-
Ο χρήστης van έγραψε:
Επειδή είσαι στενομυαλος και ξεροκέφαλος, θα στο πώ για μια ακομα φορά:Λυπάμαι, τόσο φτάνουν τα πτυχία μου.
1ον: Η δουλειά σου ειναι να ελέγχεις και αν γινετε, να συνετηζεις...
Ευχαριστώ για το δωρεάν μάθημα.
2ον:Οποιαδηποτε 'σφυρηγματάκια' δέχεσαι απο αλλους οδηγούς-πρωταθληματάκιδες, θα επρεπε να τα συζητάς πρώτα με τον ενδιαφερόμενο και σε δεύτερη φάση να γινει τεχνικος ελεγχος.Βέβαια ετσι θα χάσεις τα πρωτεία του Σερλοκ χολμς.Οσο αφορά το Mitsubishi, εεε μην μου πεις οτι εκανες την ανακάλυψη της ΒΕΡΓΙΝΑΣ
Ποιό σφυριγματάκι βρε ανίδεε ? Την ιστορία με τις δισκόπλακες την ήξερα από πέρισι. Στο Ακρόπολις διαπιστώθηκε όλη η δουλειά, πως οι ιμιτασιόν είναι ελαφρύτερες, λες να περίμενα να μου σφυρίξει τίποτα κανείς ?
3ον:Δεν μας καίνε τα 270 γραμμάρια, και βεβαια ειναι παράβαση και βεβαια δεχετε τιμωρίας! ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΤΙΜΩΡΊΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ MITSUBISHI ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ με τρομπες νερού, διαφορικα, εκκεντροφορους, ψυγεία, turbo κλπ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?? ε???? Το θεμα ειναι οτι βαζεις το χεράκι σου εκεί που θέλεις και εχει που δεν θελεις το αφηνεις να κυλίσει!Αυτό ειναι μια παγεια τακτική δική σου και της Γιαφκας για να φέρνετε τους οδηγούς σε μονιμη αντιπαράθεση!
Δηλαδή το πρόβλημά σου είναι πως 'δεν είπα μια καλή κουβέντα' ? Τι έπρεπε να είχα κάνει και δεν έκανα ? Με ρώτησαν αν ήταν εσκεμμένο και απάντησα πως μάλλον έγινε από λάθος. Από εκεί και πέρα, τα παράπονά σου πρώτα απ΄όλα στον εαυτό σου, που δεν έκανες αυτά που έπρεπε, και μετά κατηγορείς άλλους, και στη συνέχεια στους αγωνοδίκες.
4ον: θα με μαλώσεις που δεν ειχαμε homologation μαζί?Τοσα λεφτά πληρώνουμε σ΄αυτήν την Γιαφκα.
Δείχνει το βαθμό σοβαρότητας και προετοιμασίας για μια σοβαρή διαδικασία.
5ον:Για ποια Πεταλούδα μιλας?Πάρε το φιλο σου Ιωαννίδη κατεβήτε κατω στο Υπόγειό του, στο αμάξι του Δεγλερη και δείτε την Πεταλούδα πάλι.Αν δεν ειναι ιδια με την Δικιά μας εγώ να κάτσω να ... Και βέβαια και εμείς κάνουμε λάθη, εσύ που είσαι Super Τεχν. Εφορος δεν εχεις διαπιστώσει 10 χρόνια οτι οι φωτογραφίες της πεταλούδας ειναι λάθος στην Homologation? Τι εκανες στην FIA γιαυτό το θέμα?Τα hans σε μάραναν.Η μήπως το οτι ηταν SOLEX και οχι Webber σε πείραξε!Γιατι δεν πας μια βολτα στην LION να δεις ενα Αντ/κο απο το ράφι τι γράφει? και πως ειναι?
Καλά...
