-
Άντε να δούμε τωρα...
Λοιπόν ένα ερώτημα που μάλλον όλοι έχουμε θέσει στον εαυτό μας. Αν δεν κάναμε το επάγγελμα που κάνουμε σήμερα ποιό θα μας άρεσε να κάνουμε?
Προσωπικά θα ήθελα ή σεφ ή dj (όχι στην ελλάδα όμως).
-
Άντε να δούμε τωρα...
Λοιπόν ένα ερώτημα που μάλλον όλοι έχουμε θέσει στον εαυτό μας. Αν δεν κάναμε το επάγγελμα που κάνουμε σήμερα ποιό θα μας άρεσε να κάνουμε?
-
Άντε να δούμε τωρα...
-
Δοκιμαστής φαγητών και κρασιών.
-
Εραστής πλουσίων και ωραίων κυριών κάθε ηλικίας.
-
Γιος πλουσιου μπαμπα...
-
Moderator ..
-
Καλογερος στο βατοπεδι,,,,,,,,
-
τη δουλεια του koutsan.
-
εγώ θα ήθελα να είμαι υψηλόθμο στέλεχος της προσωπικής φρουράς ενός μεγάλου ηγέτη και πιθανού στόχου. αυτό και αν είναι αδρεναλίνη... και έχεις και όλα τα μέσα δικά σου...
-
Αρχαιολόγος
-
αυτό που ήθελα πάντα αλλά δεν μπορώ να κάνω...
Πιλότος
-
Δεν θα μπορουσα ποτε να κανω κατι αλλο απ'αυτο που κανω τωρα και θα κανω σ'ολη μου τη ζωη, δηλαδη να καθομαι. ειναι το μονο που ξερω να κανω τοσο καλα.
αν μιλαμε απλα για χομπι, ναι, θα ηθελα να εχω κι αλλα...
-
Συνταξιούχος στην Ολυμπιακή
-
Mick Jagger...
Sex, Drugs, Rock n' Roll...
-
Eισοδηματίας ή Αρχιτέκτονας
-
το νόημα του τοπικ ειναι πιστεύω ποιο δρόμο θα ακολουθούσατε εαν δεν κάνατε ό,τι κανετε τώρα......
οχι τι ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θελατε να ήσασταν...
-> να διοικώ ( ) μεγάλη φαρμα
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Άντε να δούμε τωρα...Λοιπόν ένα ερώτημα που μάλλον όλοι έχουμε θέσει στον εαυτό μας. Αν δεν κάναμε το επάγγελμα που κάνουμε σήμερα ποιό θα μας άρεσε να κάνουμε?
Μουσικός/συνθέτης ambient ηλεκτρονικής.........και το έχω μετανιώσει ΟΙΚΤΡΑ
Στο παραπέντε δεν μου πήρε ο πατέρας μου ένα Roland τη δεκαετία του 80,θα ήταν και το τελειωτικό χτύπημα.
Μεγάλος καημός....edit
Επίσης δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να γυρίσω απ τη Γερμανία και δεν ήθελα να είμαι έλληνας υπήκοος κι εν τέλη δεν ήθελα να ζω σε αυτή τη χώρα -
Οτιδήποτε σε κάποια ομάδα της F1...ας φούσκωνα λάστιχα, δε θα με ένοιαζε...ή test driver αυτοκινητοβιομηχανιών.
-
Oδοκαθαριστής!!! Από αυτούς που έχουν που σπρώχνουν το καροτσάκι με τους δύο κάδους!
Στο ένα συνήθως το έχουν για σκουπίδια και στο άλλο βάζουν φτυάρι και σκούπες!!!!
Αν δεν κάνατε αυτό που κάνετε ... τί θα κάνατε???