-
Και το χειρότερο ακόμη, καταντήσαμε οι ίδιοι να δυσφυμούμε αυτό το οποίο προσπαθούσαμε να πείσουμε τον υπόλοιπο κόσμο ότι είναι η πιο αγνή και ανιδιοτελής μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού...Καλά πάμε...
SPITFIREΤελικα δεν αργησατε ... σωστοι στο ραντεβου σας με την δυστυχια του οικοδομηματος ελπα ....
Οχι τιποτε αλλο ..αλλα πριν μερικα χρονια μου ελεγαν καποιοι φιλοι που ρωταγα γιατι δεν θελουν να τρεξουν στους αγωνες , και μου απαντουσαν ......
που εκει ? ασε καημενε , μπορει να ειναι η ιδια αλλα δεν εχει καμια σχεση το κλιμα με εσας .......Δεν καταλαβαν ποτε οτι το το διαμορφωνουν κατι χαμενα κορμια , οι γνωστοι αχρηστοι της κοινωνιας , που εκει μεσα κανουν παρτι και μονον για καταστροφες ειναι ικανοι , ειδικα για να μην αφησουν ικανους ανθρωπους να τους παρουν τα δωρακια .
περαστικα , αν και δεν το πιστευω με τιποτα
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Τελικα δεν αργησατε ... σωστοι στο ραντεβου σας με την δυστυχια του οικοδομηματος ελπα ....
Οχι τιποτε αλλο ..αλλα πριν μερικα χρονια μου ελεγαν καποιοι φιλοι που ρωταγα γιατι δεν θελουν να τρεξουν στους αγωνες , και μου απαντουσαν ......
που εκει ? ασε καημενε , μπορει να ειναι η ιδια αλλα δεν εχει καμια σχεση το κλιμα με εσας .......Δεν καταλαβαν ποτε οτι το το διαμορφωνουν κατι χαμενα κορμια , οι γνωστοι αχρηστοι της κοινωνιας , που εκει μεσα κανουν παρτι και μονον για καταστροφες ειναι ικανοι , ειδικα για να μην αφησουν ικανους ανθρωπους να τους παρουν τα δωρακια .
περαστικα , αν και δεν το πιστευω με τιποτα
..ΜΑΣΤΟΡΑ ΝΑ ΣΧΩΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΣΟΥ!!!!
+1000000! -
Ιάσωνα ξέρεις καλύτερα από όλους ότι ο Αλυτάρχης είναι αδύνατο να είναι στην Γραμματεία συνεχώς. Το ποιοι οφείλουν να είναι στην γραμματεία πάλι το γνωρίζεις.
Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά το να κάνει κάποιος 0 ή 8 δεν είναι δεδομένο. Ακόμα λοιπόν και όταν είδα το αποτέλεσμα σου όφειλα να ξέρω τι είχε συμβεί; Όχι,
Συνήθως βέβαια και βάσει κανονισμού όφειλες ναι υποβάλεις ένσταση. Αρά, κρίνοντας από την τροπή, μάλλον στην συγκεκριμένη περίπτωση ευνοήθηκες από τον Αλυτάρχη «στα χαρτιά» Καράμπελα και από τον Αγωνοδίκη Περιστεριώτη.Τώρα, το να με χαρακτηρίζεις «Αλυτάρχη στα χαρτιά» και τρεις γραμμές πιο κάτω να γράφεις πως δεν έχεις κανένα παράπονο από την οργάνωση και από τους Αλυτάρχες/Αγωνοδίκες, ειλικρινά με μπερδεύει.
Αν θεωρείς εμένα, ή οποιονδήποτε άλλο, αλυτάρχη 'στα χαρτιά' δικαίωμα σου. Ο κανονισμός κάθε αγώνα δημοσιεύεται ένα μήνα πριν. Αν βρίσκεις σκοπιμότητες στο ποιος είναι αλυτάρχης στην πραγματικότητα και ποιος “στα χαρτιά”, μπορείς απλά να μην λάβεις μέρος. Τουλάχιστο στη θέση σου αυτό θα έκανα. Αν θυμάμαι καλά έλαβες μέρος σε 3 αγώνες που ήμουν αλυτάρχης (το 2ο Δαναών, το VIA APPIA και το VIA FLAMINIA). Και οι τρείς αγώνες σχεδιαστήκαν και υλοποιήθηκαν από μένα. Όχι στα «χαρτιά». Ξόδεψα αρκετά και σε χρόνο και σε χρήματα γράφοντας χιλιόμετρα δρόμων, μετρώντας και ξαναμετρώντας, και τέλος μπαίνοντας ακόμα και χορηγός όπου η ανάγκη το απαιτούσε για να μπορούν να διασκεδάσουν αυτοί που ακόμα θεωρώ φίλους. Γιατί αυτή είναι η μοναδική σκοπιμότητα που εγώ τουλάχιστο είχα. Να μπορώ να οργανώσω κάτι που θα ευχαριστούσε φίλους… -
Ημαρτον κυριοι , σταματηστε !!
