεο ετος.προφανως ειχαμε μπερδεψει τα μοντελα και αλλο τους ρωταγα εγω αλλο μου απαντησαν
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
αυτο δε το ειχα προσεξει...
γιατι μιλωντας με τη εταιρεια πριν καιρο για να αποσαφηνισω βαρος αυτοι μου ειχαν πει οτι ειναι 1100-1200 και κατι για παραδοση απο το νεο ετος.προφανως ειχαμε μπερδεψει τα μοντελα και αλλο τους ρωταγα εγω αλλο μου απαντησαν
Conversation between Group B driver and his chief mechanic:
Driver: 'The suspension is too stiff.'
Mechanic: 'We'll turn up the boost.'....ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ..!!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST(ΑΠΑΝΤΗΣΗ) ΜΟΥ. -
................ Τελος επειδη το θεμα ειναι HANS και οχι αγορες απο ιντερνετ πρεπει να παραδεχτω ξανα οτι οι τιμες στα HANS απο τους ελληνες αντιπροσωπους κατα ενα περιεργο τροπο,ειναι, αν οχι το ιδιο,φτηνοτερες και απο τα site του εξωτερικου.Ετσι συμφερει η αγορα του απο εδω.
Αγαπητέ φίλε poseidon sorry που επεμβαίνω, αλλά αν ισχύει αυτό που λες παραπάνω και εσυ(μαζί με φίλους σου) έχεις ήδη αγοράσει hans απο το εξωτερικό (σημαντικό πακέτο), πως έχεις απαίτηση αφού εσυ αποδυναμώνεις τον έλληνα έμπορο, να σου έχει στοκ τη 'βιδούλα' που μπορεί να ψάχνεις
HANS