-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Το έβαλες; Είναι χάλια;
-
Αυτό δεν είναι στα Ubuntu 12.04?
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Το έβαλες; Είναι χάλια;Είναι γενικά κατά του KDE, απλά.
Κατάλοιπο από το 3.x imho, αλλά οκ, whatever floats your boat -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Το έβαλες; Είναι χάλια;
Είναι γενικά κατά του KDE, απλά.
Κατάλοιπο από το 3.x imho, αλλά οκ, whatever floats your boatΠου να δείς πόσο κατά του Gnome και του Unity είμαι.
Ευτυχώς θα κυκλοφορήσει Ε17 σε λίγους μήνες.
Πλησιάζουμε στο ιδανικό Linux>Wayland>E17
-
Αυτό : Enlightenment 17 in Arch Linux
Δυο λόγια θα μας πεις τι είναι τούτο - τα '+' και τα '-' του ...
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Αυτό : Enlightenment 17 in Arch LinuxΔυο λόγια θα μας πεις τι είναι τούτο - τα '+' και τα '-' του ...
+:
Δέν έχει σχεδιαστεί από διανοητικά καθυστερημένους
Μικρό ελαφρύ και γρήγορο.
Παραμετροποιήσιμο οσο δεν παίρνει.-:
Θέλει κάμποσο γυάλισμα ακόμα.
Λείπουν native εφαρμογές.To terminal του
Γράψε enlightenment e17 στο youtube και δες πως είναι.
-
Αυτό το συνδιασμό [e17 + arch] τον έψηνα κι εγώ πρόσφατα.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αυτό το συνδιασμό [e17 + arch] τον έψηνα κι εγώ πρόσφατα.Θέλει δουλειά ακόμα.
Πρέπει να φτιάξουν τον DM τους. Να το κάνουν να δουλεύει με systemd. Να γράψουν κανα music player (xmms2 based ακόμα καλύτερα) να φτιάξουν native app για NetworkManager και να συμαζέψουν τα bug.
Και πολλά ακόμα.
-
α, ναι, systemd
-
Είναι παρα πολύ καλό
Όποιος λέει το αντίθετο είναι μαλακισμένο neckbeard
-
Δεν ασχολούμαστε με τις βλακείες του Pottering εμείς κύριος!
-
Ναι γιατί ξέρετε καλύτερα. Πως τολμάει ο αληταράς να κάνει το linux μοντέρνο.
Σοβαρέψου ρε και εγκατέστησε το και άσε της μαλακίες. (και το pulseaudio)
-
Με το Pulseaudio ΔΕΝ είχα ήχο την τελευταία φορά που το δοκίμασα. 'Φταίει η ALSA' μου είπαν, ενώ χωρίς είχα μια χαρά...
Τι να πεις;
Σοβαρά τώρα, καλή ιδέα το pulse. Αν δουλεύει καλά και χρειαστώ κάποια στιγμή τα 'προχωρημένα' χαρακτηριστικά του, θα το βάλω. Για το ρόλο του systemd δε ξέρω, προτιμώ να εμπιστευτώ καλύτερα αυτό που δουλεύει καλά επί δεκαετίες και αυτούς που το έφτιαξαν -
Δηλ. αν bootaρεις τωρα με κανα live ubuntu δεν έχεις ήχο??
systemd.
https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php ... 0#p1149530 -
Με βάση τις τροποποιήσεις που έγιναν στο άρθρο 68 του νόμου για το λογισμικό στο ιταλικό δημόσιο, φαίνεται πως η γειτονική χώρα υιοθετεί για τα καλά το Open Source. Απο εδώ και στο εξής, υποχρεωτικά, ο Δημόσιος τομέας στην Ιταλία θα χρησιμοποιεί λύσεις ανοικτού κώδικα εκτός και αν είναι αδύνατον ή ασύμφορο με βάση οικονομικά και τεχνικά κριτήρια. Να σημειώσουμε πως οι αλλαγές που έγιναν στο νομικό καθεστώς της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην Ιταλία έχουν ήδη εγκριθεί απο την πλειοψηφία του ιταλικού κοινοβουλίου στη συνεδριάσης της 12ης Αυγούστου του 2012.
Μέχρι τώρα η Δημόσια Διοίκηση στην Ιταλία είχε να επιλέξει ανάμεσα στα εξής:
Ανάπτυξη μια λύσης εσωτερικά
Επαναχρησιμοποίηση μιας λύσης που αναπτύχθηκε εσωτερικά
Απόκτηση εμπορικού-κλειστού λογισμικού
Χρησιμοποίηση ανοικτού λογισμικού
Κάποιοι συνδυασμό των παραπάνω
Η τροποποίηση που αναφέραμε πιο πριν καταργεί την τρίτη λύση που δεν είναι άλλη απο την απόκτηση εμπορικού-κλειστού λογισμικού την οποία αντικαθιστά με το “free or open source software”. Κάποια ζητήματα, όπως για παράδειγμα το πότε θα μπεί σε ισχύ ο νόμος ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί αλλά πλέον φαίνεται πως οι αλλαγές είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
Την ίδια στιγμή, λίγα χιλιόμετρα πιο ανατολικά, η Ελλάδα που αντιμετωπίζει μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα απο την Ιταλία επιμένει στο να πληρώνει για άδειες κλειστού λογισμικού και αγνοεί το Ελεύθερο Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα. Ως πότε; -
-
Θέλω να πάρω νέο desktop για τον μπατζανάκη μου και με ενδιαφέρει να είναι linux friendly. Εγώ είχα πάρει για μένα είναι intel i3 με intel board τον Φεβ.2010 και ήταν ότι ήθελα (απλό και χωρίς θέματα).
Τώρα όμως διάβασα πως δεν έχει καλά σχέδια η intel http://osarena.net/news/to-neo-chip-tis ... linux.html για το linux.
Ψάχνω λοιπόν για κάτι απλό, διαδεδομένο, με καλή υποστήριξη και value for money. Κάποιες πρότασεις σε board+cpu κλπ μέχρι περίπου 400€ ; (κουτί χωρίς οθόνη δηλαδή)
-
Κοίτα αυτό που θα πάρεις (mobo) να αναφέρει ρητά οτι υποστηρίζει linux γιατί μπορεί να παιχτούν μαλακίες. (γαμώ την Intel γαμώ )
-
χμ, αυτό http://www.intel.com/support/motherboar ... 028648.htm δεν είναι ενημερωμένο...
-
Ubuntu 12.04 σε ένα σάπιο fujitsu esprimo mobile v5535 ( τα έβαλα προσωρινά για να τα δοκιμάσω).
Eνδιαφέρον, πιο εύκολη προσαρμογή για τα βασικά απ'ότι σε windows 8 lol.
Ένα θέμα: η οθόνη αναγνωρίζεται ως 1024 768, ενώ είναι 1280 800.
Κάρτα γραφικών βλέπω έχει μία mirage ( wtf is this). Τί κάνω;
LiNuX Forum