-
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
τα λέω αυτά γιατί μας τι λες ότι και καλά άλλα λέγαμε πριν και κάτι τέτοια.για σύνελθε.για θυμησου καλυτερα ή διαβασε λιγο πισω...
-
και σου ξαναλέω εμείς έχουμε μια γνώμη δεν πάει να πει ότι επειδή γράψανε δυο περιοδικά καλά για το megane πάει να πει ότι αλλάζουμε γνώμη.
η θέση σου δεν είναι να κρίνεις εμάς.να πεις την γνώμη σου αλλά κάτι λόγια του τύπου κοιτάξτε τι λέγατε πριν και κάτι τέτοια δεν κολανε. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι φοβασαι, μη πεσουν οι πωλησεις?
προφανώς Σπύρο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
προφανώς Σπύρο...
τι δουλειά έχουμε με της πωλήσεις? είστε σοβαροί?
ώρα είναι να μου πείτε ότι δουλεύω και σε αντιπροσωπεία.... -
προφανώς Σπύρο...
τι δουλειά έχουμε με της πωλήσεις? είστε σοβαροί?
ώρα είναι να μου πείτε ότι δουλεύω και σε αντιπροσωπεία....Ενω ουτε απο εξω δεν περνας!!
-
Και φυσικά περνάω από έξω.
άμα έχετε να πείτε κάτι πείτε το...μην παίζετε με της λέξεις.
εγώ ότι λέω το λέω στα ίσια. -
Συγνώμη τι σας έκανε ο ανθρωπος και τον πρήζετε.Ο καθένας έχει τις απόψεις του και αυτές πρέπει να είναι σεβαστές.Και Bill υποτίθεται ότι εσύ πρέπει να συγκρατείς και να μαζεύεις αυτούς που παρεκτρέπονται όχι να ρίχνεις λάδι στην φωτιά.
-
Όταν από τη μία κράζετε τα περιοδικά επειδή προμοτάρουν με υπόγειες συναλλαγές το κακό VAG (butthurt το λένε αυτό αλλά τέσπα) αλλά μόλις υποστηρίξουν την αγαπημένα σας μάρκα γίνονται η Βίβλος της αυτοκίνησης τι θέλετε να σας πουν; Μπράβο;
-
Ποιος τα είπε βίβλο της αυτοκίνησης.Τα παρακολουθούμε ενδεικτηκά πως το λένε.Και δεν μιλούσαμε για το ίδιο περιοδικό αλλά για άλλο.Τέλος πάντων η συζήτηση είναι ατελέσφορη κατ΄επέκταση ας την σταματήσουμε.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Συγνώμη τι σας έκανε ο ανθρωπος και τον πρήζετε.Ο καθένας έχει τις απόψεις του και αυτές πρέπει να είναι σεβαστές.Και Bill υποτίθεται ότι εσύ πρέπει να συγκρατείς και να μαζεύεις αυτούς που παρεκτρέπονται όχι να ρίχνεις λάδι στην φωτιά.Στο οτι πρέπει να συγκρατούμε έχεις δίκιο...
-
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
το rs τα σπαει, ειναι καλορυθμισμενο-στημενο με πολυ καλες δοκιμασμενες αλλα και νεες λυσεις ερχονται να πλαισιωσουν ενα συνολο που στην κατηγορια των γρηγορων gti βρισκεται στις κορυφαιες θεσεις(μαζι με fokus rs).το focus ρσ σε ποια ακριβως κορυφαια θεση βρισκεται?
-
Συγνώμη τι σας έκανε ο ανθρωπος και τον πρήζετε.Ο καθένας έχει τις απόψεις του και αυτές πρέπει να είναι σεβαστές.Και Bill υποτίθεται ότι εσύ πρέπει να συγκρατείς και να μαζεύεις αυτούς που παρεκτρέπονται όχι να ρίχνεις λάδι στην φωτιά.
Στο οτι πρέπει να συγκρατούμε έχεις δίκιο...
Τον Mod έλεγα αλλά καλό θα ήταν να συγκρατείς και εσύ λίγο τα νεύρα σου.
-
Στο οτι πρέπει να συγκρατούμε έχεις δίκιο...
Τον Mod έλεγα αλλά καλό θα ήταν να συγκρατείς και εσύ λίγο τα νεύρα σου.
Κανενα λαδι δεν εριξα.Οταν τα περιοδικα μας λενε αυτα που θελουμε να ακουσουμε ειναι καλα αν πουν ομως τα αντιθετα τοτε τα παιρνουν.Ας ανοιξουμε λιγο τα ματια μας και να κοιταξουμε λιγο παραπερα,δεν ειναι ολα οπως τα νομιζουμε.
-
Δεν είπαμε παραπάνω ότι κάνουμε καλαμπούρι
Και επίσης ποιος σου είπε ότι δεν τα παίρνουν και από τις 2 πλευρές. -
Και επίσης ποιος σου είπε ότι δεν τα παίρνουν και από τις 2 πλευρές.
θες πραγματικά να σου πω ;
μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με το πόσο αδικούνται όλοι πλην των γερμανικών.
λες και δίνει κανείς σημασία στα περιοδικά...
αλλά όταν φοράς οπαδικά γυαλιά βλέπεις επιλεκτικά.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το focus ρσ σε ποια ακριβως κορυφαια θεση βρισκεται?
Διάβασε κανα άρθρο να δεις.
-
Hot ερώτηση.
Τελικά άλλαξαν και πάλι τα τέλη κυκλοφορίας; Τι άλλαξε; Τιμές;
( Προχθές μου είπαν ότι άλλαξαν.) -
Ο χρήστης grig82 έγραψε:
εχω δει τους χρονους του και μου ειναι αρκετο
300 αλογα στους μπροστα τροχους...
-
Ο χρήστης alexioualexios έγραψε:
Hot ερώτηση.Τελικά άλλαξαν και πάλι τα τέλη κυκλοφορίας; Τι άλλαξε; Τιμές;
( Προχθές μου είπαν ότι άλλαξαν.)Δίλιτρος είσαι ε
600 γιούρα για φέτος και του χρόνου βλέπουμε.
Κουράγιο -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχω δει τους χρονους του και μου ειναι αρκετο
300 αλογα στους μπροστα τροχους...
υπαρχει και το RS350
Renault Megane 3 R.S.