6ον:Ποιους ρώτησες για το αν πρεπει να κατέβει το μοτέρ?Ποιός ειναι αυτός που θα μου πει πως πρέπει να λύσω το αυτοκινητό μου?Χρεωθηκατε εξτρα λεφτά εσεις?Πληρώσατε κάτι?Θα πληρώνατε κάτι? Και πως θα το επερνα απο την Ιτέα?Μηπως θυμασε οτι ο ελεγχος σας διήρκησε 5.30 ωρες?Μηπως θυμάσαι τι ωρα τελείωσε ο αγώνας στο Ελπα?Πιστεύεις οτι ειχαμε την Ορεξή σου να φύγουμε απο την Ιτέα στις 4 τα ξημερώματα?Είσαι πολύ αφελής που τα λες αυτά! Αν ζητάς επαγγελματική αντιμετώπιση απο εμάς, να μας φέρεσε και εσύ επαγγελματικά!Στο μαγαζί του Ιωαννίδη ηταν η ποιο σωστή επιλογή και η ποιό εγκυρη!
φιλια!Εχω κατεβάσει σαζμάν σε 20+ αυτοκίνητα για βολάν (προχτές στην Κόρινθο άλλο ένα, σε 45 λεπτά ήταν έτοιμοι οι άνθρωποι -αλλά βέβαια αυτό δεν ήταν 'κανονικό αγωνιστικό', ένα ταπεινό C2 ήταν, που κέρδισε F2, F3, A/6, A και 4ο γενικής...), το δικό σας ήταν το πρώτο που έπρεπε (σύμφωνα με εσάς -αυτοί που ρώτησα απόρησαν και δεν το πιστεύουν (και θα μου επιτρέψεις να μην σου πω ποιοί είναι)) να κατέβει μοτέρ για να κατέβει το σαζμάν. Δηλαδή αν έτρεχες ένα διήμερο αγώνα και έμενες από συμπλέκτη τι θα έκανες, θα τα μάζευες να φύγεις και δεν θα έτρεχες τη δεύτερη μέρα ?
Το αν έχεις επαγγελματική αντιμετώπιση δεν αφορά εμένα αλλά τους πελάτες σου, εσύ είσαι ο επαγγελματίας.
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Επειδή τα παραμύθια συχνά έχουν και δράκο: εσύ πούλαγες ή δεν πούλαγες τις ιμιτασιόν (και όπως αποδείχθηκε ουσιωδώς παράνομες) δισκόπλακες ? Εκανες ή δεν έκανες ό,τι μπορούσες για να ΜΗ βγει η εν λόγω εγκύκλιος της ΕΘΕΑ ?
viewtopic.php?f=9&t=31170' target='_blank
....ΦΙΛΑΚΙΑ !!!
ΠΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΜΕ 'ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΙΑ' ΕΚΔΙΔΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ, ΤΗΛΕΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ, ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...Δε μας είπες αν είχαν και το σωστό part number
Οσο για το τι έγινε στον Πύργο, διαφώτισέ μας, εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω, εξάλλου εσύ είχες άμεσο ενδιαφέρον για το θέμα, όχι εγώ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Επειδή τα παραμύθια συχνά έχουν και δράκο: εσύ πούλαγες ή δεν πούλαγες τις ιμιτασιόν (και όπως αποδείχθηκε ουσιωδώς παράνομες) δισκόπλακες ? Εκανες ή δεν έκανες ό,τι μπορούσες για να ΜΗ βγει η εν λόγω εγκύκλιος της ΕΘΕΑ ?
viewtopic.php?f=9&t=31170' target='_blank' target='_blank' target='_blank
....ΦΙΛΑΚΙΑ !!!
ΠΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΜΕ 'ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΙΑ' ΕΚΔΙΔΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ, ΤΗΛΕΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ, ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ?
Οσο για το τι έγινε στον Πύργο, διαφώτισέ μας, εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω, εξάλλου εσύ είχες άμεσο ενδιαφέρον για το θέμα, όχι εγώ.
...ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕ ΜΑΣ ΕΣΥ...
ΟΣΟΙ ΦΟΡΑΓΑΝ 28ΑΡΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 30ΑΡΕΣ?
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ?ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΑΡΟΥΣ ΕΧΕΙ Η 28ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 30ΑΡΑ?
-
Διεγράφη όλο το σχετικό θέμα. Βλ. Διαγραφή θέματος 'ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ'
(Moderator nass)
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.......ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ!!!
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ!!
....ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΛΑ ΗΤΑΝ!!! -
ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ 30 ΑΡΑ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ 29 ΧΙΛ.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ 29 ΑΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ.
ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
ΜΕΤΡΑΣ ΒΑΡΟΣ?
ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΩ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ 30 ΑΡΑ ΠΟΥ ΖΥΓΙΖΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 3000 ΓΡΑΜΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ 29 ΧΙΛ ΒΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΥΓΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΗ. ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ?ΕΙΣΑΙ Μ...........Σ ,ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΕΙΣΑΙ?
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ , Η ΜΗΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΛΟΥΦΑΞΕΤΕ , ΜΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ?ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΚΙΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
-
εγραψε ο ΝΑςς Ο μεγας .
Aκριβως ! **μονον ιστοριες ξερεις **,και αυτες ...εκτελεις , γιατι στην ουσια δεν ξερεις να ξεχωρισης μια πεταλουδα απο ενα ποτενσιομετρο ,μια δισκοπλακα απ'το ταψι με το παστιτσιο που καταβροχθιζεις , γνωστηηηηη αρχηφωσκολαρα .
-
Συγνώμη bravehard, δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω δεν είμαι του επιπέδου σου μάλλον Θεωρώ πως σου απάντησα επαρκώς παραπάνω και πως ό,τι χρειάζεται να ξέρεις είναι στους κανονισμούς και στο δελτίο αναγνώρισης.
Οσο για σένα Ελληνα Colin Chapman, το ό,τι αυτός ο ανίδεος που λες (και χωρίς πτυχίο, μην το ξεχνάμε!) σε συνέλαβε στα πράσα, μάλλον δε σε τιμά -και μάλλον αυτό σε τσούζει...
-
viewtopic.php?f=9&t=31170' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
....ΦΙΛΑΚΙΑ !!!
...ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ.
Δε φαίνεται το part number καρντιά μου -αλλά στο δελτίο αναγνώρισης φαίνεται, αυτό είναι το πρόβλημα
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕ ΜΑΣ ΕΣΥ...
Ο,τι ήξερα το είπα. Εσύ είσαι ο πολύξερος εδώ μέσα που ήσουν και στον Πύργο και στο Λάλα και παντού.
ΟΣΟΙ ΦΟΡΑΓΑΝ 28ΑΡΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 30ΑΡΕΣ?
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ?Δε με νοιάζει, ο κανονισμός (εγκύκλιος 20/08) τότε και μέχρι τις 30/8 τους έδινε το δικαίωμα να φοράνε είτε 28άρες είτε 30άρες. Και δεν τις ζύγισα στον Πύργο αλλά στην Κόρινθο. Δικαίωμά μου, ελπίζω να μου επιτρέπεις.
ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΑΡΟΥΣ ΕΧΕΙ Η 28ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 30ΑΡΑ?
Γύρω στα 8 κιλά χωρίς τη σως.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Συγνώμη bravehard, δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω δεν είμαι του επιπέδου σου μάλλον Θεωρώ πως σου απάντησα επαρκώς παραπάνω και πως ό,τι χρειάζεται να ξέρεις είναι στους κανονισμούς και στο δελτίο αναγνώρισης.Οσο για σένα Ελληνα Colin Chapman, το ό,τι αυτός ο ανίδεος που λες (και χωρίς πτυχίο, μην το ξεχνάμε!) σε συνέλαβε στα πράσα, μάλλον δε σε τιμά -και μάλλον αυτό σε τσούζει...
Τι να πεις βρε δυστυχε .... τις ιδιες παπαριες διαιωνιζεις , και τι να κανεις θα μου πεις , αφου την ρομπα σου την εχεις φορεσει ....
ΦΙΛΑΚΙΑ , τρεχα να φας τωρα μην παθεις τιποτα ....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΑΡΟΥΣ ΕΧΕΙ Η 28ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 30ΑΡΑ?
Γύρω στα 8 κιλά χωρίς τη σως.
...TO ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή το πρόβλημά σου είναι πως 'δεν είπα μια καλή κουβέντα' ? Τι έπρεπε να είχα κάνει και δεν έκανα ?
Αντε πάλι τα ιδιααααα!
Δείχνει το βαθμό σοβαρότητας και προετοιμασίας για μια σοβαρή διαδικασία..
