-
Kubica για πρωτάθλημα!
Η κίνηση επίσης να φορτώσει ο Hamilton με καύσιμα θα τον φέρει σε πολύ πλεονεκτική θέση για περίπτωση SC.
Τι σκεφτόταν στην εκκίνηση ήθελα να ήξερα....
-
Ας πει κάποιος στον κύριο σχολιαστή οτι το dive bombing δεν θεωρείται επιθετική οδήγηση!Ήμαρτον!
-
Incident with cars 2 and 22 under investigation.
-
Παμε γερα Φερναντο!!!! (τον χαβα μου εγω)
Παντως η κινηση του Μασα μου φανηκε καπως ατσαλη!!Μαλλον θα παιξει ποινη!!
Και στην εκκινηση χαμος!!!
Καλημερα!!!
-
Κανένας από τους δυό τους δεν έδειξε μέταλλο πρωταθλητή στους πρώτους γύρους.
Θα χαρώ πάρα πολύ αν φέτος το πάρει ο Kubica.
Θα επαναλάβω, η κίνηση της Mclaren ίσως παίξει το ρόλο της αν έχουμε SC.
-
Συμφωνώ , φτάνεις σε σημείο να πέις καλά του έκανε ο Massa . (απο συναίσθημα και μόνο)
Μπήκε ο ΛΧ με τελιωμένα φρένα λέγοντας αν δεν στρίψω εγώ πρώτος δεν θα στρίψει κανείς .
Κάπου πρέπει να υπάρχει και ένα Οριο. -
Νομίζω ότι εξίσου άτσαλη ήταν η κίνηση του Χάμλιτον.
-
Κοίτα, στην εκκίνηση ήταν απλά αυτοκτονικός, δεν υπήρχε καμμία περίπτωση να στρίψει εκεί!
Απλά κακό στον εαυτό του έκανε χάνοντας τόσες θέσεις.
Ο Massa έχει ξεκάθαρη ευθύνη για τον εμβολισμό
-
Μια χαρά ήταν! 'Γλύστρησε στην προσπάθειά του να κρατήσει το αμάξι'
-
Σωστό...ποινή και οι δύο.
Κόβα εκτός...πάμε full για κατασκευαστών...ο Μάσσα ΠΡΕΠΕΙ να πάρει βαθμούς!
-
Και ο βιασμός του αθλήματος συνεχίζεται. Hamilton και Massa ίδια ποινή για τα δύο περιστατικά. Η δικαιοσύνη στο απόλυτο μεγαλείο της.
-
Ο γύρος του Massa στα δοκιμαστικά, και η αδυναμια του να παλέψει με τον βαρύτερο Bourdais είναι τουλάχιστον αχαρακτήριστα για οδηγό που παλεύει για πρωτάθλημα.
-
H ποινη του Λουης μου φανηκε τραβηγμενη!!!!Ρε παιδια οχι και μετα την εκκινηση ποινη..Ενταξει το παρακανε αλλα δεν υπηρξε καποια επαφη!!!Πολυ αποστειρωμενο το εχουν κανει το αθλημα πια!!!!
Αν ξανα κερδισει ο Αλονσο θα βγω γυμνος στην Πανεπιστημιου για βολτα το μεσημερι!!!!!!
-
Ρε παιδιά 7 η ώρα το πρωί τι περιμένατε . Δεν 'εχει ξυπνήσει ακόμα το παλικάρι, δεν έχει πιεί και το καφεδάκι του
-
Μπραβο ρε μασσα... Ενα απλο γλυστριμα ηταν..
-
Βλέποντας πάλι το περιστατικό με τον Μάσσα,φαίνεται οτι προσπαθεί να κρατηθεί εσωτερικά -όσο μπορεί ή θέλει τουλάχιστον-,ενώ ο Χάμι δεν δίνει τον χώρο κ την προσοχή που έπρεπε -αν κρατιόταν λίγο πιο έξω δεν θα είχε πάθει όλο αυτό-
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ο γύρος του Massa στα δοκιμαστικά, και η αδυναμια του να παλέψει με τον βαρύτερο Bourdais είναι τουλάχιστον αχαρακτήριστα για οδηγό που παλεύει για πρωτάθλημα.Ο Bourdais έχει ΠΟΛΥ μεγαλύτερη τελική...κοίτα λίγο τα speed traps.
