-
Αφού δεν καταφέραμε φέτος να κάνουμε την Παγκόσμια , ας κάνουμε, τουλάχιστον, μια εκδρομή ημερήσια, στα μέρη τουΑλιαδιιώτη
1/11 Σάββατο], συνάντηση στα Goody's στα Μέγαρα κατά τις 8 και αναχώρηση για Πύργ..εεε..Αμαλιάδα.Πρόγραμμα...μενού..κλπ...ο Πυργιώτης!
ΥΓ Εγώ δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορώ αλλά θα προσπαθήσω να έρθω με την κα Αλίκη και, πιθανόν, τα παιδιά.
-
Αφού δεν καταφέραμε φέτος να κάνουμε την Παγκόσμια , ας κάνουμε, τουλάχιστον, μια εκδρομή ημερήσια, στα μέρη τουΑλιαδιιώτη
1/11 Σάββατο], συνάντηση στα Goody's στα Μέγαρα κατά τις 8 και αναχώρηση για Πύργ..εεε..Αμαλιάδα.Πρόγραμμα...μενού..κλπ...ο Πυργιώτης!
ΥΓ Εγώ δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορώ αλλά θα προσπαθήσω να έρθω με την κα Αλίκη και, πιθανόν, τα παιδιά.
-
-
Χλωμο για μενα,αλλα ποτε δεν ξερεις...
Αν ειναι θα με δειτε εκει.... -
Για να δούμε ...
-
αυτή η Αμαλιάδα είναι κάπου κοντά στη Λάρισα είπαμε; Για να τους βολεύει όλους;
(καλά έτσι κι αλλιώς εγώ μες τον Οκτώβρη δεν μπορώ, έτσι γκρινιάζω)
-
Καλημέραααααα...
Η εκδρομή θα μπορούσε να γίνει 12, 18 ή 25 Οκτώβρη, ανάλογα με το πότε σας βολεύει καλύτερα. Εμένα με βολεύει 12 ή 25.
Αν είναι ημερήσια ξεκινάτε πρωί από Αθήνα, αν δεν κάνετε στάση για καφέ θα είστε κάτω σε 2,5 ώρες χαλαρά. Εδώ θα σας περιμένουμε, θα πάμε βόλτα σε στριφτερές διαδρομές (θα δούμε και λίγο τα περσινά καμμένα, έτσι να μαυρίσει το μάτι μας) και θα καταλήξουμε σε ταβερνείο της περιοχής, που θα έχει ειδοποιηθεί να ανάψει κάρβουνα και να μας περιμένει. Θα ακολουθήσει το ταξίδι της επιστροφής, με στάση στην Πάτρα (θα επιληφθεί το τμήμα των Πατρινών του 4τφ) ή στο Αίγιο (θα επιληφθώ εγώ) για καφέ και γλυκό / παγωτό / μεζέ.
Αν έχει διανυκτέρευση το Σάββατο, θα έχουμε κλάμπινγκ. Αν κάποιοι κατέβουν από Παρασκευή, θα έχουμε απογευματινό τουρ στην περιοχή και φαγητό σε άλλο ταβερνείο (έχουμε πολλά καλά!)
Μην ανησυχείτε για τπτ, εκτός από μένα υπάρχει ο πιτζάθαν κι ο μάικλ άμοτ - και οι δυο προθυμότατοι να βοηθήσουν.
(για τον δεύτερο δεν είμαι και τόσο σίγουρος, αλλά είναι γείτονας κ πρέπει να λέω καλά λόγια). -
μεσα
στον γυρισμο μπορουμε να κανουμε και μια μικρη παρακαμψη προς λαρ' σα για να δουμε και τα αλλα παιδια! -
μεσα, εκτος συνταρακτικου απροοπτου.
Ηλια, εχουμε και καποιες εκρεμοτητες μαζι σου, οποτε ισως ερθουμε απο Παρασκευη για να τα συζητησουμε.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
αυτή η Αμαλιάδα είναι κάπου κοντά στη Λάρισα είπαμε;Ένα φτύσιμο δρόμος...
Τεσπα... Εμένα μου μπήκαν κάτι κακές ιδέες για 3ήμερο στις 28-10... Για να ρωτήσω τις γυναίκες μου...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μεσα, εκτος συνταρακτικου απροοπτου.Ηλια, εχουμε και καποιες εκρεμοτητες μαζι σου, οποτε ισως ερθουμε απο Παρασκευη για να τα συζητησουμε.
Κι από Πέμπτη, μέσα είμαι.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
μεσα, εκτος συνταρακτικου απροοπτου.
Ηλια, εχουμε και καποιες εκρεμοτητες μαζι σου, οποτε ισως ερθουμε απο Παρασκευη για να τα συζητησουμε.
Κι από Πέμπτη, μέσα είμαι.
Πεμπτη δυσκολο, λογω δουλειας
-
Ρε!!! Τις μέρες που θα είμαι εγώ Αθήνα βρήκατε να κατέβετε εσείς στα μέρη?
-
επιτηδες ρε
-
Δεν μας θέλετε και πολύ εμάς τους Βόρειους, ε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μας θέλετε και πολύ εμάς τους Βόρειους, ε;...ούτε τους νοτίους
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν μας θέλετε και πολύ εμάς τους Βόρειους, ε;
...ούτε τους νοτίους
Τι να λέμε τώρα, ούτε χολέρα να είχαμε!!!
Καλά να περάσετε και βλέπουμε από του χρόνου!!! -
Ποιοί Βόρειοι, και ποιοί Νότιοι? Παταγώδης αποτυχία φέτος να πάμε οπουδήποτε!
Του χρόνου να είμαστε καλά.
-
δε πειραζει...οποτε θελετε να ρθετε για καφε εμεις θα σας περιμενουμε...με τη γνωστη φιλοξενια που μονο η πολη μας προσφερει σε αυτοκινητα με αθηναικες πινακιδες...
υγ.εκεινος ο κυριος κυρ βασιλης μην ερθει..δε τη γλυτωνει μετα τη μαστανγκ..
-
Εκδρομή Παρηγοριάς στην Αμαλιάδα 1/11