Αυτα που μπορουμε να συζητησουμε ΚΑΙ να τσακωθουμε γυρω απο ενα τραπεζι,μη τα βγαζουμε ετσι σε ενα forum.
Moνο κακο κανουμε στο χωρο του αυτοκινητου (ιστορικου και μη)
-
ok ρε παιδιά αν νομίζετε οτι αυτα που λέω βλάπτουν ΓΕΝΙΚΑ το Ιστορικό Αυτοκίνητο σταματάω εδω.
Σ'ενα πράγμα μονο να απαντήσω...στο ΓΙΑΤΙ παω στους αγώνες του κ.Αποστολίδη. Γιατι δυστυχώς είναι μάλλον καλλιτεροι και ΚΥΡΙΩΣ πιο ασφαλής και οργανωμένοι απο άλλους και όπως και πολλοι άλλοι δεν θέλω να έχω 'το μωρό μου' στο γκαράζ...αλλα να είστε σίγουροι οτι απο του χρόνου αν δεν αλλάξει κάτι δραματικα...θα το σκεφτώ πολύ να έρχομαι(τουλάχιστον σε επίπεδο Πρωταθλήματος - Θα πηγαίνω παρέα με το φιλο μου τον Καραγιώργο για foto και ουζάκια και θα χαζέυω τους υπόλοιπους να σκοτώνωνται για τα κύπελα).
Αααα ρε Γιάννη(ξέρει αυτος) ποσο δίκιο έιχες... -
Ο χρήστης Condottiero έγραψε:
Ιάσωνα ξέρεις καλύτερα από όλους ότι ο Αλυτάρχης είναι αδύνατο να είναι στην Γραμματεία συνεχώς. Το ποιοι οφείλουν να είναι στην γραμματεία πάλι το γνωρίζεις.
Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά το να κάνει κάποιος 0 ή 8 δεν είναι δεδομένο. Ακόμα λοιπόν και όταν είδα το αποτέλεσμα σου όφειλα να ξέρω τι είχε συμβεί; Όχι,
Συνήθως βέβαια και βάσει κανονισμού όφειλες ναι υποβάλεις ένσταση. Αρά, κρίνοντας από την τροπή, μάλλον στην συγκεκριμένη περίπτωση ευνοήθηκες από τον Αλυτάρχη «στα χαρτιά» Καράμπελα και από τον Αγωνοδίκη Περιστεριώτη.Τώρα, το να με χαρακτηρίζεις «Αλυτάρχη στα χαρτιά» και τρεις γραμμές πιο κάτω να γράφεις πως δεν έχεις κανένα παράπονο από την οργάνωση και από τους Αλυτάρχες/Αγωνοδίκες, ειλικρινά με μπερδεύει.
Αν θεωρείς εμένα, ή οποιονδήποτε άλλο, αλυτάρχη 'στα χαρτιά' δικαίωμα σου. Ο κανονισμός κάθε αγώνα δημοσιεύεται ένα μήνα πριν. Αν βρίσκεις σκοπιμότητες στο ποιος είναι αλυτάρχης στην πραγματικότητα και ποιος “στα χαρτιά”, μπορείς απλά να μην λάβεις μέρος. Τουλάχιστο στη θέση σου αυτό θα έκανα. Αν θυμάμαι καλά έλαβες μέρος σε 3 αγώνες που ήμουν αλυτάρχης (το 2ο Δαναών, το VIA APPIA και το VIA FLAMINIA). Και οι τρείς αγώνες σχεδιαστήκαν και υλοποιήθηκαν από μένα. Όχι στα «χαρτιά». Ξόδεψα αρκετά και σε χρόνο και σε χρήματα γράφοντας χιλιόμετρα δρόμων, μετρώντας και ξαναμετρώντας, και τέλος μπαίνοντας ακόμα και χορηγός όπου η ανάγκη το απαιτούσε για να μπορούν να διασκεδάσουν αυτοί που ακόμα θεωρώ φίλους. Γιατί αυτή είναι η μοναδική σκοπιμότητα που εγώ τουλάχιστο είχα. Να μπορώ να οργανώσω κάτι που θα ευχαριστούσε φίλους…Οσοι γνωρίζουν το περιστατικό και το χώρο ξέρουν πολύ καλα τι λεω...
...οσοι επίσης έχουν λάβει μέρος σε αγώνα που ΑΠΛΑ και μονο βρίσκεται ο Αποστολίδης και ΠΑΛΙ ξέρουν αν είστε στα χαρτια ή κανονικόι Αλυτάρχες και Αγωνοδίκες.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να λειτουργήσουμε όλοι ΟΜΑΔΙΚΑ με ή χωρίς τον Αποστολίδη και να το πάμε το πράμα μπροστά... οταν το κάνετε αυτο και είμαι σίγουρος οτι το κάνατε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ θα σας βγάλω το καπέλο. -
Ο χρήστης jei έγραψε:
Οσοι γνωρίζουν το περιστατικό και το χώρο ξέρουν πολύ καλα τι λεω...
