-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πάντως η τιμή του πιστεύω ότι είναι πολύ καλή....το 3λιτρο έχει €10.000 πιο φτηνά από το αντίστοιχο Χ3 και είναι πιο καινούργιο, με καλήτερη τεχνολογία και περισσότερους χώρους.
επομενως ποιος ο λογος υπαρξης και των δυο;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
επομενως ποιος ο λογος υπαρξης και των δυο;Κανένας, για αυτό και σε 2-3 μήνες βγαίνει το νέο X3.
-
Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί το 320 είναι ακριβότερο?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί το 320 είναι ακριβότερο?δεν ειναι, απλα το Χ1 ειναι φθηνοτερο
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί το 320 είναι ακριβότερο?Εικάζω ότι είναι καθαρά θέμα Marketing και τοποθέτησης του X1 στην αγορά. Έπρεπε τιμολογια΄κα να είναι πιο φτηνό από το Χ3 (το οποίο είναι πολύ κοντά σε τιμές με την σειρά 3). Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι η BMW έχει την τάση τα τελευταία χρόνια τα νέα μοντέλα που βγάζει να είναι στα ίδια επίπεδα τιμής ή και χαμηλότερα από αυτά που αντικαθιστούν!
Πάντως γενικά το Χ1 (σε όσα περιοδιακά διαβάζω εκτός των Ελληνικών) θεωρείται ότι πωλείται σε τιμή ''ευκαιρίας''. Τώρα εάν έχουν κόψει από πράγματα που δεν φαίνονται για να μειωθεί η τιμή....ο χρόνος θα δείξει. Πάντως εσωτερικά υπολείπεται σε αίσθηση ποιότητας των υπόλοιπων BMW.
-
Ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση... αν ήταν βενζίνη θα είχε -3500 ευρω... οπότε ουσιαστικά είναι πολύ φτηνοτερο...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση... αν ήταν βενζίνη θα είχε -3500 ευρω... οπότε ουσιαστικά είναι πολύ φτηνοτερο...Μα είναι πολύ φτηνότερο...και την έκδοση βενζίνης εάν δεις (3λιτρο) έχει € 7.000 διαφορά με την 3αρα Touring xDrive και εάν υπολογίσεις και το αυτόματο κιβώτιο που είναι στάνταρ στο Χ1, τότε έχουμε € 9.600 διαφορά.
-
λες να πουλήσω την 3αρα?
να παρω ένα παράνομο diesel!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
λες να πουλήσω την 3αρα?να παρω ένα παράνομο diesel!!!!
Είναι μια καλή λύση. Ο πατέρας μου πάντως ψήνεται πολύ για το 23d (με την τρελλή ροπή!)...το θέμα είναι πόσο θα δώσει την 330xi.
-
Η βενζίνη πόσο θα κάνει άραγε... τουλάχιστον 3000 κάτω?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δε σε καλυπτει η ασφαλεια απο οτι λενε
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Η βενζίνη πόσο θα κάνει άραγε... τουλάχιστον 3000 κάτω?Εννοείς το 2λιτρο βενζίνης? Κανείς δεν ξέρει...από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι το υπολογίζουν να έρθει περίπου €2.000 πιο φτηνά από το 2.0d. Αλλά είναι ενδεικτικό και μέχρι να βγεί, μπορεί να έχουν αυξηθεί ελαφρώς οι τιμές.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Και με την ασφάλεια τι θα κάνεις?
-
θα το βγάλω σε άλλη πόλη...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
θα το βγάλω σε άλλη πόλη...αυτο εννοειται ετσι και αλλιως.
και παλι δε ξερω αν σε καλυπτει αν σε πιασουν σε περιοχη που απαγορευεται να εισαι. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και παλι δε ξερω αν σε καλυπτει αν σε πιασουν σε περιοχη που απαγορευεται να εισαι.Υπάρχει κάποιο ''παραθυράκι'' (έτσι μου έχει πει αντιπροσωπος και γνωστός μου κάτοχος diesel στην Αθήνα) αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Θα το διευρευνήσω περισσότερο εάν αποφασίσει να το πάρει ο πατέρας μου.
-
Λοιπον,εχτες στο λιμανι της κορινθου ειχανε στημενα 4 Χ1 και ενα αλλο μοντελο (GT5?) δεν ξερω.,για τεστ ντραιβ.
Μιας και ειχα τελειωσει τις δουλειες μου,ειπα να αφιερωσω λιγο χρονο σε τεστ ντραιβ...
Οδηγησα τον 2λιτρο ντιζελ με αυτοματο κιβωτιο και τα 170τοσα αλογα.
Αν και ειμαι φαν των station και δεν γουσταρω καθολου τα suv.sav,jeep κλπ αμαξωματα,οφειλω να πω πως το αμαξι με εξεπληξε ευχαριστα.
Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,ο κινητηρας ροπάτος και δυνατος,ποιοτητα κυλησης πολυ καλη,εσωτερικο μια χαρα,και χωροι καλοι(βεβαια δεν συγκρινεται ο χωρος αποσκευων με ενα station )
Απο τα λιγα που θυμαμαι(διοτι δεν πηγαινα και για αγορα) ειναι οτι μου ειπε πως ο 2,2 ντιζελ με τα 200κατι αλογα και στανταρ το αυτοματο και φωτα ξενον,κοστιζει 45k.
Ο 2λιτρος ξεκιναει απο 37k. -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Απο τα λιγα που θυμαμαι(διοτι δεν πηγαινα και για αγορα) ειναι οτι μου ειπε πως ο 2,2 ντιζελ με τα 200κατι αλογα και στανταρ το αυτοματο και φωτα ξενον,κοστιζει 45k.2.2 diesel δεν υπάρχει...είναι 2λιτρος (με 2 Turbo) ο κινητήρας του 23d με 204ps. Επίσης κοστίζει 45Κ με στάνταρ το αυτόματο αλλά τα xenon είναι έξτρα (€700).
-
αχ καύλα... εχουμε και δουλειες
-
If it were a book, it would have no plot and a stupid cover and it would fall to pieces in the sun. But it isn’t a book. And neither is it a car. It’s rubbish.
THE CLARKSOMETER
'It’s not a car. It’s rubbish'
http://www.timesonline.co.uk/to/driving/jeremy_clarkson/article7105825.eceE! Καλά τωρα!!! Πολύ
BMW X1 2009-2015 (Ε84)