Εσύ την θεωρείς σοβαρή!Για εμάς ετσι οπως γίνετε και ετσι οπως την κάνεις ειναι για γέλια Βλεπε Αχαιός, βλεπε Τατόϊ, βλεπε παλλάδιο του 2002 που μου μετραγες μεταξονιο σε 106 οταν βάση Homologation το αυτοκινητο μπορεις να το μακρύνεις '1,5 μετρο' και εσύ το εψαχνες!Μονο τα σημάδια της καλίμπρας δεν βρηκες που το τεντωνα στο τράβηγμα! 'ΥΜΑΡΤΩΝ ρε φιλε!!!!' (με ψευδη προφορά σαν τον Γεωργίου)
Καλά...
Μπα?! Που πηγε το θεμα?
Εχω κατεβάσει σαζμάν σε 20+ αυτοκίνητα για βολάν (προχτές στην Κόρινθο άλλο ένα, σε 45 λεπτά ήταν έτοιμοι οι άνθρωποι -αλλά βέβαια αυτό δεν ήταν 'κανονικό αγωνιστικό', ένα ταπεινό C2 ήταν, που κέρδισε F2, F3, A/6, A και 4ο γενικής...), το δικό σας ήταν το πρώτο που έπρεπε (σύμφωνα με εσάς -αυτοί που ρώτησα απόρησαν και δεν το πιστεύουν (και θα μου επιτρέψεις να μην σου πω ποιοί είναι)) να κατέβει μοτέρ για να κατέβει το σαζμάν. Δηλαδή αν έτρεχες ένα διήμερο αγώνα και έμενες από συμπλέκτη τι θα έκανες, θα τα μάζευες να φύγεις και δεν θα έτρεχες τη δεύτερη μέρα ?
Ποιοι βρε λαοπλάνε και ανίδεε super homologaristi!Τι εκαναν σε 45 λεπτα?Σασμαν, εισαγωγη, πεταλουδα, αυλοι εισαγωγής, φρενα μπρος, φρένα πισω,μετρήσεις, ζυγίσματα, ψαλίδια, ιμιαξονια κλπ?
ΝΑΙ ΡΕ!!! ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΚΟΜΠΛΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ κ@Ρ@^&@@ΚΙΑ της Γιαφκας, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΛΟΓΟΔΟΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ! ΓΙΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΤΥΜΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΚΑΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΠΩΛΟΥΝΤΕ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ π@@@#$%ρα, ΑΛΛΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΑΛΛΟΥς ΛΟΓΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ(ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ) ΝΑ ΡΩΤΟΥΝ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩς ΧΩΡΑΕΙ ΕΝΑ 6αρι κιβωτιο PS(ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ) ΣΕ ΕΝΑ 106 ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ μεσα!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ε? Ή ΤΟ ΘΕΛΕΙς ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ!
Το αν έχεις επαγγελματική αντιμετώπιση δεν αφορά εμένα αλλά τους πελάτες σου, εσύ είσαι ο επαγγελματίας.
Αυτο κατάλαβες?Εγώ μιλάω για την επαγγελματική συμπεριφορά σας απεναντι σε εναν τεχνικο ελεγχο και μια ομάδα! Ανήκεις στους νοημονες ή οχι?Οποια συμπεριφορά εχεις αντιστοιχη αντιμετώπιση θα λαβεις!
Παντως να σου αναγνωρισω, οτι προλαβαίνεις και απαντάς σε ολους μας!!
-
@APR: να μιλάς εσύ για ρόμπα είναι λίγο οξύμωρο έτσι ? (κάτι θα ξέρεις βέβαια καλύτερα )
@van: ναι, όταν εσύ έπαιρνες τα πτυχία εγώ έκανα στη Didacta τυφλό σύστημα Μη μου εκνευρίζεσαι μόνο, ρίχνεις το επίπεδό σου
(45 λεπτά για σαζμάν-βολάν-κάρτερ σε C2. Είναι καλοί ή να μην τους προτιμήσει κανείς ?)@ALPINESTARS: καλό!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@APR: να μιλάς εσύ για ρόμπα είναι λίγο οξύμωρο έτσι ? (κάτι θα ξέρεις βέβαια καλύτερα )@ALPINESTARS: καλό!