...οσοι επίσης έχουν λάβει μέρος σε αγώνα που ΑΠΛΑ και μονο βρίσκεται ο Αποστολίδης και ΠΑΛΙ ξέρουν αν είστε στα χαρτια ή κανονικόι Αλυτάρχες και Αγωνοδίκες.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να λειτουργήσουμε όλοι ΟΜΑΔΙΚΑ με ή χωρίς τον Αποστολίδη και να το πάμε το πράμα μπροστά... οταν το κάνετε αυτο και είμαι σίγουρος οτι το κάνατε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ θα σας βγάλω το καπέλο.Aντε να το πιάσουμε από την αρχή. ΟΚ ο κ. Αποστολίδης δεν είναι ο Θεός, αλλά το έφτασε το πράγμα ως εδω. Συμφωνούμε φαντάζομαι.
Από εδώ και πέρα τι γίνεται?
Γνωρίζει κάποιος να μας πεί, και δεν ειναι συζητηση για μπύρες ή καφε αυτό, αλλά απορία με ιδιαίτερη σημασία, ΠΩΣ εξελέγη η καινούργια επιτροπή ιστορικού?
Απλά μετεφέρθησαν κάποια μελη από την προηγούμενη επιτροπή και εγιναν και οι αναγκαίες προσθήκες ή ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο κανονικά? αν ναι, τι προβλέπει?
αν όχι με ποια κριτήρια επελέγησαν τα άτομα αυτά?
Προσοχή, δεν αμφισβητώ ικανότητες, απορία εκφράζω. Και μια και το θέμα μας ειναι το τέλος του συγκεντρωτισμού, γνωρίζει κανείς να μας πεί, ποιές θα είναι οι αρμοδιότητες του καθενός?Ερώτηση επί της απαντήσεως του Ιάσωνα.
Ποιοι να λειτουργήσουν ομαδικά?Που να πάει το πράγμα?Ερώτηση γενική
με τα σπόρτινγκ τί θα γίνει?Υλικό για σκέψη
ο θεσμός του κυπέλλου τράιαλ και αναβάσεων θεσμοθετημένος δεν ήταν?
ποιός τον στηρίζει?
ποιος οργανωνει αγώνες αυτη την στιγμη ,που οταν εγινε ο πρώτος στα μεγαρα ουτε συμμετοχες δεν ειχανε δημοσιευθεί?
Έχει κάποιο συμφέρον ο συγκεντρωτικός και μεγαλομανής όπως τον παρουσιάζετε να παράγει έργο μαζί με άλλους , όχι μόνος του, την στιγμη που αν ήθελε να φουντάρει το (δημιουργημα του) ιστορικό της ΕΛΠΑ θα κλώτσαγε τα τραιαλ να τα πάρει η μπάλα και αυτα?Για προσγειωθείτε λιγάκι
-
Ο χρήστης jei έγραψε:
ok ρε παιδιά αν νομίζετε οτι αυτα που λέω βλάπτουν ΓΕΝΙΚΑ το Ιστορικό Αυτοκίνητο σταματάω εδω.
Σ'ενα πράγμα μονο να απαντήσω...στο ΓΙΑΤΙ παω στους αγώνες του κ.Αποστολίδη. Γιατι δυστυχώς είναι μάλλον καλλιτεροι και ΚΥΡΙΩΣ πιο ασφαλής και οργανωμένοι απο άλλουςΑ ρε άνθρωπέ μου, τελικά δεν παίζεσαι με τίποτα, τόση εμπάθεια και τόσα αποθημένα με τον κ.Αποστολίδη, έχεις κάνει κι αυτούς που δεν τον ξέρουν να τον λατρέψουν..
40 και απαντήσεις στο forum προσπαθούν να σου πουν το αυτονόητο, ότι δηλαδή πρώτον όποιος πράττει και ενεργεί κάνει και λάθη και δεύτερον ότι τα θετικά και τα αρνητικά κάθε ανθρώπου μπαίνουν στη ζυγαριά..και όταν το ισοζύγιο λέει 90 προς 10 θετικά σημαίνει ότι ο άνθρωπος αυτός είναι χρήσιμος για το Ιστορικό αυτοκίνητο.