-
Πάντως αν εγώ έδινα drive through για τον Hamilton, θα αξιολογούσα την ποινή του Massa ένα κλικ αυστηρότερη.
Αυτή τη στιγμή ο Hamilton είναι 12sec πίσω του και όντας λογικά ελαφρύτερος του κόβει δεκατάκια. Σε συνδυασμό με την προφανή αδυναμία του Massa να διαχειριστεί την κίνηση και τα προσπεράσματα, ίσως έχουμε ενδιαφέρον εκεί!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ο γύρος του Massa στα δοκιμαστικά, και η αδυναμια του να παλέψει με τον βαρύτερο Bourdais είναι τουλάχιστον αχαρακτήριστα για οδηγό που παλεύει για πρωτάθλημα.
Ο Bourdais έχει ΠΟΛΥ μεγαλύτερη τελική...κοίτα λίγο τα speed traps.
Βλέπουμε 319, χωρίς να ξέρουμε πόσο κάνει ο Massa. Αν είσαι με Ferrari, παλεύεις για πρωτάθλημα και είσαι και 10 γύρους ελαφρύτερος από την Torro Rosso, ΠΡΕΠΕΙ να σε νοιώσει κάπως ο μπροστινός.
Ο FA πετάει, την ώρα που όπως προβλεπόταν ο Massa έχει κολλήσει πίσω από τον.....Button για 2-3 γύρους
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
H ποινη του Λουης μου φανηκε τραβηγμενη!!!!Ρε παιδια οχι και μετα την εκκινηση ποινη..Ενταξει το παρακανε αλλα δεν υπηρξε καποια επαφη!!!Πολυ αποστειρωμενο το εχουν κανει το αθλημα πια!!!!Αν ξανα κερδισει ο Αλονσο θα βγω γυμνος στην Πανεπιστημιου για βολτα το μεσημερι!!!!!!
Όχι δεν είναι ακριβώς έτσι. Αν δεν είχε δίπλα του την υπερκότα των πέντε ηπείρων και των επτά θαλασσών, δε θα είχε στρίψει ποτέ. Βουτάει στο πουθενά, με χαμένα φρένα, μέσα σε ένα σύννεφο καπνού από το μπλοκάρισμα. Η κοτάρα η λυράτη που συνεχίζει να γουστάρει να την τρώει έτσι συνεχώς και κατ' επανάληψη μετά KAI το Spa, του λέει 'Ω, παρακαλώ περάστε, δε σας περίμενα εδώ. Εγώ; Εγώ δουλειά δεν έχω εδώ, κατά τύχη βρέθηκα περαστικός είμαι', χαλάει τη γραμμή του, βρίσκεται σε σημείο άλλαντάλλων, γ$^*άει τους αποπίσω του ΚΑΙ τον team mate του και όλα καλά, είμαστε fair και δε μπλεκόμαστε σε περιπέτειες. Πάλι καλά που βρέθηκε τουλάχιστον ο Massa να δείξει στο Λούη πως υπάρχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΣ που δεν πρόκειται να μασήσει από νταηλίκια του στυλ 'εγώ θα χωθώ γιατί έτσι γουστάρω και να κόψετε το λαιμό σας¨. Βρωμιά σκέτη, αλλά αν μόνο έτσι καταλαβαίνει, έτσι θα το 'χει, πως να το κάνουμε; Φάγανε κι οι δυο την ποινούλα τους και τέλος. Αν ο Kimi είχε κάνει το αυτονόητο, είχε κρατήσει τη γραμμή του και είχε (προσπαθήσει να) στρίψει στην πρώτη στροφή μετά την εκκίνηση, τίποτα από τα υπόλοιπα δε θα είχε συμβεί και θα μιλούσαμε τώρα για τους λεονταρισμούς του Lewis, MONO.
Eπίσημο thread: GP Ιαπωνίας 2008-Fuji