-
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΤΙ.
ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΩ.
Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ.
ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΣΩΠΟ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΜΗ,ΑΠΟΨΗ.ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ.
ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ Η ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ.
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.
ΠΟΙΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΘΩ.
ΠΟΙΟΥΣ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΩ.
ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΩ.
ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
ΕΓΩ ΟΔΗΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ [ΒΟΛΑΝ].
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΒΟΛΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ.
ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΟΔΟ ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ.
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ 50-50.
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΧΩΡΙΑ.
ΑΝ Ο APR ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.
ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΗΝ
-
ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ Η ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑ ΚΑΙ WASTEGATE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ.
ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ , ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ, ΕΣΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΖΙΕΣΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΑΛΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! (ΗΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ)ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΛΠ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ! GR N ΔΙΣΚΠΟΠΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.( ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ)
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΤΡΑΤΙΣΣΙΝΟ!
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΩΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΣ ΝΑΣΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΛΕΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ , ΕΓΩ ΕΛΕΓΧΩ, ΕΓΩ ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΙ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ
ΕΣΥ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ (ΠΕΣ ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ)ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ?ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
-
Ο χρήστης bravehard έγραψε:
ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ Η ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑ ΚΑΙ WASTEGATE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ.Οταν ρωτήθηκα από τους αγωνοδίκες ποιό παράπτωμα είχε σημαντικότερη επίδραση στην απόδοση του αυτοκινήτου απάντησα 'η wastegate'. Δεν μπορώ όμως στην έκθεση να βαθμολογώ τη σοβαρότητα κάθε παραπτώματος από 1 έως 10, έχω δύο δυνατότητες, 'ουσιώδες' ή 'επουσιώδες'. Εγραψα λοιπόν πως και τα δύο ήταν ουσιώδη. Οι αγωνοδίκες έκριναν πως ήταν ίσης βαρύτητας παραπτώματα, από εμένα τι θέλεις ?
ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ , ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
Το ίδιο λέω και για σένα.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ, ΕΣΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΖΙΕΣΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΑΛΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! (ΗΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ)
Για όσα έχω συγκεκριμένα στοιχεία για το τι είναι γνήσιο, όπως τις δισκόπλακες τώρα ή τους εκκεντροφόρους του 8MR πριν μερικά χρόνια, τα χρησιμοποιώ. Τα υπόλοιπα λυπάμαι, δουλεύω με ό,τι έχω διαθέσιμο. Αν το δελτίο αναγνώρισης δεν έλεγε τίποτα για part number δεν θα ασχολιόμουν, αφού όμως έλεγε ήταν υποχρέωσή μου να το ελέγξω και να το διερευνήσω όσο γινόταν.
ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΛΠ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ! GR N ΔΙΣΚΠΟΠΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.( ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ)
Αν δεν έχω τρόπο να τις ξεχωρίσω δεν υπάρχει λύση σε αυτό και τη γλυτώνουν, τι να κάνουμε. Αυτό δεν τα κάνει βέβαια λιγότερο 'ιμιτασιόν'. Σίγουρα ξεφεύγουν περισσότεροι απ΄όσους πιάνουμε, δεν εκπλήσσομαι, δες γύρω σου στον κόσμο, το ίδιο συμβαίνει...
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΤΡΑΤΙΣΣΙΝΟ!
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΩΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΣ ΝΑΣΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ.Είδες που ρωτάς εμένα για 'αμαρτίες' άλλων ?
ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΛΕΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ , ΕΓΩ ΕΛΕΓΧΩ, ΕΓΩ ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΙ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ
Δεν είναι λέξεις, είναι η πραγματικότητα. Δεν σ' αρέσει, λυπάμαι, ζήσε με αυτό.
ΕΣΥ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ (ΠΕΣ ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ)ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ?Δηλαδή εγώ κατεύθυνα τους αγωνοδίκες να αποφασίσουν έτσι ? ΟΚ, όπως νομίζεις, μάλλον ήσουν μπροστά και ξέρεις καλύτερα
Ακόμα δεν απάντησες στην ερώτησή μου τι έπρεπε να είχα κάνει.
-
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ..................
ΑΣΤΟΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
-
ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΛΕΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ , ΕΓΩ ΕΛΕΓΧΩ, ΕΓΩ ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΙ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ?ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
.....AN ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΥΦΟΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΑΚΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ , ΘΥΜΗΣΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ...ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ!!
ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΛΕΠΕ ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΓΚΙΖΙΚΗΣ, ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΚΗΣ, ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΤΙ 'ΑΥΤΑΚΙΑ'-'FLAPS', H ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΑ, ΚΑΠΟΙΟΥ ......ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ!!!!....ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ(..ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ..... ΜΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ!!)ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ.....
**μεγαλα αυτια
Αποστολή στο: 05/11/08 3:10
Από:
Προς: ALPINESTARSεντελως τυχαια ημουνα μπροστα τοτε εκει στο καφενειο σαν τρελλος εκανε που εβαλε την φυτιλια ο ............ επρεπε μονο να τον δεις πως εκανε**
...ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!...ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ?
-
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ..................
ΑΣΤΟΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
Υπεκφεύγεις. Οπως νομίζεις. :
@ALPINESTARS: οι καίριες παρεμβάσεις σου είναι επιπέδου μεσημεριανής εκπομπής κοινωνικής κριτικής. Κάτι πιο 'ζουμερό' δεν έχεις ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@ALPINESTARS: οι καίριες παρεμβάσεις σου είναι επιπέδου μεσημεριανής εκπομπής κοινωνικής κριτικής. Κάτι πιο 'ζουμερό' δεν έχεις ?
...EXΩ ΚΥΡΙΕ nass..!!!!!
......ΑΛΛΑ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ban, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ...ΩΡΑΙΟΥ ΦΥΛΟΥ!
ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΛΑΞΩ!?????? -
Οταν ρωτήθηκα από τους αγωνοδίκες ποιό παράπτωμα είχε σημαντικότερη επίδραση στην απόδοση του αυτοκινήτου ....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Οταν ρωτήθηκα από τους αγωνοδίκες ποιό παράπτωμα είχε σημαντικότερη επίδραση στην απόδοση του αυτοκινήτου .... -
Γεια σου Nass ..................
Φιλοι εσεις ....... που παρακολουθητε στενα , το ειδατε , το παλεψα ετσι δεν ειναι ?
φιλακια
-
Χωρίς να μου πέφτει λόγος, αλλά , μάλλον..., γι αυτό γράφετε εδώ και τα 'λέτε', αλλιώς θα τα λέγατε κατ' ιδίαν... να πω κι εγώ μια γνώμη....
κατ' αρχήν δεν καταλαβαίνω γιατί τα βάλατε με το Nass, ο οποίος μάλλον σε τεχνικό έφορο στο εν λόγω ράλλυ μου μοιάζει, ε?
Τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω, απ' όσο ξέρω είναι moderator σε τούτο το site και μόλις έμαθα και την άλλη του ιδιότητα.
οπότε, τι έχουμε? 2παραβάσεις που ο ΤΕ ανέφερε στην έκθεσή του, έτσι?
Και πόσο 'βαρύ' πτυχίο πρέπει κάποιος να διαθέτει για να πει με σιγουριά ότι η wastegate που είναι απενεργοποιημένη, αποτελεί ουσιωδέστερη παράβαση από μια ελαφρύτερη δισκόπλακα? Δηλαδή δεν είναι αυτονόητο ότι ενα τουρμπο αυτ/το κερδίζει πολλά παραπάνω από την περίσσια ιπποδύναμης λόγω αυξημένης πίεσης (σε σχέση με τα άλλα όμοια αυτ/τα), σε σχέση με κάποιο που διαθέτει πιο ελαφρείς τροχούς (μη αναρτώμενη μάζα δηλ) στην ουσία...
Τες παν, Δόξα τον Ύψιστο που κάποιος έπιασε ένα Μήτσο, με την κλασική παράβαση!!!!!
Και το έκανε σωστά! Στο STOP της ειδικής, πριν προλάβει το πλήρωμα να 'αποκαταστήσει τη μαϊμουδιά!!!!
θα μου πείς τώρα, στον Πάνο, που έτρεξε 1 φορά με Μήτσο???
Τα άλλα Μήτσου τα είδε ποτέ κανείς??
Αναρωτιέμαι....