ακόμα και την στιγμή της αλήθειας που δειλά 'παραδέχεσαι' ότι οι αγώνες που οργανώνει ο κ. Αποστολίδης είναι οι καλλίτεροι και οι πιο ασφαλείς,...σου βγαίνει αυτό το δυστυχώς. σαν να μην ήθελες, σαν μικρό παιδί, να είναι οι καλλίτεροι αυτού του κακού λύκου, αλλά κάποιου άλλου
-
Αν και στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, ωστόσο δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε ότι ο Χρήστος Αποστολίδης κατάφερε να μετατρέψει το Ιστορικό αυτοκίνητο (με αγώνες η χωρίς) από χώρο ανυπόληπτο σε χώρο με αρχή μέση και τέλος.
Διαφωνήσαμε και διαφωνούμε μαζί του σε σχέση με την εμπλοκή του στην σπόρτινγκ εκδοχή των Ιστορικών αγώνων (χώρος που δυστυχώς αδικαιολόγητα καπελώνεται από αγωνιζόμενους – χρονομέτρες) αλλά δεν θα ξεχάσουμε και το πόσο πίεσε την ΕΘΕΑ ώστε να εξασφαλίσει χορηγία από την ΕΛΠΑ και να συμμετάσχει σε διεθνείς αγώνες ο πρωταθλητής μας Ιάσων Φωτόπουλος.
Δυστυχώς το πρόβλημα των ελληνικών αγώνων δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους αλλά με το πως είναι δομημένοι.
Καλημέρα!
Στρατισίνο
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Αν και ......Διαφωνήσαμε και διαφωνούμε μαζί του σε σχέση με την εμπλοκή του στην σπόρτινγκ εκδοχή των Ιστορικών αγώνων (χώρος που δυστυχώς αδικαιολόγητα καπελώνεται από αγωνιζόμενους – χρονομέτρες) .............
Καλημέρα!
Στρατισίνο
Καλημέρα Στράτη,
Επειδή δεν είναι κατανοητό τι θέλεις να πεις στην παραπάνω φράση αν θέλεις εξήγησε το λίγο περισσότερο. Είναι άκρως ενδιαφέρουσα η άποψη σου και είμαι σίγουρος όχι μόνο σε εμένα.
Φιλικά
Γιάννης Λουκόπουλος - Speedy -
8α υπαρχει sporting στο φετινο ιστορικο ακροπολις..??
-
Να κάνω και μια γενική παρατήρηση.
Πιστέυει κανεις οτι θα μπορούσε να 'βγει' στην επιφάνεια κάποιος άλλος/αλλοι ίσως εξίσου ικανοι όσο ο κ.Αποστολίδης ήταν μέσα στα πράγματα?
Εάν η απάντηση είναι ΝΑΙ τότε αυτο γιατι δεν έγινε έως τώρα? Γιατι ο ίδιος δεν φρόντισε να βρεί/χρησιμοποιήσει άξιους συνεργάτες? -
Ο χρήστης jei έγραψε:
Οσοι γνωρίζουν το περιστατικό και το χώρο ξέρουν πολύ καλα τι λεω...
...οσοι επίσης έχουν λάβει μέρος σε αγώνα που ΑΠΛΑ και μονο βρίσκεται ο Αποστολίδης και ΠΑΛΙ ξέρουν αν είστε στα χαρτια ή κανονικόι Αλυτάρχες και Αγωνοδίκες.όταν ο Αποστολίδης γυρνούσε από λέσχη σε λέσχη προσπαθώντας να εξηγήσει σε κάποιους που θέλαν να τρέξουν σε αγώνα, τι σημαίνει ποινή, πως καλιμπράρουν ένα αμάξι και πως διαβάζουν πινακάκια... οι ίδιοι οι «μαθητές» του ήταν εκείνοι που στα εξηγούσαν εσένα μετά από ένα χρόνο όταν εκδήλωσες την επιθυμία να πας στο πρώτο σου Ακρόπολις...
όταν ο Αποστολίδης έπιανε κάποιους από το χεράκι για να τους δείξει πως κάνουν αγώνα (σαν το μωρό που φοβάται να μπει στη θάλασσα και το πιάνει ο μπαμπάς από το χέρι λέγοντάς του 'μην φοβάσαι, δε θα πάθεις κάτι, θα είμαι κι εγώ δίπλα') λογικό ήταν να θέλει κι ο ίδιος να είναι μέσα σε όλα, πράγμα που έχει παρεξηγηθεί πολλές φορές...
Τι περίμενες να σου πει? Ότι ήθελε να εχει άποψη για όλα? Ότι πίστευε ο ίδιος, ότι η δική του εμπειρία πολλών χρόνων ήταν ακριβέστερο βαρόμετρο από την απειρία κάποιων στελεχών του συγκεκριμένου αγώνα? Ότι ήθελε να τους επιβλέπει και να τους επισημαίνει τα λάθη τους πριν αυτά αποβούν καταστροφικά για την έκβαση του αγώνα? Ήταν κακό αυτό δηλαδή? Μετά του λέγατε ότι ήταν 'σεφ' και ήθελε να τα παρακολουθεί όλα για να τα 'μαγειρεύει' Gimme a break που λένε και οι φίλοι μου οι Άγγλοι...