Οξυμωρο για ολους τους μωρους σαν εσενα .φυσικα
-
Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ μας μαρανε!!!ΜΕ ποιους βρε κυριε Στράτη!?
-
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
30 ΑΡΑ ΖΥΓΙΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ 3000 ΓΡΑΜΜ
ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΗ 29 ΧΙΛ ΝΟΜΙΜΗ! 100 Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΩ ΠΟΣΟ ΛΙΓΩΤΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ.
ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΧΥΜΕΤΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΖΥΓΙΖΕΙΣ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ)ΚΑΙ ΕΙΜΑ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟΣ.
ΓΙΑ ΠΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΤΥΠΟΣ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ.ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
Υ.Γ ΕΙΡΩΝΕΙΟΥΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ' ΕΙΣΑΙ ΦΤΗΝΙΑΡΗΣ ', ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 'ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ'.
-
Α, το 'είσαι φτηνιάρης' είναι ειρωνεία και σε πείραξε αλλά το
Ο χρήστης bravehard έγραψε:
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟ Η ΕΘΕΑ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΠΟΙΝΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ , ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?ΕΤΣΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 50-60?ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ(?)είναι ποιοτική και καλόπιστη κριτική.
Οσο για το άλλο που λες, δε με απασχολεί το υποθετικό σενάριό σου, δε βλέπω γιατί να απαντήσω, θα ασχοληθώ με αυτό αν προκύψει (να είσαι πάντως σίγουρος πως σε περίπτωση αμφιβολίας δεν πρόκειται να στείλω κανέναν στους αγωνοδίκες): στη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ λοιπόν, όλες οι δισκόπλακες που μέτρησα ήταν 30 χιλιοστά πλην 1-2 δέκατα άρα τα 900 γραμμάρια της διαφοράς του βάρους μετρήθηκαν με ίδιες συνθήκες για όλους. Επιπλέον ακριβώς τα ίδια νούμερα συν πλην μερικά γραμμάρια είχα δει και στο Ακρόπολις. Εκτός και αν πιστεύεις πως τα 900 γραμμάρια προέρχονται από φυσιολογική φθορά.
Απάντησε λοιπόν, μια και δείχνεις να έχεις μια απάντηση για όλα: ξέρω από το Ακρόπολις πως οι ιμιτασιόν είναι ελαφρύτερες. Βλέπω μια ιμιτασιόν. Τι πρέπει να κάνω ? Να μην πω τίποτα ? Εν ολίγοις, σε τι ακριβώς έκανα λάθος κατά την άποψή σου ? Που τις ζύγισα ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Α, το 'είσαι φτηνιάρης' είναι ειρωνεία και σε πείραξε αλλά τοΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟ Η ΕΘΕΑ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΠΟΙΝΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ , ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?ΕΤΣΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 50-60?ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ(?)
είναι ποιοτική και καλόπιστη κριτική.
Οσο για το άλλο που λες, δε με απασχολεί το υποθετικό σενάριό σου, δε βλέπω γιατί να απαντήσω, θα ασχοληθώ με αυτό αν προκύψει (να είσαι πάντως σίγουρος πως σε περίπτωση αμφιβολίας δεν πρόκειται να στείλω κανέναν στους αγωνοδίκες): στη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ λοιπόν, όλες οι δισκόπλακες που μέτρησα ήταν 30 χιλιοστά πλην 1-2 δέκατα άρα τα 900 γραμμάρια της διαφοράς του βάρους μετρήθηκαν με ίδιες συνθήκες για όλους. Επιπλέον ακριβώς τα ίδια νούμερα συν πλην μερικά γραμμάρια είχα δει και στο Ακρόπολις. Εκτός και αν πιστεύεις πως τα 900 γραμμάρια προέρχονται από φυσιολογική φθορά.
Απάντησε λοιπόν, μια και δείχνεις να έχεις μια απάντηση για όλα: ξέρω από το Ακρόπολις πως οι ιμιτασιόν είναι ελαφρύτερες. Βλέπω μια ιμιτασιόν. Τι πρέπει να κάνω ? Να μην πω τίποτα ? Εν ολίγοις, σε τι ακριβώς έκανα λάθος κατά την άποψή σου ? Που τις ζύγισα ?
