-
Μιας και αναφερεις οτι ειχε χαλασει ο μηχανισμος του παραθυρου..
Απο εκει ειχε προσβαση? Το ειχες παει σε καποιον προς επισκευη που γνωριζε την ιδιαιτεροτητα αυτη?
Θα το εχω υποψιν..Ευχομαι να βρεθει. -
Σημερα τα ξημερωματα 11/03/2011 εκλάπει από:
περιοχη **Αιγάλεω **
μαρκα Μερσεντες - φορτηγο 8 τονων
χρώμα Λευκο
διακριτικο Α μπλε λωριδα στο πλαι Goodyear
διακριτικο Β 'Αναγομώσεις ελαστικων ο Μακης' (πλαι και πισω)παρακαλω ενημερωστε αν δειτε κατι με email στο kwnstantinos77@hotmail.com - το αυτοκινητο ειναι επαγγελματικο φιλου απαραιτητο εργαλειο δουλειας
-
Καλησπέρα
Την κυριακή 6/3 μου κλέψανε απο το χαλάνδρι το καινούργιο mtb που είχα πάρει.
Το ποδήλατο είναι αυτό http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=ORB11Y21220F3Τα πράγματα που κάνουν το ποδήλατο 'διαφορετικό' είναι η πίσω σχάρα που έχει (http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=TPK5233)
Οι λασπωτήρες
Και το μπροστά λάστιχο που είναι σλίκ καραφλό,και το πίσω με τακούνια χοντρό.
Οι ζάντες δεν είναι αυτές που έχει μαμά είναι με λίγες ακτίνες,και η μπροστινή δίσκοπλακα είναι μεγάλη(203mm) και ξεχωρίζει.
Το ποδήλατο το είχα 1.5 μήνα περίπου και πρίν πάω να πάρω καινούργιο θα προσπαθήσω μήπως βρεθείΑν κάποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να επικοινώνησει μαζί μου στο chris@forumakias.gr
Δίδεται αμοιβήΜια φωτογραφία του ποδήλατου μέ τις αλλαγμένες ζάντες μονο
ευχαριστω
-
Κλαπηκε μπαγαζιερα με καγκελα αποσπωμενα χρωμα ασημι αριθμου κυκλοφοριας ΥΟΡ 4131. Εχει μπροστα ρεζερβα, αντανακλαστικα στα φτερα και αντανακλαστικες λωριδες κιτρινο με ασπρο βαμμενες στην πορτα. Κλαπηκε απο την περιοχη Λαμπρινη στις 19/3/2011.Οποιος δει κατι στο δρομο ή παρομοιο να επικοινωνήσει στο τηλεφωνο 6945319330 δινεται και αμοιβη.
Να και δυο φωτογραφιες απο την μπαγαζιερα. Δεν ειναι τοσο καθαρες αλλα ισως βοηθησουν
Χρηστος -
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ: MINI COOPER (2003) ΑΣΗΜΙ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ: ΥΡΤ 4983
ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -
15 και σήμερα χωρίς το MINI COOPER μου. Αν και νομίζω οτι θα μετράω για πολύ ακόμα....Μοντέλο 2003 με χαρακτηριστικά γνωρίσματα μια μεγάλη γραντζουνιά απο κλειδί στο πίσω δεξιά φτερό και ένα μικρό βαθούλωμα στο αριστερά μπροστινό! Βελόνα στ΄άχυρα δηλαδή! Κλάπηκε απο Κηφισιά στις 15 Μαρτίου. Χρώματος ΑΣΗΜΙ με ηλιοροφή. Αριθμός πινακίδας ΥΡΤ 4983.
Ανακοίνωση με περισσότερες πληροφορίες μπας και.............Για οποιαδήποτε πληροφορία ενημερώστε με στο email:elleven@ath.forthnet.gr
Ευχαριστώ -
Εκλάπη από την πλατεία Γκαζίου στην Αθήνα μηχανάκι τύπου scooter μάρκας Suzuki sixteen 150 και χρώματος μαύρο ματ.
Αριθμός κυκλοφορίας: ΧΧΖ 655
Όποιος δει κάτι παρακαλείται πολύ να επικοινωνήσει στο 6981482970Ευχαριστώ
-
ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
MOY KLEPSANE KSIMEROMATA KYRIAKHS 20/03/2011 PERIOXH PREVEZAS
MITSUBISHI L200 ME ARITHMO KYKLOFORIAS
PZH6621
MODEL 2005 DAKAR
MPLE GRI
FIME TZAMIA
TETRAPORTO
TRAKTERORA LASTIXA MARKA MATADOR
ANTHRAKONHMA STON AERAGOGO INTERCOOLER
KAI STO SHMA MITSUBISHI
STO PISO TZAMI EXEI MEGALO AUTOKOLITO MEGUIAR'S.