ΟΛΑ σχεδόν, περνούσαν από το χέρι του σε μια οργάνωση ενός αγώνα (μιλάω για Ακρόπολις και Φθινοπωρινό). Τα όποια εύσημα ή βρισίδια θα τα άκουγε αυτός. Δεν ήταν λογικό να θέλει να είναι ο γενικός επιβλέπων? Αρνήθηκε ποτέ να αναλάβει την ευθύνη για οτιδήποτε? Από το φαγητό μέχρι τους κριτές, και από τις ποινές μέχρι και τα σεντόνια του ξενοδοχείου... εκείνος έπαιρνε τα μπράβο, εκείνος έτρωγε και τα σκ@τ@ όταν κάτι δεν πήγαινε καλά...
Όταν τον παίρνατε στο κινητό του αργά το βράδυ για να σας βγάλει πρωί πρωί βεβάιωση για το τελωνείο, που φέρνατε την Porsche απ 'εξω εκμεταλευόμενοι το ειδικό καθεστός της 30ετίας...
Όταν τον παρακαλούσατε Παρασκευιάτικα, να πιέσει για να βγουν πιο γρήγορα οι Ι.Ο., για να προλάβετε το ράλλυ του Σαββατοκύριακου (ως Ελληνάρες τα αφήνουμε όλα για τελευταία στιγμή)...
Όταν τον παίρνατε τηλ Κυριακάτικα να έρθει να δει το αυτοκίνητο για να σας βγάλει Ι.Ο (γιατί δεν είχατε σκεφτεί πως θα το πάτε στη Μεσογείων για Τεχν. Έλεγχο όταν παραδίδατε πινακίδες για προσωρινή ακινησία)...
Τώρα λέτε *(και δεν αναφέρομαι σε σενα jei - αλλά γενικότερα) *ότι τα έκανε όλα αυτά για την πάρτη του... ΗΜΑΡΤΟΝ ρε φίλε...
Δηλαδή τι θέλετε??? Θέλετε εναν άνθρωπο από τη μία να τα κάνει όλα αυτά, και από την άλλη να λεει κάθε 5 λεπτά 'Εϊμαι μ@λάκ@ς σας ευχαριστώ, είμαι μ@λάκ@ς σας ευχαριστώ...' για να νοιώθετε πιο ωραία.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω...
+++
Λες χθες...
για ποιες καρέκλες μιλάς...εγω στου σπιτιού μου τη καρέκλα κάθομαι και θα συνεχίσω να κάθομαι
Και σήμερα λες...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να λειτουργήσουμε όλοι ΟΜΑΔΙΚΑ με ή χωρίς τον Αποστολίδη και να το πάμε το πράμα μπροστά... οταν το κάνετε αυτο και είμαι σίγουρος οτι το κάνατε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ θα σας βγάλω το καπέλο.
Το ξέρεις ότι σε αγαπάω και ειλικρινά δεν πιστεύω ότι έχεις «κακό σκοπό» Αλλά φίλε με αυτά που λες, μπορεί να κατηγορηθείς ότι όλα αυτά τα λες γιατί προσβλέπεις αλλού. Σε κάποια καρέκλα...
Εγώ δεν πιστεύω ότι χάρηκες που έφυγε ο Αποστολίδης γιατί βλέπεις καρέκλες να αδειάζουν και εποφθαλμιάς κάποια... Αλλά η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται...Να κάνω και μια γενική παρατήρηση.
Πιστέυει κανεις οτι θα μπορούσε να 'βγει' στην επιφάνεια κάποιος άλλος/αλλοι ίσως εξίσου ικανοι όσο ο κ.Αποστολίδης ήταν μέσα στα πράγματα?
Εάν η απάντηση είναι ΝΑΙ τότε αυτο γιατι δεν έγινε έως τώρα? Γιατι ο ίδιος δεν φρόντισε να βρεί/χρησιμοποιήσει άξιους συνεργάτες?Δηλαδή ρε φίλε, όλη αυτή η «φασαρία» και η απομάκρυνση του Αποστολίδη έγινε για να «βγουν στην επιφάνεια κι άλλοι»? Πες το μας να το ξέρουμε... «Βγαίνω στην επιφάνεια» σημαίνει παίρνω καρέκλα ή δόξα, απ ό,τι γνωρίζω
Αλλά θα το δω κι απ την άλλη. Ότι δεν εννοούσες καρέκλες κλπ αλλά εννοούσες «να βοηθήσουν» κι άλλοι...
