-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...Έχω ζώα σε εντατικό πρόγραμμα φίτνες για τους εκδρομείς.Μην τα παχύνεις πολύ γιατί κάνουμε δίαιτα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πιστεύω ότι πλησιάζω την πραγματικότητα...Αν δεν είχες λησμονήσει το μασάζ, θα ήσουν πράγματι πολύ κοντά...
'Παίζει' να σας έχουμε κοντά μας το 3ήμερο, άκουσα;Γιουρίπιντες μη σε νοιάζει τίποτα: Θα είναι και πολύ φιτ, να πούμε.
-
Πιστεύω ότι πλησιάζω την πραγματικότητα...
Αν δεν είχες λησμονήσει το μασάζ, θα ήσουν πράγματι πολύ κοντά...
'Παίζει' να σας έχουμε κοντά μας το 3ήμερο, άκουσα;Το σκέφτηκα για μια στιγμή, αλλά μετά σκέφτηκα τι πρέπει να κουβαλήσουμε για το μωρό και κατάλαβα ότι δεν θα υπάρχει χώρος για εμάς στο αμάξι, οπότε άσ'το...
Next time...
-
Next time θα έχεις κι άλλο μωρό, Μάρκο.
-
Παρηγοριά ή όχι, όταν είναι να στηθεί το καζάνι θα το γράψω και όποιος θέλεις όλοι οι καλοί χωράνε!!! Απλά αντί Χανιά το εισιτήριο θα είναι για Ηράκλειο!!!
-
Next time θα έχεις κι άλλο μωρό, Μάρκο.Τόσο πολύ θα το αργήσουμε;;;;;
-
Όσο οι μέρες πλησιάζουν, μια αγωνία καταλαμβάνει τον ταβερνιάρη.
'Πόσοι θα είσαστε;' με ρώτησε.
'Ε, καμιά 10αριά', του απάντησα.
'Και ποιός θα τα φάει όλα αυτά;' με ξαναρώτησε...Δεν ξέρει που έχει μπλέξει, ο άμοιρος...
ΥΓ. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορούμε να κανονίσουμε επιδρομή σε καλό τυροκομείο της περιοχής να πάρουμε ΚΑΛΗ φέτα σε καλή τιμή, καθώς και (ας πούμε) να κλείσω κανένα χοντρό, να το μοιραστούμε.
-
Δεν θυμαμαι αν το ειπα, εμεις θα ειμαστε εκει και υστερα εχει ναυπακτο που παιζουν παζαρια..
Το τυραδικο εχει καλο ανθοτυρο? Να φερω ψυγειακι? -
Στα σοβαρά τώρα ετοιμάζεστε για Αμαλιάδα στις 1/11 ? (πολύ της παρηγοριάς!! )
Ποιές είναι οι συμμετοχές μέχρι τώρα ?
Ρε λες ? (αλλά κάτι έλεγε ο Ηλίας ότι ντρέπεται να με αντικρίσει αλλά δεν ξέρω το γιατί...Μη τον φέρω και σε δύσκολη θέση )
-
Ναι. Την 1/11 στις 8:30 το πρωί, στα διόδια Ελευσίνας.
Έλα. Θα κάνουμε υπομονή.
-
8.30 το πρωί!! Για κυνήγι θα πάτε ?
Το 'περί υπομονής' έχει τόσες πολλές δυνατές ερμηνείες που απλά το προσπερνάω περιφρονητικά
Ημερήσια ή προβλέπεται και διανυκτέρευση ?
-
Για 'ψάρεμα'!!
Ηξεις αφίξεις ου εν τω πολέμω θνήξεις.
Οτι θέλει ο καθένας. Ο Πυργιώτης μπορεί να κανονίσει και για διανυκτέρευση.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Δεν θυμαμαι αν το ειπα, εμεις θα ειμαστε εκει και υστερα εχει ναυπακτο που παιζουν παζαρια..
Το τυραδικο εχει καλο ανθοτυρο? Να φερω ψυγειακι?Φέτα έχει καλή. Ανθότυρο έχει ΑΠΑΙΧΤΟ η ταβέρνα όπου θα φάμε. δεν ξέρω αν μπορεί να δώσει ποσότητα όμως.
koutsan εκείνη τη μέρα δεν θα δουλεύω, έλα.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
(αλλά κάτι έλεγε ο Ηλίας ότι ντρέπεται να με αντικρίσει αλλά δεν ξέρω το γιατί...Μη τον φέρω και σε δύσκολη θέση )Αυτο ειναι απο 'αλλο' τοπικ κυριε!
Καλα, να ερθει ο koutsan και να λειπω εγω, δε λεειΜονο, να ξερετε συμφορουμιτες, οι κατοικοι σ' αυτον τον τοπο εχουν ενα, ας πουμε, ιδιαιτερο..... γνωρισμα και μπορουν να γινουν επικινδυνοι
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μονο, να ξερετε συμφορουμιτες, οι κατοικοι σ' αυτον τον τοπο εχουν ενα, ας πουμε, ιδιαιτερο..... γνωρισμα και μπορουν να γινουν επικινδυνοιΚι αυτό είναι από άλλο τόπικ, ΡΕ.
Και να ξέρεις, καλύτερα να 'μπορεί να γίνεις επικίνδυνος', παρά να είσαι ακίνδυνος. -
make love not posts!!
-
Μονο, να ξερετε συμφορουμιτες, οι κατοικοι σ' αυτον τον τοπο εχουν ενα, ας πουμε, ιδιαιτερο..... γνωρισμα και μπορουν να γινουν επικινδυνοι
Κι αυτό είναι από άλλο τόπικ, ΡΕ.
Και να ξέρεις, καλύτερα να 'μπορεί να γίνεις επικίνδυνος', παρά να είσαι ακίνδυνος.- άπειρο,έχουμε και μια υπόληψη να υπερασπιστούμε.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
make love not posts!!Α, το πρόσεξες ότι τελευταία έχω πολύ λίγα ποστς, έ;
Να σας πω, κάποιος από εσάς που θα κατέβει τελικά, δεν επικοινωνείτε με τον Οβελίξ, μπας και πάρουμε κι εμείς ποτέ εκείνα τα έρμα τα MWB μπλουζάκια; Θα χαλάσουν, στο τέλος...
-
ΟΚ. Θα τα φέρω εγώ.
-
για σιγουρια μπορω να τα φερω και εγω που μενω κοντα με τον οβελιξ...
Εκδρομή Παρηγοριάς στην Αμαλιάδα 1/11