-
wagner669
27/12 κλεψαν ιδιο ασημι for2 brabus φιλου μου μεσα απο το παρκινγκ του Ελ Βενιζελος..Κατι παιζει με τα smart, παιδες προσοχη.
Ευχομαι να το βρεις αθικτο.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
wagner669
27/12 κλεψαν ιδιο ασημι for2 brabus φιλου μου μεσα απο το παρκινγκ του Ελ Βενιζελος..Κατι παιζει με τα smart, παιδες προσοχη.
Ευχομαι να το βρεις αθικτο.
Στο μακράς διαρκείας την προηγούμενη βδομάδα αποψιλωσαν όλο το smart μιας φίλης.
-
Παιδιά καλημέρα σε όλους.
Χθες ξημερώματα (Τετάρτη 21-3-12) εκλάπη από το Λόφο Αξιωματικών στο Περιστέρι **αγροτικό φορτηγάκι διπλοκάμπινο Nissan Pickup, χρώματος ασημί **με κόκκινη ρίγα στο πλάι. Η πινακίδα του είναι ΚΜΚ-1603. Όποια πληροφορία οδηγήσει στο να το βρούμε, θα αμειφθεί. Το e-mail μου είναι ptzoumis72@yahoo.gr. Η κλοπή έχει δηλωθεί στην αστυνομία.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και νά'χετε καλή μέρα. -
Παρακληση απο μια φίλη --- μέ το ΄΄έτσι θέλω καί γιά πείσμα ΄΄επειδή τού επιτρεπόταν νά τά οδηγή πηρε τήν ΥΑΜΑΗΑ ΡΜΚ 0069 χρώμα πρασινο καί το αγροτικό φορτηγάκι πού δεν είναι στό ονομάτου διπλοκάμπινο Navara, λευκού χρώματος με γκρι μουσαμά ΡΜΤ 3903 , κατα μήκος εχει μπλε ή θαλασσί ρίγα γραμμή σάν της αστυνομίας ( αν δεν αφαιρεθηκε και Ιταλικα γράμματα στις πορτες ) κυκλοφορούσε στην περιοχή Θεσσαλονικης. Πολύ πιθανών νά τά έχει καί σέ πάρκιν επειδή έχουν δηλωθεί στήν αστυνομια... ο ίδιος κυκλοφορεί με μαύρη SUZUKI-J ΡΜΕ 59 μένει στήν Καλαμαριά Θεσ/νικης με 80% πιθανότητα σε ακτινα Αγίου Βασιλείου --Λευκωσίας ,Παπαδιαμαντη--Ποντου. ΑΝ ΤΑ ΔΕΙΤΕ Η' ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η' ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΣΤΟ 6943540090 Κα Λίτσα . Ευχαριστώ εκ των προτέρων και νά'χετε καλό βράδυ.
-
Έχω Πρόβλημα ΜΕΓΑΛΟ!!!
Κάποιος 'σήκωσε' το Kapitan. Εύχομαι να το σήκωσε ο δήμος και να καταφέρω να το βρω (γιατί κάποιος 'κλάδεψε' και τα πεύκα στο οικόπεδο, οπότε ο δήμος σίγουρα έχει εμπλακεί), γιατί αν το πήρε γύφτος δε θα το βρω με τίποτα. Όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6948821759!!!
Αν κάποιος ξέρει με ποιο ανακυκλωτήριο έχει σύμβαση ο δήμος Αγ. Παρασκευής, παρακαλώ να με ενημερώσει, για να πάω κατευθείαν.
-
ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΑΠΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΥΛΩΤΗ ΜΕ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ, ΕΝΑ ΣΕΑΤ ΛΕΟΝ ΜΑΥΡΟ 1.6 ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΡΟΝ 6237. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ , ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟ angeloshgr@yahoo.com
-
Το βράδυ της Τρίτης (15/05/12) προς ξημερώματα Τετάρτης εκλάπη από την περιοχή του Πανιωνίου (Νέα Σμυρνη) Smart.
Τα στοιχεία του αυτοκινήτου είναι :
**SMART Pulse **(το νέο μοντελο το 1000αρι)
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: ΥΝΙ-8722
ΧΡΩΜΑ: ΜΑΥΡΟ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣTIΚΟ: Εσωτερικό BRABUS (BRABUS αλουμινενιοι λεβιέδες, πεντάλ και πατάκια)Όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.
Η κλοπή έχει δηλωθεί στην αστυνομία.Ευχαριστώ εκ των προτέρων καλή σας μέρα.
-
Το βράδυ της Δευτερας(14/05/12) προς ξημερώματα Τριτης εκλάπη Smart.
Περιοχη Αλσος Νεας Σμυρνης
SMART Pulse 700αρι 2005
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: ΙΕΡ6060
ΧΡΩΜΑ μπλε με ασημι κλωβοΌποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.
-
Tα έχουν ξεσκίσει τα Σμαρτ.
-
ΕΚΛΑΠΗ SMART 700 GRANDSTYLE
ΑΣΗΜΙ ΙΚΤ2475 ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΣΤΟ 6947722376 -
καλα, με στυλο τα κλεβουν;
-
Γεια σας φιλοι μου,
Στις 11 Μαιου 2012 μου εκλεψαν το Opel Corsa μου απο το Παλαιο Φαληρο.