Χαίρομαι λοιπόν που βλέπω τόσους ανθρώπους με διακαή πόθο να συνεισφέρουν στο χώρο του κλασικού αυτοκινήτου. Ταπεινή μου άποψη ότι όποιος θέλει να προσφέρει στο χώρο (και τον νοιάζει μόνο αυτό) μπορεί να το κάνει με χίλιους δυο τρόπους.Ο Καράμπελας βοήθησε κόσμο να φτιάξει το αμαξάκι τους, να βγάλουν πινακίδες, ίδρυσε club, έκανε και δυο ράλλυ (αφιερώνοντας πολύ προσωπικό χρόνο –να είσαι σίγουρος και χρήμα επίσης). Δηλαδή αυτός δεν έχει βοηθήσει το χώρο?
Ξέρεις πόσες ώρες από τη δουλειά μου, το χόμπυ μου και τη σχέση μου, έχω φάει για να κάνω πράγματα για το κλαμπ και κατ επέκταση για το χώρο?
Ο Τόλης θα σου έχει πει τι τραβήξαμε για να διοργανώσουμε το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ. Και πόσα σαβ/κα φάγαμε επί 3 μήνες για να μετράμε και να ξαναμετράμε τις Ε.Δ στο μέτρο, και να βρίσκουμε μέρη να περάσουμε και να γράψουμε roadbook κλπ? Εμεις δε θέλαμε να είμαστε με τα Spitfire μας για μπανάκι, να χαζεύουμε γκομενάκια και στριγκάκια στις παραλίες Αυγουστιάτικα? Όχι, εμείς το κάναμε γιατί είμαστε μαλάκες. Διοργανώσαμε έναν αγώνα που οι ίδιοι έιχαμε στεναχωρηθεί πολύ που... δεν μπορουσαμε να συμμετάσχουμε.
Και την άλλη μέρα ακούς και τα μπράβο, τρως και τα σκ@τ@! Γιατί άλλου δεν του άρεσε το νούμερο που ξεκίνησε, άλλου δεν του άρεσε που χάθηκε στην Ιπποκράτειο και «αγόραζε οικόπεδα» για μισή ώρα, άλλου που δεν είχαμε προβλέψει μενού για vegeterians, άλλου επειδή έβρεχε εκείνη τη μέρα και του λερώθηκε το αμάξι...Δηλαδή αυτά που κάναμε ποιον βοήθησαν? Για ποιον δουλέψαμε? Για μας μόνο? Δεν επωφελήθηκε το κλασικό αυτοκίνητο γενικοτερα? Μαλ@κία μας, αφού ο Αποστολίδης δε μας είχε χρίσει Υπουργούς Άνευ χαρτοφυλακίου παρά τω Πρωθυπουργό! Έτσι?
Δεν τα πιστέυω αυτά φίλε... όποιος θέλει να βοηθήσει βοηθάει... όποιος θέλει να δουλέψει δουλέυει... όπως ο Τόλης που έφευγε Κυριακή πρωί στις 8 (ενώ είχει κλείσει το μαγαζί στης 4 το ίδιο πρωί) για να πάει με το GT6 μέσα στον καύσωνα, να κάνει το section σε πραγματικούς χρόνους με ιστορικό αυτοκίνητο, να δούμε αν μας βγαίνουν οι χρονοι των liaison. Μεθαύριο που ο κόσμος θα αναγνωρίσει όλα αυτά που έχει κάνει ο Τόλης και θα τον βγάλουν Αντιπρόεδρο στο κλαμπ, θα ενοχληθούν κάποιοι άλλοι ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Γιατί? Αυτοί δεν επέλεξαν τη Κυριακή εκείνη να πάνε για μπάνιο στον Αστέρα και να χαζεύουν γκομενάκια? Τις τους ενοχλεί ο Τόλης. Που άφησε το δικό του παιχνίδι για να φτιάξει το δικό τους. Που δεν πήγε στον Πύργο (στο Ολυμπιακό) να τρέξει, που δεν πήγε στο Απολλώνιο να τρέξει... για να φτιάξει το παιχνίδι για τους υπόλοιπους?
ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ λοιπόν... να του ψοφήσει του φούστη. Γιατί ο δικός μας ψόφησε, αλλά και δεν έχουμε όρεξη να πάμε στα χωράφια...
Και κάτι τελευταίο. Δεν είμαι συνήγορος του Αποστολίδη, Ούτε θέλω να αναλάβω την υπεράσπισή του.**Δεν είμαι ούτε «Αποστολιδικός», ούτε ΕΛΠΑτζής, ούτε ΦΙΛΠΑίος... ** Τι είμαι?
Ένας ρομαντικός μαλ@κας, απ αυτούς που κάποια μέρα, κάποιοι αλλοι τους κάνουν να σιχαίνονται το χώρο και να σιχτηρίζουν τη μέρα που ασχολήθηκαν με αυτά τα πράγματα. Να μετανοιώσουν όλα αυτά που στερήθηκαν για να προσφέρουν σε αυτό που τόσο αγαπούν…
Γιατί αυτή η χώρα δε σώζεται με τίποτα...
