-
Καλημέρα σε όλους
Σήμερα Σάββατο 18-10-2008 βρέθηκα για δουλειά έξω απο την πίστα των Μεγάρων.
Με χαρά είδα την πίστα να δουλεύει. Το περιοδικό 0300 με την ΚΤΜ κάνουν κάποιο σχολείο οδήγησης εκεί.
Ο χώρος γενικά αλλά και η πίστα είναι σε καλή κατάσταση, όπως δηλαδή την ξέρουμε. Δεν υπάρχουν χόρτα, χώματα κλπ. όπως έχει ακουστεί...
Έκανα μια βόλτα στον εξωτερικό περιφερειακό δρόμο μέχρι το τέλος του. Με έκπληξη είδα ότι ο χώρος της πίστας καρτ είναι μεγάλος και με έξυπνο σχεδιασμό θα μπορούσε να προσθέσει πάνω από 1.5 χιλιόμετρο διαδρομής στην υπάρχουσα πίστα αυτοκινήτου - μοτό.Αν δουλευτεί σωστά** Η ΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ...**
**ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ??? **Γιάννης Λουκόπουλος - Speedy
-
Καλημέρα σε όλους
Με χαρά είδα την πίστα να δουλεύει. Το περιοδικό 0300 με την ΚΤΜ κάνουν κάποιο σχολείο οδήγησης εκεί.
Ο χώρος γενικά αλλά και η πίστα είναι σε καλή κατάσταση, όπως δηλαδή την ξέρουμε. Δεν υπάρχουν χόρτα, χώματα κλπ. όπως έχει ακουστεί...
Έκανα μια βόλτα στον εξωτερικό περιφερειακό δρόμο μέχρι το τέλος του. Με έκπληξη είδα ότι ο χώρος της πίστας καρτ είναι μεγάλος και με έξυπνο σχεδιασμό θα μπορούσε να προσθέσει πάνω από 1.5 χιλιόμετρο διαδρομής στην υπάρχουσα πίστα αυτοκινήτου - μοτό.Αν δουλευτεί σωστά** Η ΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ...**
-
Καλημέρα σε όλους
-
ΠΗΓΑ ΕΧΘΕΣ με το ξαδερφακι για κάρτ...ΡΕ ΑΥΤΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ
-
Speedy otan ftiaxnotane toy kart eixane kanei kai syndetiko link me thn megalh.... Alla pisteyw oti to problhma yparxei sthn adeia aytokinhtodropmeioy gia agwnes....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Speedy otan ftiaxnotane toy kart eixane kanei kai syndetiko link me thn megalh.... Alla pisteyw oti to problhma yparxei sthn adeia aytokinhtodropmeioy gia agwnes....Ναι και ελπίζω, όπως και όλοι μας, να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο.
Είναι η μόνη ορατή λύση για πίστα στην περιοχή. Σε συνδυασμό με τις Σέρρες γίνεται ένα αξιοπρεπές πρωτάθλημα το 2009 και έπειτα.Φιλικά
Speedy -
κου ρου κου κου
Ο χρήστης SnakeMJK έγραψε:
... Σιχαινομαι να ειμαι ο αγγελιοφορος ασχημων νεων, αλλα αυτο εμαθα σημερα στο TD δια στοματος Ιωαννας του 0-300.
Οπως μου ειπε το TD της επομενης Τεταρτης θα ειναι και το τελευταιο του 0-300 για αυτη τη χρονια, γιατι ο ιδιοκτητης αρνηθηκε να τους παραχωρησει την πιστα για Νοεμβριο κλπ.Οταν δε τη ρωτησα τι παει να πει 'τελος για φετος' μου ειπε οτι ΑΝ εχουμε ξανα Track Days θα ειναι απο Απριλιο και βλεπουμε... Απο Ζαφ. δεν ξερω τι θα γινει αλλα υποθετω οτι θα εχει την ιδια αντιμετωπιση απο τον ιδιοκτητη....
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
κου ρου κου κου... Σιχαινομαι να ειμαι ο αγγελιοφορος ασχημων νεων, αλλα αυτο εμαθα σημερα στο TD δια στοματος Ιωαννας του 0-300.
Οπως μου ειπε το TD της επομενης Τεταρτης θα ειναι και το τελευταιο του 0-300 για αυτη τη χρονια, γιατι ο ιδιοκτητης αρνηθηκε να τους παραχωρησει την πιστα για Νοεμβριο κλπ.Οταν δε τη ρωτησα τι παει να πει 'τελος για φετος' μου ειπε οτι ΑΝ εχουμε ξανα Track Days θα ειναι απο Απριλιο και βλεπουμε... Απο Ζαφ. δεν ξερω τι θα γινει αλλα υποθετω οτι θα εχει την ιδια αντιμετωπιση απο τον ιδιοκτητη....
Αυτό ήταν αναμενόμενο. Η είναι ανοιχτά για όλους ή είναι κλειστά.
Απλά ελπίζουμε και ευχόμαστε για το 2009.Speedy
-
και το 09 θα λεμε...
aaaa this??
last year!! -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
και το 09 θα λεμε...aaaa this??
last year!!Έχεις τίποτα καλύτερο να προτείνεις ?
-
Το σημερινό 'ιδιοκτησιακό' καθεστώς της πίστας λήγει 31.12.2008. Από τον νέο χρόνο αλλάζει χέρια και ίσως δούμε τίποτα νέο...
-
Επειδή έχω κάτι χρόνια να πάω... μια που αναφέρθηκε η πίστα καρτ δίπλα, έχει ολοκληρωθεί? Τρέχουν κανονικά? Ενοικιαζόμενα, αγωνιστικά ιδιωτικά?
-
Gia agwnistika sigoyra. gi anoikiarika den kserw.....
-
Οχι, δεν υπαρχουν νοικιαρικα και ουτε προκειται απο οτι ξερω.
-
@μιτς007
μπα εχουμε και ασφαλτινες ανυσηχιες?καλωσηρθες Δημητρη στο 4τροχοι φορουμ.
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=15573' target='_blank
To μελλον των ελληνικων πιστας στην Ελλαδα ?????? .......
Ας ειναι καλα παντως ο ανθρωπος που το σκεφτηκε για τα ιστορικα , και μαζι τους και .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=race-other-news-article&race_id=0&article_id=15573' target='_blank' target='_blankΑς ειναι καλα παντως ο ανθρωπος που το σκεφτηκε για τα ιστορικα , και μαζι τους και .
ΚΟΥΙΖ: ποιός είναι αυτός ο άνθρωπος...που το σκέφτηκε και το υλοποίησε;
ΒΟΗΘΕΙΑ: Κάποιοι στην ΕΛΠΑ προσπαθούν να τον απομακρύνουν από το χώρο...αλλά εμείς οι αγωνιζόμενοι έχουμε διαφορετική άποψη και το δείχνουμε με την μαζική συμμετοχή μας.
-
Θα συνεχιστεί ο θεσμός των τράιαλς και το 2009 ?
ιδου η απορία -
ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ???
-
Nαι Φωντα θα γίνει κανονικά, 90 συμμετοχές!!!!
Πίστα ΜΕΓΑΡΑ