Παρ' όλ' αυτά, δε βλέπω το λόγο της 'κακίας' απέναντι στον Nass. -
Φίλε boxer2003, προς πληροφόρησή σου: ναι, ήμουν τεχνικός έφορος στο συγκεκριμένο αγώνα (και σε όλο το πρωτάθλημα ράλι). Τον έλεγχο που λες τον έχω κάνει πολλές φορές σε STOP ειδικής και δεν πέτυχα κάποια φορά κάτι επιλήψιμο. Εσπασε ο διάολος το ποδάρι του και αυτή τη φορά τον έκανα μέσα στην ανασυγκρότηση Αν ήμουν 'άτυχος' (ή τυχερός, όπως το πάρει κανείς) τις άλλες φορές (ώστε να είναι 'κλασσική' η παράβαση κιόλας), δεν ξέρω.
Τα υπόλοιπα που διαμοίβονται σε αυτό το θέμα άπτονται άλλων επιστημών πλην της μηχανολογίας
-
Ο χρήστης boxer2003 έγραψε:
Χωρίς να μου πέφτει λόγος, αλλά , μάλλον..., γι αυτό γράφετε εδώ και τα 'λέτε', αλλιώς θα τα λέγατε κατ' ιδίαν... να πω κι εγώ μια γνώμη....
κατ' αρχήν δεν καταλαβαίνω γιατί τα βάλατε με το Nass, ο οποίος μάλλον σε τεχνικό έφορο στο εν λόγω ράλλυ μου μοιάζει, ε?
Τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω, απ' όσο ξέρω είναι moderator σε τούτο το site και μόλις έμαθα και την άλλη του ιδιότητα.
οπότε, τι έχουμε? 2παραβάσεις που ο ΤΕ ανέφερε στην έκθεσή του, έτσι?
Και πόσο 'βαρύ' πτυχίο πρέπει κάποιος να διαθέτει για να πει με σιγουριά ότι η wastegate που είναι απενεργοποιημένη, αποτελεί ουσιωδέστερη παράβαση από μια ελαφρύτερη δισκόπλακα? Δηλαδή δεν είναι αυτονόητο ότι ενα τουρμπο αυτ/το κερδίζει πολλά παραπάνω από την περίσσια ιπποδύναμης λόγω αυξημένης πίεσης (σε σχέση με τα άλλα όμοια αυτ/τα), σε σχέση με κάποιο που διαθέτει πιο ελαφρείς τροχούς (μη αναρτώμενη μάζα δηλ) στην ουσία...
Τες παν, Δόξα τον Ύψιστο που κάποιος έπιασε ένα Μήτσο, με την κλασική παράβαση!!!!!
Και το έκανε σωστά! Στο STOP της ειδικής, πριν προλάβει το πλήρωμα να 'αποκαταστήσει τη μαϊμουδιά!!!!
θα μου πείς τώρα, στον Πάνο, που έτρεξε 1 φορά με Μήτσο???
Τα άλλα Μήτσου τα είδε ποτέ κανείς??
Αναρωτιέμαι....
Παρ' όλ' αυτά, δε βλέπω το λόγο της 'κακίας' απέναντι στον Nass.Δοξα τω Θεω! Ενας λογικος ανθρωπος...
-
Οι τεχνικοί έλεγχοι νομιμότητας είναι απολύτως απαραίτητοι και βοηθούν/εξασφαλίζουν στο να είναι πιο ισάξιο το 'παιχνίδι'. Για να γίνεται καλό, ενδιαφέρον και 'ωραίο' παιχνίδι πρέπει να υπάρχουν και να επιβάλλονται κανόνες. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν μας πολυαρέσουν οι κανόνες, ιδιαίτερα δε όταν εφαρμόζονται σε εμάς, όμως συχνά φωνάζουμε όταν δεν εφαρμόζονται σε άλλους....