Μέχρι να το εμπεδώσω όμως, θα παραμελώ το GT6 μου που περιμένει να ανακατασκευαστεί, θα βάζω τις βενζίνες -για να οργανωθεί το Απολλώνιο- από την τσέπη μου, και θα χρεώνω το προσωπικό μου κινητό για δουλειές του κλαμπ... -
Ιάσωνα, άστο μην το συνεχίζεις...
κάθε πλήκτρο που πατάς σε πάει πιό βαθειά...Ηθελα ναξερα με τι μουτρα θα αντικρύσεις τους συναθλητές σου, αυτούς που σε χειροκροτούσαν όταν κέρδιζες τους αγώνες που μαγείρευε ο 'σεφ' Αποστολίδης.
Ο κακός Αποστολίδης που σ' έστειλε και σαν Εθνική ομάδα να μας δοξάσεις στην Ευρώπη, τώρα βέβαια που δεν έχει την δύναμη να σε ξαναστείλει, ούτε να σε βοηθήσει να κερδίζεις, τελείωσε και το γλύψιμο.
Αλήθεια μιας και τόφερε η κουβέντα πόσα από τα καταπληκτικά αποτελέσματα σου ήταν πραγματικά και πόσα μαγειρεμενα?
Γιατί δεν μπορεί από τη μία ο Αποστολίδης να μαγειρεύει τα αποτελέσματα για τους άλλους και όχι για σένα που νικουσες η είσουν μεσα στην πρώτη τριάδα σχεδόν σε όλους τους αγώνες.
Ετσι δεν είναι Ιάσωνα?Κλείνοντας θα ήθελα να σου επισημάνω ότι η οποια φιλοδοξία δεν είναι κατακριτέα, ίσα ίσα. Μπορώ να καταλάβω όπως έχουμε ήδη καταλάβει όλοι μας εδω μέσα ότι αποζητάς κι εσυ μια καρέκλα, οποιαδήποτε.
Να την πάρεις Ιάσωνα αλλά με την αξία σου και έχοντας αποδείξει ότι μπορείς να δουλέψεις και να προσφέρεις.Ειπαμε ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ και όχι φωνάζοντας ειμαι κι εγω εδώ και θέλω να γινω χαλίφης στη θέση του χαλίφη.
Αυτά τα ολίγα κι από μένα...
ΥΓ.: Διάβασε με προσοχή όσα με πολύ αγάπη σου έγραψε ο Νάσος, κανε την αυτοκριτική σου και μετα έλα να ζητήσεις ενα μεγάλο συγγνωμη, όχι απο τον Αποστολίδη, αλλά από τους συναθλητές σου που με την κάψα σου να φανείς απαξίωσες τους αγώνες τους.
-
Ο χρήστης meng έγραψε:
Ιάσωνα, άστο μην το συνεχίζεις...
...Αυτά τα ολίγα κι από μένα......αμα με δείτε σε οποιαδήποτε 'καρέκλα' να ρθειτε να τα πουμε τότε...
εως τότε... για καρέκλες, σκαμπο, σουτιέν, και κυλοτάκια... οχι σε μένα.
Ευχαριστώ
Το ξαναβουλώνω -
Άστο Ιάσωνα, δεν χρειάζεται ν απαντάς, έτσι κι αλλιώς με την παραπάνω απάντηση σου δεν δείχνεις να έχεις καταλάβει και τίποτα...
Απ’ ότι μαθαίνω δεν θα τρέξεις μεθαύριο (πως θα μπορούσες άλλωστε να αντικρίσεις τους συναθλητές σου?) αφήνωντας για πάντα πίσω σου την μπανάλ regularity για να ασχοληθείς με την γκλαμουρατη ΟΕΠ (ομάδα εργασίας για την προβολή του αθλήματος η κάπως έτσι) όπου αυτοπροσκλήθηκες σαν ειδικός (!)
Εκεί ναι, θα ξεδιπλώσεις τα ηγετικά σου προσόντα που τόσο καιρό ασφυκτιούσαν κάτω από τη φόρμα του αγωνιζόμενου. Μόνο πρόσεξε κακομοίρη μου μην αρχίσεις κι εκεί τα ίδια, γλυψιματακια από μπρος και ροκάνισμα της καρέκλας από πίσω γιατί θα σε πάρουν είδηση πριν προλάβεις να κάτσεις στην πολυπόθητη καρεκλιτσα σου.Ελπίζω και εύχομαι ο Τέλης, αυτό το καταπληκτικό παιδί που ήταν αυτά τα χρόνια δίπλα σου και με τις γνώσεις του αλλά κυρίως με το ήθος του (ψιλοάγνωστη λέξη αυτή ε?) κοσμούσε την συμμετοχή σας να μην χαθεί από κοντά μας...
Καληνύχτα Ιάσωνα...
