-
aa
-
Χρώμα πινακίδες;; Τα πιο βασικά δεν έγραψες
Στάλθηκε από το ST25i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Παίδες...βοήθεια, δε ξέρω αν μπορεί να γίνει και ξεχωριστό τόπικ για να τραβήξει τη προσοχή.Χθες το βράδυ στη περιοχή του Νέου Ψυχικού (Πεντάγωνο) κλάπηκε το φορτηγό του Κώστα Μαϊτού με όλα τα καρτ της ομάδας του και όλον τον εξοπλισμό.
Αν δει κάποιος κάτι ας βοηθήσει:
Εδώ και η ανακοίνωση με στοιχεία επικοινωνίας:
http://www.car.gr/classifieds/vans/view/1976599/viewtopic.php?f=5&t=5183&view=unread#p2837485
-
λετε να ειναι αυτο???
22 ειχε δηλωθει και αυτο που λενε στο newsit!!!
-
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 80&catid=4
Ξεχασα να βαλω το λινκ πιο πανω ο στοκος!!
-
Το βρήκαν τελικά τα παιδιά το παραπάνω, πορτοκαλί φορτηγάκι και δεν έλλειπε ούτε μια βίδα!
-
Εκλάπη χθες βράδυ από το Παλαιό Φάληρο Σμαρτ Γκρί με κόκκινα καθίσματα και γυάλινη οροφή πινακίδες ΙΒΙ5925 το παλίο μοντέλο 700κεκ. Αν το δει κάποιος ας πάρει το 100. Σας ευχαριστώ πολύ.
-
Καλησπέρα σε όλους,
Πριν περίπου ένα μήνα, κλάπηκε από την περιοχή Ντεπώ Θεσσαλονίκης ένα μαύρο Audi Q3 χρονολογίας 2012 με.. μαγικό τρόπο. Το αυτοκίνητο το είχαμε παρκαρισμένο στην πιλοτή της πολυκατοικίας σε ένα σχετικά στενό μέρος (ώστε να χωρέσει να μπει κάποιο φορτηγάκι για να το σηκώσει.. δεν την αποκλείω και αυτήν την περίπτωση αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο).
Χωρίς κλειδιά λοιπόν, οι κλέφτες κατάφεραν (πιθανός) να το βάλουν μπρος και να εξαφανιστούν.. Ψάχνοντας στο σημείο βρήκα κάποια πολύ μικρά σπασμένα σιδερένια κομμάτια αλλά κανένα ίχνος από σπασμένο τζάμι, που μάλλον σημαίνει ότι παραβίασαν την κλειδαριά με κάποιο τρόπο (συναγερμό δεν είχε το αυτοκίνητο, όσο αστείο και αν ακούγεται αυτό). Αλλά ρε παιδιά, πώς το έβαλαν μπρος το αυτοκίνητο ? Έχει κανείς καμιά ιδέα? Επίσης υπάρχει περίπτωση να μπήκαν μέσα με άλλο τρόπο (πχ. κάποιο signal jammer που εμποδίζει το αυτοκίνητο από το να ασφαλίσει) ?
Έχω βρει στο net κάποια videakia στα οποία φαίνεται να κλέβουν κάποια AUDI με την χρήση εργαλείου που βάζουν στην θύρα διαγνωστικών του αυτοκινήτου (OBD II) και κάνει re-program ένα καινούργιο κλειδί (blank key fob), αλλά για άλλα μοντέλα εκτός Audi Q3.. Πώς είναι δυνατόν να παρακάμψουν το ηλεκτρονικό immobilizer του αυτοκινήτου?
Επίσης από άλλες πηγές διάβασα ότι κάποια μοντέλα AUDI έχουν μέσα στο ντουλαπάκι κάποιο κλειδί ανάγκης (!!!) αλλά δεν γνωρίζω εάν αυτό ισχύει στην περίπτωση του Q3.
Καμία ιδέα τι μπορεί να έγινε? Έχω τρελαθεί.. είχε ένα μικρό χτύπημα/βαθούλωμα στην πίσω αριστερά πόρτα και πινακίδα NIT 90XX, σε περίπτωση που κυκλοφορεί έτσι μέσα στην Ελλάδα και το πάρει κανένα μάτι...
Η αστυνομία φυσικά μας είπε τα γνωστά, ότι όλα τα αυτοκίνητα μπορούν να τα βάλουν μπρος.. αλλά εγώ ψάχνω για περισσότερες λεπτομέρειες..
Οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πώς μπορεί να έγινε η κλοπή και γενικά επί του θέματος θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
-
-
Μπορει δνε ξερω αν στεκει λογικα αυτο να εβαλαν εγκεφαλο 'σπασμενο' ανοιγοντας το καπο. Ετσι το εβαλαν μπροστα παρακαπτοντας το immobilizer και φυγανε. Μου εχουν πει τετοιο τροπο δεν ξερω αν στεκει.
-
Μπορει και να στο σηκωσουνε το αμαξι, αφου λες πως υπηρχε η περιπτωση να στο σηκωσουνε. Επισης παλια ειχα ακουσει πως στα αυτοκινητα με imobilizer, αλλαζεις τον διακοπτη, λογικα παρεα με τον εγκεφαλο και λογικα μπορεις να το σηκωσεις. Σημερα τυχαια πετυχα ενα βιντεακι, για το πως γινεται να προγραματισεις ας πουμε ενα καινουριο κλειδι αφου εχει γινει αλλαγη εγκεφαλου, και δε νομιζω πως παιρνει και τον πολυ χρονο.