Φαντασθείτε να τρέχουν λοιπόν όμοια και ίδιας κατηγορίας αυτοκίνητα με το κάθε ένα να φέρει διαφορετικές/ελαφρύτερες δισκόπλακες/δαγκάνες -900 γρ./-1025 γρ., διαφορετικά βολάν -250 γρ./-350 γρ./-450 γρ., διαφορετικά έμβολα -50 γρ./-80 γρ./?? , κλπ., από λάθος, κατά λάθος, το ξέχασα, κλπ......., που είναι το όριο και πως επιβάλλεται;
Ευτυχώς υπάρχουν Κύριοι Τ.Ε. όπως προφανώς ο nass, οι οποίοι δρουν αμερόληπτα και ανεπηρέαστα, αλλά όπως φαίνεται και με 'μεράκι', αγαπόντας αυτό που κάνουν. Μόνο καλό μπορεί να είναι αυτό για το σπορ και εύχομαι να υπάρχουν και άλλοι. Επίσης, μην ξεχνάμε, ΟΛΟΙ κάνουμε λάθη, το θέμα είναι να προσπαθούμε για την βελτίωση, εξ'άλλου γηράσκουμε αεί διδασκόμενοι. Η καλοπροαίρετη κριτική πρέπει να είναι ευσπρόδεκτη, αυτή όμως που συνοδεύεται με ειρωνία, εξυπνάδες και υπονοούμενα είναι απολίτιστη, απαράδεκτη δεν βοηθάει και θα μπορούσε να θεωρηθεί κακοπροαίρετη.
Όσον αφορά τις ποινές και εκεί φαίνεται ότι μάλλον υπάρχει θέμα...., αυτές είναι δουλειά των αγωνωδικών, δεν έχει σχέση ο Τ.Ε. Η απενεργοποίηση της wastegate έχει προφανώς πολύ μεγαλύτερη επίδραση στην επίδοση από το βάρος της δισκόπλακας. Το γεγονός ότι ο οδηγός δεν το γνώριζε (αν είχε εμπειρία από το συγκεκριμένο τύπο αυτο/του θα το γνώριζε) κατά την γνώμη μου δεν επηρεάζει την ποινή, διότι το αποτέλεσμα (η επίδοση) δεν διαφοροποιείται είτε αν το γνώριζε είτε όχι. Απλά η επίδοση είναι διαφορετική και εκεί έγκειται το πρόβλημα. Πως ποσοτικοποιείται σε δεύτερα η διαφορά;
Στην Αγγλία πρόσφατα αποκλείσθηκε (εκκρεμεί εκδίκαση έφεσης) εργοστασιακή συμμετοχή που κέρδισε τον αγώνα, λόγω τοποθέτησης διαφορετικών βιδών στήριξης της κολώνας τιμονιού για την βελτίωση της άνεσης του οδηγού (ψηλός). Ουσιώδης η επουσιώδης;
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Δοξα τω Θεω! Ενας λογικος ανθρωπος...
......ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Η PRODRIVE,AΛΛΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΕ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΑΚΟΣ.............
........ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ?????ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
-
Εδω ειναι η διαφορα μας αλανθαστε.
Εγινε λαθος, ξενυχτησα, κοντεψα να κοιμηθω στο τιμονι στο Ακροπολις , το συζητησαμε ξανα αλλη φορα, το συζητησα και με τον Νασο, εληξε, το ξεχασα.
Αν ολοι θυμομαστε σαν καμηλες κι ελεφαντες, πρεπει να κατεβασουμε κατω και το αγαλμα του Βενιζελου...
Σταματα την γκρινια και την παρελθοντολογια, σκεψου οτι οταν σε βριζουνε διαρκως πεισμωνεις κι αντιδρας ασχημα (ναι, κι εσυ ακομα) κι ελα να κοιταξουμε λιγο το αυριο.
Πες του Νασου: Νασο το συστημα ουσιωδες -επουσιωδες, ειναι επικινδυνο και βαζει τους ανθρωπους να τρωγονται. Πες του να εισηγηθει να υπαρχει μια τεχνικη ελανοδικος επιτροπη που να εξεταζει τις τεχνικες εφεσεις σωστα κι επιστημονικα, πες του οτι δεν υπαρχει ολιγον εγκυος, αλλά παρανομος και νομιμος, χωρις ενδιαμεσα και συζητειστε θετικα.
Τα 'εισαι φωσκολος' , 'οχι εσυ εισαι βλακας', ναι αλλα τοτε εσυ...που οδηγουν και τι θετικο αποτελεσμα βγαζουν?
