-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ξέρεις πως ρυθμίζουμε τις παραμέτρους του μοντεμ για σύνδεση στο νετ?
Tι εννοεις καρντασι?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ξέρεις πως ρυθμίζουμε τις παραμέτρους του μοντεμ για σύνδεση στο νετ?
Tι εννοεις καρντασι?
Για το bamn small linux είναι η ερώτηση,απ το live cd δε βλέπει το μοντεμ
-
Tι κατέβασα ρε ο τρ@μπας και δεν έχει την επιλογή live cd?
Αρχείο:mandriva-linux-free-2009-cd1-i586.iso
Eν τω μεταξύ πήγα χθες βράδυ να το κάνω εγκατάσταση στο εγκατελημένο pc της αδεδρφής μου (pentium III) μετά την ένδειξη 'φορτώνετε ο πυρήνας linux' το cd βαράει κόφτες αβέρτα αλλά δεν
Mάλλον η 64άρα μνήμη πρέπει να την κάνει τη δουλειά -
http://www.mandriva.com/en/download/free
To σωστο κατεβασες. Δεν εχει επιλογη για live cd, bootαρει κανονικα και αν θες να κανεις εγκατασταση, κανεις μεσα απο το λειτουργικο.
Το εγραψες σωστα σαν bootable cd?Oι απαιτησεις ειναι:
Processor: Any Intel, AMD or VIA processor.
RAM: 512MB minimum, 1GB recommended.
Hard disk: 2GB minimum, 6GB recommended. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Mάλλον η 64άρα μνήμη πρέπει να την κάνει τη δουλειάΒάλε gentoo.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
http://www.mandriva.com/en/download/free' target='_blankTo σωστο κατεβασες. Δεν εχει επιλογη για live cd, bootαρει κανονικα και αν θες να κανεις εγκατασταση, κανεις μεσα απο το λειτουργικο.
Το εγραψες σωστα σαν bootable cd?Oι απαιτησεις ειναι:
Processor: Any Intel, AMD or VIA processor.
RAM: 512MB minimum, 1GB recommended.
Hard disk: 2GB minimum, 6GB recommended.Είναι κάρβουνο το pc
AMEΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.
Πριν λίγο ήρθε ένας αγανακτησμένος φίλος χρήστης πρώην wind και στήσαμε τα ubuntu.
Ολα ΟΚ αναβαθμίσεις του έβαλα τα προγράμματα που ήθελε κλπ.
Με πήρε τηλ ,έχει ασύρματο μοντεμ και δεν μπαίνει ιντερνετ.ΤΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ?
ΕDIT.
Tελικά απ ότι μου είπε το μόντεμ είναι συνδεδεμένο απ την USB σύνδεση και δεν έχει?? ethernetΛύση?
-
ΡΕΕΕΕΕΕΕ KANENASSSSSSSSSSSS????????????????????????
ANTE REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
-
να ξαναβάλει XP
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
να ξαναβάλει XPKαλά,άσε τις παπαριές τώρα
Βλέπω να κατεβάζω εγώ τους drivers τώρα σε cd με το κολωμόντεμ που έχει και να τους κάνω εγκατάσταση εκείΡε τι έχω πάθει Κυριακάτικα
Ακου κει δεν έχει lan
-
Ποιο modem έχει; Κατά πάσα πιθανότητα οι drivers υπάρχουν, αλλά θέλει μια μικρορυθμισούλα για να παίξει.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ποιο modem έχει; Κατά πάσα πιθανότητα οι drivers υπάρχουν, αλλά θέλει μια μικρορυθμισούλα για να παίξει.Tώρα μόλις γύρισα απ το σπίτι του.
Εχει το sagem fast 800
Πήρα το μοντεμ του σπίτι μου,κατέβασα τους drivers και τους δοκ'ίμασα στο δικό μου pc ,τους έκανα κόπια σε cd και μετά εγκατάσταση για να είμαι σίγουρος οτι θα δουλέψει,ολα ΟΚ
Εντω μεταξύ μου είχε βγάλει απ το συναπτικ 4-5 αρχεία για ενημέρωση τα οποία έκανα εγκατάσταση αλλά δεν έδωσα σημασία.
Πάω σπίτι του το κάνω εγκατάσταση....τρίχες
ΜΟυ βγάζει ένα κατεστραμένο αρχείο και πρέπει να είναι αυτά που έβγαλε και σε μένα και δεν μπορεί να τα εγκαταστήσει λόγω σύνδεσης,οπότε θα το φέρει πάλι εδώ αύριο να το σετάρω κι οκ,δεν υπάρχει άλλη λύση γ@μώ τα μόντεμ τους μέσα -
α, εντάξει είσαι τότε
-
α, εντάξει είσαι τότεΑπ το μόντεμ δεν είναι Σταύρο?
-
Διαθέσιμη η αγγλική έκδοση του OpenOffice.org 3.0
openoffice.org_
-
Αυτό το desktop παιδιά είναι KDE?
Αν εγκαταστήσουμε το KDE έχω την εντύπωση πως υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ του KDE και του Gnome
Aν αυτό γίνετε χρειάζεται εκ νέου εγκατάσταση των ήδη εγκατεστημένων προγραμμάτων και στο KDE? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αυτό το desktop παιδιά είναι KDE?GNOME. Η μπάρα στο κάτω μέρος πιθανόν να είναι το Avant Window Navigator. Εναλλακτικά μπορεί να έβαλε και το dock του kde, θα σε γελάσω.
Αν εγκαταστήσουμε το KDE έχω την εντύπωση πως υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ του KDE και του Gnome
Aν αυτό γίνετε χρειάζεται εκ νέου εγκατάσταση των ήδη εγκατεστημένων προγραμμάτων και στο KDE?- Ναι, αρκεί να κλείσεις την αυτόματη είσοδο για να μπορείς να επιλέξεις στο login screen.
- Όχι, εμφανίζονται στο μενού του kde αυτόματα.
-
Αυτό το desktop παιδιά είναι KDE?
GNOME. Η μπάρα στο κάτω μέρος πιθανόν να είναι το Avant Window Navigator. Εναλλακτικά μπορεί να έβαλε και το dock του kde, θα σε γελάσω.
Aν αυτό γίνετε χρειάζεται εκ νέου εγκατάσταση των ήδη εγκατεστημένων προγραμμάτων και στο KDE?- Ναι, αρκεί να κλείσεις την αυτόματη είσοδο για να μπορείς να επιλέξεις στο login screen.
- Όχι, εμφανίζονται στο μενού του kde αυτόματα.
Ευχαριστώ πολύ.....ξεκινάει η εγχείρηση
Αμα γίνει κάνα μπαμ κακομοίρηδες εσείς να ξέρετε
-
Εχω βραχυκυκλώσει τώρα με το download
-
στο symaptic υπάρχει πακέτο λογικά
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
στο symaptic υπάρχει πακέτο λογικάδεν το βρήκα,εκτός κι αν είναι με άλλη ονομασία
LiNuX Forum