-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Αν ξανα κερδισει ο Αλονσο θα βγω γυμνος στην Πανεπιστημιου για βολτα το μεσημερι!!!!!!
Τον χάνουμε τον Geo!!!
4ΤF meeting το μεσημέρι στην Πανεπιστημίου;
Με κάμερες!!
-
Πες μου τώρα ότι ο Piquet θα περάσει τον Κίμι...
Ο Μάσσα ΠΕ-ΤΑ-ΕΙ...καύσιμα έχει για μέχρι το τέλος?
-
O Kimi εκμεταλλεύτηκε το διάστημα που τα μαλακά ελαστικά του έδιναν πλεονέκτημα. Τώρα ειναι πολύ δύσκολο.....
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πες μου τώρα ότι ο Piquet θα περάσει τον Κίμι...Ο Μάσσα ΠΕ-ΤΑ-ΕΙ...καύσιμα έχει για μέχρι το τέλος?
Σαφώς, και έχει και λάστιχα σε πολύ καλή κατάσταση, σε αντίθεση με τον Webber που έχει τα SuperSoft για 25 γύρους τώρα
-
Αυτή η εξέταση του συμβάντος Massa-Bourdais είναι αστεία. Respect στον Alonso, κερδίζει αγώνες στα ίσα με μέτριο μονοθέσιο. Stuff of Champions. Άξιος.
-
Αμάν αυτό ο παιδί...είχε χώρο να πάει από αριστερά...έπρεπε να πάει από δεξιά?
-
πάλι μαλακία ο Μάσα....αυτός ο Γουέμπερ σαν να ήθελε να τον εμβολίσει...
-
Αυτή η εξέταση του συμβάντος Massa-Bourdais είναι αστεία. Respect στον Alonso, κερδίζει αγώνες στα ίσα με μέτριο μονοθέσιο. Stuff of Champions. Άξιος.μου ευφραίνετε την ψυχή μου!
-
Ο Geo ζει ρε?!?!
-
Αυτή η εξέταση του συμβάντος Massa-Bourdais είναι αστεία. Respect στον Alonso, κερδίζει αγώνες στα ίσα με μέτριο μονοθέσιο. Stuff of Champions. Άξιος.Μου θυμίζει πάρα πολύ κάτι 'χωρίς αύριο' χρονιές του Schumacher τότε στις αρχές της 'νέας εποχής' για τη Ferrari
-
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΑΛΟΝΣΟ ΕΙΣΑΙ Κ@ΒΛΑ!
-
Ο Λούης έδειξε το ήθος του στον τελευταίο γύρο!!!
-
1000 Μπράβο στο FA και στην Renault
-
Και για έναν ακόμα αγώνα στη σειρά η Ferrari γυρίζει πίσω ψάχνοντας ακόμα περισσότερους τοίχους για να κουτουλάνε τα κεφάλια τους
-
Well done Alonso! Εξαιρετικός αγώνας!
Τώρα δε ξέρω κατά πόσο θα ήθελα τον Αλόνσο στη Φερράρι...θα κοιτούσα λίγο πιο μακρυά και θα έλεγα Vettel ή Kubica.
Ο Κίμι για κλάματα...θα μπορούσε να είχε πάρει τη 2η θέση. Ο Μάσσα τώρα έκανε πολύ καλό αγώνα...συνετό, συγκεντρωμένο, πέρασε κάμποσα μονοθέσια ενώ ο Χάμιλτον μόνο που δε κοιμήθηκε πίσω.
Μπράβο στον Αλόνσο λοιπόν...πάω για ύπνο...
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Ο Λούης έδειξε το ήθος του στον τελευταίο γύρο!!!+1
-
Ο Κίμι για κλάματα...θα μπορούσε να είχε πάρει τη 2η θέση. Ο Μάσσα τώρα έκανε πολύ καλό αγώνα...συνετό, συγκεντρωμένο, πέρασε κάμποσα μονοθέσια ενώ ο Χάμιλτον μόνο που δε κοιμήθηκε πίσω.E δε θα έλεγες τους πρώτους γύρους ακριβώς συγκεντρωμένους! Έχασε μόνος του τη θέση του από τον Hamilton, μετά τον εμβόλισε και έφαγε την ποινή. Από εκεί και μετά ήταν καλός, με μόνο 'αστεράκι' τα 7-8 χαμένα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση με τον Bourdais
Απολογισμός; +1 πόντος από τον ανταγωνιστή του
Απολογισμός αν ΔΕΝ έκανε λάθος στην αρχή; Σίγουρα περισσότερους + από τον ανταγωνιστή του, και φυσικά + το μπόνους ότι όλοι θα έκραζαν μόνο τον Hamilton για την α-λα Takuma Sato εκκίνηση.
Πολλά +++++ παίρνει ο FA.
-
Ο Μάσσα τώρα έκανε πολύ καλό αγώνα...συνετό, συγκεντρωμένο, πέρασε κάμποσα μονοθέσιαΔηλαδή η 8η θέση 2 γύρους πριν το τέλος έχοντας φάει μόνο μια drive through και οδηγώντας Ferrari στο Fuji, έχοντας εμβολίσει έναν αντίπαλο και χτυπώντας σαν τυφλός πάνω σε έναν άλλον σπινάροντας ευτυχώς μόνος, είναι μεγάλη επίδοση?
-
...και μην τολμήσει κανείς να μιλήσει για... 'γκαστονισμούς' και άλλες τέτιες αηδίες, παρακαλώ!
-
Ριχτε μου φωτα!!!Βαλτε και μουσικη απο 9μιση βδομαδες!!!!! Ετσι να το κανουμε με στυλ!!!!
ΑΧΧΧΧ ρε παληκαρι Αλονσο μας εχεις παρει τα μυαλα!!!!!!!!!!!!!!
Παω να την πεσω!!Τα λεμε Πανεπιστημιου το μεσημερι!!!!!!!!!!!!
Eπίσημο thread: GP Ιαπωνίας 2008-Fuji