Στο κατω κατω, τεχνικες γνωσεις εχεις, γινε τεχνικος εφορος να βοηθησεις. -
[quote='nass']
Οταν ρωτήθηκα από τους αγωνοδίκες ποιό παράπτωμα είχε σημαντικότερη επίδραση στην απόδοση του αυτοκινήτου απάντησα 'η wastegate'. Δεν μπορώ όμως στην έκθεση να βαθμολογώ τη σοβαρότητα κάθε παραπτώματος από 1 έως 10, έχω δύο δυνατότητες, 'ουσιώδες' ή 'επουσιώδες'. Εγραψα λοιπόν πως και τα δύο ήταν ουσιώδη. Οι αγωνοδίκες έκριναν πως ήταν ίσης βαρύτητας παραπτώματα, από εμένα τι θέλεις ? quote]
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Η FIA ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΕΞΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ BOXER 2003 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ , ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Εδω ειναι η διαφορα μας αλανθαστε.
Εγινε λαθος, ξενυχτησα, κοντεψα να κοιμηθω στο τιμονι στο Ακροπολις , το συζητησαμε ξανα αλλη φορα, το συζητησα και με τον Νασο, εληξε, το ξεχασα.
Αν ολοι θυμομαστε σαν καμηλες κι ελεφαντες, πρεπει να κατεβασουμε κατω και το αγαλμα του Βενιζελου...
Σταματα την γκρινια και την παρελθοντολογια, σκεψου οτι οταν σε βριζουνε διαρκως πεισμωνεις κι αντιδρας ασχημα (ναι, κι εσυ ακομα) κι ελα να κοιταξουμε λιγο το αυριο.
Πες του Νασου: Νασο το συστημα ουσιωδες -επουσιωδες, ειναι επικινδυνο και βαζει τους ανθρωπους να τρωγονται. Πες του να εισηγηθει να υπαρχει μια τεχνικη ελανοδικος επιτροπη που να εξεταζει τις τεχνικες εφεσεις σωστα κι επιστημονικα, πες του οτι δεν υπαρχει ολιγον εγκυος, αλλά παρανομος και νομιμος, χωρις ενδιαμεσα και συζητειστε θετικα.
Τα 'εισαι φωσκολος' , 'οχι εσυ εισαι βλακας', ναι αλλα τοτε εσυ...που οδηγουν και τι θετικο αποτελεσμα βγαζουν?
Στο κατω κατω, τεχνικες γνωσεις εχεις, γινε τεχνικος εφορος να βοηθησεις.ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ -ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ- ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΔΩ, ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΠΟΡ ΜΙΛΑΜΕ?
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, Μ........Α ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ Μ............Α, ΣΥΜΦΩΝΟΙ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΙΝΗΤΟ ΑΠΌΤΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΗΣΑ.(ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ )ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
-
Ναι ρε μπαμπικο, ομως ουδεις αλανθαστος, κι αν υπαρχει μια διχογνωμια, που θα μπορει να προσφυγει ο οδηγος κι ο μηχανικος, να βρει το δικηο του? Σε ελανοδικο αποτελουμενη απο δικηγορους και γιατρους? Καταλαβες τι σκεφτομαι? Οτι πρεπει παντα να υπαρχει δευτερος βαθμος εξετασης ενος τεχνικου θεματος, απο ανθρωπους επιστημονικα σχετικους. Γιατι τ αυτοκινητα δεν ειναι σημερα μονο ζιγκλερ και σφυρι.
Οσο για το νομιμος-παρανομος, τι λες?
Μια διευκρινηση που χρειαζεται. Δεν φτιαχνουμε το σπορ. Εισηγουμαστε κι αλλοι αποφασιζουν, κι οταν αποφασισουν, βοηθαμε στην υλοποιηση. ΩΣ ΕΚΕΙ. Αυτο ΠΡΕΠΕΙ να γινει κατανοητο.
Καλημερα Μπαμπη και καλο κουραγιο. Η καθημερινοτητα εχει γινει δυσκολη για ολους μας. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...........!!
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ......''ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΤΙΟ,ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ''
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
12o Opel Δρόμων Ράλλυ Κορίνθου 1 & 2 Νοεμβρίου