ΥΓ.: Μην απαντήσεις, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει πια κανέναν η γνώμη σου. Καλή τύχη στα νέα σου μετερίζια...
-
...μάλλον λάθος μαθαίνεις...
να προσέχεις τις πηγές σου...
αν εννοεις το Φθινοπωρινό εκεί θα μαι μαζι με... 'αυτό το καταπληκτικό παιδί που ήταν αυτά τα χρόνια δίπλα σου και με τις γνώσεις του αλλά κυρίως με το ήθος του'
τώρα τι εννοείς 'να μην χαθεί από κοντά μας' (όπως θα χαθώ εγω δηλαδή? και ποιος σου 'πε οτι θα χαθώ?)
'ντεν καταλαβαινει' -
[quote='meng'] για να ασχοληθείς με την γκλαμουρατη ΟΕΠ (ομάδα εργασίας για την προβολή του αθλήματος η κάπως έτσι)
{quote]εεεεεεεΕΕΕΕΕΕΕΕΠ!Δεν υπάρχει λόγος τα προσωπικά ( η έστω τα 'παραταξιακά) να μεταφέρονται και σ άλλους χώρους, όπου γίνεται προσπάθεια να βγεί κάτι καλό γιά όλους. Το αγαπατε , είπατε. Μην το .......
όμως -
Kαλησπέρα Γιάννη, Καλησπέρα σε όλους
Ο χαρακτηρισμός έχει να κάνει με τους συμμετέχοντες στην κατηγορία regularity. Τους σέβομαι, τους εκτιμώ, αλλά πιστεύω πως κάνουν κάτι διαφορετικό, που είναι μεν ανταγωνιστικό, αλλά μέσα από μία διαφορετική διαδικασία που κρίνεται στις λεπτομέρειες αλλά δεν περιέχει το ρίσκο και την τέχνη της οδήγησης και της συνοδήγησης που χαρακτηρίζει την κατηγορία sporting. O Xρήστος κατάφερε με τον τρόπο του (έχει πείσμα περίσευμα ο συμμαθητής μου), να ενώσει τις δύο παράτερες κατηγορίες και η μία να δίνει στην άλλη, θεωρώντας πως στην Ελλάδα δε γίνεται αλλιώς. Πιστεύω πως γίνεται και απόντως του ΧΑ, πρέπει οι δύο κατηγορίες να ακολουθήσουν διαφορετικό δρόμο εξέλιξης. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα μέλη που απαρτίζουν τη νέα επιτροπή ιστορικού αυτοκινήτου και μπαίνω σε δυσάρεστες σκέψεις σε ότι αφορά το αύριο του χθες, τουλάχιστον όπως το εννοούμε εμείς γένημα-θρέμα των αγώνων αυτοκινήτου κατηγορίας sporting.
Βέβαια όλοι κρινόμαστε με βάση γτο αποτέλεσμα, οπότε υπομονή...Στρατισινο
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Kαλησπέρα Γιάννη, Καλησπέρα σε όλουςΟ χαρακτηρισμός έχει να κάνει με τους συμμετέχοντες στην κατηγορία regularity. Τους σέβομαι, τους εκτιμώ, αλλά πιστεύω πως κάνουν κάτι διαφορετικό, που είναι μεν ανταγωνιστικό, αλλά μέσα από μία διαφορετική διαδικασία που κρίνεται στις λεπτομέρειες αλλά δεν περιέχει το ρίσκο και την τέχνη της οδήγησης και της συνοδήγησης που χαρακτηρίζει την κατηγορία sporting. O Xρήστος κατάφερε με τον τρόπο του (έχει πείσμα περίσευμα ο συμμαθητής μου), να ενώσει τις δύο παράτερες κατηγορίες και η μία να δίνει στην άλλη, θεωρώντας πως στην Ελλάδα δε γίνεται αλλιώς. Πιστεύω πως γίνεται και απόντως του ΧΑ, πρέπει οι δύο κατηγορίες να ακολουθήσουν διαφορετικό δρόμο εξέλιξης. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα μέλη που απαρτίζουν τη νέα επιτροπή ιστορικού αυτοκινήτου και μπαίνω σε δυσάρεστες σκέψεις σε ότι αφορά το αύριο του χθες, τουλάχιστον όπως το εννοούμε εμείς γένημα-θρέμα των αγώνων αυτοκινήτου κατηγορίας sporting.
Βέβαια όλοι κρινόμαστε με βάση γτο αποτέλεσμα, οπότε υπομονή...Στρατισινο
Γεια σου Στράτη
OK Κατάλαβα - καταλάβαμε τι θέλεις να πεις. Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου. Μακάρι να έλθουν καλύτερες ημέρες και για τα ιστορικά αλλά και γενικότερα σε αυτό το σπορ.Φιλικά
Γιάννης Λουκόπουλος
Παραίτηση Χρ. Αποστολίδη