Επισης μηπως το αμαξι εχει καποιο συστημα keyless?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μπορει και να στο σηκωσουνε το αμαξι, αφου λες πως υπηρχε η περιπτωση να στο σηκωσουνε. Επισης παλια ειχα ακουσει πως στα αυτοκινητα με imobilizer, αλλαζεις τον διακοπτη, λογικα παρεα με τον εγκεφαλο και λογικα μπορεις να το σηκωσεις. Σημερα τυχαια πετυχα ενα βιντεακι, για το πως γινεται να προγραματισεις ας πουμε ενα καινουριο κλειδι αφου εχει γινει αλλαγη εγκεφαλου, και δε νομιζω πως παιρνει και τον πολυ χρονο.Επισης μηπως το αμαξι εχει καποιο συστημα keyless?
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όχι το αμάξι δεν είχε κάποιο keyless σύστημα από όσο γνωρίζω (με κανονικό κλειδί έπαιρνε μπρος).
Θεωρώ δύσκολο το να το σηκώσανε επειδή μπροστά ακριβώς από το αμάξι δεν θα χωρούσε κάποιο άλλο όχημα.. θα έπρεπε δηλαδή να το τραβήξει από τα πλάγια κάπως και να το ξε-παρκάρει... αδύνατο τίποτα δεν θεωρώ αλλά νομίζω ποιο πιθανό σενάριο είναι να το έβαλαν μπρος.
Στα απομεινάρια που βρήκα στο πάτωμα, υπήρχε ένα πολύ μικρό κομμάτι που θα μπορούσε να είναι από καλώδιο (το κόκκινο περίβλημα) οπότε δεν αποκλείετε να άλλαξαν την ECU (δεν ξέρω πόσο εύκολο και εφικτό είναι αυτό). Επίσης ξεβίδωσαν την λάμπα από πάνω (της πιλοτής) για να μην έχει φως που σημαίνει ότι σίγουρα κάποια δουλειά έκαναν για κάποιο χρονικό διάστημα... αλλά είναι τόσο εύκολο να τα αλλάξουν όλα αυτά εκείνη την στιγμή?
Καμιά εβδομάδα πριν κλαπεί το είχε χτυπήσει λίγο στην πίσω αριστερά πόρτα ο πατέρας μου και είχε πάει να ρωτήσει στην αντιπροσωπεία και σε 1-2 άλλα συνεργεία το κόστος για επισκευή. Υποπτεύομαι ότι μπορεί να έχει σχέση αυτό και να συνδέεται κάπως.
Δίνεις κοντά στα 40 χιλιάρικα για να πάρεις ένα αυτοκίνητο με λεφτά που μάζευες για πολλά χρόνια για να στο πάρουν μέσα σε ένα βράδυ χωρίς τα κλειδιά. Απλά απαράδεκτο..
Υποθέτω τώρα το αυτοκίνητο θα βρίσκεται εκτός Ελλάδος με σχεδόν μηδαμινές πιθανότητες ανεύρεσις του, καθώς η κλοπή προφανώς έγινε με σκοπό το οικονομικό όφελος από αυτό.
Σε περίπτωση πάντως που κάποιος δει ένα μαύρο Audi Q3 (το χτύπημα στην πίσω αριστερά πόρτα δεν νομίζω να υπάρχει ακόμα) με πινακίδες από ΝΙΤ (που σίγουρα πιστεύω θα έχουν αλλαχτεί).. παρακαλώ ας μου στείλει ένα PM.
Σας ευχαριστώ
-
Βάλε ολόκληρη την πινακίδα.
-
Φαντάζομαι ασφάλεια κλοπής είχες ?
-
Πινακίδα : NIT 9083
Μάρκα/Μοντέλο: Audi Q3 (2012)
Χιλιόμετρα : 10.000 - 15.000
Χρώμα : μαύρο
Χαρακτηριστικό : Χτύπημα/βαθούλωμα στην αριστερή πίσω πόρτα
Περιοχή κλοπής : Θεσσαλονίκη, Ντεπώ (Εθνικής αντιστάσεως με αιγαίου περίπου)
Ημερομηνία : 28 Ιανουαρίου 2014 (βράδυ Δευτέρας)Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας!
@Eliaskat Έχει ασφάλεια ολικής και μερικής κλοπής αλλά είναι να μην μπλέξεις με τις ασφαλιστικές.. πάντα παίρνεις λιγότερα χρήματα από το προβλεπόμενο. Στην περίπτωση αυτή, το αμάξι ήταν ασφαλισμένο για 32.000 Ευρώ. Γνωρίζει κάποιος εάν η ασφαλιστική είναι υποχρεωμένη να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό ακριβώς ? Ποια είναι η τρέχουσα αντικειμενική αξία του αυτοκινήτου ? Νομίζω απ' όσο μίλησε ο πατέρας μου με τον ασφαλιστή του είπαν για 26.000 ευρώ...
-
Αν έχεις όρεξη και υπομονή παίρνεις όσα στο είχαν ασφαλισει.. Τα 26 μου φαίνονται λίγα
-
Εκλαπη σημερα μαυρο opel astra gtc με πινακιδα ΙΗΤ 4811 απο το περιστερι (κοντα στο ΙΚΑ). Οποιος ξερει κατι ας ενημερωσει...
-
Πώς κλάπηκε το αυτοκίνητο? Με κλειδί ?
-
Ναι. Μπηκαν στο σπιτι και εφυγαν με το αυτοκινητο...
-
Κύριοι ...
Ανακοινώσεις κλοπων