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ!
ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ, ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΑΛΛΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Α ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ Β ΤΡΟΠΟ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ.
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ - ΑΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ- ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΟΡΟ-ΛΕΞΗ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ 20-30 Ν ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙ (?) ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ .
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΟΝΤΡΥΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
Υ.Γ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΚΟΜΑ
WASTEGATE ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑΣ=ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΣΕ TURBO ΑΥΤ/ΤΟ ΒΑΣΕΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ Τ.Ε.
ΥΠΟΜΟΝΗ -
Mπαααα , εγω βαρεθηκα Μπαμπη , αλλωστε στου κουφου ευτραφη (sik?) την πορτα .... μονον αμα πεσει ο καναπες θα σου ανοιξει ....
Η αληθεια ειναι οτι ενας κουτοπονηρος μπορει να σου σπασει τα νευρα πιο πολυ κι απο εναν πανηβλακα , και δεν προκειτε ποτε να παραδεχτει τις κουτο πονηραδες του .
Γιαυτο μην περιμενεις απαντησεις οπως κι εγω , την κανω τσιου , για ραδιο σοααβε .ΜΟΝΟΝ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ , ΙΔΟΥ .
-
Ο χρήστης bravehard έγραψε:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ!
ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ, ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΑΛΛΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Α ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ Β ΤΡΟΠΟ.Ναι, συμβαίνει. Ανθρώπινο λάθος / αδυναμία ? Πιθανώς. Επίτηδες ? Δεν το πιστεύω αλλά δεν έχω τρόπο να σε πείσω.
Σε κάθε περίπτωση μιλάς για επιβολή ποινών ('πληρώνεται') οπότε σε παρακαλώ να μιλήσεις με άλλο, ούτε εκπρόσωπος της ΕΘΕΑ είμαι ούτε ασχολούμαι με την επιβολή ποινών, η δουλειά μου είναι να μετράω 5 πράγματα και να τα αναφέρω σε αυτούς που ασχολούνται με την επιβολή ποινών. Αν δεν σε ικανοποιεί η επιβολή ποινών, δεν είναι δικό μου πρόβλημα.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ.
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ - ΑΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ- ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΟΡΟ-ΛΕΞΗ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ 20-30 Ν ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙ (?) ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ .Επειδή ξέρω καλύτερα από σένα αν βλέπω επιλεκτικά, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω 101%. Αν δεν δω κάτι λόγω άγνοιας ή αβλεψίας είναι τελείως διαφορετικό από το επίτηδες που καταλογίζεις. Ο,τι έχω δει και μπορώ να το τεκμηριώσω το έχω αναφέρει (ρώτα σχετικά Κύρκο, Χατζητσοπάνη, Νασούλα κτλ.)
Και ναι, το μη γνήσιο (= σύννομο στα Ν) ανταλλακτικό είναι ιμιτασιόν.ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΟΝΤΡΥΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.
Οπως νομίζεις.
Υ.Γ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΚΟΜΑ
WASTEGATE ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑΣ=ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΣΕ TURBO ΑΥΤ/ΤΟ ΒΑΣΕΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ Τ.Ε.
ΥΠΟΜΟΝΗΗ εισήγηση του Τ.Ε. ήταν πως και τα 2 είναι ουσιώδη. Οπότε που κολλάει το 'βάσει εισήγησης Τ.Ε.' ? Ούτε ρωτήθηκα τι ποινή να βάλουν και ούτε με ενδιαφέρει, εκεί τελειώνει η δουλειά μου. Αρα αν θέλεις να 'ακούσεις για την ταμπακιέρα' μίλα σε άλλον. Δεν θα άρω εγώ τις αμαρτίες όλων (ΕΘΕΑ, αγωνοδικών, άλλων τεχνικών εφόρων) επειδή είμαι βολικά διαθέσιμος στο Forum. Αν δεν συμφωνείς με αυτό, πρόβλημά σου.
Ούτε για αυτό είδαμε τίποτα, σου υπενθυμίζω:
12o Opel Δρόμων Ράλλυ Κορίνθου 1 & 2 Νοεμβρίου