EXEI ALAGMENO TIMONI MOMO KAI SKASMENOYS AEROSAKOYS
PARAKALO AN TO DEITE KALESTE TO 100 THS PERIOXHS SAS H STEILTE MHNHMA EMAIL
thanasischick@hotmail.gr
EYXARISTOTHANASIS PREVEZA
-
Εκλαπηκε σήμερα 14 Απριλίου τις πρωτες πρωινες ωρες, στην περιοχή άνω γλυφαδας, πυρναρη ένα citroen C2 μαύρο, με αριθμό κυκλοφορίας ΙΖΚ 4897, το αμάξι έχει ένα μικρό χτυπήμα στο μπροστινό δεξί φτερό και λείπει ένα Τάσι στην μια πίσω ρόδα, έχει παιδικό καθισμα πίσω απο τη θεση του οδηγου και αυτοκόλλητο στο πίσω τζαμί 'Παιδί στο αυτοκινητο¨. > > Παρακαλώ επικοινωνήσετε στο manos79@hotmail.com αν τυχόν δείτε το αμάξι, ευχαριστώ πολύ.
-
ΚΛΟΠΗ PAJERO.
ΕΚΛΑΠΗ ΣΤΙΣ 12-4-2011 MITSUBISHI PAJERO,
ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΛΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ,
ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ 1990,
ΜΕ ΑΡ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΜ 51099 (ATTIKH)
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΠΑΓΟΥ(ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ).
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ TURBO INTERCOOLER.
ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ 2.000,00€.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΛ.:6995117050 (ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. -
ΚΛΟΠΗ TOYOTA AYGO 3-ΘΥΡΟ ΑΝΘΡΑΚΙ
Εκλάπη την 19-4-2011 (Μεγάλη Τρίτη) πρωινές ώρες από την περιοχή του Ελληνικού Αττικής το αυτοκίνητο του κολλητού μου μάρκας Toyota Aygo, χρώματος ανθρακί μεταλλικού, 3-θυρο, με αριθμό κυκλοφορίας ΙΚΒ-7093, μοντέλο 8ος 2008.
Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:
Φιμέ τζάμια περιμετρικά εκτός από το μπροστινό παρμπρίζ,
Ζάντες αλουμινίου 14άρες ασημί πολυάκτινες original της Τοyota, σχέδιο Antibes,
Διακοσμητικό πλαίσιο πινακίδας πίσω DIMCO.
Παρακαλώ θερμά όποιος τυχόν δει το αυτοκίνητο ή γνωρίζει κάτι σχετικό, ας στείλει pm σε εμένα ή ας επικοινωνήσει στο angelosrig@hotmail.com
Παραθέτω και φωτογραφίες του αυτοκινήτου: -
Παρόλου που ειναι καινουργιο αυτοκινητο,το immobilizer που εχει δεν ηταν αποτρεπτικο για τους κλεφτες?
-
Και το Citroen C2 pou anaferw panw που κλαπηκε στη γλυφαδα ειχε immobiliser απλα δεν ειχε συναγερμο, παντως Ελληνικο που κλαπηκε το Aygo, και Γλυφαδα το δικο μου κοντα και μεσα σε 2 εβδομαδες.
-
βαλτε κανα συναγερμο ρε παιδια,και καμια κλειδαρια σε τιμονι και πεταλια.οτιδηποτε να τους καθυστερησει για να τα παρατησουν.και τον πιο απλο συναγερμο να βαλετε αν ο ηλεκτρολογος ειναι 'γατα' θα δουλευει σωστα και θα σας πεοριδοποιει.και δικο μου δοκιμασαν να ανοιξουν αλλα χτυπησε λογω κραδασμων.!!ηταν και τσαπατσουληδες
-
Καλημέρα σας εκλάπη στις 29/4 πρώτες πρωινές ώρες Hyundai i30 1.4lt χρώματος ασημί μοντέλο 2007 από την περιοχή της καλλιθέας(Τζιτζιφιές) με πινακίδες ΙΗΟ 8279.Το μοντέλο είναι το classic και για αυτό δεν φορά ζάντες αλουμίνιου.Το χαρακτηριστικό του αμαξιού είναι ότι στο τζάμι του οδηγού αν το δεις από κοντά έχει κάποιες ελαφριές χαρακιές σαν να είναι από γυαλόχαρτο.Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο είναι σε αρίστη κατάσταση σαν καινούριο.
Όποιος δει κάτι ας στείλει ένα email fragsp@yahoo.gr ή να ειδοποιήσει την αστυνομία.
Ευχαριστώ -
ΕΚΛΑΠΗ FORD TRANSIT ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΥΖΙ 2700 ΣΤΙΣ 5/5/2011 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗΣ. ΜΑΚΡΥ ΣΑΣΙ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΜΕ 2 ΠΛΑΙΝΕΣ ΣΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΩΜΕΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΥΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ.
ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ
6977 349 435 -
Λίγο υπομονή φίλε και θα βρεθεί χωρίς να δώσεις αμοιβη. Αυτές τις μέρες θα γίνει κάποια ληστεία και οι κλέφτες θα διαφύγουν με το αμάξι σου το οποίο θα βρεθεί σε ερημική περιοχή ολόκληρο σε ψιλοκακή κατάσταση ή... καμένο ολοσχερώς.
-
οκ
-
Θα σας πρότεινα να μη βάζετε email και τηλέφωνα έτσι
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Θα σας πρότεινα να μη βάζετε email και τηλέφωνα έτσι
Ανακοινώσεις κλοπων