Ηταν του 2009, 1200 κυβικα, 5 θυρο, χρωματος θαλασσι. Ειχε 10.800 χλμ. και συναγερμο, αλλα
το πρωι οταν πηγα να το παρω κατω απο το σπιτι μου δεν υπηρχε αυτοκινητο παρα σπασμενα τζαμια στην θεση του οδηγου.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν χτυπησε ο συναγερμος που ηταν εργοστασιακος και πως το εβαλαν μπροστα και το πηραν. Η αστυνομια λεει οτι συνεδεσαν καλωδια ή οτι το σηκωσαν.
Στις 16 Μαιου μας πηρε τηλεφωνο ενας μαντρας οπως αποκαλεσε τον εαυτο του και οτι ζητουσε 1000 ευρω να μην το κανει κομματια, και του ζητησα πληροφοριες για να καταλαβω αν ηταν το δικο μου για να προχωρησουμε αλλα το εκλεισε και απο τοτε δεν ξαναπηρε.
Αν μαθετε για κανενα υποπτο αυτοκινητο που πουλανε με 10.800 χλμ ειδοποιθηστε την αστυνομια μηπως ειναι το δικο μου ή αν παρει το ματι σας κατι που μπορει να βοηθησει στην ανευρεση του. Τι μπορουμε να κανουμε για αντικλεπτικη προστασια, καμμια ιδεα??
Σας ευχαριστω που με ακουσατε -
Καλησπερα σε ολους.Χθες βραδυ 2\6 εκλαπη μηχανη honda varadero μοντελο 2000 χρωματος μαυρο γκρι με αρθμο κυκλοφοριας ΑΟΖ 030 απο την περιοχη πλατανι του ριου πατρων 6977353547.Ευχαριστω.
-
17/7/12
ΕΚΛΑΠΗ MITSUBISHI COLT CZ3 ΕΚΔΟΣΗ RELOAD ΑΣΗΜΙ 3ΠΟΡΤΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΧΥ7353. ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ-ΜΕΝΙΔΙ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
6976267388 ΔΗΜΗΤΡΗΣ -
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να τα βρείτε γρήγορα και άθικτα.
-
Καλησπέρα στις 17-09-2012 μου κλέψανε το υπ' αριθμόν ΙΚΡ 1356 μάρκας PEUGEOT 207 μοντέλο 2007, 1400 cc και χρώμα μαύρο από Αγία Παρασκευή κοντά στον Δημόκριτο.Όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
κλάπηκε φορτηγάκι αγροτικό μάρκας TOYOTA από ΠΕΠΑΓΝΗ Ηρακλειου με αριθμό ΗΡΜ 9256 Μπεζ σαμπανιζε χρώμα Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει στο 6978544512 2810542982
-
Την Τετάρτη 14-11-2012 τα ξημερώματα εκλάπη από το Χαϊδάρι, Καραϊσκάι και Ακρίτα SMART FORTWO DIESEL 2009 Λευκό με Γκρί Κλωβό.
Το Αυτοκίνητο ήταν Look Brabus.Αυτοκίνητο: Smart ForTwo Diesel Passion Look Brabus (με ζάντες passion)
Χρονολογία: 2009
Χρώμα: Λευκό με ασημί Κλωβό
Αρ. Κυκλοφορίας: YTA 4001
Ημερομηνία Κλοπής: Τετάρτη 14 - 11 - 2012
Τόπος: Στρ. Καραϊσκάκι και Ακρίτας, ΧαϊδάριΠαρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνίσει μαζί μου.
Μερικές φωτογραφίες...
Ευχαριστώ πολύ!
-
SOS!!!
Εκλαπη Peugeot 207 με αριθμο κυκλοφοριας ΙΟΜ 7720, χρωματος μαυρου, σημερα τα ξημερωματα στην περιοχη Αδάμες, στην οδο
ΦιγαλείαςΜια φωτογραφια
Οποιος το δει ας επικοινωνησει μαζι μου (ή ας παρει απευθειας την Αστυνομια).. -
Eκλάπη 16-02-2013 από την περιοχή του Λαυρίου το ιδιοκτησίας μου παρακάτω φορτηγό όπως ακριβώς φαίνεται στην φωτογραφία.
Το φορτηγό είναι Mercedes 609d και φέρει επάνω του ανυψωτικό μηχάνημα ΗΙΑΒ 060. Είναι χωρίς καρότσα και χωρίς πινακίδες! Χρώματος πορτοκαλί με άσπρη πλάτη (λόγο ύπαρξης γερανού δεν βάφτηκε η πλάτη) Υπάρχει πιθανότητα να έχει φορτωθεί σε μεγαλύτερο γερανό και να ταξιδεύει φορτωμένο .Αν κάποιος από εσάς το δει ας επικοινωνήσει κατευθείαν με την άμεση δράση 100 και να αναφέρει την περιοχή και την ώρα που το είδε.
To φορτηγό είναι του Στέλιου, που τρέχει σε διάφορους αγώνες με ένα Fiesta mkI.
Ανακοινώσεις κλοπων