-
Ο χρήστης avel έγραψε:
LiNuX; Γράφεται απλά 'Linux'. Anyway.Το κάνω καμιά φορά (γράφω μεγάλα τα σύμφωνα και μικρά τα φωνήεντα), όχι μόνο για να γράψω 'linux' αλλά γενικά...
_
-
Λόγο της δουλειάς μου χρησιμοποιώ και τα 2 περιβάλλοντα και Windows και Linux!
-
Παρόν με Kubuntu 7.10 (στο σπίτι) και Kubuntu 8.04 (βάζω στους φίλους, γνωστούς..)
Βγαίνει το 8.10;;; Σαν να έμεινα λίγο πίσω... -
Κάθε 6 μήνες έχει νέο Ubuntu έτσι κι αλλιώς.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν αισθάναισθε μειονεκτικά πολύ απλά μην συμετέχετε στο πολύ όμορφο θέμα που άνοιξε που άνοιξε ο kubiaκ.
Δεν πρόκειτε να πείσετε κανέναν απ την κοινότητα του ανοιχτού λογισμικού να γυρίσει πίσω.
Αν θέλετε να συνεχίσετε το μπάχαλο πάτε στη σελ 27 και πείτε τα μόνοι σας.Ελπίζω να μη συνεχιστεί....
Μάκη προτρέχεις χωρίς να ξέρεις... Ο j.marr έχει βοηθήσει πολλά παιδιά εδώ μέσα ανάμεσά τους κ μένα σε θέματα Linux. Ξέρει αρκετά! Μην τον βάζεις στην άλλη μεριά και μην χρησιμοποιείς στρατόπεδα. Δεν είναι ή το ένα ή το άλλο. Εγώ έχω και τα δύο (XP & kubuntu).
Γι αυτό το ανάφερα,για να μην ανοίγουμε στρατόπεδα
ΔΕν αμφιβάλω ότι μπορεί να γνωρίζει.
Ουτε το θέμα πιστεύω είναι κατάλληλο για διαξιφισμούς αντιθέτως είναι για συμετοχή και βοήθεια.Ερώτηση.
Πως μπορούμε να γράψουμε ταινία σε dvd με τους υπότιτλους ενσωματωμένους τους οποίους όμως έχουμε ξεχωριστά? -
Οι συνηθισμένοι players στο Linux μπορούν να προσθέσουν τους υπότιτλους τη στιγμή που βλέπουμε την ταινία. Για μόνιμη προσθήκη για να γραφτεί σε dvd, μπορούμε να το κάνουμε με διάφορους τρόπους και προγράμματα. Από command line μέχρι τη χρήση γραφικών προγραμμάτων όπως το avidemux. Οδηγός για τη χρήση του avidemux, εδώ.
ΥΓ. Για την εγκατάστασή του: sudo apt-get install avidemux
ΥΓ2. Ο j.marr είναι δάκτυλος του Bill... στα λιοντάρια και γρήγορα
-
του Ballmer είμαι
-
πετάς και καρέκλες;
-
Πως μπορούμε να γράψουμε ταινία σε dvd με τους υπότιτλους ενσωματωμένους τους οποίους όμως έχουμε ξεχωριστά?
Το Devede ! Πολύ απλό στην χρήση...
-
εχω βαλει τα ubuntu στο pc που τρεχει xp.
καθε φορα που ξεκιναει το pc πρεπει να επιλεξω με ποιο λειτουργικο θα λειτουργησει, αν δεν πιεσω κατι ξεκιναει με ubuntu.
πως μπορω να το αλλαξω και να κανω σαν κυρια επιλογη τα ΧΡ?
-
QGRUBEditor - A visual GRUB configuration editor
Ρίξε μια ματιά σε αυτό.. αλλά υπάρχουν λύσης και από το command line...
-
ωραια, νομιζω οτι αυτο θα κανει δουλεια. Ευχαριστω.
-
Καλό θα είναι να πάρεις και ένα backup πριν κάνεις κάτι..
Και εάν δεν είναι εγκατεστημένο βάλε το 'QGRUBEditor' από το synaptic !
-
Για όσους έχουν dual boot σύστημα, ένα χρήσιμο Win πρόγραμμα είναι και το neowin.net > EasyBCD
_
-
Παρών και εγώ με kubuntu 8.04 στο ένα μηχάνημα που έφτιαξα για internet και downloading αλλά κατέληξα να χρησιμοποιώ και για office, multimedia, programing σιγά σιγά
Το άλλο μηχάνημα που έχει XP το χρησιμοποιώ για ... A! παιχνίδια.
Αλλά έχω χρόνια να παιξω παιχνίδιαΥ.Γ. Πωλείται μηχάνημα με ... Windows XP
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Για όσους έχουν dual boot σύστημα, ένα χρήσιμο Win πρόγραμμα είναι και το neowin.net > EasyBCD_
ειναι μονο για vista αυτο ή κανει και για ΧΡ?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειναι μονο για vista αυτο ή κανει και για ΧΡ?Να διορθώσω τη homepage:
neosmart.net > EasyBCD 1.7.2
και όσον αφορά τα ΛΣ που υποστηρίζει:
neosmart.net > Supported Operating Systems (υπάρχει διαφορά μεταξύ 'Destination' & 'Host' ΛΣ, για παράδειγμα το έχω δοκιμάσει με πρωτεύον Vista Ultimate και 2ο Ubuntu 8.04)..._
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχω βαλει τα ubuntu στο pc που τρεχει xp.καθε φορα που ξεκιναει το pc πρεπει να επιλεξω με ποιο λειτουργικο θα λειτουργησει, αν δεν πιεσω κατι ξεκιναει με ubuntu.
μόλις γκρεμίστηκε ένας φούρνος στο Ιλιον...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πως μπορω να το αλλαξω και να κανω σαν κυρια επιλογη τα ΧΡ?Δε δοκιμάζεις στα XP: Start > Settings > Control Panel > System > καρτέλα Advanced > (ενότητα Startup & Recovery) κλικ Settings > άλλαξε το Default Operating System
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Δε δοκιμάζεις στα XP: Start > Settings > Control Panel > System > καρτέλα Advanced > (ενότητα Startup & Recovery) κλικ Settings > άλλαξε το Default Operating System
_
Δεν παίζει αυτό: η επιλογή γίνεται από τον boot manager του Ubuntu. Στα ΧΡ θα του δείχνει ένα μόνον λειτουργικό...
LiNuX Forum